mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
Vuosikymmen käynnistetään tavanomaiseen tapaan, eli DBD:llä. Tänään vastaan tulee (ilmeisesti) peliä aloitteleva killer-padawan, joka on valinnut aseekseen Legionin - ja tietysti ilman add-oneja. Ei välttämättä paras mahdollinen yhdistelmä.

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä koetaan kuumottavia hetkiä, kun useampi selviytyjä koukutetaan kellariin yhtä aikaa. Yleisestikään tällainen tilanne ei ole hyvä, mutta vielä huonomman siitä tekee se tosiasia, että killeri sattuu olemaan Leatherface :eek:

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä höpötellään solo-shaibaa ja yritän siinä sivussa pelata muutamat matsit "uudella" Yui Kimura -survivorilla. Low-rankeilla mennään, eli laadukkaita pelejä on luvassa! :D

 

Masta

Active Member
Rust-seikkailumme saa jatkoa! Tämän päivän suunnitelmana on grindata monument-puzzleja paremman lootin toivossa. Kenties pystymme paikantamaan servulta viimein myös muita pelaajia

 

Masta

Active Member
Hypättiin kaverin kanssa DBD:n duo-peleille ensimmäistä kertaa joulukuun jälkeen. Peliin saapui äskettäin mid-season päivitys, joka toi muun muassa re-workatut versiot The Doctor -killeristä sekä Leary's Memorial Institute -kartasta

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä low-rank pelit jatkuu ja laitoin päivän videolle muutaman hieman erikoisemman killerin, jotka todennäköisesti vasta opettelevat peliä. Ei kannata kuitenkaan olettaa, että matalilla rankeilla kaikki killerit olisivat tätä tasoa.

 

Masta

Active Member
Tällä viikolla mennään vanhoista pätkistä koostetulla possukokoelmalla. On myös hyvä aika DBD-videolle, koska voin samalla muistuttaa, että uusi PTB alkaa PC:llä. Kehittäjä paljastaa tänään myös uuden killerin ja survin!

 

Masta

Active Member
Lisää DBD-haastevideoita katsojien toiveesta. Työnjohtaja-haasteen ideana on ottaa matsiin tiimikavereita auttavia perkkejä, mutta vastavuoroisesti en saa osallistua ollenkaan generaattorien korjaamiseen. Oli kyllä hauska haaste!

 

Masta

Active Member

Taas olisi vuorossa vähän hieman vanhempaa DBD:tä arkistojen kätköistä. Tänään seikkaillaan Haddonfieldissä ja päivän päätteeksi tehdään pikainen vierailu myös Isä Campbellin kappeliin. Ensi viikolla luvassa jotain aavistuksen tuoreempaa! :)
 

Masta

Active Member
DBD:n uusi lisäri julkaistaan tänään, eli matskua siitä luvassa ensi kerralla. Mua on jo viikkoja "painostettu" pelaamaan killer-matsi Kruegerilla ilman perkkejä ja add-oneja, joten nyt päätin sen viimein suorittaa. Mukana myös pari survi-erää!

 

Masta

Active Member
DBD:n uusi Chains Of Hate -lisäri on saapunut ja tänään laitetaan ensitestiin uusi killer: The Deathslinger. Devour Hope on käytössä, joten näemme kenties myös uuden morin. Oikein mukavaa tiistaita kaikille ja pysykää terveinä! :)

 

Masta

Active Member
Tänään olisi luvassa DBD-matseja uudella Zarina Kassir -survivorilla. Päästään ensimmäistä kertaa ottelemaan Deathslingeriä vastaan ja nähdään myös uusi Grave of Glenvale -kartta! Mukavaa tiistaita kaikille! :)

 

Masta

Active Member
DBD:ssä jatketaan Chains of Hate -DLC:n parissa. Low-rankeilla pelaamisessa on hyvät ja huonot puolensa. Välillä se tarjoilee (jopa meille) helppoja ja hauskoja matseja, mutta vastaan tulee valitettavan usein myös kovia hook-camppereita.

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä matsillinen jaettua kuvaa kaverin kanssa. Vedettiin eräänä päivänä kunnon Gideon-mapin sulkeiset ja editit on huutaneet viikonloppuna niin birusti!

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä haemme apua sairaalasta ikävään virukseen, minkä nimeä en mainos-ystävällisistä syistä aio mainita. Valitettavasti Huoltovarmuuskeskuksen suojavälinehankinnat ovat menneet niin sanotusti "hatuiksi" ja sairaala näyttääkin tällä hetkellä juuri siltä o_O

 

Masta

Active Member
DBD:ssä koettiin taas joka kuukautinen rank-reset ja sehän näkyi pelikentällä välittömästi. Pelattiin kolme matsia ja vastaan tuli kolme vähintäänkin erikoista killeriä.

 

Masta

Active Member
DBD:llä jatketaan tuttuun tapaan ja tänään on luvassa hieman vanhempi survi-erä Wraithia vastaan sekä lähes uunituore Huntress-matsi, jossa tapaamme myös pisteitä rohmuavan kukkopaitaisen Thomas-herran :cool:

 

Masta

Active Member
Tänään olisi luvassa vaihtelua DBD:lle, kun vaihdetaan kaverin kanssa Call Of Duty Warzonen Plunderiin. Plunder on hieman tavallista Warzonea chillimpi pelimuoto, jossa keskitymme pääasiassa keräämään tappoja ja kehittämään varusteita

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä olis luvassa lisää solosurvi-sekoilua. Sekä killerit että survit quittailee matseista kesken kaiken, vaikkei tämä toki ole mitään uutta lowrank-solossa. Näen myös pitkästä aikaa killerin, jota vastaan en ole pelannut lähes puoleen vuoteen

 

Masta

Active Member
Tänään olis DBD:ssä tarjolla kolme makoisaa survi-matsia. Pääruoaksi tarjoillaan kaksi duo-seikkailua ja jälkiruoaksi vielä solo-herkku. Tuttua kauraa siis. Mukavaa viikkoa!

 
Ylös Bottom