mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
Plunder on ollut mukavan rentoa ajanvietettä, joka tarjoaa huomattavasti normaalia Warzonea kevyempää menoa. Tänään pelialueeksi valikoituu useampaan kertaan Quarry, mihin tykkäämmekin usein kaverin kanssa hypätä. En ole juuri koskaan pelannut Codeissa tarkkuuskivääreillä, mutta tänään otetaan MW:n snipuneitsyys pois kuleksimasta.

 

Masta

Active Member
Joko kuolet sankarina tai elät niin kauan, että sinusta tulee roisto. Tänään DBD:ssä tiimikaverit kosauttavat kasettini lopullisesti. Koen klassisen sarjakuvapahiksen kehityskaaren, eli käytän menneisyyden traumaa perusteena ilkeälle käytökselleni :D

 

Masta

Active Member
Tänään tarjoillaan taas vaihteeksi Warzonea pöytään ja luvassa jälleen satunnaisia Plunder-clippejä täynnä tulista toimintaa. Lopuksi vieraillaan myös tavallisessa Warzonessa ja tavataan kiinalainen huijari

 

Masta

Active Member
DBD:n tuleva Silent Hill -lisäri julkaistaan tänään, mutta emme valitettavasti vielä tässä vaiheessa pääse nauttimaan sen antimista. Tänään sen sijaan jatketaan solo-survival mäiskeellä ja törmään varmaan ensimmäistä kertaa koskaan osaavaan lowrank-tiimiin, joten peli sujuukin hetkittäin kuin tanssi. Oikein mukavaa ja turvallista juhannusta Konsolifinin posselle jo etukäteen! :)

 

Masta

Active Member
Olin kanavallani lupaillut videota Silent Hill -lisäristä tälle päivälle, mutta se valitettavasti lykkääntyi juhannuskiireiden takia ensi viikkoon. Tänään sen sijaan jatketaan survi-mähinöitä ja vastaan tulee mm. pari Spirittiä sekä Doc, joka jaksaa todella urheasti juosta perässäni läpi synkeän MacMillanin.

 

Masta

Active Member
Hetken sitä joutui odottamaan, mutta ensimmäinen DBD-video Silent Hill -lisäristä on ulkona. Tänään käydään läpi The Executionerin (eli Pyramid Headin) perkit ja otetaan myös ensimmäiset killer-matsit pitkään aikaan.

 

Masta

Active Member
Tänään jatketaan sitä tavanomaista Plunder-myllytystä altavastaajina, kun 3-4 tyypin squadit puskevat päälle jokaisesta ilmansuunnasta. Tässä pelimuodossa alivoima ei tunnu niin vastenmieliseltä, koska kaikille tarjotaan mahdollisuus respawniin

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä jatketaan Silent Hill -DLC:n perkaamista. Alkuun pelaillaan parit killer-erät alta pois ja otetaan sen jälkeen ensimmäiset testit uudesta Cheryl Mason -survivorista!

 

Masta

Active Member
Viime viikolla DBD:ssä Cheryl Masonin survimatsit loppuivat hieman lyhyeen, mutta nyt niitä tulee lisää. Tänään on luvassa tuttua huttua: lowrank-matseja, koukkuja kamppivia killereitä, noedeita sekä yksi surveja pakoileva Wraith. Perussettiä siis!

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä jatketaan Cheryl Masonin survieilua ja luvassa on pari hieman pidempää Doc-matsia. Tiimikaverit tuovat menoon taas oman mausteensa mm. piileskelyn, hook suicidejen ja sen tavanomaisen töhöilyn muodossa, eivätkä ne omatkaan pelit mene tällä kertaa ihan putkeen. Parannettavaa siis piisaa omassakin pelaamisessa, mutta virheistä opitaan ja ensi kerralla paremmin!

 

Masta

Active Member
Rainbow Six Siege on taas täällä! Ainakin hetken. Laitettiin peli uudestaan testiin yli vuoden tauon jälkeen ja tällä kertaa PC:llä. Kyllähän se maistui pitkästä aikaa melko makoisalta.

 

Masta

Active Member
Tänään Dead By Daylightissa olisi luvassa kolme uutta survi-matsia Charyl Masonilla ja tapaamme yhden koko DBD-historiani reiluimmista killereistä. Killerin, joka pelaa tarpeeksi kovaa, mutta lopussa hänestä paljastuu yllättäviä juttuja!

 

Masta

Active Member
Rainbow Six Siegellä jatketaan tällä viikolla. Pelin aikana tiimin sisäinen voice-kommunikaatio voi parhaimmillaan osoittautua äärimmäisen hyödylliseksi ja tarjota jopa avaimet voittoon, kuten tästä videosta voidaan helposti huomata :rolleyes:

 

Masta

Active Member
DBD:n "juhlavaa" sadatta jaksoa joudutaan vielä viikon verran odottelemaan. Tänään mennään siis vaihteeksi Warzonella ja Plunderissa vedetäänkin tähän menessä paras matsimme koskaan. Myös tiimikaverit hoitavat tällä kertaa tonttinsa hyvin.

 

Masta

Active Member
Dead By Daylight on saavuttanut kolminumeroiset luvut ja tätä on syytä juhlistaa tunnin mittaisella erikoisvideolla. Kiitos kaikille videoitani katsoneille ja tietysti myös kanavani tilaajille. Nyt leuka rintaan ja kohti uusia haasteita! :)

 

Masta

Active Member
DBD:n sadas video sai erinomaisen vastaanoton, joten tässä välissä iso kiitos kaikille katsojille, tykkääjille ja kommentoijille. Tänään pelataan taas vaihteeksi Siegeä, koska vaihtelu virkistää!

 

Masta

Active Member
Sata jaksoa takana, mutta eteenpäin porskutetaan luvatusti. Tänään pelaillaankin varsin poikkeuksellisesti PC:llä - ja menokin on sen mukaista. Kyseessä ovat ensimmäiset PC-pelit, eli näppäimet ovat vielä hiukan hakusessa, mutta ei anneta sen haitata menoa.

 

Masta

Active Member
DBD sai uuden Descend Beyond -lisärin ja sen myötä peliin putkahti The Blight -killer sekä Felix Richter -survivor. Yleensä on nämä uudet lisärit käynnistelty killer-testillä, mutta tällä kertaa ekat pelit vedellään poikkeuksellisesti survivoreilla.

 

Masta

Active Member
Viime viikolla korkattiin uusi DBD-lisäri ja nyt on hyvä aika käyttää pois vähän vanhempia nauhoja. Tänään tutustutetaan kaveri ensimmäistä kertaa Pyramidipäähän ja tuleepa vastaan myös yksi äkäinen Tohtori

 

Masta

Active Member
Tällä viikolla jatketaan DBD:llä ja kolme kappaletta Haamujäbä-matseja olisi tarjolla. Tänään nimittäin nähdään ehkä kaikkien aikojen hölmöin takaa-ajo, jonka meille tarjoaa eräs punanuttuinen kummituskaveri.

 
Ylös Bottom