Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Medal Of Honor [X360]

Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Tällainen pelleily ei kyllä palvele yhtään ketään, oli remmissä niin MS (GTAIV) tai nyt, kuten aina, MS:n bisnesmalleja aikaisemmin kritisoinut, nyt apinoiva Sony.

Joo aika pelleilyähän toi bisnesmalli on joka tapauksessa.

Näyttää kyl kieltämättä helvetin hyvältä. Taitaa mennä heittämällä Black Opsin ohi mikä tarjoo samaa tuubaa jo 4 vuotta.

Joo, mutta MoH menee jo aika paljon samaan suuntaan. Pitää vaan toivoa että pelissä näkyy semmoinen henkilökohtainen kosketus.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]


Kelasin eka et mikä tuo olikaan, mut tuohan oli jo KFINin uutisissa päivä pari sitten.
Ilman mitään halveksuntaa, pisti vähän naurattamaan jo. Itkevien leskien edessä "nöyrtyminen", hienoa mainosta pelille. Mitä vielä? Poistakaa aseet pelistä. En ota kantaa kummemmin nimen käyttöön, mut jos sitä on suunniteltu kerta käyttää niin sitä käytetään. Meni ihan perseelleen koko homma mun mielestä tässä vaiheessa. EI todellakaan näin.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Jaahas

Herätellään hieman tätäkin eloon. Loppuviikosta pitäisi pelin tupsahtaa postilaatikkoon.

Itsellä ainakin positiiviset fiilikset. En ole ennen MOH sarjan pelejä pelannut, mutta ilmeisen suosittu/kuuluisa pelisarja on ilmeisesti kyseessä tai näin olen ainakin itseni ymmärtää

Beta ainakin tuntui mukavalta, vaikka sen teinkin PS3:lla (ohjain ei sovi käteen, ei sit millään). Beta oli ainakin omalla kohdallani todella lagista ja peli antoi heikon viestin pelaajalle osumista, mutta uskon näiden olevan kunnossa peli julkaistaan.

Mielenkiinnossa odotan DICE:n tuloksi MP: suhteen.

Jatkuu perjantaina...
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

No millainen peli sieltä tuli? Beta oli aika huono omasta mielestäni. Ei mitään uutta ja tönkköä. Betasta jokusen aikaa (eikös se kesällä ollut?) ja varmaan hioneet peliä. Olisi kiva kuulla mielipiteitä, että voisi päättää ostaako tämän vai ei. Suurin osa kavereista siirtyvät todennäköisesti tämän pariin.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

Olisi kiva kuulla mielipiteitä, että voisi päättää ostaako tämän vai ei.

Itse uskon "Isoa Eetä" ja jään odottelemaan hinnan putoamista.
Medal of Honor - Gamereactor Suomi

Lopputiivistys:
"Medal of Honoria on vaikea suositella. Räiskintäpelejä vähemmän pelaavalle se on käypä toimintarymistely kuten mikä tahansa muukin peli, jossa aseet laulavat ja viholliset kaatuvat. Kaikki virtuaalisodat käynyt jamppa taas odottaa nettipuolelta syvyyttä ja monipuolisuutta sekä yksinpeliltä jotain uutta - jotain, mitä Medal of Honor ei tarjoa."
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360 @ 14.10.2010]

No millainen peli sieltä tuli? Beta oli aika huono omasta mielestäni. Ei mitään uutta ja tönkköä.
Räiskin tänään muutaman kentän läpi kotitöiden lomassa ja toistaiseksi fiilikset ovat ihan hyvät. Pelattavuus ei yllä ihan MW:n tasolle, mutta minä viihdyin. Ikävä kyllä moninpeliä en saanut futaamaan, en sitten millään. Herjasi vaan ettei EA:n pannuihin saa yhteyttä. Viikonloppuna uusi yritys paremmalla ajalla. Ehkä kokonaiskuvakin kirkastuu siihen mennessä.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360]

Kuinka nopeaa yksinpelin naputtelee läpi? Tilasin tämän lähinnä sen takia, koska aiemmin MoH-sarja on ollut yksinpelin osalta hyvä. Tympäsöö jos on tosiaan sellainen viiden tunnin rykäisy.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360]

Kuinka nopeaa yksinpelin naputtelee läpi? Tilasin tämän lähinnä sen takia, koska aiemmin MoH-sarja on ollut yksinpelin osalta hyvä. Tympäsöö jos on tosiaan sellainen viiden tunnin rykäisy.

Veljellä tais mennä 5-6 tuntia hardilla.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360]

No niin

Nyt on terävin kärvi pelin osalta korkattu. 1/3 kampanjaa takana ja kolmisen tuntia moninpeliä. Muutama eka matsi oli kovaa turpaan ottamista, mutta kyllä siitä alkoi sujua.

Yksinpeli
+ mukavan näköinen
+ ääninäyttely ja hahmot
- ehkä hieman kankea liikkuminen
- muutamia bugeja, joutunut lataamaan checkpointin uudelleen
- lyhyt

Moninpeli
+ ihan ok kartat, joita on ehkä liian vähän
+ kokoajan sattuu ja tapahtuu
+ aseiden äänet
- snipoja aivan liikaa kentissä, osa kentistä suosii liikaa snipuja
- jonkin verran lagia oli
- joukkueen ryhmätyötä tukevia toimintoja ei ole

Heittäkäähän peliveljet kommentteja.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Medal Of Honor [X360]

Paljonko heittäisit arvosanaksi pelkästään yksinpelille asteikolla 1-5?
Moninpeli ei itseä kiinnosta, mutta YP jonkun verran...

Kampanjalle vois heittää tässä kohtaa kyllä tuon kolmosen.
Mielestäni ihan saamaa tasoa kuin BC2 tai MW2. Itse oon tolla Hardilla vetänyt ja todella helppoa on, kuolemat jotka on koitunut lähinnä omaa tyhmyyttä "Ramboilua".

Se että kandeeko peliä ostaa "täyteen hintaan" pelkän kampanjan takia, ni ei välttämättä

Palataan arvosanaan kuhan saan pelattua loppuun
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360]

Se että kandeeko peliä ostaa "täyteen hintaan" pelkän kampanjan takia, ni ei välttämättä
Tuohon voisi kyllä sanoa, että ei missään tapauksessa ainakaan 60€ tai sitä enempää. Pidin kyllä usean tehtävien tunnelmasta ja ulkoasusta, mutta eihän tällaisesta yhdeltä istumalta vedettävästä ja nopeasti unohtuvasta paketista ole oikein järkeä maksaa kyllä edes sitä Ahvenanmaan 43€:n hintaa. Tietysti, jos ajattelee viihtyvänsä Tier 1 -pelimuodon parissa kauan, niin sitten tuon hinnan maksaminen saattaisi olla jo jossain tapauksissa harkitsemisen arvoista.

Moninpeli on ihan hauskaa monilta osin, mutta silti siitäkin jää tunne vain pienestä välipalasta kahden suuren, eli BC 2:n ja Black Opsin välissä. Ominaisuudet ovat MoH:ssa kuitenkin melko vajaat verrattuna näihin kahteen.

Moninpelistä ja yksinpelistä yhteensä kuitenkin ihan mielellään maksaa vaikka sen täydenkin hinnan, sillä MoH sopii juuri sopivaksi odotuksen helpottajaksi ennen suurempia julkaisuja.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360]

Kyllä taas käyrät nousi niin ***** korkeelle. Snipu siellä, snipu täällä. Parhaimmillaan 1sec spawnista, naks nirri pois. Team Assault siis kyseessä. Onneksi ei muissa muodoissa näin käyrät nouse.
 
Vastaus: Medal Of Honor [X360]

Aikas keskitien peruspullaa sekä yksin että moninaistettuna. Soolokampanjassa fiilis ja tämmöiset jees, mutta ei millään muotoa mitään kovin uutta ja ihmeellistä (no kulmien taakse voi kurkkia ja ilmahyökkäykset tehdään kiikareilla). Tekoälytoverit jymähtelevät milloin mihinkin nurkkaan tai heinikkoon juoksemaan paikallaan ja usein saa odotella näitä avaamaan ovia tai pitää kulkea jonkun näkymättömän viivan yli skriptauksen etenemiseksi. Kestoakin sen max. kaks iltaa ja kontrolleissa on jotain jäykkyyttä.
Nettipeli on ok, mitä tosiaankin snipuja suosii tietyt kartat. Snipereita sen verta löyhennetty, että tehokkaammilla kivääreillä on pakko osua yhdellä kudilla tai latauksen aikana tulee sarja omille munille. Pelimuotoja ja karttoja on melko vähän ja hahmoluokkiakin vain kolme. Vaikka pelimuodot ovatkin tiimimatseja, ei pelaaminen suosi joukkovoimaa mitenkään. CoDiin verrattuna suojaa ja savukranaatteja pitää käyttää ja niiden hyödyntämisellä saa selkeän edun aukiolla juokseviin nähden.

Kaikkiaan arviot numeroilla 6/10 tai 7/10 ovat lähellä totuutta, sillä tälläisenään MoH tosiaankin on molemmissa muodoissaan vain välipala kahden suuremman välissä. Viimeistelemättömyyttä on siellä täällä ja monet pienet, ärsyttävät asiat kasvavat isommaksi rasitteeksi. IHAN KIVA.
 
Ylös Bottom