Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mega Man 9

Vielä viimeiset jäljellä

Vielä ois nuo Dr. Wily's staget jäljellä... ehkä huomenna jaksaa ne sitten hakata läpi. Senkin jälkeen tulee varmasti useampaan otteseen pelin parissa viihdyttyä :)
 
Vastaus: Mega Man 9

Läpi het' niin, että paukahti! KonsoliFIN-mega-arvostelu pian ulkona! (kaikki odottavat varmasti kuola huulilla...)
 
Vastaus: Mega Man 9

Kolmisen tuntia tuli palloiltua eestaas pääsemättä ensimmäistäkään bossia läpi mutta sitten löyty rytmi ja pääsin Willylle asti noin tunnissa.

Kunhan eka pääsee pelin läpi niin sitten pitää kunnolla perehtyä noihin haasteisiin ja ruveta niitä selvittämään. Mahtava peli.
 
Vastaus: Mega Man 9

Semmonen kysymys, että tuleeko noita Megaman X sarjan pelejä ollenkaan virtual consolelle? Megaman X oli ainakin itselle aivan huippu tunnelmallinen peli.
 
Vastaus: Mega Man 9

Tuli tänään ladattua. Noin puolen tunnin testaamisen perusteella aivan mahtava!
 
Mega Man 9 läpi!

Nyt se meni läpi. Pelikello näyttää vähän päälle 3 tuntia ja hermot kyllä uhkaavasti meinasi mennä muutamaankin otteeseen. Tämän pelin parissa tulee varmasti viihdyttyä myös jälkeenpäin. :)
 
Vastaus: Mega Man 9 läpi!

Kokeilin trial versiota boxilla ja vaikutti mahtavalta. 4 ensimmäistä on menty läpi ja kaikista pidin
paljon. Tosin 2osa on kyllä lemppari ja sekin tuli jokin aikaa sitten vedettyä läpi tuolla 8bittisellä.
Pitäisiköhän Wiille ladata vai tuolle boxille. Wiillä olisi mukavempi pelata, kun on tuo classic ohjain, mutta boxilla taas ne saavutukset olisi plussana. Saas nährä.
 
Vastaus: Mega Man 9

Pätevä peli on kyseessä musiikkeja myöten. Vanhemmista Megamaneista kaipaisi lähinnä vain olkapäänappeja aseiden vaihtoon. Matka kopsahti tältä erää Wilyn ykköstasoon. Toisaalta on hyväkin ettei peli yhdeltä istumalta taltu.
 
Vastaus: Mega Man 9

Ei voi muuta sanoa ku et huhhuh. Aivan huippupeli, pelannu jo kevyesti yli 10h (nolife?).
Noin 70% haasteita ladottu pinoon ja viel ois mm. mr.perfect jäljellä, joka tuskin onnistuu. Protomanilla vedetty läpi pari kertaa ja superhero modella kerran, joka toi mielestäni hyvin haastetta lisää, alkaa toi perusmode menee jo niin rutiinilta. Endless stage:ssa saatu 563 ruutua... Mitenkäs muilla on sujunu tän pelin kanssa?
 
Vastaus: Mega Man 9

Juu peli on aivan mahtava. Heittämällä vuoden kovimpia julkaisuja. Ei siihen mitään cellejä tarvita.

Erityisen paljon lämmitti pelin mitä luovimmat tasot, jotka ovat muihin megamaneihin verrattuna aivan omaa luokkaansa. Plussa myös musista jotka saatiin aika hyvin mega man (NES) normeille. Tornado man ja Galaxy man musat olivat mahtavia. Suuri miinus tulee pomojen aivan paskoista musista. Yleensä NES mega manien pomo musat ovat erittäin tykittäviä, tämä ei.

Suuuuuuuuuuri miinus tulee paska mega manien (SNES) ominaisuuksien ymppäämisestä mukaan. Eli tuo tavaroiden ostaminen on universumin turhin asia; en ole ostanut ainuttakaan esinettä tuolta, pilaa pelin nautinnon aivan tyystin. Lisäksi aseet EI saa päästää omia ääniään niinkuin X sarjassa, vaan pitää olla nes mega manien meininki. Luojan kiitos X sarjan paskaa ei ympätty tähän lisää.

Jotkin aseet olisivat myös voineet olla vähän älykkäämpiä/käytännöllisempia. Ampiasimies? WTF? Tornado man = täysin turha ase. Galaxy manin ase sen sijaan oli nerokas idea.

9½ / 10
 
Vastaus: Mega Man 9

Tänään hain kaupasta Wii Points Cardin ostaakseni MM9:n (ja Paper Marion :) ). Hommasin viime viikonloppuna Mega Man 3:n ja Mega Man 4:n vanhalle kunnon mato- / kenkälaatikolle ja tahkosin niitä varmaan 15 tuntia parissa päivässä. Pitihän tämäkin saada, retrohullu kun olen.

Peli alkaa ilmeisesti GB:n Mega Man-pelistä otetulla kuvalla Wilystä anomassa armoa. Ei hyvä. No sitten siirrytään "full color 8-bit fidelity engineen" ja tilanne alkaa näyttämään paremmalta. Musakin on hyvää. Katsottuani hetken introa, kyllästyn siihen ja painan 2-nappia. That's when my head blew up.

Katsottuani hetken hienoa 8-bittistä Mega Mania ja siistiä logoa, painoin taas 2-nappia ja otin melkein heti Level Selectin. Sieltä sitten Splash Womaniin jossa kuolin game overiin n. 10 minuutissa :eek:

Sitten pelasin Galaxy Manin tason läpi. Ja tämän jälkeen yritin vielä Jewel Mania ja Magma Mania ennen kuin tulin koneelle.

Tarkoitus olisi päästä peli läpi joululoman aikana. Että semmosta.
 
Vastaus: Mega Man 9

Moi, eka viesti Konsolifinin foorumeilla.

Ensiksi, sori jos vuoden vanhan ketjun nostaminen on kiellettyä/haittaa.
Toiseksi, näin hirvittävänä Mega Man fanina, minun oli pakko päästä kertomaan tänne, että Mega Man 10 on tulossa vuonna 2010. Kyseessä on samanlainen retrohenkinen mättö, kuin MM9, joka on hyvä asia. Capcom julkisti myös, että pelissä voi pelaa 3 eri hahmolla, sekä kertoi yhden bossin, Sheep Man :D
Ei malta odottaa.
 
Ylös Bottom