Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Metal Gear Online

Vastaus: Metal Gear Online Beta

Olisko nyt sen verran innokkaita jos laitettais serveri pystyyn?

Just lopettelin, kun painaa espanjan tentti päälle valitettavasti...Hyvännäköinen ja hyvä map se uusin. Base-missionit olivat kunnon menoa ja meininkiä kadun risteyksien takia ja muutamaan kertaan pääsinkin herkuttelemaan kolme kaveria grenadelauncherilla maihin ja M4:lla viimeistellen...Prkl kun on hyvä peli! Vielä kun oppisi lähitaistelua hyödyntämään joku päivä...
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Mistä löydän servun jos joku laittaa kohta pystyyn? kiinnostais pelata välillä suomi miehiäkin vastaan:p
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

No tulihan se eka skill leveli sieltä! Kinfe skilli nous nyt lvl 2, kun sen kanssa tuli porailtua oikeen urakalla. Hyvä juttu kun mainitsitte ton sähkötyksen, kun en ite älynny kokeilla sillä alt fireä. Ihmettelinki miks se on stun knife. :D Ei vaan tiiä sitte, että jättääkö assault rifle skillin pois, kun ei haluis CQC:stä luopua.

Jätä vain, koska assault rifle lvl2 vie 2 paikkaa ja lvl3 luultavasti 3.
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Terve,
En löytänyt MGO:ta PS-storesta?! Mistä minä sen sitten saan ladattua?:confused:
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Minulla se tekee sitä välillä, yleensä iltaisin. Ihan omasta nettiyhteydestä se vika johtuu. Sehän juuri varoittaa, että yhteys ei ole vakaa.

Eikai se nyt omasta yhteydestä varoita? Luulisi, että hostilla on jonkinnäköisiä ongelmia, kun tuo teksti tulee.
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Eikai se nyt omasta yhteydestä varoita? Luulisi, että hostilla on jonkinnäköisiä ongelmia, kun tuo teksti tulee.

No aina kun minulla katkeaa yhteys kokonaan, niin kyllä se ilmoittelee aivan samalla tavalla. Ei kait sillä ole väliä, onko se hosti vaiko itse.
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

se menee kai jotenkin jäsjestyksessä ketkä pääsevät leikkiä snakkiä.

PS. tee oma servu niin pääset olemaan snakkiä ;)
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Olen nyt kaksi kertaa päässyt Snakena leikkimään. En kyllä saanut yhtäkään tagia kerättyä, mutta porukkaa oli kiva tainnutella. Pariin kertaan hiippailin myös oikein ison vihollisjoukon ja tulitaistelun ohi, eivätkä ne camo-asun vuoksi huomanneet minua ollenkaan. Olo tuntui sinä hetkenä vallan Jumalaiselta. :D

Mitä tuohon uuteen mappiin tulee, niin pidän siitä. Siellä monikerroksisessa talossa ja kartan sivukujilla on kiva hiippailla ja tarkkailla muita. Ainoa huono puoli on se, että kenttä on paikoin melko ahdas. Mutta se ahtaus tuo oman mausteensa taisteluihin.
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Olen nyt kaksi kertaa päässyt Snakena leikkimään. En kyllä saanut yhtäkään tagia kerättyä, mutta porukkaa oli kiva tainnutella.

Tageja saa ainakin silloin kun ravistelee niitä tainnutettuja sotilaita.

Saako muuten kuolleilta sotilailta tageja? Itse en ainakaan ole saanut. Ja onnistuuko tässä sotilaiden pidättäminen? :D
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Se snakena olo taitaa olla ihan arpomalla heitetty meinaan ite pääsin snakeksi kaksikertaa melkein peräkkäin.

Silti huh huh noita ton pelin kontrolleja. Muista edes milloin olisi viimeks tuntunu pelaaminen niin turhauttavalta kuin tänään. Tohon peliin pitäis varmaa olla 2x enemmän nappuloita kun nyt ettei tarvis pidellä pohjassa niitä nappuloita saadakseen jotain tapahtumaan.

Ja se lähitaistelu on niin suosta eittei mitään rajaa. Ihan minimaalisellakin lagilla siitä ei tule yhtään mitään... Välillä alko jo naurattaa kun seisoo vieressä ja se äijä kaapii ilmaa. Pakko varmaan pysyä sillä pistooli+sniperi linjalla ettei repee perse totaalisesti ton kanssa :/

Autoaimi on kanssa huvittava. Tuntuu että se toimis paremmin pistoolin kanssa kuin esim m4 kanssa. pari kertaa ollu joku 4metrin päässä toisesta ja ei haluu lukita millään. Haulikolla se on varsinkin erittäin turhauttavaa kun sillä pitää jo seisoa kaverissa kiinni jos haluaa lukita ja jos sattuu saamaan lukituksen edes vähän kauempaa niin silloin se haulikko taas ei tee mitään vahinkoa.

Ja nyt kun aloin avautumaan ni avaudunpa siellä siitä miinus systeemistä. Tossa pelissä kun ei tule energiat takaisin niin miinusten antaminen kuolemista on aika hölmöä. Yleensä sniperilla saa hyvin pisteitä koska ei tarvii ottaa osumia vastaan kovinkaan paljoa. Sitten pistoolin kanssa yleensä voi voittaa 1v1 ammuskelun, mutta energiaa jää niin vähän että kuolee seuraavaan osumaan. Elikkä yleensä siitä tulee 1tappo 1kuolema joten pisteitä ei kovin runsaasti heru. Olisi parempi jos tapoisa saisi vaikka vähemmän pisteitä eikä kuolemista menettäisi mitään.

myös se että oman ampumisesta ei pysty hetkeen ampumaan mihinkään on välillä hieman turhauttavaa. Pari kertaa käyny silleen että ammun vihollista sitten oma heittää voltin väliin ja osun siihen sen jälkeen en pysty tekemään mitään ja vihu ampuu mut sekä sen oman tyypin. Toki ideana se on ihan hyvä ettei urpot ampuisi omiaan heti alussa hengiltä. Kuitenkin päähän ampumallahan saa omankin hengiltä yhdellä padilla joten toi systeemi ei hirveesti siihen auta.

Tulipa kirjoitettua aikamoista kuraa muttei voi mitään, ainakin helpotti pikkasen :D
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Semmonen kysymys tähän väliin että miten puukolla voi tappaa yhellä iskulla? R1 painamalla ainakin vain huitoo sillä puukolla eikä se vihu kuole yhestä.
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Paina R1 pohjaan niin tulee semmonen tökkäysisku, joka aiheuttaa samalla oman hahmon pysähtymisen eli kannattaa olla varma että osuu.

E. hidas
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Pelin ärsyttävin, mutta toisaalta kivoin puoli: Ne prkleen pornolehdet!

Ne on sit tosi ärsyttäviä ku oot nähny snipun tornissa ja kiipeet sinne. Noh, tikkaiden yläpäässä oottaa muutama sivullinen aikuisten biologiaa ja muoviyritysten mainoksia. Siihen sitten jää ukkeli nököttää ja puukkoa silmään.

MUTTA, ai että se on kivaa laittaa lehden keskelle kulkuväylää ja kämpätä vihollista lähettyvillä. Siitä on kiva lopettaa toinen, ku kerkeää oikein miettiä tyyliä:D
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Mullakin skilssi jo hieman edenneet. Hyvä jippo tuossa base-modessa on vallata heti alussa joku baseista, laittaa itttensä laatikkoon ja koko ajan kerää niitä +250 drepin/drebin pointseja jos ne on päällä. Sitten kun siihen tulee kaverit niin laatikko pois ja puukot niskaan :D. Päivällä pelaiin tuota uutta mappia tuolla tavalla ja noita pointseja oli joku 20k parhaalla kerralla ja sain sen raketinheittimen aina ekan kerran kuoltuani. Kiva kans kun sen uuden mapin yhessä basessa on monta laatikkoa jo valmiiks ni kukaan ei tajunnu et siel kyykkii joku. Kerran tuli kolme vihua siihen ja katteli kaikki niit ulostuloväylii ja puukotin kaikki putkee :D
 
Vastaus: Metal Gear Online Beta

Eliminaattori aikoi pistää tänään servun pystyyn jossai vaihees iltaa
ja itse pistän myös elikkä tervetuloa pelaamaan
Eliminaattorist en tiedä mutta itse pistän viimeistään kasilt servun pystyyn tunniks kaheks


Server 1: Konsolifin. Salasana: suomi
pitäjä: Eliminaattori
(24/1mb)

Server 2: Konsolifin2. Salasana: suomi
pitäjä: mewgle
(24/1mb)
 
Ylös Bottom