Metal Hellsinger

Mathael

Well-Known Member
1663234245156.png

Nimi: Metal Hellsinger
Kehittäjä: Outsiders
Julkaisija: Funcom
Alustat: PC PS5 SeriesX/S
Lajityyppi: Rytmi FPS
Julkaisu: 15.9 2022


slayFIN.png

Metal: Hellsinger on rytmi-FPS, missä kykysi ampua rytmin tahtiin parantaa pelikokemustasi. Mitä paremmin olet tahdissa, sitä intensiivisemmäksi musiikki käy ja sitä enemmän tuhoa saat aikaan.


Ensi puraisut peliin juurikin äskön ja voi pojat peli koukuttaa ja palkitsee. Meno on todella intensiivistä ja myöskin haastavaa pysyä rytmissä. Joka kerta kun perfect paukahtaa ruutuun niin se korvaa kaikki ohi rytmin menneet lyönnit tai laukaukset. Kaikki mitä ohjaimesta painat niin pitää pysyä musiikin rytmissä oli se väistö, aseen lataus, ampuminen tai lyönti. Tuli oikein hiki vaikka pikku testit otin. Meni meinaan melkoseksi rokkaamiseksi pelin peluu.Tuntu et kun musa vei mukanaan niin tuli perfectejä ruudulle paljon paremmin kuin se että yritti sen tähtäimen saada oikeaan aikaan painettua ohjaimesta. On kyllä virkistävä tapaus tämä peli. Aloitin pelin helpoimmalla vaikeustasolla ottaa kyllä aikansa että pääsee rytmiin ja kun yrittää väkisinkin pelata kuin Doomia mikä ei kyllä toimi tässä. Peli on toki kuulokkeilla on paras tapa pelata.
 
Viimeksi muokattu:

Mathael

Well-Known Member
Pelihän näyttää menevän hyvin kaupaksikin ainakin steamissa. Täytyy kyllä nostaa pelin devaajille hattua et periaatteessa loivat uuden genren Rytmi FPS joo toki olemassa olevista genreistä yhdistelmän, mutta kuitenkin. Pelaajat ottaneet maailmalla pelin kyllä ilolla vastaan mitä nyt käynyt lukeen ympäri internettiä. Alla hyvä arvostelu pelistä.
Pitää nyt sen verran korjaa tässä omia hypepäissään kirjotteluja ;) eli rytmifps on löytynyt jo aiemmin ainakin peli Bullet per Minute joka on Rytmi fps rogue-like.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom