Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Metroid Dread (Metroid 5)

No nyt alkaa näyttämään siltä että tässä voi olla all time paras Metroid olla tulossa, ihan huikeen hyvältä näyttää. Lähtee pölyt Switchin päältä vihdoin pois.
 
joo mukava että nähtiin gameplaytä ilman että Dread on henkittämässä niskaan ja jahtaamassa :) tuli ihan old school sidescroller metroidit kuten fusion ja super :)
 
joo mukava että nähtiin gameplaytä ilman että Dread on henkittämässä niskaan ja jahtaamassa :) tuli ihan old school sidescroller metroidit kuten fusion ja super :)

Joo nisitä Emmi pätkistä jäi vähän sellanen olo että tarvii nähdä lisää koska tämä ei ole se mitä haluaa koko pelin ajam tehdä.
 
Aivan hemmetin hyvältä näytti tuo viimeinen traileri. :eek:

Näyttää siltä että Samuksella on kunnolla erilaisia ominaisuuksia. Taistelu ja tasohyppely vaikuttaa monipuoliselta. Hyvä.
 



uutta traileria jälleen kerran :), jossa käydään läpi mekaniikkoja, aiheutti kyllä melkoiset kylmät väreet tuo Soundtrack :) Vahva Game of the year kanditaatti :)
 
Viimeksi muokattu:
ViImeiset preview videot on tullut julkisuuteen, tässä olisi Eurogamerilta. Sisältää spoilereita pelin alusta.




Siitä vielä Nintendo Life jossa sitä näkee uudella Switchillä pelattuna.

 
Viimeksi muokattu:
eipä noita uskalla enää katella :D, lopetin itse metroid videoiden kahtelut tuohon overviewiin :)
 
En ole katsonut minäkään, mutta lähinnä sen takia, että haluan nähdä miltä koko peli näyttää sillä aiempien esittelyjen perusteella pelistä näytti puuttuvan väri kokonaan jos hieman liioittelee enkä myöskään ole innoissani siitä robotista (emmi?) joka seuraa ja luo jotain pakollista karkuun juoksemista.
Tuollaista oli toki jo fusionissa, mutta siinä se kesti ruudun tai kaks joten se oli sellainen ominaisuus joka ei mun mielestä lisännyt mitään peliin, mutta ei se sinänsä haitannutkaan.

Nyt parin trailerin perusteella tuo tuntuu olevan isossakin roolissa ja mua ei tuollainen kiinnosta metroidissa ollenkaan vaan mulle tärkeintä on monipuolinen ja kaunis maailma jota on ilo tutkia ihan omaa tahtia ja omia suosikkeja onkin eka prime, super sekä zero mission.
 
Ensin Far Cry ja pari tuntia myöhemmin Metroid. Klo 16:00 arviot.

 
Viimeksi muokattu:
heitetääs oma veikkaus arvosanasta, uskoisin että arvosana menee sinne 89-92 luokkaan :), ja ehdoton goty contender.
 
Odotetut numerothan sieltä tuli :) eli pelin scoret taitaa juuri asettua sinne 89-91 haarukkaan :)

japsi versio ostoon, niin pääsee jo huomenna testailemaan :), rewikka videoita taida viitsiä hirveesti katsella kun tähä haluaa mahdollisimman blindina :)
 
Viimeksi muokattu:
Mukavasti myös VPD ilmoitti paketin olevan matkalla, joten ehkäpä ensi viikon aikana on selvillä, että onko Psychonauts 2 kohdannut voittajansa henkilökohtaisella GOTY-listalla. Arvioiden perusteella menee tiukaksi.
 
Hyvältä näyttää - siis arviot, videoita en aio katsoa. Ensi viikolla tämän kimppuun! Kuten jo julkistuksen myötä mainitsin niin odotukset sellaiset kohtuulliset, mutta toivotaan tietenkin että päästään mahd. lähelle Super Metroidin ja Primen fiiliksiä.
 
Peliä enemmän pelanneet, jos voisitte laittaa tänne tietoa tuosta kuinka paljon se joku isompi otus nyt sitten jahtaa pelaajaa tuossa pelin aikana? Itselleni ehdoton turnoffi jos tuo on usein toistuva elementti pelissä. Siinä tapauksessa saattaa jäädä jopa peli hankkimatta, vaikka on tämä muutoin kohtuullisen paljon kiinnostanut.
 
Ylös Bottom