Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Metroid Fusion - hermo menee

achiim

Member
Miten ihmeessä pääsen pois kuopasta? Hyppy ei riitä, ei ole salaovia/vipuja jne? Menee hermo. Kuvissa lisää.

kuva 1
kuva 2

Olenko käsi kun en ole saanut "pompittua" pommien kanssa morph-muodossa (tiedättehän; pommi maahan - juuri ennen räjähdystä uusi pommi maahan - eka räjähtää - pomppu ylöspäin - pommi lakipisteeseen - toinen pommi maassa räjähtää - pomppu ylöspäin - lakipisteessä sinne jätetty pommi räjähtää - pomppu vielä ylemmäs).

Miten tuo homma pitää klaarata? Puuttuuko minulta jotain vai enkö vain osaa?
 
Sanoisin, että yritä vaan pommittaa varsinkin tuon oikean puoleisen tunnelin alta tai sitä seinää siinä. En muista miten tuo kohta mentiin, mutta ei tuossa kai mitään muutakaan voi olla tehtävissä. Voi olla, että olet jo tämän tehnyt, mutta kokeilisin itse vielä. Jollain voi olla parempaa muistikuvaa... hämärästi vain muistan itsekin pykineeni tuossa huoneessa jonkun verran.
 
Onnistuihan se. Kun ei seinien ampuminenkaan onnistunut niin kiukuissani levittelin pommeja ympäri huonetta ja ilmeisesti jossain kohdassa lattialla ollut pommi tehosi; huoneen oikeaan reunaan nousi etenemistä helpottava pylväs.

Metroid Fusion ei enää olekaan myynnissä :)

Kiitos avusta, ShereKhan. Luulin että etenemiseen tarvittaisiin jotain sellaista ominaisuutta joka minulla olisi tässä vaiheessa jo pitänyt olla. Vast'edes kun jään jumiin johonkin alan vain silmittömästi tulittamaan ja pommittamaan kaikkea liikkuvaa, liikkumatonta ja muitakin siinä samassa.
 
Eihän siinä nyt olisi mitään järkeä, jos siinä pystyisi jäämään täydellisesti jumiin. Onhan Metroid Fusion sentään täydellinen peli :)
 
Kyllä tosiaan vtti olla päiväkausia tuossa samassa kuopassa. Pelin pelaaminen jäi tuon takia pariksi kuukaudeksi. Onneksi löysin vinkin lopulta jostain. Ei tuntunut kovin täydelliseltä kohdalta.
 
Vastaus: Metroid Fusion - hermo menee

Tuo on just hämärää kun siellä saattaa olla noita salakäytäviä, ramppasin monta päivää yhtä kenttää edes takaisin, kun en tajunnut että seivaushuoneessakin voi olla salakäytävä. :eek: Toisinaan turhauttavaa tuommoinen kyllä, vaikka peli onkin pääasiassa varsin mainio.
 
Ylös Bottom