Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Michael Jackson of a bitch

Leipuri Hiiva

New Member
Satuitteko kattomaan TV1:ltä dokumenttia? Aika helevetin huono, ei mikään asia oikein selvinnyt, sai toimittaja vaan jauhaa kakkaa.
Vaikuttaa kyllä aika sekopäiseltä äijältä, linnaan tommoset, vai mitä ootte mieltä?
 
Sekopäinen tai ei, ei se nyt varmaan mikään rikollinen ole jotta olkoot hörhö. Paskin dokkari muuten miesmuistiin...
 
Ei vois uskoa että se äijä oli ennen neekeri! Leikelly sen nenänsäkkin miljoonaan kertaan ja naama on muutenki ku asfalttijyrän alle jääneellä kalkkunalla. Ois vain pysyny nokikolarina, ei ois tosiaan tarvinu leikellä itteään tommoseksi mutantiksi!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Täysin kahelihan se äijä on. Sitä tuskin pystyy kukaan järkipäissään kieltämään.

Käsittämättömän huono "dokumentti" muuten.
 
Juu, vähän liikaa "elokuvamaistettu" ja dramatisoitu, mutta hyvin siitä sai asiaa irti. Pääsipähän kurkistelemaan hieman Wackon arkeen.
 
Huomasitteko muuten shoppailu osion. Hieman taisi siinäkin yhteydessä rahaa palaa.

Mutta uskon, että hyväähän Jackson vain tarkoittaa. Vaikka johonkin hoitoon saisi kyllä hakeutua.
 
Minusta dokkari oli hyvä! Välillä tunsin sääliä, välillä vihaa Jaakkoa kohtaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Slash80
Minusta dokkari oli hyvä! Välillä tunsin sääliä, välillä vihaa Jaakkoa kohtaan.

Jep, samaa mieltä että hyvä dokkarihan tuo oli! varsinkin kun ei Jackoa juuri aiemmin ole päästy haastattelemaan, ja näköjään oli pirun vaikea haastateltava, mutta huono dokkari olisi ollut jos tuo haastattelija olisi vain näyttänyt kuinka onnellista hänen elämänsä on jne. Mutta varsinkin lopussa esitti kysymyksiä joita ei moni haastattelija olisi kehdannut. Ja eihän haastattelija Jackoa pedofiiliksi voinut väittää, mutta mielestäni rivienvälistä kävi inhotus aika hyvin ilmi, mm. kun sanoi kuinka hankalaa oli kun se 13-vuotias poju piteli Jackoa kädestä.
Mutta samalla tavalla minullakin tosiaan vaihteli säälin ja vihan välillä... onhan tuo niin rakastavainen ja kiltti mies, mutta samalla kuinka sairas voi ihminen olla?!!
Kaiken huippu taisi olla hänen omat lapsensa, joita hän ei ole itse hedelmöittänyt! ja lasten äiti oli vain synnyttäjä eikä mitään muuta.
 
Oli kyl aika hämmentävä dokumentti. Alkoi ihan kunnon dokumenttina, mutta vikat 30 minuttia haastattelija lähti dramatisoimaan ja kauhistelemaan...ei sen puoleen, etteiks Wacko Jacko ampunut itteään (parikin kertaan) jalkaa lapsista höpöttämällä...ei ihan tervettä meininkiä. Samalla käy sääliksi Jacksonia, eihän sillä ole edes ollut mahdollisuutta normaaliin elämään ku faija on piessyt sitä skidistä lähtien. Sitten..siis eihän se voi luottaa kehenkään, nekin muksut jotka Neverlandiin pusketaan niin tod.näk jotain hulluja vanhempia, jotka haluu rahaa Jacksonilta keinolla millä hyvänsä...vaikeata on, siis se ku Jacko meni kauppaa ja puoles tunnis oli satoja ihmisiä

ironista...fanit huus "fuck the press", mut eiks ne hysteeriset ämmät tajua, että ne aivan yhtä pahoja kuin paparazzi. Tunkeilivat kaikkialle hysteerisinä..kylä mäkin diggailen jostain ulkomaisista pelitoimittajista, joita idolisoin, mutta "ihan" tollaseen ei tartte sentää mennä.
 
Eilen Michael Jackson vaikutti hetken ihmiseltä. Mitään mullistavaahan dokumentissa ei ollut, joten on ihme kuinka paljon lehdistö on repinyt siitä otsikoita. Ihan asiallinen ohjelma kuitenkin, Jacksonille annettiin puheenvuoro. Katsojana tunteet vaihtelivat läpi puolitoistatuntisen, päällimmäisenä sääli omassa maailmassaan elävää miestä kohtaan.
 
Samoin. Ois silti pitänyt suunsa kiinni muksuista ja sängystä..tosin eipä ainakaan salaillut mitään.

Ev
 
"My eyelashes are perfectly normal". "My kids don´t mind not having a mother". "My babys mother is black". "I LOVE kids". "I have been operated only once... or two. As I can remember".

Miten heppu ei voi olla varma, kuinka monta kertaa sen nenää on leikelty?

Älkää välittäkö kirjoitusvirheistä.
 
Se oli aika hämmentävä dokkari. Anto enemmän kysymyksiä kun vastauksia. Jackson itse puhu aika paljon paskaa ja tuntu olevan ihan pihalla kaikesta. Tuntuu vähän, että mies on oikeasti jäänyt lapsen tasolle...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Knight
"I have been operated only once... or two. As I can remember".
Tuo kohta sai kyllä minutkin nauramaan. Kyllähän naamasta ja aiemmista kuvista nyt huomaa, että Jacksonia on operoitu hieman enemmän kuin kaksi kertaa. Yritti selittää kasvojensa muutoksia siten, että ihmiset muuttuvat aikojen myötä.

Mutta, ihan hyvä dokumentti tuo minusta oli. Siitä sai hyvin selville millaista Jacksonin elämä on. Hänen elämänsä oli kyllä hieman erilaista kuin osasi kuvitella. Ainakin Neverland kelpaisi minullekkin asuinpaikaksi.
 
jackson näyttää yllätävän nuorelta 44 vuotiaaksi..;)

hyvä haastattelu ja kiva oli kuulla jacksonia siihen asti kunnes lopussa alkoi niitä lapsi juttuja kertoa
 
Mua alko pikkuhiljaa käymää sitä sääliks mitä kuunteli mitä se on pienenä joutunu kokemaan että ei se sen vika oo et se on "vähän" outo. Ja mua alko ärsyttää et ne spekuloi sitä niin hemmetisti ku se yks nukku sen sängys! Mulle on iha sama vaikka se olis nukkunu apinoiden kanssa! :D ja sitä paitsi mitä se muille kuuluu?



Taas tuli niin hölmö kommentti että huh huh... :)
 
Ylös Bottom