Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mikä konsoli voittaa jouluna?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Inertia
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Wombut
Mielestäni voittajia ovat kaikki konsolit, ja etenkin pelaajat... Vihdoinkin on 3 (tai 4) todellista vaihtoehtoa. Itseäni ei haittaa vaikka joku myy enemmän ja joku vähemmän, kunhan pelien tulo ei hyydy, mistä ei ole merkkejä millään (uudella) konsolilla.
Löytyyhän täältä Konsolisota-puoleltakin jotain järkevää tekstiä... Aina silloin tällöin. ;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan NviperO
Saattaa kiinnostaakin jos ja kun se on hyvin toteutettu. Myös pelitalojen tuki laajalla rintamalla on tärkeä asia, yhden pelin takia tuskin japanilaisetkaan haluavat isoja laitesatsauksia tehdä. Ja nimenomaan japanilaisten pelitalojen tuki.

Viimeisimmästä viestistä pois jäänyt Korea saattaa muuten olla todella hyvä markkina Livelle ja Xboxille. Sillä siinä maassahan nettipelaaminen on varmaankin suostitumpaa kuin missään muualla, ja parhaat pelaajatkin ovat julkkiksia. No jäädään odottamaan ja katsomaan.

Etelä-Koreassa starcraft on todella suosittu esim. telkkarista tulee starcraft otteluita ja karkkejakin löytyy ym. Kyllä live voi käydä siellä kaupaksi jos vain siihen löytyy sellainen peli joka on parhaimillaan live:ssä.
 
Näin siinä käy

PS2 tulee viemään tämän joulun. Totaalisesti. Japanissa GC pistää PS2:n tiukoille, mutta muuten on selvää, että vielä tätä joulua Sony hallitsee. Ensi vuonna tilanne voikin sitten olla ihan toinen...
 
Meinasi silmät pudota päästä tänään kun huomasi, että Xbox on viime viikolla myyntyt Japanissa peräti vajaat 6000 kappaletta. Eihän se nyt mitään ole Cuben ja PS2:n myyntiin verrattuna, mutta jos tuo myynti pysyisi edes tuossa, voisi konsolin sanoa sentään myyvän siinä maassa niiden entisten 1300 viikkotahdin sijaan.

Tuossa nuo myyntilukemat vielä. Ei ole Cubella tänä jouluna vielä sanaa PS2:n mahdille Japanissakaan.

PlayStation 2: 74,100 (Annual: 3,242,000)
GameCube: 26,200 (Annual: 984,700)
Xbox: 5,900 (Annual: 282,700)
 
Ylös Bottom