Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Millä televisiolla pelaat Xbox 360:tä?

Vastaus: millä televisiolla pelaat xbox 360

nilppi sanoi:
Zeiri: Onko hyvä pelikäytössä? Mites tuo game mode vaikuttaa? Itsekkin tilasin tänään samaisen telkkarin joten ensi viikkoon odotellessa.... :D
'
Hyvinhän tuo on toiminu. Tuota game-modea olen joskus käyttänyt, mutta en sitä kyllä normaalisti pelatessa käytä, miekestäni vain haalistaa värit...
 
Vastaus: millä televisiolla pelaat xbox 360

Mitä mieltä olisitta siitä jos ostais x360 (en vielä kuitenkaan omista konsolia) näytöksi tuommoisen tietokoneen 20 tuuman laajakuvanäytön, nehän on HD valmiita (?) ja testivoittajat maksaa ~300e

Se vaan mietityttää että onko tuollainen tarpeeksi iso, ja voittaako olohuoneessa sijaitseva 28 tuuman normitelkkari tuon.. Olohuoneessa pelaisin 2-4 metrin päästä ja omassa huoneessa (johon sijoittaisin tuon tietokoneen laajakuvanäytön) pelaisin 1-2 metrin päästä.

Siitäkään en ole vielä päässyt ratkaisuun että laitanko sen tähän tietokoneen näytöksi, vai korvaamaan telkkaria. Tuntuisi hassulta pelata konsolia tietokonetuolissa jne...
 
Vastaus: millä televisiolla pelaat xbox 360

:mad: voi saatana... No ei sitä nyt muutakaan ole niin tuohon on tyydyttävä...
 
Vastaus: millä televisiolla pelaat xbox 360

Jos haluaa oikeasti hyvän kuvan ja ison töllön suhteellisen "huokeaan" hintaan, kannattaa ostaa esimerkiksi Samsungilta 42-tuumainen plasma.töllö, jossa mukana GameMode-tuki. Sattuu olemaan kehitetty kysenen tuki nimenomaan X360:selle. Töllö on hd-valmis, tarkoittaa että pystyy 720p-toistoon, ja itse boxikaan ei enempää näytä. Lisäksi plasmakuva on värikylläisempi (kontrastit 1/10 000(joissain jopa 15 000) ja kuva on kauttaaltaan pehmeämmän näköinen, eikä kärsi katselukulmaongelmista. Suosittelen. Experteiltä saa tuonkokoista samppaa hitusen päältä tonnilla.
 
Vastaus: millä televisiolla pelaat xbox 360

Miten voin liittää 22 tuumasen benq monitorin dvi:llä kun tietokoneeseen ei sovi dvi johtoa mikä tuli näytön mukana?käyttäisin vga paikan boxille
 
Vastaus: millä televisiolla pelaat xbox 360

waltsu999 sanoi:
Vielä kun tähän omaan näyttöön menee dvi-d niin onko sillöä merkitystä kun tuo dvi vga kaapeli on dvi-a?
Onko liitäntä DVI-D vai kenties DVI-I? Sillä jos liitäntä on pelkästään DVI-D se ei hyväksy VGA:n lähettämää analogista signaalia, vaan sinne voi vain laittaa digitaalista. Kuvasta saattaa olla apua.
 
Vastaus: millä televisiolla pelaat xbox 360

kun koneessa on dvi-d paikka ja koneessa ei ole mitään dvi paikkaan nii voinko liittää dvi i/a - vga kaapelilla näytön ja koneen?
 
Vastaus: Millä televisiolla pelaat xbox 360:a?

LG-HDTV/ 32"/ 720p (1500)

+ loistava kuva
+ upeat kauniit värit
+ ei mitään teknisiä ongelmia
+ hinta

lisäksi pelaan usein SONY-5.1-infraredwireless-kuulokkeillani, toimii loistavasti.

kiitos Microsoft!
 
Vastaus: Millä televisiolla pelaat xbox 360:a?

Onkos kenelläkään kokemuksia http://www.samsung.com/fi/products/tv/plasmatv/ps_42c96hd.asp?page=Specifications tuollaisesta Samsungista?
Ensi viikolla pitäisi saapua, olisi vain mukava näin etukäteen tietää onko edes mistään kotoisin vai paiskaako samontein roskakoriin naapureitten ihmeteltäväks. :)

Ensi viikkoon asti siis pitää vielä kituutella 28" Philipsin perus laajakuvalla.

EDIT: Niin ja 42" malli kyseessä
 
Vastaus: Millä televisiolla pelaat xbox 360:a?

Yhtään en osaa sanoa laadusta, mutta todella komean näköinen ulkoapäin, niinkö Sampat yleensäkin. Ylivoimaisesti miellyttävin muotoilu ainakin omaan silmään lähes tulkoon kaikista merkeistä.

En ole varma olenko tähän ketjuun jo vastannut, mutta oman Xbox 360:n pikselit esittää Philips 37PF5521-LCD televisio. Ei pahaa sanaa eikä ollut hinnalla pilattu. :) Saapa nähdä huomenna miltä Gears of War näyttää HD-readynä. :cool:
 
Vastaus: Millä televisiolla pelaat xbox 360:a?

Sony KDF 50E2000 löytyy nykyään, ollut vasta viikon verran, mutta toistaiseksi ei ole pahaa sanottavaa. Kuva on aivan eri kuin vanhassa 28" kuvaputkessa, peleistä erottaa paljon paremmin pienet yksityiskohdat. Hieman välillä häiritsee, kun näyttää olevan värikäs "kalvo" tuossa ruudun päällä, mutta taitaa olla taustaprojektion "ominaisuus", nopeasti tuohon varmasti tottuu.
 
Ylös Bottom