Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Miltä boksinne näyttää?

Vastaus: Miltä boksinne näyttää?

no aattelin vaan kysellä mielipiteitä kumpi on paremman näköinen. Anteeksi jos se sun elämääs haittaa:mad:
 
Vastaus: Miltä boksinne näyttää?

Tänään hiukan "tuunailin" boksia... Koneeseen tuli 6 kappaletta sinisiä kirkkaita ledejä sisään. Viikonlopun aikana ois tarkoitus tehä X:n muotoinen ikkuna kanteen. Omasta xboxista siis takuu menny umpeen. Voisin yrittää laittaa tänne kuvaa kunhan saan ton valmiiksi. Jostain pitäis keksiä eka kirkasta läpinäkyvää muovilevyä ikkunaksi.
Ja jos aikaa ja innostusta riittää ni voisi harkita vielä ton boksin maalausta. Väritys voisi olla harmaa sinisin raidoin.:p
 
Vastaus: Miltä boksinne näyttää?

Juu, bauhaussissa ajattelin käydä kattomassa, toinen vois olla etra tai mikä se nyt olikaan... Siellä on muistaakseni aika hyvin kaikenlaista muovia ja kumeja.
 
Vastaus: Miltä boksinne näyttää?

Lisäksi asennetut ledit joita 6 kappaletta, molemmilla laidoilla 3kpl.


Itse tein nuo valot kylmäkatodiputkilla, loisti paremmin kuin ledit. Sinä hyödyt siitä mitä Jimm's tietää - Jimms.fi Tuolta sai halvalla. Ottaa vaan nuo muovikuoret pois niin hyvin loistaa :)

Kuva spoilerissa omasta tuotoksesta. Olis ollut paaljon paremman näkönen jos olisi sprayannut boksin vaikka oranssiksi ennen valoja ja ikkunaa.



Kaikki tehdyt boksit samalla sivulla: Tuuninki boksit - Abiskuukkeli
 
Vastaus: Miltä boksinne näyttää?

Laitetaan tämä nyt hieman myöhään tänne :) halvalla tuli ostettua vanha 360, joka kärsi ylikuumenemisesta. Se tuli korjattua, ja samalla tuli uusi maali pintaan. Vielä on hommaa, mutta siinähän se... Näytä liitetiedosto 9655
 
Vastaus: Miltä boksinne näyttää?

Modasin Xbox360 Arcade konsolini aikanaan XCM Halo green kotelolla + Talismoonin Whisper Max - tuulettimella + 60Gb kovalevyn asensin viel lisäksi, kaduttaa kun menin myymään.. Oli näyttävän näköinen ja RRoD riskiä ei tarvinnut pelätä.
Nykyään perus musta Slim, 320Gt kovo tulee jossain välissä vaihtumaan alkup. 250Gt tilalle.
 
Ylös Bottom