Minion Masters - Ilmaista mähinää tornien juurella

Gimble

Well-Known Member
Alustat: Xbox One, PC (Steam)
Kehittäjä: BetaDwarf
Julkaisija: BetaDwarf
Julkaisupäivä: XX.XX.2019 (Julkaistu Xbox One Insider Hub, Steam Early Access)
Moninpeli Co-Op: Kyllä (online)
Moninpeli PvP: Kyllä 1 vs 1, 2 vs 2
Crossplay: Kyllä, PC <-> Xbox One
Muuta: Xbox One Insider testissä, Steam Early Access

Tämä sai aiemmin huomioni kun katsastin onko Xbox Insider Hubissa mitään tähdellistä uutta kokeiltavaa. Yritin silloin jo ladata, mutta "esiversion lataamiskiintiö" oli sillä hetkellä täynnä, voi ollakin ihan hyvä idea tällaisessa testiversiossa rajoitus. Eilen kokeilin uudelleen ja tällä kertaa onnistui ja ei muuta kun lataukseen heti tietenkin!

En ollut koskaan kuullutkaan ja tosiaan kyseessähän on pelin esiversio. Ollut ilmeisesti jo jonkin aikaa Steam Early Access. Löytyy täältä.

Ihan hauska pikku peli, todellakin on helppo oppia mutta varmastikin sitten vaikea hallita kun aletaan oikein mättämään kunnolla. Paljon on muuttujia ja asioita voi tapahtua nopeasti, kaikenlaisia kortteja ja perkkejä opeteltavana. Voisi ehkä luonnehtia "versus tornipuolustuspeliksi" ja sehän on aika osuvasti sanottu kun nimenomaan omaa torniahan siinä suojataan samaan aikaan kun koitetaan jyrätä vihollisen torni.

Pick Up and Play on luokkaa parasta ikinä eli oppimiskäyrä tyyliin 10 minuuttia. Boksille jos haluaa ladata niin hakee Storesta Insider Hub nimisen appiksen (joka on saatavana kaikille, ei tarvitse olla mitään previkka firmistä koneessa) ja sieltä löytyy, tosin siitä ei voi mennä takeisiin pystyykö ihan jokainen lataamaan? Mene ja tiedä, Steam version ainakin tarvittaessa löytyy kaikille halukkaille ja pyörii varmaankin siedettävästi wanhemmallakin raudalla kunhan säätää resot ja laadut kohdilleen. Kannattaa koittaa, ei maksa mitään! Huomaa kyllä että ei ole vielä ihan valmis, mutta pelin core-toiminnallisuudet tuntuvat olevan ihan hyvissä kuosissa jo.

Täytyy tutustua tarkemmin ja ottaa vaikka vähän kaverin kanssa matsia yhdessä, toivottavasti myöhemmin ei selviä että on liian Pay2Win. Se jää nähtäväksi.


 

Gimble

Well-Known Member
Täytyy tutustua tarkemmin ja ottaa vaikka vähän kaverin kanssa matsia yhdessä, toivottavasti myöhemmin ei selviä että on liian Pay2Win. Se jää nähtäväksi.
2 vs 2 pelaamista kaverin kanssa kokeiltu ja olipas mukavan leppoisaa meininkiä vaikka samaan aikaan on melko hektistä. Huomioitavaa on että jos haluaa pelata Xboxilla myös PC pelaajien kanssa = haluaa että matsit löytyy heti, niin pitää muistaa Xbox Live Privacy asetuksista käydä sallimassa pelaamien kuin muiden Xbox Live pelaajien kanssa.

Kutsuminen samaan peliin oli ihan helvettiä "koska vähän Insider previw" Eli kun valitsee 2 vs 2 moodin peli kippaa alta melkein samantein eikä tahdo ehtiä kutsumaan frendiä. Lopulta kuitenkin onnistuin ja sen jälkeen homma rokkasikin seuraavat 2 tuntia ongelmitta. Tosi hauskaa! Ainakin näin alkuun - "Puu 5" rankilta lähdettiin ja Pronssi 5 rankille päädyttiin, kaikki jotain 15-20 matsia voitettiin paitsi yksi, se oli hieman hämmentävää koska molemmat ihan noobeja ja pelattiin ohjaimella hiirinäppispelaajia vastaan jolla on hieman nopeampi asetella minioineita areenalle. No ei siinä, oletan että kun rankki nousee jossain vaiheessa alkaa vastuskin laittaan pahemmin hanttii. Oikein kyllä vähän odotan huomista että pääsee jatkamaan mättöä. Todella hyvä peli, en olisi ikinä uskonut videoiden perusteella. Aika huonosti se koukku siitä välittyy, pitää kokeilla itse jotta selviää. Otin vähän purkkiin myös matsia, ilmestyy aikanaan näkyville Youtubeen.

SUOMI FINLAND niminen Kilta luotu, saa liittyä jos kiinnostaa. Siitä saattaa olla jotain iloa tai olla olematta. Ilmeisesti jonkinlaisia "klaanimatseja" pelaamalla saa avattua uusia juttuja. Täytyty huomenna perehtyä...

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Osui tosi hyvä Niksi-Pirkka video silmään tätä kannattaa katsastaa jos alkaa pelailemaan, ihan hyviä vinkkejä.

 

Gimble

Well-Known Member
Noniin Versio 1.0 on nyt julkaistu Xboxille MS Storessa ja tietsikalle Steamissä. Jos laittaa nyt saa jotain extra kivaa 15 € maksavan jutun veloituksetta julkaisun kunniaksi. En vielä ehtinyt perehtyä että mikä juttu, mutta kannattaa kotiuttaa jommalle kummalle tai molemmille laitteille.

Ei muuta kuin lataukseen ja kovaa ajoa! Mutta varo vaan, on tosi koukuttava tapaus tämä! ;)

MS Store: https://www.microsoft.com/fi-fi/p/1...pack/9nlvdwmtd96m?activetab=pivot:overviewtab

Steam:

PS. Steam sivun kautta päädyin tsekkaamaan pelistudion historiaa joka on esitetty täällä hauskasti kuvina. Aika huikee tarina!

Tarina on täällä.
 
Ylös Bottom