Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Minkä arvosanan antaisitte? Final Fantasy X

Vastaus: Minkä arvosanan antaisitte? Final Fantasy X

7.

Mielestäni tylsähkö sekä ennalta arvattava ja Tidus on vain rasittava. Ainoastaan grafiikat oli hienoja koska olihan se jotain uutta (parempi "konsoli"). Tuli vain pelattua 60h, toisin kuten muiden FF:den parissa (FFx-2 lukuunottamatta) tuli vietettyä enemmän aikaa..
 
Vastaus: Minkä arvosanan antaisitte? Final Fantasy X

Ainoa FF mistä en pidä. En voisi kuvitellakaan koskevani tähän enää ikinä. Täynnä typeryyksiä juonesta taisteluihin, ei mitenkään kestäisi uudelleen.
Erityisesti nuo "vietä 100 tuntia battle arenalla ennen kuin pärjäät mulle"-dark aeonit on typeryyden huippu. Ei squarella oikein mielikuvitus pelannut.
Ei ansaitse arvosanaa.
 
Vastaus: Minkä arvosanan antaisitte? Final Fantasy X

10 pistettä. kyllä sen parissa sentään noin 180 tuntia tuli vietettyä(siis 1. pelikerta n.130 h ja loput sillä toisella spheregridillä) aivan mahtava peli vaikka juoni ei 7n tasolle yltäkän, eikä hahmot 9n.
 
Vastaus: Minkä arvosanan antaisitte? Final Fantasy X

Mutta jos pitäisi antaa numero. . oikeastaan pitäisi antaa kaksi numeroa. Ensimmäinen olisi "FF10 pelinä" ja toinen "FF10 Final Fantasy-Sarjan pelinä."

Ensimmäisestä annan 9. Paljon tekemistä, hyvä grafiikka, nopea ja hyvä taistelujärjestelmä, hyvä musiikki, mielenkiintoisia hahmoja, etenkin Auron \o/, paljon pelattavaa.

Toisesta 7,5 tai 8. Ei mitään uutta, liian lineaarinen, samanlaisia hahmoja, samanlainen juoni, teinimäiseen suuntaan menevät hahmot, unohdettu Chocobojen hyötykäyttö.
 
Ylös Bottom