Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mirror's Edge Catalyst

Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

3ACC-TBNC-AK6K

Siitä beta koodi nopeimmalle :). Ilmoitathan jos käytät.
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

Tuli tuossa suljettua betaa jonkin verran pelailtua ja nimenomaan pc:llä. Tein betasta tuollaisen, pitkähkön videon, mutta oli myös paljon asiaa. Varsinkin kun pc-version kanssa pitää aina alkuun käydä vähän pc-kohtaisia juttuja kuten grafiikka-asetukset ja kontrollioptiot lävitse. Kyllä tuolla jossain varmaan kelpo Mirror's Edge peli on.

[video=youtube;AIubxbBXuFM]https://www.youtube.com/watch?v=AIubxbBXuFM[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=AIubxbBXuFM
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

Julkaisutraileri:

[video=youtube;r6GQEtUREWY]https://www.youtube.com/watch?v=r6GQEtUREWY[/video]
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

Mahtaako olla kiinteä 60fps konsoleilla? Jos ei niin täytynee laittaa PC:lle.
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

Mahtaako olla kiinteä 60fps konsoleilla? Jos ei niin täytynee laittaa PC:lle.
Lopullisesta versiosta ei ole vielä tietoa, mutta betassa ruudunpäivitys ailahteli konsoleilla aika tavalla; PS4:llä vähän vähemmän kuin Xbox Onella.

Unfortunately, performance isn't as solid as we'd like, and frame-rates frequently fluctuate on a regular basis across both consoles. At worst, a lunge down to near 30fps rears its head in one particular scene, but metrics mostly stick between 50-60fps over a run of play. This causes judder that distracts during high speed traversal, with momentary spikes on controller latency having an impact on pulling off more complex moves. The PS4 version gets closest to providing a 60fps lock for extended durations, while on Xbox One the engine struggles to hit the desired frame-rate once you start exploring the rooftops or engaging in combat. The 'perceptual' 60fps experience is certainly within reach, and there are times when both platforms operate smoothly with no issues. Less demanding scenes with little action see performance stabilise, with consistent gameplay during these moments.
Frostbite-pelimoottoreilla rullaavien pelien julkaisuversiot ovat perinteisesti onneksi olleet ennakkoversioitaan sulavampia, joten toivoa on tämänkin kohdalla.

Lähde: Eurogamer
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

Frostbite-pelimoottoreilla rullaavien pelien julkaisuversiot ovat perinteisesti onneksi olleet ennakkoversioitaan sulavampia, joten toivoa on tämänkin kohdalla

Giant Bombin tunnin mittaisen Quick Lookin perusteella kehitystä on tapahtanut ruudunpäivityksen suhteen.

[video=youtube;YSZsywB80VA]https://www.youtube.com/watch?v=YSZsywB80VA[/video]

Äsken tuli katsottua kyseinen video ja tämä ei kyllä iskenyt lainkaan. Kömpelö taistelumekaniikka, vihollisten totaalinen saamattomuus ja luotaantyöntävät hahmot (sekä oletettavasti tarina) pistivät kaikkein pahiten silmään. Kovimmat Delsin Rowe fanit varmasti arvostavat Mirror's Edgen hahmoja mutta itselle punk/hipster/radikaalinuoret aiheuttavat pitkälti ainoastaan myötähäpeää.

Lisäksi hieman yllättäen Catalyst näytti melko vaisulta. Tiedä sitten nostiko UC4 riman sen verran korkealle, että samat fiilikset toistuu vielä useaan otteeseen muiden korkean profiilin pelien tapauksessa. Taiteellisen suuntauksen suhteen futuristisen kliininen maailma ei myöskään jaksanut innostaa samalla tapaa mitä 2008.
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

Vähän harmittaa, kun tuntuu olevan kiireellä kyhätty sieluton peli, mitä nyt on muutaman arvostelun katsellut. Dicellä vähän liian monta rautaa tulessa. Joutuu jäädä odottelemaan alennusmyyntejä, kun halua kuitenkin on pelata tätä.
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst [Hype]

Ylimääräisenä Combat Runner Kit DLC -koodi (PS4). YV:llä voi kysellä.
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst

Allekirjoittaneen sekä Tero Lepistön (Termoz) arvostelu on vihdoin ja viimein julkaistu: http://www.konsolifin.net/arvostelu/usko-koetuksella

Catalyst ei sinänsä ole huono peli, jos katsotaan pelkästään tekniikkaa ja toteutusta. Muut osa-alueet sitten eivät vakuuttaneetkaan.
 
Vastaus: Mirror's Edge Catalyst

Harkitsen Catalystin ostamista tällä hetkellä, hintakin varmasti hieman tippunut on mutta kysyn, tarvitseeko tätä pelataksesi EA:n Origin käyttäjän? Minä kun en tuollaisia kauheesti tue
 
Ylös Bottom