Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mistä halvimmat pelit Cubelle?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Samppa
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Re: MGS: Twin Snakes

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Punisher
Sanokaas mistä MGS:TS:n sais halvimmalla Eu-alueella
Visa Electronilla/ilman...

www.konsolinet.fi. Amazon.co.uk:sta saisi johonkin 52e (postareineen päivineen) hintaan, mutta ennemmin maksan sen pari euroa KonsoliNETistä, jotta saan pelin julkaisupäivänä.
 
Espoon Gigantin hylly 26.2. 13:00

Tällaisia näkyi:

- Wave Race Blue Storm 25e
- Sims 19e (!)
- 1 kipale Zelda WW jälellä 55e (Oulun Gigantissa 49e)
- NFSU 49e
 
Vihje Gigantissa asioiville

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan maunomonni

- 1 kipale Zelda WW jälellä 55e (Oulun Gigantissa 49e)

Tuo Oulun hintahan tarkoittaa, että kaikkien muidenkin Giganttien täytyy suostua myymään sama tavara samaan hintaan. Gigantti kun on sitoutunut noudattamaan hintatakuuta, eli jos jossain päin maata jokin liike myy samaa tavaraa halvemmalla, Gigantti on luvannut pudottaa oman hintansa samoihin lukemiin. (Kyseisen hinnan täytyy kuitenkin olla kaikkien yleisesti saatavilla, eli esim. kanta-asiakastarjoukset eivät kelpaa.)

Gigantin myyjät saattavat alennukselta välttyäkseen ihan pokerilla keksiä tuohon sääntöön ylimääräisiä lisäpykäliä (esim. että hintatakuu ei koskisi kuin saman paikkakunnan liikkeitä), mutta mitään tällaisia ehtoja ei annettuun lupaukseen sisälly. Jos tulee ongelmia, voit pyytää kyseistä myyjää näyttämään sen hintatakuun ehtojen kohdan, jossa niin sanotaan.
 
Viime viikolla kun kävin Tampereen Gigantissa(Lielahti)niin sielä oli noita Metroid Primeja 25:lla.Itsekkin kävin ostaan silloin kun tarjous alkoi.
 
Kannattaa jatkaa ehdottomasti eri giganttien tarjousten kirjottelua tänne; hain juuri Espoosta Tony Hawk 4:sen (espoossa 59e) 29 eurolla, kun Oulun gigantissa sitä myytiin 29 eurolla. Hintatakuu roks!

Keskustelu meni näin:
Minä: Moro, hintatakuu taitaa olla vielä voimassa teillä? Täsä olis tällanen peli.
Myyjä: Joo on se, onko jossain toi peli halvemmalla?
Minä: Oulun gigantissa
Myyjä: Heh, no soitetaas ... ... joo, olihan sitä siellä hyllyssä 29 eurolla. Tossa sulle tollanen lappu, jonka kanssa kassalta saat ton 29 eurolla ton pelin.
Minä: Ok, kiitoksia paljon.

Kannattaa ehdottomasti käyttää tämä hintatakuu hyväksi! Takuu ei koske kanta-asiakas tarjouksia, tai veppikauppoja. Tavara pitää olla yleisesti saatavilla ja hyllyssä, helpottaa jos viette sen halvemman kaupan puhelinnumeron mukananne :)

Vieläkin harmittaa, etten tajunnut hakea Alien Quadrilogy DVD boxia 25 eurolla, kun Itiksen uus Gigantti sitä oli myynyt avajaistarjouksena siihen hintaan. Moni oli Vantaan, Espoon ja muun suomen giganteista sutena mennyt heti hakeen tota 9 dvd:n pakettia, mikä normisti maksaa jotain 60-70 euroa.
 
Lahden Gigantissa oli tänään:
- Medal of honor: Frontline 19
- Need for speed: Hot pursuit 19
- Wave Race: Blue Storm 19
 
Siinä uusimmas lehessä oli Wave Race 25;) Kerran kun kävin Gigantissa ostamasssa jotain peliä,joka oli tarjouksessa.Peli makso siä 55 ja lehdessä se oli 40.Menin kassalle ja kysyin kassalla,että "paljo se peli maksaa?"myyjä sano"Ei olla viä keritty laittaa uusia hintoja"ja sain sen sit 40:lla.Oliskohan ne myyny sen 55:lla jos en olis kysyny?
 
Itse soitin gigantin parkkikselta 020 321 321 numeroon, joka on joku gigantin valtakunnallinen omo-info linja. Siellä kundi ihan mielellään katto, että "joo, toi peli on oulussa hyllyssä hintaan xy euroa". Sitte onkin aika itsevarma olo mennä sinne mesoon sinne kauppaan, kun varmasti tietää mikä on meininki :D

Harmi, että cuben pelejä ei tarjouksessa ole netin ulkopuolella kovin usein.
 
Tässä nyt kun tämäkin loistavia arvosteluja saanut peli julkaistiin Cubelle ja sitä kaupoistakin löytyy, niin ajattelimpa kertoa pienen tarinan turhamaisuudesta ja heikosta asiakaspalvelusta.

Jokunen tunti sitten lähdin kaupungille siis BG&E:tä ostamaan ja ensiksi suuntasin tunnelin Anttilaan. Noh hyllyssä oli toki yksi kappale 34.99 hintaan, mutta ei tehnyt mieli repiä hintalappua irti joten pikkumaisena kysyin myyjältä kassalta josko heiltä löytyisi peliä (hyvällä tsäkällä olisi siis hakenut kassan takaa), mutta myyjä koneelta katsottuaan totesi, että: "Eipä löydy!". Pitäkööt pelinsä jos noin hyvin hommansa hoitavat, tuumasin ja jatkoin Doseen.

Dosessa olin jo viime Torstaina käynyt ja peli oli kassan pöydällä, mutta myyjät sanoivat että ei ollut vielä hinnoiteltu niin eivät voineet myydä. Nyt ei näkynyt peliä vieläkään hyllyssä, joten taas tuumasin että jos tuota luokkaa on innokkuus myydä tuotteita niin olkoon.

Ja koska tarinoilla on mukavaa olla onnellinen loppu, niin viimeinen etappini Akateeminen paljastikin viimeisen hyllyssä olleen BG&:E:n keskustan halvimpaan hintaan eli 32.90 ja asiakaspalvelukin hoitui äärimmäisen hyvin ja jouhevasti.

Tarinan opetus teille muille = Beyond Good & Evil kannattaa käydä nappaamassa näin hyvään hintaan omaankin pelikokoelmaansa.
 
Mikäs tuo Gigantin 19e FIFA 2003 norjankielisillä teksteillä oikein on? Siis takansi norjankielellä. Uskaltaako ostaa?

NHL 2003 tarttui viikonloppuna mukaan Gigantista hintaan 19e.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Kertokaapas hyvät ihmiset, että onko Super Mario Sunshinea kaupoissa halvemmalla, kuin Gigantissa 29 maksava peli?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Inertia
Mikäs tuo Gigantin 19e FIFA 2003 norjankielisillä teksteillä oikein on? Siis takansi norjankielellä. Uskaltaako ostaa?

NHL 2003 tarttui viikonloppuna mukaan Gigantista hintaan 19e.

Vaikka halpoja pelejä onkin vastustaa, niin koitetaan pitää tolkku pelien laadussa :)
 
Ylös Bottom