Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Pari vuotta sitten kokeilin Civilization IV:tä pelata, mutta aika ja kiinnostus ei riittänyt joten peli jäi hyllyyn pölyttymään. Nytten pari päivää sitten hirveissä nostalgia tunnelmissa katselin vanhoja rpg- ja strategiapelien gameplay videoita youtubesta niin oli pakko aloittaa joku strategia naksuttelun pelailu. Nyt on pari päivää tullut tahkottua Civ IV:ta ja ihan mukavaa valtakunnan rakenteluahan tämä peli on. Pitäisi kyllä uhrata muutama minuutti(/tunti) tuohon 224 sivuisen manuaalin lukemiseen, että voisi varmemmin ottein pelissä edetä.

Civ IV:n lisäksi PS3lla on kesken Skyrim jota tulee viikottain muutama tunti pelailtua. Ei ihan taida olla 90 tuntia mittarissa, mutta tovi on tuonkin pelin kanssa vietetty aikaa. Ainakin on rahoille vastinetta. Demons Soulsin sain myös aloitettua uudestaan pitkän tauon jälkeen. Melkein kahden vuoden tauko oli pelikertojen välissä. Pari vuotta sitten eteneminen pelissä pysähtyi tyystin ensimmäisiin pomovastuksiin kun ryssin hahmon kehityksen niin pahasti ja en ollut tarpeeksi kärsivällinen. Tällä kertaa kuitenkin pari FAQ:ta lukeneena ja malttia käyttäen peli rullaa eteenpäin hieman lepposammin ja mielenkiinto pysyy yllä.

Välipalana noiden pelien ohessa on vielä PSN:stä ladattu Tomb Raider IV. Hemmetti, että on kyllä mainiot musiikit ja tunnelma näinkin vanhassa pelissä. Muinainen Egypti on aina kiehtonut joten pelia jaksaa takoa eteenpäin innolla. Äkkikuolemat vähän häiritsee, mutta tarpeeksi usein kun tallentaan niin ei takapakkia kuoleman yhteydessä hirveesti liikaa tarvitse ottaa ja meno jatkuu.

Pelejä on vielä muutamat odottamassa hyllyssä ja PS3sen kovalevyllä, mutta enempää ei kehtaa samaan aikaan pelata ettei touhu mene liian sekavaksi.. :rolleyes:
 
AC3 ja Swtor pääsääntöisesti tykityksessä. AC3 on ehta jatko-osa, ehkäpä jopa koko -sarjan paras osa teeman ja sisällön puolesta. SWTOR taas on vallan mainio yksinpeli mörppi ja SW tunnelma on tiukasti läsnä. WoWille en syttynyt mutta tämä napaa. Sitten välipalana legendaarinen GTA SA. On muuten edelleen sarjan paras peli ja grafiikatkin ihan ookoo tasoa. Sisältöä mielettömästi ja ysärin jengi kulttuuri kiehtoo vieläkin. Ja parhaat musatkin on tässä osassa.

Täytyy kipinkapin AC3 pelailla sillä ensviikolla tulee uusi Hitman ja sitäkin on tovi venailtu.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tässä on aika pitkään ollut itselläni vähän sellaista, ettei oikein jaksa pelata mitään. Halo 4 toi kuitenkin asiaan muutoksen, ja nyt aikani kuluukin sen parissa.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

NHL13 (lähinnä HUT) vie kaiken ajan vaikka hyllyssä olisi odottamassa kymmenkunta muuta, pääasiassa offline yksinpeliä (seikkailu, open world ym.). Katsotaan sitten kun NHL13 online-innostus loppuu niin pääsee noita työstämään.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

NHL13 kiitos GM Connectedin, EASHL:n ja EHL:n. Eipä juuri muuta ehdi koneeseen heittämään...XComia siinä rinnalla, pikkuripauksia niille hetkille kun ei ole liigavastustajia tai kerholaisia linjoilla.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Dota 2 on semmosella satunnaispelaamisella käynnissä. Pääasiallinen fokus on tällä hetkellä taas vanhassa kunnon Warhammer 40K: Dawn of War II:ssa. Meinaa vaan mennä sormi suuhun kun vaikeustasokin on jo kova ja nenä on jatkuvasti poskella. Tossa sivussa tulee myös pelailtua Sam & Maxin ensimmäistä kautta, tällä hetkellä kesken on viides osa Reality 2.0. Eivätköhän ne siitä etene pikkuhiljaa, tuolla odottelevat vuoroaan uudempi Batman, Alice: The Madness Returns, molemmat Trinet ja Bioshockit sekä herra Alan Wake. Ja kolmospleikallekin pitäis ostaa ainakin Twisted Metal, Assassin's Creed Revelations sekä vihdoin ja viimein se neljäs Metal Gear Solid. Jostain vielä pitäis kaivaa aikaakin tälle kaikelle. Onneks jouluna on lomaa ja silloinhan ei yleensä tuu mitään uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia kauppoihin...
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Rayman Origins ja Deus Ex Human Revolution.

Viikko sitten tuli toi Android versio Rayman Jungle Run pelattua läpi. Pakkohan se kunnon versio siitä pelistä piti myos hankkia. Ei aikaisemmin Rayman pelit koskaan oikeen ole kiinnostaneet. Taisin olla liian vanhan niille. Anyway tuo Origins on tosi mainio. Hymy suussa saa pelailla koko aika :) Jotain turhauttavia kohtia, mutta onneksi kentät ei kovin pitkiä ole.

Deus Ex HR on myos tyon alla. Pelasin tuon alkuperäisin eka kertaa läpi vasta kuukausi sitten. Yritin pelata Näkymätonta Sotaa, mutta ei vain maistunut. Human Revolution on aika hyvin saanut saman fiiliksen aikaan kuin tuo eka Deus Ex. Ehkä hieman liian paljon noita häkkerointi hommia, mutta onneksi pistin siihen pisteitä että on vähän helpompaa.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Halo 4 vie eniten aikaa. Viikonloppuna sain yksin pelattua Legendarylla läpi. Pari achievementiä siitä. Loput saavutukset keräilen kunhan ehdin. Uudet Spartan Ops -tehtävät käyn tietenkin läpäisemässä mahdollisimman pian. Resident Evil 4 HD Xboxilla on myös pienimuotoinen ikuisuusprojekti. Vähän meinaa olla ongelmia kontrollien kanssa. Turhia kuolemia tulee ihan liikaa. Eikä pidemmät tauot tietenkään tee hyvää. Jos joulun pyhien projektiksi ottaisi läpipeluu ja mahdollinen 1000 gamerscorea tavoitteeksi. Pleikkarikin on saanut pitkästä aikaa huomiota. Aloittelin lauantaina Sly 2:ta. Pelasin alkusyksystä ykkösen läpi ja pidin kovasti. Olihan se helppo ja Platinakin napsahti vaivattomasti. Välillä on kuitenkin kiva läpäistä tuollaisia helpompiakin pelejä. Kakkonen on tosiaan vasta alkutekijöissä, mutta eiköhän sekin mene nopeasti läpi. Ja Platina pitänee tuostakin ottaa. :)
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Loppusuoralla MOH Warfighter

Kesken COD Black Ops 2

Tulossa Far Cry 3
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Darksiders II menossa, ihan liian kauan kesti hankkia. Nyt tosin nautinkin joka hetkestä kyseisen teoksen parissa ^^
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tällä hetkellä menossa Dark Souls, on imenyt mukavasti mukaansa. Uncharted-trilogiasta vielä 2 ja 3 vaikeimmalla tasolla läpäisemättä. Hyllyssä odottamassa korkkaamattomana Metal Gear Solid 4.
Joulun pyhiä odotellessa :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Darksiders 2, melkoisen alussa. Ihan kiva yhdistelmä niittohommia, kiipeilyä ja pulmanratkontaa.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Crysis 2 ja Cod MW2 työn alla sekä Metal Gear Solid 4 hyllyssä odottamassa mutta sen korkkaan vasta sitten kun saan aikaseks hankkia MGS HD collectionin ja pelattua aikasemmat osat läpi.:D
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Mukava katsoa noita ihan alkupään viestejä, että mikä olikaan silloin 2010 "the hittipeli" itse kullekin. Omalta kohdaltani voin todeta, että onneksi olen oppinut supistamaan samaan aikaan pelattavien pelin määrää :p
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tällä hetkellä koneessa pyörii viimeinkin Dark Souls. Kauan meni, että jaksoin vaivautumaan pelaamaan ja heti alkumetreistä jääny ihmettelemään, että miksen oli tätä aloittanut jo aiemmin. Myös Catherinea jatkoin tuohon rinnalle sekä Lollipop Chainsawia.

PC'llä Guild Wars 2'ta tulee hakattua, tosin yritän nyt vältellä ettei kaikki aika uppoa tuohon. Samalla The Walking Dead, kun GW2'sta ja DS'tä pitää taukoa. Pirusti pelejä taas päällekäin. Ehkä jos keskittyisi tuohon Dark Soulsiin vaan..
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

-NHL 13-Online menossa, tavoite 60-20-15. Nyt on 34-12-6. (VOITOT-TAPPIOT-TASURIT)

-Skate 3 satunnaispelailu, ei mikään otsa hiessä.

-CoD: Modern Warfare 3, lämmittelyä CoD: Black Ops II, jonka saan vasta joulukuun palkoilla hankittua :).

-The Elder Scrolls IV: Skyrim, yritän nyt päästä main questit läpi, kun ensimmäiset 200h mennyt sidequesteihin.

-Satunnaista pelailua näistä valikoimista: Skate 3, Skate 2, F1 2011, NHL 13-Be A Pro (VL), Assasins Creed II, CoD 4: Modern Warfare.

Näitä tulee hakattua, myös PC:llä erinäisiä selaimella pelattavia kylänrakennus- ja manageripelejä.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Tuollainen PC peli soe:lta kuin planetside 2
Muistuttaa hyvällä tavalla paljon magia ja dust 514.
Suosittelen kokeilemaan! Peli kärsii vielä tosiaan optimoinnin puutteesta mutta on ihan pelattava.

Eikun sotimaan -->
 
L.A Noiren alottelin Puuceellä, 2h takana ja hyvät fiilikset.

Kakkos spelinä Hitman Absolution jonka toisen läpipeluu kierroksen alotin muutama päivä sitten. Hardilla ja tavotteena SA joka tehtävästä.
 
Vastaus: Mitä pelejä pelaat juuri NYT?

Hylly on täynnä vaikka mitä pelattavaa mutta tällä hetkellä työn alla ovat :
Mass Effect-sarja...TAAS. On se vaan niin saakelin hyvä sarja ettei siihen voi ikinä kyllästyä. Vähänenkin Mässy puhe kavereitten kanssa nostaa halun palata jälleen pelastamaan galaksia.
Dishonored. Kaverilta lainasin viikko sitten ja todellakin olen tykänny sen graaffisesta tyylistä, erillaisista pelaamistavoista ja muusta. Hieno peli ei voi muuta sanoa.
Catherine. Hyvin, hyvin outo puzzle peli, jonka tarina on mielenkiintoinen ja välillä ahdistavakin. Hahmot ovat erittäin realistisia (osaan yhdistää jokaisen peli hahmon johonkin omiin tuttuihini).
Sleeping Dogs. Olen vasta pari tuntia ehtinyt alkua pelata ja on jo siinä ajassa onnistunut viihdyttämään enemmän kuin moni muu sen kaltainen peli. GTA ja Saints Row on saanut merkittävän haastajan jota ei pidä vähätellä.
Dark souls. Ikuisuus projekti joka aiheuttaa pieniä hermoromahduksia...hyvä peli se silti on.
Halo 4. Kaikki tuntee Halo-sarjan niin siitä ei tarvitse edes puhua.

Ja monia monia monia muita nimikkeitäkin löytyy sekä hyllystä että XBLAsta ladattuja tapauksia.. ja parit 3DS pelitkin pitäisi ehtiä joskus viimeistellä. Ja lisää on tulossa heti ensi vuoden alussa..huhhuh kun ei nuoruus riittäisi millään.
 
Ylös Bottom