Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Miten vietät kesälomasi?

Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Tislaamokierrokset kannattaa ottaa vain sellaisilta merkeiltä, jotka todella kiinnostavat. Tykkäävät selittää aika paljon samoja asioita paikasta toiseen. Hienoa puuhaa kuitenkin ja varsinkin Speysiden alueella tarjoavat maistiaisia ilman kierroksia, joten kannattaa sopia vaimon kanssa ajovuoroista sopivasti :p
Islay tuli kierrettyä jokunen vuosi takaperin, ainakin Laphroaigilla ja Lagavulinilla oli hyvät tarjoilut. :)
Lisäksi pubissa jonka yläkerrassa punkkasimme sai maistella jos ei osannut päättää mitä tilasi. :D

Islayhin voisi periaatteessa mennä uudestaankin, mutta toisaalta jotain uuttakin olisi kiva nähdä.
Skyetä olen vähän pohtinut. Kellään kokemuksia...?
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Kesä taitaa mennä sivarissa. Pitää kuitenkin pyydellä nuita hl-päiviä mahdollisimman paljon kesälle varsinkin jos on hienoja ilmoja. Sitten näitä perus: rannalla loikoilua, rullausta, soittamista ryypiskelyä. Matkustamiseen on tuskin rahaa vaikka hinku olisi vaikkapa Helsingissä käydä. Loppu kesästi tietty paikalliseen rokkiin täytyy sekoilemaan mennä.
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Töissä menee ainaki osa kesästä ku pitää telkkari maksaa loppuun, hommata xbox 360 ja tottakai alkoholiin ja kunnon örinähevi festareihin pitäs sijottaa. Eli syöden, juoden, pelaten, mossaten ja töitä tehden menee ens kesä...
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Viikko pari menee Londonissa (best place on earth) ja sitten vielä lokakuussa 4-5 päiväks sinne samaan pleissiin... Muuten loma menee pitkälti pelaillessa ja kavereiden kanssa hängaillessa...
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Sulkeudun neljän seinän sisään ja yritän keskittyä tekemään hissimusiikkia. Sitten siinä vaiheessa kun kuvitteellinen riffi mestarin kruunu alkaa puristamaan ohimoita, on aika suunnata ulos. Ei muuta kuin luistimet jalkaan, kamera reppuun ja asfalttia kuluttamaan.

Jos kaikki edellä mainittu pettää, niin ainahan voi tarttua DualShock 3:n
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Kesäkuussa teen mitä sattuu, jos sitä vaikka menis maalle ja siellä kalastelis, ottas olutta jne :p Heinäkuun alussa olis sitten synttärit, ja suomen valtio antaa semmosen lahjan että pääsen viettämään intin kurkkusalaateissa seuraavat puoli vuotta :s
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Duunia painetaan johonki heinäkuun puoleen väliin asti. Sitten vaan ladataan akkuja tulevaa opiskeluvuotta varten. Tylsä kesä siis tiedossa :rolleyes:
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Jaahas, kyllä minulle tuli sittenkin paskahommat kesäksi.
Suomen 2. huonoin työpaikka, heti puhelinmyyjän jälkeen: Lehdenjakaja.

Noh työtä on onneksi vain sen 2 kertaa viikossa, joten jääpähän muutakin tekemistä kesäksi, ja sen huomaa myös palkassa. Onneksi en rahaa tarvitse muuhun kuin mopon tuunaamiseen.
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Aaaaaah, nyt se sitten on alkamassa. Tänään hyljättiin opiskelupaineet, kun aamuinen biologian koe päätti koeviikon. Sää on mahtava, ja muutenkin nyt edessä on kevätjuhlan jälkeen pari viikkoa vapaata, joka sisältää mm. Venäjän-matkan! :)

Eli nyt on vaikea masentua.. :cool:
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Ripari on sen viikon ajan. Sitten yyteriin olis tarkotus päästä. Ens kesänä sitte vaikka Saksaan autolla.
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Mökillä ainakin puolet ajasta. Virossa ja ruotsissa olisi tarkotus käydä. Nukun uin urheilen olen kavereitten kaa ja myös hieman pelaan :D. Tämä päivä ja kevätjuhla niin se on siinä :cool:.
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Autoja ropatessa. Ekan viikon jälkeen pitää tosin keskittyä häihin ja sit 10pv totaalista nollautumista häämatkalla Mauritiuksella. Loppuloma taas autojen ropaamista sekä liven aktivointi ja pelaamista pitkästä aikaa...
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Vaeltelen ympäri Suomea vajaat kaksi viikkoa, ainakin Repovedellä olisi tarkoitus n. 4 päivää viettää. Muita kohteita en ole vielä jaksanut päättää, viikon vietän mökillä ja loman lopetan Lontoon-reissuun.

Heinäkuun lopusta elokuun loppuun.
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Ensimmäiset päivät menee näköjään sairastaen.

Pyörän pimppausprojekti luvassa, laivareissua, pokeria jos pelattaisiin kavereiden kanssa. En mene ulkomaille (paitsi laivareissu Ruotsiin).
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Sitkeä kevätflunssa alkaa olemaan hiipumaan päin ja allergiatkin takana, joten tästä on hyvä lähteä kesän viettoon. Kevät on kulunut töitä tehdessä, pääsykokeisiin lukiessa ja lenkkeillessä. Tuosta kolmiyhteydestä putoaa lukeminen tiistaina pois, joten kesälle jää sangen leppoisat kuusituntiset työpäivät (30h/vko) ja em. urheilu, jonka saralla päätähtäin häämöttää Helsinki City Marathonilla ja Espoon rantamaratonilla sitten loppukesästä. Kevään osalta plakkarissa on jo Helsinki City Run reilusti alle tavoiteajan. Täytyy olla kyllä tyytyväinen että on tähän elämänvaiheeseen siisti sisähomma, jota ei viedä kotiin mukanaan, joten sekään ei stressaa yhtään ja jättää aikaa muulle arkisinkin.

Tarkoitus on siis ottaa mahdollisimman rennosti, työpäivän kautta terassille, rannalle tai lenkkipolulle. Pelaamista tietenkään unohtamatta. ;) Mitään suurempia suunnitelmia ei ole mitä tulee matkustamiseen, festareihin tai vastaavaan. Melko arkista tavallaan, mutta itse odotan ilolla tuollaista huoletonta, leppoisaa elostelua. Toivoa tietysti sopii, että pääsykoetulos osoittautuu riittäväksi, ettei joudu kolmatta kevättä sitten ensi vuonna lukemaan...tai sitten pitää jo alkaa miettiä tavoitellun opinahjon vaihtamista.

Varmaan jotain tulee sitten ex tempore tehtyä, juhannuksellekaan ei vielä ole lukkoon lyötyjä suunnitelmia. Aika näyttää. Mökkeilyä tietenkin ja grillailua.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Itsellä menee kesä urheillen. Ei ole kesätöitäkään (kun ei niitä viitsinyt hakea :D), niin nyt voi keskittyä täysillä palloilemiseen. Ja juhannuksena olen lähdössä Kainuuseen kaverin mökille. Jospa siellä keksisi jotain kivaa.
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Pääsin koko kesän alusta loppuun töihin, vaikka periaatteessa en edes hakenut töitä. Onneksi päivät on lyhyitä ja palkka tulee kahdesti kuussa, yeey, vaikka ei se kyllä mikään hääppönen ole.
Ainakin muutamat festarit pitäisi jaksaa kiertää kun on viikonloput vapaat, ja muutenkin vain ehtiä hengailla. Että ihan normia hommaa eikä mitään erikoisuuksia tänä(kään) kesänä.
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Tässähän tämä kesä on töissä mennyt, mutta viikko vielä ja ois ensimmäinen palkallinen kesäloma ikinä. Vähän ulkomailla etelässä pyörähtäs ja kiertelis golfkenttiä.. Tietenkin välillä otetaan ohjain ja bisse käteen ja fiilistellään pelejä joita ei ole ehtinyt kunnolla pelata.:cool:
 
Vastaus: Miten vietät kesälomasi?

Loppuloma menee normaaliin päivärytmiin totuttelemalla. Siinäpä se, ei mitään kummoisempaa, enää.
 
Ylös Bottom