Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Modern Combat: Domination [PSN]

Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Jos siis maistuu hieman taktisempi räiskintä codin hurmemätön sijaan. Headshotit ovat suuressa roolissa ja hyvät pelaajat dominoivat rundeja miten tahtovat. Äsken vastapuolen sälli pelasi 10 rundia statseilla 25/4. Ei sitä mulkkua saanut mitenkään hengiltä 1vs1-tilanteissa:eek:

Näkisin, että olet asian ytimessä. Tämän tahtista menoa tässä onkin odoteltu taas hetken. RS6: Vegas pelit nyt tuoreempana muistissa tätä lajityyppiä edustavista peleistä. Joo vaikuttaa siltä, että pelaajalle jää tehtäväksi tähdätä suurilta osin. Siellä on kyllä liimatähtäin jota testasin, mutta liian aikaista syväluodata kuinka paljon se tekee. Snipan scopeen se vissiin ainakaan ei vaikuttanut lainkaan. Ei kuitenkaan ainakaan mikään kiinni tarraava superliima ja tällasella tempolla ei saakkaan olla kovin merkittävä avustus. Aseiden hajontaa testailin, jos ei tähtää, niin ropisee kudit laajalle alueelle seinässä niinkuin kuuluu.

Pakko oli lopetella hyvin pikasen testin jälkeen, mutta hyvä maku jäi. Sellanen mukava tuulahdus menneisyydestä tässä. Ja siis ennen moni asia oli paremmin, kuten mm. se ettei ollut pakko olla aina pelkästään matchmaking armoilla joka heittää sut jonnekin whatever peliin jonne et halunnut.

Omaa ranked-pupla huonetta ei vissiin pysty tekeen millään vai? Paitsi niin, että omia hakufilttereitä vastaavaa peliä ei löydy -> se tekee automatic uuden huoneen kyseisillä asetuksilla ja antaa hostit. Tuo on tietty vähän kömpelö juttu, mutta toisaalta ymmärtää. Ohjaa pelaajia joinaamaan olemassa oleviin huoneisiin. Täytyy tätä ja muita seikkoja tarkemmi ihmetellä huomenna.

Edit: Joo, siis todellakin vaikuttaa äkkiseltään kahdeksan escobarin väärti olevan. Nerokas idea laittaa se ylihalvalla jakoon ja vielä demon kanssa, visiin saattaa nyt myydä ihan kohtalaisesti?
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Kuulostaa oikein lupaavalta tekeleeltä kommenttien perusteella! Itse tänään aloitan testailun, mutta pakko tässä ennakkoon kysellä, että pelaako ihmiset movella vai dualshockilla?
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Kuulostaa oikein lupaavalta tekeleeltä kommenttien perusteella! Itse tänään aloitan testailun, mutta pakko tässä ennakkoon kysellä, että pelaako ihmiset movella vai dualshockilla?

Itse pelailen dualshockilla, eikä pelistä tainnut löytyä mitään ikonia joka ilmoittaisi pelaavatko muut kummalla ohjaustavalla.

Hyvä pointti Gimble! Peli tosiaan on mukava tuulahdus menneisyydestä ja tämän vuoksi kyllä suositeltava kaikille niille, jotka codin autoaimiin ja regeneroituvaan healthiin ovat kyllästyneet. Armor, rahojen ansaitseminen joka rundilta, sekä kunnon tähtäystaidon arvostaminen luovaat peliin täysin oman (CS) taktisuutensa.

OT: Hieman löyhä vertaus, mutta pelasin itse vuosia sitten UT III:sta helvetisti ja tästä pelistä löytyy yksi sama mahtava "ominaisuus" kuin siitä:alottelijoiden ja kokeneiden pelaajien taitoero on huomattava. Petyinkin silloin pahasti pelaajien vähäiseen määrään UT:n servuilla, vaikka peli olikin timanttinen!
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Pitää itsekkin tutustua tähän peliin illan mittaan... + jäsenyyden tuoma alennus kyljessä vielä houkuttelee ja varsinkin kun pelaajat yhdistää jopa kynäriin tätä.

Tämä varmaan jää sitten tälläiseksi mitä nyt on vai onkohan luvassa kenties jotain tukeakin jatkossa pelille, mappien tai jonkin muun tuen muodossa?
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

vaikuttaa lupaavalta pläjäykseltä. Videoiden perusteella tosiaankin CS tulee mieleen. Noh pitää vie stedailla ja palailla astioille sitte.
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Pakko vielä kerran tulla hehkuttamaan peliä. Nyt on alkanut pelaaminen sujumaan enemmän ja ai että kun maistuu ja hyvälle!Ryntäilemällä pääsee hengestään helposti ja osumarekisteri on erittäin hyvin tehty tämän hintaluokan peliksi. Kolme vastapuolen pelaaja tunkivat äskeisesä pelissä kaikki ampumaan samaan aikaan joukkuekaveria. Ammuin laatikon takaa kaksi tarkkaan harkittua headshottia Dessulla ja kolmannen nakutin vartalo-osumilla laatikon takana ladattuani. Hieno peli.
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

näin ekojen testauksien jälkeen, ainakin itel näyttää lagaava aikalailla (quick matchii kokeilin ja sit custom match, molemmat lagas. Vaikka custom matchis näytti pingi oleva "hyvä" siin mis valitaa huonetta.) Hyvä esimerkki oli, ku 2 vihuu mu edes, juoksin takaa puukottaa, aivan selässä kiinni, piti kolme kertaa lyödä et osu ja uppos, sit sitä toista yritin puukottaa ni ei mitää, ja varmaa 5 kertaa yritin lyödä. Ja kuoloha siit sit seuras. Myös lataaminen ei aina onnistu heti vaan ottaa senmmosen 1-2 sek ylimäärästä. Ja välil ne ukot warppailee siel pitkipoiki. Vähä rasittavaa ku selvät tapot menee ohi suun ku ei muka osu.. grr! Muilla lagi ongelmia, or is it just me?

Noh muuten ilman lagia vaikuttaa hyvältä ihan pelattavalta pläjäykseltä. Tosiaan Cs tulee mieleen.
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Tällä pelillä on kyllä potentiaalia, mutta kaksi asiaa kusee asian täysin ja vie peli ilon.

Ensinnäkin miten on edes mahdollista ettei senssiä saa säädettyä, tällä hetkellä liian alhainen. Toiseksi FOV on niin älyttömän alhainen että silmiä särkee. :/
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Ensinnäkin miten on edes mahdollista ettei senssiä saa säädettyä.

?, senssin säätö. Ja on vielä peräti X ja Y erikseen. Tosin tuskin mitään COD-hyrrää on tarjolla vaikka laittas tappiin. Eikä tietenkään voisikaan olla, koska tässä pitää tähdätä kunnolla. FOV nyt on aika peruskonsolikauraa mielestäni, voisi olla kyllä isompikin mutta myös kapeempiakin on nähty. Ei mua haitannut äkkiseltään, mutta pitää katsoa että miten sen kanssa pärjäilee kun alkaa kunnolla pelaamaan. En usko, että mun peli-iloa on viemässä kuitenkaan.

Edit: Jaaha, olinkin vähän hidas. Mut antaa nyt olla kun tuli postittua.
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Onkos muilla ollut ongelmia yhteyksien kanssa? Kerkeen about pari peliä pelata, kunnes lennän matsista ulos ja tulee ilmoitus "connection to the host has been lost". Sitten kun etsin uudestaan matsia, niin tulee error-ilmoitus ruudun oikeaan yläreunaan, jossa sanotaan jotain playstation networkistä ja että minut kirjataan ulos. No sitten haen peliä, niin pitää eka kirjautua psn:ään ja kun pelin haku alkaa, niin kestää about 5 minuuttia ja tulee ilmoitus " An unexpected network error has occurred. You will be returned to the main menu".

Netti kuitenkin pelittää itsellä ihan hyvin ja pystyn pelaamaan muita pelejä ongelmitta..

Edit: Rupes melkein samantien pelittämään normaalisti kun olin saanut tän postattua:) Oikein mukavalta peliltä tuntuu, nyt kun jopa saa jotain aikaiseksi movella pelatessa. Jonkin verran piti säädöksiä tehdä ja testailla, että löytyi mieleiset arvot dead zoneen ja senssiin. Yhtä asiaa en kuitenkaan ymmärrä, miksi kranaatti heitetään L2:sta ja rautatähtäys L1:stä:/ Itselle ainakin olisi ollut paljon luontevampaa ottaa rautatähtäys L2:sta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Mistä ihmeestä te senssin säädön löysitte? Kävin kyllä options valikon läpi mutta en sitä löytänyt.

FOViinkin alkoi kieltämättä pikkuhiljaa tottua.

Pelin ostamista en kyllä näe tarpeelliseksi, muistuttaa meinaan älyttömän paljon combat armsia.

Edit: Ei perkele olisi näköjään tuo senssi lymyillyt Controllejen alla. :eek:
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Joo-o, ihan lupaavan tuntunen peli olis ollut, mutta vasurin ohjaukset puuttuu, eli eipä tule ostettua. Millon nää kehittäjät kuolee sukupuuttoon, jotka ei ymmärrä custom kontrollien tärkeyttä. Tuleva Brink on malliesimerkki siitä, miten homma hoidetaan oikeasti.
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

moi! mitäs tuo dead zone meinaa movella pelatessa ja kumpi puoli on herkkä sensitivyssä?
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

moi! mitäs tuo dead zone meinaa movella pelatessa ja kumpi puoli on herkkä sensitivyssä?

Tuo dead zone merkkaa sitä miten pitkällä reunaa kohti tähtäintä voi siirtää, ennen kuin hahmo alkaa kääntymään.
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Hintansa väärti peli. Mukava pelituntuma ja kivat pyssyt. Partyja ei pysty tekemään, mutta privapelit kyllä. Mikkituki löytyy, mutta ei mutea. 20 trophya niitä kerääville. Pelimuotoja TDM:stä Dominationiin, mukana myös Search & Destroy -kopio.

Alla tekemäni kooste muutamasta pelaamastani matsista. Koitin esitellä kaikkia aseita mitä levelin puolesta olen saanut auki. Tällä hetkellä olen level 7, max taitaa olla 72. Videolla oleva senssi on pelin max, eli ei hirveän nopea, siinä cod-senssien 2 ja 3 välimaastossa. Pelaan siis DualShockilla, Move-tukea en osaa kommentoida.

[video=youtube;0NWGm623SVQ]http://www.youtube.com/watch?v=0NWGm623SVQ[/video]
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Videoiden perusteella näyttää siltä että pelin nimi voisi olla ihan suoraan Modern Warfare. :rolleyes: Mites saako sitä puhetta kytkettyä kokonaan pois?
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

Hienoa videota ja gameplaytä Berdulta!

En oikein tie tuosta CODivertauksesta vaikka Berdun video kieltämättä osittain muistuttaa sellastakin menoa. Mulla ainakin tuppaa tuleen aika armotta lättyyn jos vaan suinpäin ryntäilee ja vastapuolella ollaan tilanteen tasalla. Ainakin itsellä "pelaamismoodi" on ehkä lähempänä Socomia kuin CODin tuuliviiri-rymistelyä. Ei voi ihan joka tilanteeseen pamauttaa hirveellä tsempillä kun ne healthitkaan ei sitten tosiaan maagisesti palaudu ennalleen vaan jokainen osuttu kuti lasketaan. Tarvii kuitenkin ajatella myös sitä mahdollisen tapon saamisen jälkeistäkin elämää.

Saa, audio options -> Voice chat ON/OFF.

Tarvii nyt koputella puuta, mutta ihme kyllä Combat Armssissa ei ole vielä kertaakaan kuulunut mitään ininää tai huutamista korvaan. Ihan normaalia puhetta vaan. Jostain kumman syystä taas CODissa se armoton piipitys on noin 80% varmaa ennen jokaista puplapeliä :mad:

Täytyy tästäkin asiasta osittain kylläkin kiittää serverilistoja ja fixattuja pelejä. Helppohan siinä CODissa on vinkua kun sen yhden pelin jälkeen et välttämättä "tapaa" samoja pelaajia enää ikinä. Näissä fixatuissa lobbyissä sen sijaan on vähän eri homma kun saatat viettää pidempiäkin aikoja samojen pelaajien kanssa. Pitää olla ihmisiksi ihan noin jatkonkin kannalta jos haluaa pelata muidenkin kun bottien kanssa.

Mut sitten ehkä enemmän aiheeseen liittyvääkin, toiselle foorumille postasin pientä plus/miinuslistaa, copypastetan tähän. Osasta asioita on jo mainintaa mutta ei ehkä aivan noita kaikkia asioita oltu tässä vielä käsitelty. Tarvii hei illemmalla kattoo jos saatas jotain suomipeliä kenties tulille? Joskus ysinkympin maissa ehkä viimestään aattelin mennä testaileen lisää.

Hyviä juttuja:

+ Serverilistat
+ Privapelit
+ Perus serveriasetukset löytyy, pelaajamäärät jne.
+ Voicet toimii hyvin
+ Kontrollit
+ Voi kutsua privaan muitakin kuin frendejä (myös tekstichatissä olevat saa helposti omasta listasta kutsua)
+ Mapit
+ Aseiden hajontamallinnus keskimääräistä parempi
+ Äkkiseltään aseiden tasapaino ok
+ Pelimuodot ja omaan makuun nimenomaan tuo respaton kolahtaa (S&D kopio)
+ Jos haluaa haastetta/vaihtelua, niin Move tuki
+ Ei mitään mega-autoaimia
+ Ruumishuoneen puolelta voi jutella elävien kanssa -> Ei ole niin yksinäistä
+ Voi joinia kesken pelin jos tilaa (eipä ole valitettavasti tämäkään enää nykyään itsestäänselvyys niin pitää mainita) Jos pelissä on botteja, niin joinaava pelaaja korvaa botin
+ Voi vaihtaa puolta kesken pelin jos tiimit näyttää olevan pois tasapainosta

Huonoja juttuja:

- Karu olemus
- Mappeja vain 5
- Ei mutea (paitsi, että kaikki mutelle. Tosin vielä ei ole yhtään huutavaa apinaa ollut samassa pelissä)
- Ei pysty suoraan luomaan custom pupla gamea, vaan ensisijaisesti pitää hakea jo olemassa olevia pelejä
- Ei vielä tarpeeksi suomalaista peliseuraa, mutta luulisi tämän nyt muuttuvan tuolla hintaa?
- Pitkähköt latausajat, onneksi voicet toimii sillä aikaa niin voi edes lätistä jotain siinä

PS. Ehkä vähän liikaa tuolla Move-asialla tätä markkinoitu, ei kannata välittää siitä. Dual Shockilla tätä kuuluu pelata ja jos haluaa vaihtelua/haastetta niin voi koittaa ropeltaa myös Movella
 
Vastaus: Modern Combat: Domination [PSN]

...Mut sitten ehkä enemmän aiheeseen liittyvääkin, toiselle foorumille postasin pientä plus/miinuslistaa, copypastetan tähän....

Hyvin olit plussat ja miinukset kiteyttänyt. Itse vielä lisäilisin noihin plussiin, tai painottaisin (tosin mainitsitkin sen tekstiosiossasi) sitä, että koska ukot ovat kohtuu jäykkiä eikä health palaudu, joudut tosissasi miettimään jokaista tulitaistelun aloittamista ja pelityyliäsi tarkoin. Siihen vielä päälle se fakta, että jos parempia aseita ja muitakin varusteita haluat seuraavalla rundilla ostaa, niin ei esim. yhdellä tapolla paljoa juhlita!
+sniput ovat mainioita!

Berdulle myös pongot hyvästä videosta!

Vois joku ilta tosiaan laittaa servun pystyyn suomiporukalle. Tänään meikäläinen taitaa ottaa muutaman rentouttavan rankan viikon jälkeen. Enkä kehtaa nosteessa tulla tykinruoaksi pyörimään. Meukow aukeaa kohta:)
 
Ylös Bottom