Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Morrowindin lisäpaketit

Hellcat

New Member
Terve kaikille,

Tästäkin on varmasti ollut jo puhetta jossain vaiheessa Morrowin ketjua, mutta aloitan kuitenkin uuden...laiskuuttani.

olen pelaillut Morrowindia PC:llä ja todennut sen äärimmäisen hyväksi. Ongelmana lähinnä kuitenkin konetehon puute, joten olen ajatellut hankkia x-box version ja päästä eroon PC versioista.

Kiinnostaisikin tietää onko Xboxille jollain tavalla jossain vaiheessa tulossa jo PC:lle ilmestynyt lisäpaketti Tribunal? Entä muut jo huhuasteella olevat lisäosat? Harmittaisi vaan jos noita ei missään vaiheessa xboxille tulisi, koska PC:lle ne on kuitenkin saatavilla.

Toivottavasti xboxin live korjaa ongelman ja nuo voisi sitten vaikka imeä kotiin ilmaiseksi:)

--Hellcat---
 
Lisäpaketit ovat vain PC:lle. Enkä nyt sanoisi tuota Morrowindin Xbox-versiotakaan teknisesti mitenkään mestariteokseksi. Ruudunpäivitys poukkoilee sulavasta lähes epäpelattavaan, piirtoetäisyys on sitä samaa kehnoa luokkaa kuin PC:lläkin sekä tekstuurit ovat paikoin aika ankean näköisiä. Mutta peli on kuitenkin kokonaisuudessaan erinomainen. Harmi, että tekniikka meni metsään jo PC-version kanssa eikä virheitä pystytty korjaamaan Xbox-versioonkaan. Toivottavasti Bethesdan seuraava RPG, Sea Dogs II, korjaa pelitalon kolhiintunutta mainetta myös tällä sarallla.
 
Käytännössä voidaan siis sanoa, että PC versio on monin paikoin parempi:

-Saatavilla editori, jolla voi luoda vaikka mitä
-Saatavilla paljon patcheja, jotka korjaavat vikoja tai luovat uusia esineitä/questeja/hahmoja jne.
-Lisäosat vain ja ainoastaan PC:lle

Ne ketkä ovat Morrowindia pelanneet boxilla osaavat varmasti sanoa onko kontrollien kanssa jotain ongelmia? PC puolella kontrollit ovat ihan hyvin ajateltuina, mutta miten on boxissa? Lähinnä valikkosurffaus vähän pelottaa.:(
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Hakkiz
Lisäpaketit ovat vain PC:lle. Enkä nyt sanoisi tuota Morrowindin Xbox-versiotakaan teknisesti mitenkään mestariteokseksi. Ruudunpäivitys poukkoilee sulavasta lähes epäpelattavaan, piirtoetäisyys on sitä samaa kehnoa luokkaa kuin PC:lläkin sekä tekstuurit ovat paikoin aika ankean näköisiä. .

Se hidastelu johtuu suurimmaksi osaksi siitä, kun peli haluaa joka toinen hetki ladata jotain.
Eikä sitä peliä rumaksi voi haukkua, se sumukin on ihan nätin näkösta aamulla ja illalla :) (vaikuttaa myös siihen ettei vihollisia näe ja voi ampua tai taikoa kovin kaukaa)
(vuorokauden ajat ja vesisade on myös hienosti toteutettu)
 
Ylös Bottom