Muistojen tiellä: mikä oli mieleenpainuvin KonsoliFIN Podcast -hetki?

Keskustelu osiossa 'Podcast' , aloittajana jryi, 25.08.2016.

 1. jryi

  jryi Vastaava päätoimittaja, teknoniilo Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  jryi
  XBL:
  jryi
  PSN:
  jryi
  Twitter:
  jryi
  KonsoliFIN Podcast käynnistyi aikoinaan jonkinmoisen konseptin ympärille, mutta tuo konsepti on nyt elänyt aikansa. MOPP, uutiset ja viikon keskustelu oli ihan kiva sapluuna, mutta toisaalta myös liian työläs ja viikottaisena tekemisenä laatu oli vaikea pitää korkealla. Erilaisia kokeilevia jaksoja ilmestyi silloin tällöin, mutta jokusen huipun sekaan mahtui myös totaalisia pohjakosketuksia.

  Valmistaudumme nyt KonsoliFIN Podcastin jaksoon #172, joka jää samalla myös kaikkien aikojen viimeiseksi KonsoliFIN Podcastiksi. Viikon aiheena on "KFin Podcast In Memoriam". Haemma tähän kuuntelijamuistoja vuosien varrelta.

  Oliko se Poopen legendaarinen Halo-cast, lähes vuosittaiset NHL-katsaukset, poikkeuksellisen perusteellisesti tuotettu MAG-jakso, jokin pelistudiovierailuista, Gamescomin live-sessio, epäonnistunut pilotti vai jokin muu? Mikä on jäänyt mieleen hyvässä tai pahassa?

  Ennen lähtöä lopulliselle tangentille siis vielä kerran

  Tämä... on KonsoliFIN Podcast.
   
 2. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: Muistojen tiellä: mikä oli mieleenpainuvin KonsoliFIN Podcast -hetki?

  Eeppisiä on monia ja osa jo toki painunut unholaan. Parhaiten on mieleen jäänyt hikiset tunnelmat kölniläisen hostellin kokoustilassa, jossa taukoa oli pidettävä tunnin välein tai happi uhkasi loppua. Siellähän meitä istui yleisön puolella ihan hyvä määrä väkeä ja päästiin myös osallistumaan lähetykseen. Välitauolla kölschit ja kadun varteen haukkaamaan happea.

  Toinen muisto kantaa Hartwall Areenalle asti, jossa TT2k kävi meitä Assemblyn jäällä istujia moikkaamassa ja teki samalla pop-up haastiksen. Paavin monologit ovat toki myös olleet eräänlainen tavaramerkki ja odotettuja. Kiitos lähetyksistä!
   
 3. Jirza

  Jirza Member

  PSN:
  Jirza89
  Vastaus: Muistojen tiellä: mikä oli mieleenpainuvin KonsoliFIN Podcast -hetki?

  Tämä oli minullekin se muistettavin, koska itsekin olin paikan päällä. Lisäksi cast, missä olivat Thomas Puha ja Gamerin Jarkko vieraana on jäänyt mieleen.
   
 4. hynde

  hynde Active Member

  XBL:
  hynde90
  PSN:
  Hyndeman
  Vastaus: Muistojen tiellä: mikä oli mieleenpainuvin KonsoliFIN Podcast -hetki?

  Taisi olla KonsoliFIN Podcast 70: Rautanyrkki up in the ass of Timo, kun TUHOMURSU sai massiivisen naurukohtauksen, jonka johdosta Maagikin alkoi nauramaan hysteerisesti. En muista mille jutulle mursu siinä alkoi nauraa, mutta sen muistan kun junassa kuuntelin castia ja nauraa hytkyin mukana. :D

  Ja tottakai änärikastikkeet ovat olleet vuoden kohokohtia. Rau! :)
   
 5. Max Limitz

  Max Limitz Member

  XBL:
  Max Limitz
  PSN:
  MaxLimitz
  Vastaus: Muistojen tiellä: mikä oli mieleenpainuvin KonsoliFIN Podcast -hetki?

  Monet mielenkiintoiset teemat jäivät mieleen, joita ovat esimerkiksi: Sivuston kriisi ja podcastin kriisi (159). Podcastin live-nauhoitus (100). Pelitutkimus (106). Pelitestaus (112). Pelikauppias (107). Pelileffat (125). Android-konsolit (95). Autopelit (140). PS3:n historia (134). Xbox 360:n elämänkaari (131). Naissankarit (102). Kielletyt aiheet peleissä (132). Sarjakuvat (115). Gamescomissa käynti (122, 123). E3-messut (116, 117). VGA-gaala (90). Zelda (108).

  Lisäksi: Thomas Puhan ja pelintekijöiden vierailut (Housemarque 130, Fingersoft 104). Nöyryys sivuston ongelmien suhteen. KonsoliFIN:n moderointikeskustelu oli avartava. Poliitikon haastattelu. FelisLeon lukunurkka. FelisLeo ja muut saivat paremmat mikrofonit. Paavin suhde muiden ryyppäämiseen. Jyrin naurut. Yksittäisten pelien hehkutukset, kuten MAG. Podcast YouTubessa. Pleikkarin ja Xboxin julkistukset. Äänenlaatu.
   
 6. TUHOMURSU

  TUHOMURSU KonsoliFIN Alumni

  Vastaus: Muistojen tiellä: mikä oli mieleenpainuvin KonsoliFIN Podcast -hetki?

  Minä en muista mitään, mutta hauskaa oli ja kiitokset kuuntelijaköörille!

  PS. Jos joku podcasti kaipaa epäsatunnaisesti vierailevaa karvaista miestä, niin saa vinkata :D
   

Jaa tämä sivu