Musiikkipelien soittimet (Rock Bandit, Guitar Herot, jne.)

Vastaus: Musiikkipelien soittimet (Rock Bandit, Guitar Herot, jne.)

Saakohan mistään Guitar Hero kitaran pelkkää sitä lähetintä? Eli itsellä on ollut jo pitkään kadoksissa kyseinen tikku, joka siis PS3een kiinnitetään, että kitara saa yhteyden. Muutossa hävisi ja useasti on tehnyt mieli soitella, mutta ei viittisi uuttakaan osaa(vaikka eihän ne hirveästi maksa), kun on ihan toimiva kitara kuitenkin tuolla kaapissa.
Saa, esim ebay.
guitar hero dongle | eBay
 
Vastaus: Musiikkipelien soittimet (Rock Bandit, Guitar Herot, jne.)

Pystyykö rockband 2 ostamaan queen paketti dlc:tä?
Pystyy. Rock Band 1/2 -yhteensopivana DLC:nä julkaistiin kymmenen Queen-kappaletta, jotka saa ostettua yhdessä tai erikseen, minkä lisäksi Lego Rock Bandin exportista pystyy saamaan kaksi kappaletta lisää. Rock Band 3:een on tullut näiden lisäksi viisi kappaletta lisää, sekä kahdeksasta aiemmin julkaistusta kappaleesta päivitetyt versiot joissa on mukana koskettimet ja lauluharmoniat. Ja RB3:ssa on tietysti levyllä mukana Bohemian Rhapsody.
 
Vastaus: Guitar Hero World Tour [PS3] (Lue ensimmäinen viesti ennen kuin kysyt!)

Eli saan joululahjaksi guitar hero warriors of rock superbundle version (sis. kitara,rummut ja mikki).

Joten sopiiko nämä WoR:in rummut world touriin? entä sopiiko tuo kitara guitar hero kolmoseen ja siitä ylöspäin oleviin? Olis kiva tietää ennen kuin ostan lisää GH pelejä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

jmmv

New Member
Vastaus: Musiikkipelien soittimet (Rock Bandit, Guitar Herot, jne.)

Kannattaa googlesta hakea yhteensopivia pelejä ja soitttimia.Löytyy hyviä listoja yhteensopivuuksista ym...Toimiihan osa ps2 soittimistakin ps3:ssa.Itse ostin kakkoselle useampiakin soittimia ja melkein kaikki on pelannu myös kolmosella.
 
Mitä on tapahtunut Rock Band 4:lle? Pitkästä aikaa tekisi mieli jauhaa rummutella menemään, mutta näitä ei näytä olevan missään myynnissä.
 
Ylös Bottom