Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Naruto (JAP) toimimaan?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vitamin
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

vitamin

New Member
Alkaa jo hermo mennä näiden import-pelien kanssa :)
Eli ostin tuossa Gamecube pelin Naruto (http://www.play-asia.com/paOS-13-71-48-77-6-49-en-15-naruto-70-280.html). Eli Japani -versio kyseessä. Freeloaderin avulla Cube lataa pelin kyllä ihan hyvin, lähtee pyörimään ja kuva tulee ruutuun. Kuitenkin Title-screenin jälkeen ruutuun tulee teksti, joka on varmaan alunperin japania, mutta cube näyttää sen pelkkänä sekavina kirjaimina. Siellä näkyy seassa isolla A ja B ja OFF, mutta muuta ei saa selvää ja mitenkään tästä ei pääse ohi. Onko jollain mitään käsitystä mitä siinä mahtaisi lukea tai jotain keinoa miten saisin kyseisen pelin toimimaan?
Testasin jälleen kerran peliä myös Wiillä ja sain täsmälleen saman tuloksen.

Onko muuten olemassa jotain apua siihen, että noissa Japani-peleissä välillä tekstit ei näy japaniksi vaan tuollaisena sekavana merkkijonona?

Kiitos.
 
Vastaus: Naruto (JAP) toimimaan?

Eli tuossa jumitusruudussa lukee about näin:

?????????????????????? B

???????????????????????OFF?? A
????????????????????????? B


? = sekavia aakkosia, kysymysmerkkejä, viivoja, numeroita... :P
 
Vastaus: Naruto (JAP) toimimaan?

Ok sainkin pelin nyt toimimaan tuollaisella kikkailulla. Eli jos jollain sama ongelma, niin minulla toimi näin: Kun tulee tuo "press start" ruutu näkyviin, niin otin pelilevyn koneesta pois ja laitoin takaisin. Siinä tulee jotain virheilmoitusta ja sitten start, johan toimii. Vieläkään tekstit ei näy millään oikealla kielellä, mutta kuitenkin... :P
 
Ylös Bottom