Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Naval Assault: The Killing Tide

tiki10

New Member
Vihdoinkin saatiin ensimmäinen sukellusvenepeli tämän sukupolven konsoleille!

Bongasin tämän halvalla Zavvista tänään (18 puntaa), joten oli pakko ottaa riski ja laittaa tilaukseen. Kunhan peli saapuu, niin voin laittaa fiiliksiä pelistä.

Silent Servicea jo aikanaan PC:llä (80-luku) ja Silent Huntereita pelanneena ja tykänneenä, uskon
että pidän tästäkin...olkoon vaikka mikä rävellys.

Submerge yourself into Naval Assault: The Killing Tide | Joystiq

505 Games Announces Naval Assault: The Killing Tide for Xbox 360 - Xbox 360 News at IGN

ja Zavvin mondaytarjous täällä,

zavvi.com - Naval Assault: The Killing Tide Xbox 360

Onko muita kiinnostuneita?
 
Vastaus: Naval Assault: The Killing Tide

Kyllähän tuo on kiinnostanut siitä lähtien kun ensimmäistä kertaa tuon bongasin. Vanhana sukellusvene kapteenina kaikki pinnan alla tapahtuva toiminta ahtaissa peltipurkeissa kinnostaa :). Ilmeisesti Naval Assault on kuitenkin arcademaista äksöniä? Elin myös siinä oletuksessa, että tämä on martketplacelta ladattava peli.

Osto jää kyllä valitettavasti hamaan tulevaisuuteen.
 
Vastaus: Naval Assault: The Killing Tide


Heh, tämän ukon kirjoituksista päätellen Naval Assault on kuin onkin tehty melko realistiseksi ja tekstistä päätellen tämä kaveri ei ole HC sukellusvene simujen ystävä ja odotti pelistä arcade shooteria.

Lainaus arvostelusta:
Also there are only two weapons

Hmm, nyt herää kysymys onko herra koskaan pelannut mitään sukellusvene peliä tai katsonut ainuttakaan sukellusvene elokuvaa..
 
Vastaus: Naval Assault: The Killing Tide

Heh, tämän ukon kirjoituksista päätellen Naval Assault on kuin onkin tehty melko realistiseksi ja tekstistä päätellen tämä kaveri ei ole HC sukellusvene simujen ystävä ja odotti pelistä arcade shooteria.

Hmm, nyt herää kysymys onko herra koskaan pelannut mitään sukellusvene peliä tai katsonut ainuttakaan sukellusvene elokuvaa..

Haha, en tuon vertaa vaivautunut yrittämään lukemaan.. :eek:

Graffat on ihan hienot, mut demoa pitäis kyllä testata ensinnä. Tai saada jostain suositukset ennen kuin uskaltaa lisää pelejä ostella, sen verta paljon tavaraa hyllyssä oottelemassa. :D
Nimenomaan voisin kohdistaa odotuksia multiplayeriin, jos tässä sellaista on. Voisi ennemminkin siinä toimia kuin singlessä, mutumutumutu.
 
Vastaus: Naval Assault: The Killing Tide

TIKI, tai ketään muukaan ehtinyt peliä testaamaan? :)

Arvosteluita kun ei kirveen kanssakaan löydä mistään. Ainoat numeroina ja nekin gspotista 6,9 yhdeltätoista kävijältä... :rolleyes:

E: G-spot.... :rolleyes:
 
Vastaus: Naval Assault: The Killing Tide

Arvosteluita kun ei kirveen kanssakaan löydä mistään.

Arvosteluja voi hyvinkin joutua odottamaan, koska julkaisijana toimiva 505 Games ei ole perinteisesti juuri panostanut markkinointiin tai edes lehdistösuhteisiin.

Saksalainen Gameswelt on sentään julkaissut arvostelun, josta kielitaidotta tai Google Translatetta kostuu lähinnä kuvat ja loppukaneetin 63%:
Test: Naval Assault: The Killing Tide - Ich wollt, ich wär ... unten im Meer - Xbox 360 - Seite 1

Ihan viihdearvon vuoksi Googlen suomenkielinen käännös (englanniksi konekääntäminen tuottaa hieman järkevämmän tuloksen):

Päätelmä
Periaatteessa 505 Games ei ole liian huono heitto on onnistunut . U - vene on hyvin vettä ja vastustajasi upposi häntä tarkasti kohdennettuja tuloksia . Grafiikat ovat keskinkertaisia korkeintaan myös edelleen verschmerzbar . U - vene toimi , mutta ei tasapainoa peliin ja liioiteltuja tilanteita . Aika te tuskin häiritsee vihollisen , sitten ryntäsi takaisin sinulle kaikki yhdessä ja te ette edes ampua takaisin mahdollisuuden . Drogen edustustot johon selata minun kentät eivät ole kovin harkittu sisustus . Joten tulette edestakaisin jatkuvasti heitetään välillä viihdyttävä Sukellusretket ja turhauttavaa pelikokemuksia . Vaikka tähti järjestelmä ei ole vakuuttava . Toiseksi paras U - vene , voit tehdä aivan myöhään pelin . Näin ollen sinun on myös vakavasti tehtävänsä vain yksi torpedo putki tehdä mitä - oikein arvattu luultavasti - tarjoaa lisää turhautumista . Schade rumpu !

Conclusion
In principle, 505 Games not too bad a throw is successful. The U - boat is well in the water and your opponent sunk her with precisely targeted results . The graphics are mediocre at most also still verschmerzbar . The U -boat action but fails to balance the game and the exaggerated scenarios. Time you will hardly bothered the enemy , then stormed back to you all , and you have not even shoot back the chance. The Drogen missions in which you navigate through mine fields are not very thoughtfully designed . This way you will always back and forth between thrown entertaining dive trips and frustrating game experiences . Even the star system is inconclusive. The next best U - boat you can make you quite late in the game. Thus, you must also in serious missions with only one torpedo tube do with what - you guessed it probably - provides more frustration. Schade drum!
 
Ylös Bottom