Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NBA 2K13

fundaZ

Member
Nimi: NBA 2K13
Kehittäjä: 2K Sports
Julkaisija: 2K Sports
Alusta: PC, Playstation 3, Xbox 360
Julkaisupäivä: 05.10.2012
Pelimuoto: Yksinpeli, moninpeli, online

Näytä liitetiedosto 10086

[video=youtube;NTL4wv2nL1Q]http://www.youtube.com/watch?v=NTL4wv2nL1Q[/video]

[video=youtube;hx5Z2zVogfM]http://www.youtube.com/watch?v=hx5Z2zVogfM[/video]


Ensi kuun alussa koittaa jälleen se kauan odotettu päivä, kun aina yhtä koukuttava NBA 2K-sarja saa uuden tulokkaan. Demo julkaistaan 25.9, joten esimakua on heti ensi viikon alusta luvassa. Gameplay videot ovat omat odotukset ainakin nostaneet ihan uusiin sfääreihin, etenkin My Career modea odotellaan vesikielellä...

Loppuun vielä pari lähdettä, joita itse seuraan ihan huvin ja viihteen takia:

Chris Smoove (YouTube)
IpodKingCarter (YouTube)
Ronnie2K (Twitter)
2K Sports (Twitter)



Loppuun vielä mielenkiintoinen video NBA 2K13:sta ja Kinectikin yhteen sulautumisesta:

[video=youtube;hlM9AUVyVlU]http://www.youtube.com/watch?v=hlM9AUVyVlU[/video]

Let the games begin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Boksille ainakin demo jo saatavilla, PS3lle ei ilmeisesti vielä. Eiköhän Sonykin kohta PSN storen päivitä.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Uh ja ah, kyllähän tätä himokkaana jo odottaa:D. Ennakkotilaus jätetty jo sisään hyvissä ajoi, sieltä on taas uusi urheilupelien valtias tulossa. Itselleni tärkein pelimuoto jo 2K11:sta lähtien ollut 'My player' tulee saamaan tuhdisti lisäsisältöä ja hahmon kustomointi mahdollisuuksia, aina ottelun aloitusrituaaleista, sponsorisopimuksiin (joko Nike tai Jordan) ja edustustehtäviin jne. Sisältäähän uratila myös pelinsisäisen sosiaalisenmedian:D...

Seuraavassa videossa kehittäjän tiivistelmä:

[video=youtube;7DuLeJ2MJpE]http://www.youtube.com/watch?v=7DuLeJ2MJpE[/video]
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Pidetäänpä ketjua yllä jotta tieto ensi viikon julkaisusta osuisi mahdollisimman monen silmään. Kyseessähän on todennäköisesti urheilupelien uusi kuningas. Edelliset versiot ovat niin laadultaan (pois lukien ruudunpäivitysongelmat viime vuoden pelissä), kuin sisällön määrältään, omaa luokkaansa. Vaikkei koripallo ole omaa sydäntä lähellä, voi peli viedä mukanaan. Näin kävi itselle, enkä ole ainut.

Kontrollit on muutettu luultavasti parempaan suuntaan. Ainakin itseäni ärsytti layuppien ja jump shottien tekeminen samasta tikun liikkeestä. Monesti tuli tehtyä vahingossa typeriä heittoja. Muutenkin vaikuttaa että oikeasta tikusta on otettu enemmän irti ja sen käyttö muistuttaa NHL:stä tuttua skill stickiä. Demoa ei ole tullut pelailtua kun ei ole gold -jäsenyyttä, joten kiinnostaisi tietää miltä on kontrollit tuntuneet teidän demoa pelanneiden näppeihin?

Aiemmin tullut panostettua enemmän Assosiationiin, nyt olisi tarkoitus ainakin alkuun paneutua My Playeriin..
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Mitä tässä nyt sitten on muuta konkreettista uutta kuin 1992 Dream Team, Kinekt-ohjattavuus...ja kröhöm Jay-Z:n valitsema biisilista? :rolleyes:

Jotenkin surkuhupaisaa, kun peli vaan pitää väkisin "uudistaa" vuosi vuodelta...ilman mitään sen konkreettisempaa parannusta: 2K11 ja 2K12 olivat jo liki täydellinen koripallopeli.

P.S., Xboxilla en ollut havaitsevani mitään ruudunpäivitysongelmia 2K12:ssa. Edellisen kerran muistan moisia 2K10:stä, joka olikin pelinä aika susi.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Ei ymmärtääkseni mitää uusia pelimuotoja tai vastaavaa ole tulossa. Uudet kontrollit kyllä ihan merkittävä uudistus, ja tosiaan itseni mieleen ainakin ajatuksen tasolla.

..Xboxilla oli viime versiossa ongelmaa siten että kauden (joko my player tai association) alussa kaikki toimi, mutta mitä pidemmälle kausi eteni, ruudunpäivitys alkoi hidastumaan lopulta niin pahoin ettei peliä voinut pelata. Kun aloitti uuden kauden, ongelmaa ei ollut, kunnes ajan kanssa tuli uudestaan. Erikoista. Onneksi ero 2k11 ja 2k12 välillä oli niin pieni ettei haitannut palata vanhempaan peliin.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

'Uudistuksia' saa ennakkotilaamalla, VPD kertoo ainakin seuraavasti ennakkotilaajan eduista:

Ennakkotilaa nyt ja saat NBA 2K13 All-Star -bonuksen!

4 uutta pelimuotoa
Sprite Slam Dunk Contest
Past vs Present
Rising Star Challenge
NBA All-Star Game

Muistelisin että, tämä vahvistettiin jossain haastattelussakin, että ennakkotilaajat saa jotain ylimääräistä herkkua. Muistuttaa ikävän paljon erään toisen 'urheilupelejä' väsäävän studion toiminnalta...

Edit: VPDstä tilattu peli lähti tänään (tiistaina) postiin, hyvällä onnella pääsee siis jo perjantaina pelaamaan :).

2K12:n framerate ongelmista sen verran, että itselläni oli muistaakseni ensimmäisillä kerroilla pelatessani ongelmia, juurikin kyseisen vaivan kanssa. Ongelmat hävisi kuitenkin ajan kanssa kuin itsestään ja ilman ongelmia pystyin My Playeria 5 kautta pelaamaan. Mitä nyt muutama kummallinen bugi osui kohdalle:eek:. Itselläni oli siis PS3 versio.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia pelistä, sillä itse saan pelin vasta huomenna. En heti uskalla aloitella My Playeria koska olen uusi pelisarjalle niin pitää treenata aika reippaasti ennen kuin voi alkaa unelmoimaan NBA urasta. Tuleeko muuten se NBA All star game koodi kotelon sisällä vai lähettääkö jälleenmyyjä sen koodin sähköpostina? Tilasin pelin torstaina VPD:stä joten pre order edut pitäis tulla.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Olen tässä nyt muutaman päivän pelaillut, aiempaa NBA-taustaa (sic!) ei ole. Kylläpä on upea peli, mutta kontrollit ovat aikamoinen viidakko. Perusnappulat oppii nopeasti, mutta kaikkien ziljardien kikkailujen ulkoa opettelu näyttää silmämääräisesti olevan hankalampaa kuin aikoinaan yliopistoon pääseminen. Aloin pelata räyheästi My Careeria. Noin 15 matsin jälkeen alkaa jollain tavalla olla jo hiukan hajua siitä, miten pitäisi pelata. Pisteitä ei kamalasti pysty tekemään, koska epäonnistumisista rankaistaan välittömästi (joukkueen arvostus laskee). Itse asiassa kaikista epäonnistumisista rangaistaan välittömästi, jopa siitä kun syöttää väärällä tavalla kaverille, joka pussittaa.


Superkiva peli anyway. Eniten vain kummastuttaa se, että myös syötön kerjäämisestä saa joukkuehenkimiinusta, jos kaveri ei syötäkään. Sillä ei ole mitään väliä, että sattuu olemaan yksin korin alla ja palloa pitävä kaveri hyvissä, esteettömissä syöttöasemissa viivalla. Tämä johtaa varovaiseen peliin, jossa painopiste on puolustuspelaamisessa onnistumisessa.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Kokeilin demoa, ja onko tosiaan niin, että Shot Stick on hävinnyt kokonaan - nykyään pallo heitetään painamalla vaan kylmästi X:ää?? (Xbox)

...kontrollit ovat aikamoinen viidakko. Perusnappulat oppii nopeasti, mutta kaikkien ziljardien kikkailujen ulkoa opettelu näyttää silmämääräisesti olevan hankalampaa kuin aikoinaan yliopistoon pääseminen. Aloin pelata räyheästi My Careeria.

Edellisessä (2K12) oli ainakin hieno tutorial-moodi, missä legendapelaajat Mutombosta lähtien opettivat koko pelin kaikki kikat ja temput. Ja niitä muuten on PALJON. Oletko kokeillut?

Paras tapa opetella 2K:ta ei kyllä mun mielestä ole suoraan My Playerin pelaaminen...siinä on monia ärsyttävyyksiä. Kyllä peliin pääsis paremmin sisälle pelaamalla vähän exhibitioneja ja ehkä Seasonia. Mutta kukin tavallaan ;)

Eniten vain kummastuttaa se, että myös syötön kerjäämisestä saa joukkuehenkimiinusta, jos kaveri ei syötäkään. Sillä ei ole mitään väliä, että sattuu olemaan yksin korin alla ja palloa pitävä kaveri hyvissä, esteettömissä syöttöasemissa viivalla.

No tämähän johtuu siitä, että koneen mielestä tiimipelaajan pitäis lähes orjallisesti pelata niitä pelikuvioita. Joskus kone on myös vähän "myöhässä" kuvion suorittamisessa jos lähtee jossain vaiheessa sooloilemaan ja löytääkin avoimen paikan ja alkaa naputella "syötä! syötä!"-nappia. Harmillista, että sitä ei ole korjattu.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Hmmm, tulokaskausi sai juuri mielenkiintoisen lopun, kun allstar viikonloppu toi peliin runkosarjan päättävän bugin... Siis kausi päättyi kirjaimellisesti All-Star viikonloppuun:mad:. Tähän mennessä kaikki oli toiminut niinkuin pitääkin, peli ollut täyttä timanttia mutta nyt yhtäkkiä tämä? Damn...

Eli siis joukkueellani oli 52 ottelua alla, sitten osallistuin rising stars peliin, 3 pinnan skabaan ja vielä slam dunk constestiin, kaikki meni hyvin. Otin taas valikosta "play next game" osallistuakseni siihen isojen poikien allstar peliin niin bam! Ruutuun pamahti runkosarjan palkintojen jako ikkuna ja seuraavaksi tiedotettiin, että playoffit on alkaneet. Eniten matseja runkosarjasta kerkesi kerätä LA Clippers ja hekin vain 56 matsia.

Varsinaisesti, ainoa asia mitä menetin tämän bugin takia on 30:n matsin VC:t. MVP ja Rookie of the year tittelit pamahti palkintopisteineen sentään tilille, se vähän tasaa vatutusta, mutta kyllä silti vähän hapottaa kun pelannut joka helvetin matsin kaudella, 12 minuutin neljänneksillä ja muutenkin kaikki mennyt kuin satukirjoissa :p.

Määh, ei kai se auta valittaa, nyt vain playoffsit sitten käyntiin. Pitänee kyllä harkita, poistaisiko tuo Allstar weekend DLC:n jos se tuo tälläisen vaikutuksen seuraavallakin kaudella. Tosin liekkö enää sitten koko ura enää toimii jos sen poistaa.

Fff...

Mites muilla pelit menneet ja miltä teos on maistunut? Henkilökohtaisesti sanoisin, tämä on jälleen kerran vuoden urheilupeli.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

4-5h tuntia tuli pelattua tänään(my career) ja en kyllä ymmärrä yhtään miten tässä saa koreja aikaan. Kyllä harjoittelussa onnistun mutta taisin saada tasan yhden korin tehtyä ihan matsissa. On kyllä melko ulalla melkein kaikesta kun uusi pelisarjalle olen, enkä nyt oletakaan, että ekana iltana onnistuu kaikki. Silti kaipaisin tuohon korien tekemiseen vinkkejä. Uskalla enää edes yrittää kun rankaistaan niin kovin joka kerta epäonnistuessa.

Ei silti, demo veti puoleensa ja kyllä tämä hauskaa muuten on ollut.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

4-5h tuntia tuli pelattua tänään(my career) ja en kyllä ymmärrä yhtään miten tässä saa koreja aikaan. Kyllä harjoittelussa onnistun mutta taisin saada tasan yhden korin tehtyä ihan matsissa. On kyllä melko ulalla melkein kaikesta kun uusi pelisarjalle olen, enkä nyt oletakaan, että ekana iltana onnistuu kaikki. Silti kaipaisin tuohon korien tekemiseen vinkkejä. Uskalla enää edes yrittää kun rankaistaan niin kovin joka kerta epäonnistuessa.

Kannattaa varsinkin uran alkupuolella hakeutua heittämään vain vapaista paikoista, silloin ratkaisee oikeastaan vain ajoitus. Tosin miinustahan tarkkuuteen tulee myös jos olet kovassa vauhdissa/liikkeessä ja kuljetat palloa ei dominoivalla kädelläsi. Sitten taas jos sinulla on puolustaja kimpussasi, kiinnitä silloin huomiota dominoivaan käteesi, pyri tekemään tilaa saada puhdas heitto, esimerkiksi ihan perinteisellä stepbackillä (ohjaustattia nopeasti kulkusuunnasta pois päin) tai pienellä hämäysheitolla jonka perään laitatkin sitten kauniin sateenkaaren sukkaan:). Tärkeintä varmaan heittopeliä ajatellen on, että täytyy aina huomioida se, että mitä lähempänä puolustaja on sinua, sitä enemmän se laskee heiton tarkkuutta. Eli sun pitää saada ostettua hetki aikaa heitolle ja helpoitenhan se tapahtuu pikkunäteillä.

Sittenpä omiin tapahtumiin uralla:

Viime yönä oli ehkä hektisin matsi mitä olen vielä tässä versiossa kokenut... Konfrenssin semifinaaleiden 6. peli, sarja katkolla minun edustamalle Celticsille, vieraspeli ja vastassa tulikuuma Brooklyn Nets, yhden liigan parhaan pointguardin Deron Williamsin johtamana. Matsi oli alusta loppuun aivan järkyttävän tiukkaa, ja johto vaihtui 18 matsin aikana:D. Viimeisen neljänneksen viimeiset 30 sekuntia, peli tasan, pallo meillä. Leikkaan omalla hahmollani röyhkeästi sisään ja ajan korille donkaten pallon korin lävitse Williamsin päähän, saan vielä vapaaheiton koska kontaktia tuli niin reilusti ajon aikana. Vapari sisää, 3 pinnaa johtoa Celticsille ja pelikellossa enää 7.4 sekuntia. Kellon soidessa neljänneksen lopun merkiksi, pallo painuu korin lävitse meidän päädyssä... Netsin Joe Johnson upottaa aivan järkyttävän fadeawayn kolmen pisteen kaarelta lähettäen pelin jatkoajalle, ai kerpele että sillä hetkellä kirpaisi.

Noh, jatkoajalle sitten, sama meno jatkuu. Koreja tehdään vuorotellen, 5 minuuttia kuluu nopeasti ja puhtaasti taas viimeiselle minuutille. About 40 sekuntia jäljellä, peli tasan, yritän käyttää hyökkäysvuoron nopeasti pelikelloa ajatellen että viimeinen pallonhallinta jäisi meille, leikkaan taas oikealta sisään, otan pienen stepbackin ja löydän Kevin Garnetin vapaana olevana paintin toiselta puolen, toimitan pallon hänelle ja KG upottaa helpon keskimatkan heiton ja taas meille tulossa vapaaheitto liiasta kontaktista. KG ei missaa ja Celtics 3 pinnaa edellä, kellossa jäljellä 29 sekuntia, Netsin pallo. Aikalisän jälkeen pojilla on taas uutta liikettä jaloissa, Deron Williams pyörii ja sekoittaa puolustustamme uhkaavasti, shotclock tikittää jo loppua, D-Will pistää syötön ilmaan ja juuri kun olen ihmettelemässä minne helvettiin se sitä laittaa, niin Joe Johnson ilmestyy screenin takaa kolmosenkaarelle, saa täysin vapaan heiton ja bum, peli on taas tasan, pelikellossa reilut 5 sekuntia. Tässä vaiheessa alkoi jo ohjain hikeentymään hyppysissä, sydämmen lyönnit tuntumaan voimakkaammilta, "ei helvetti enää toista jatkoaikaa" kävi mielessä:D. Noh, aikalisän siivittämänä aloitus puolesta kentästä, Paul Pierce antamaan syöttöä sisään ja kiroan niin pirusti että miksi? Ei auta valitus, pyydän palloa kolmosen kaarelle ja kello alkaa raksuttaa. Pumpfaketan nopeasti ja Williams reagoi, ei mene täysin lankaan mutta reagoi, ostan tällä itselleni pienen hetken aikaa hivuttautua hänen ohitse vasemmalta koska oikella puolella on valtavasti ruuhkaa (paremmat heittosektorit hahmolleni on tosin oikealla), teen vielä nopean pyörähdyksen leikaten vielä syvemmälle vasemmalle ja sitten nousen ilmaan fadeawayn voimin, liikevoiman kuljettaessa edelleen päätyä kohden päästän pallon ilmaan ja summeri pärähtää erän päättymisen merkiksi. Levyn kautta renkaan eturautaan ja siitä pussiin. Se fiilis ja tuuletus mikä pääsi valloilleen täällä kämpässä, yön jo hämärtäessä, muistutti kovasti tätä:

[video=youtube;f1_-QP0wJTg]http://www.youtube.com/watch?v=f1_-QP0wJTg[/video]

Pahoittelen kovasti tälläisestä romantisoinnista ja vuodatuksesta, mutta nämä pelihetket ovat juuri se kaunein mitä olen tässä pelisarjassa kokenut. Vastaavanlaisia kokemuksia en ole saanut minkään muun urheilupelin kanssa. Aivan mieletöntä...

Ja seuraavaksi sitten, konfrenssin finaalit ja Miami Heat.

Game on!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

SELOSTUS

[video=youtube;f1_-QP0wJTg]http://www.youtube.com/watch?v=f1_-QP0wJTg[/video]

Pahoittelen kovasti tälläisestä romantisoinnista ja vuodatuksesta, mutta nämä pelihetket ovat juuri se kaunein mitä olen tässä pelisarjassa kokenut. Vastaavanlaisia kokemuksia en ole saanut minkään muun urheilupelin kanssa. Aivan mieletöntä...

Ja seuraavaksi sitten, konfrenssin finaalit ja Miami Heat.

Game on!

Miksi pahoittelisit noin upeaa tekstiä? Haluan kuulla näitä lisää vaikka tylsemmistäkin matseista.

Itse aloittelin eilen hakemaan tuntumaa MyCareeria varten kun päätin pelata pari Create a Legend matsia vuosien 88-89 Michael Jordanilla. Joukkueeksi valitsin Lakersin jotta ei tarvitsisi aina joukkuekavereita syytellä. Pelasin 2 key gamea ennen All Star viikonloppua joka kertoo key geimien vähyydestä. Peli simuloi onnistuneesti sillä pääsin jopa All star donkkikisaan jonka vein suveriiniin tyyliin. Myös All Star ottelun pelasin mutta sain vain vähän peliaikaa sillä olinhan vain 22-vuotias rookie. :) Minulle ei ainakaan tullut sitä All Star bugia.

Tänään pitäisi sitten aloitella se suurin ja kaunein eli MyCareer. En ole varma pelaanko omana itsenäni eli koripalloon lyhyellä ja valkoihoisella pelaajalla vai luonko paremmin koripalloon soveltuvan mahdollisesti tummaa ihonväriä edustavan pelaajan. Pelipaikaksi tulen valitsemaan joko PG:n tai SG:n.

I wanna be the Greatest.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Osaako joku 2k12-omistaja vertailla näitä pelejä, listaus parantuneista ja huonontuneista asioista? Rahan arvoinen päivitys?
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Hei hou arvon palloilijat, kiinnostaisiko ketään kokeilla onlinessa tuota katukoris muotoa my player hahmoilla? Oon muutamat kerrat yrittänyt randomeiden kanssa, mutta suurin osa pelaajista tuntuu olevan jenkkejä niin peli päättyy aina disconnectiin :(.

Alustana siis PS3 ja PSN id: arriibah , laittakaa vaan lisäyspyyntöä ja viestiksi vaikka KFIN NBA tms. niin käydään koittaa:).
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Osaako joku 2k12-omistaja vertailla näitä pelejä, listaus parantuneista ja huonontuneista asioista? Rahan arvoinen päivitys?

Mielestäni HELPOSTI rahan arvoinen päivitys, EA:lla aika tosi kova homma kuroa 2K:n etumatka koriksessa umpeen, sit kun joskus puskevat NBA-pelinsä ulos.

Syitä miksi päivitys on rahan arvoinen:

- uudet kontrollit: alkuun vähän hakee, mutta nyt kun on tottunut, ei vanhaan ole enää paluuta
- parempi fysiikka pelaajien kontakteissa
- paljon parempi syöttely (mm. lattian kautta syötön saa nyt VIHDOINKIN itse määrätä), nyt on oikeasti järkeä syöttää My Playerissa AI-pelaajille ilman, että on 90% mahdollisuus, että pallo menetetään
- omasta mielestäni parantunut puolustaminen
- parempi AI
- nopeammat pelit: jos kokee väli-presentaatiot turhina, niin niistä pääsee entistäkin nopeammin ohi

- Joillekin varmaan toi My Team on kanssa syy päivittää

Tossa nyt joitakin, varmasti vaikka mitä muutakin uutta kivaa, mutta noi nyt tuli näin äkkiseltään mieleen. Kaikenkaikkiaan mielestäni 2k13 on erittäin hyvä päivitys. Itselläni vain kokemusta 2k11, 2k12 ja nyt tämä ja noita jos vertaa, niin tässä on mielestäni isoin harppaus eteenpäin.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360 Hype]

Kylläpä on upea peli, mutta kontrollit ovat aikamoinen viidakko. Perusnappulat oppii nopeasti, mutta kaikkien ziljardien kikkailujen ulkoa opettelu näyttää silmämääräisesti olevan hankalampaa kuin aikoinaan yliopistoon pääseminen.

Superkiva peli anyway. Eniten vain kummastuttaa se, että myös syötön kerjäämisestä saa joukkuehenkimiinusta, jos kaveri ei syötäkään. Sillä ei ole mitään väliä, että sattuu olemaan yksin korin alla ja palloa pitävä kaveri hyvissä, esteettömissä syöttöasemissa viivalla. Tämä johtaa varovaiseen peliin, jossa painopiste on puolustuspelaamisessa onnistumisessa.

NBA 2k on tosiaan joukkueurheilupeleistä mielestäni löysästi korkeimman oppimiskynnyksen omaava peli, niin kontrolleiltaan kuin siltäkin osin, että tässä pelissä oikeasti kannattaa pelata niinkuin oikeassa koriksessa pelataan. Mutta samoin myös palkinto on mahtava. Pelin kontrollit kun alkaa hiljalleen menemään selkärankaan ja oppii muutenkin pelaamaan joukkueena kunnolla, etenkin puolustamaan, niin aijai, on nannaa viihdettä.

Syötön kerjääminen on alkuun sellainen juttu, josta tosiaan tulee aika nopeaan miinusta, jos erehtyy napauttamaan liian usein syöttöpyyntöä, mutta odotas, kun sun Team Chemistry -arvo nousee, niin AI-pelaajat alkaa syöttelemään sulle paljon ilman pyyntöäkin ja pyynnöllä pallo siirtyy lähes heti, ellei tiimissä ole useita pelaajia, jotka vetää yksin (Carmelo ja Rose esim. aikamoisia ball hogeja). Sitten saattaa olla paikallaan, että pyytää siirtoa toiseen jengiin (kyllä, oikeassa NBA:ssa egot ovat osa lajin viehätystä, niin myös 2k:n peliversiossa :) ). Eli ei kannata turhautua, hiljalleen joukkueen arvostus pelaajaasi kohtaan nousee ja sitämyötä toi ongelma alkaa häviämään. Ja sitä pelin aikaista joukkue-arvoa kannattaa koittaa nostella kaikenlaisilla perus-koriksen jutuilla, screeneillä, pallon pyörityksellä, heittämällä hyvistä paikoista eikä huonoista jne.
 
Vastaus: NBA 2K13 [PS3/X360]

Onpa hyvä peli kyllä. Olen hyökkääjä, power sellainen. 7 ottelua takana 4 pisteen keskiarvolla. Ainut vaan että pelikuvioista olen vähän pihalla kun niitä ei näy kentässä. Oisiko kellään vinkkiä miten saisin näkymään? Olen aika aloittelia pelissä.
 
Ylös Bottom