NeoGAF-vuoto saattoi juuri paljastaa Xbox Series X:n ulkoasun aina takapaneelin liitäntöjä myöten

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
NeoGAF-foorumille postatut kuvat esittelevät Microsoftin Xbox Series X -konsolia sekä edestä että takaa.

Tällä kertaa kyseessä ei ole köykäiset 3D-tulostukset tai muutoin epämääräiset otokset, vaan varsin aidon oloinen masiina, joskin edelleen prototyyppi-tarralla varustettuna. Kuvien aitoutta vahvistaa vielä se, että Twitterin mukaan eräs käyttäjä on saanut rekisteröityä laitteen mukana tulevan sarjanumeron avulla. Lisäksi alkuperäisellä lähteellä on vahva historia Microsoft-vuotojen osalta.

Tornimaiselta PC-kotelolta näyttävän Xbox Series X:n takapaneeliin on sijoitettu tuuletusaukkojen ja virtaliitännän lisäksi ethernet-portti, kaksi USB-liitäntää, optinen audioportti sekä yksi ainokainen paikka HDMI-piuhalle. Mukana on myös yksi leveämmän mallinen slotti, jonka tarkoitusperät jäävät toistaiseksi hämärän peittoon.

Täytyy kuitenkin edelleen painottaa, että kyseessä on prototyyppi, johon saattaa tulla matkan varrella vielä muutoksia – sikäli mikäli kyseessä on aito peli lainkaan.

Microsoftin seuraavan sukupolven konsoli Xbox Series X julkaistaan loppuvuodesta.

[[{"fid":"80582","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

[[{"fid":"80583","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]


Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom