Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nettipelejä

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Razoc
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Razoc

New Member
Pelaako kukaan muita nettipelejä netissä. En tarkoita konsolilla tai muuten vaan ihan netissä esim. Runescape yms. Jos joku sattuu pelailemaan niin voisi kertoa usernamen. Entä voisiko joku ilmoitella mitä muita nettipelejä NETISTÄ löytää. En ole löytänyt kovin montaa.

Oli tylsää...pakko keksiä aihe:rolleyes: ;) .
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Razoc
Pelaako kukaan muita nettipelejä netissä. En tarkoita konsolilla tai muuten vaan ihan netissä esim. Runescape yms. Jos joku sattuu pelailemaan niin voisi kertoa usernamen. Entä voisiko joku ilmoitella mitä muita nettipelejä NETISTÄ löytää. En ole löytänyt kovin montaa.

Oli tylsää...pakko keksiä aihe:rolleyes: ;) .

Itse pelaan Ultima Online:a
(siinä on kuukausi maksu)

Pelaako kukaan muu Ultima Onlinee täällä boardilla?
 
Itse pelaan Wolfenstein: Enemy Territorya. Tosi mahtava nettipeli. Sen saa ladattua ilmaiseksi netistä, vaikka Peliplaneetasta. Mutta ajattelin hommata Battlefield 1942:sen ja uuden lisäosan siihen, heti kun olen ostanut koneeseeni uuden näytönohjaimen.
 
Planetarion on reaaliaikainen, selainpohjainen planeetanhallinta/avaruusstrategiapeli, jossa pyritään rakentamaan laivasto, jolla hankitaan asteroideja muilta pelaajilta varastamalla/skannaamalla niitä avaruudesta. Asteroideista saadaan resursseja, joilla saa kehitettyä parempaa teknologiaa ja lisää aluksia ja...siinä sitä sitten mennään. :)

Planetarionin uusin kierros (järjestyksessään kymmenes) on juuri alkanut. Peliä voi pelata ilmaiseksi tiettyyn rajapyykkiin asti, jonka jälkeen pelaamisesta pitää maksaa, mikäli haluaa saada resursseja jatkossakin. (korjatkaa jos olen väärässä, metodi muuttui viime kerrasta)

http://www.planetarion.com

Itse en ole vielä ehtinyt aloittaa tätä roundia.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Planetarion... huoh. Tuli pelattua muistaakseni kierrokset 2-7 (tai 2-8). Siinä vaiheessa, kun saksalaiset hätyyttelivät kotiin kesken päivän ja norjalaiset soittelivat keskellä yötä, päätin lopettaa. Karmea (n addiktiivinen) peli, jolle lähtee täältä iso keskisormi. En suosittelle.

Edit:

Niin joo, tuosta pelistä kyllä katosi iso osa sen jälkeen, kun siirtyi maksulliseksi. Jos nyt oikein muistan pelaajamäärä tippui jostain 200 000:sta kymmenen tuhannen tienoille. Vaikka varmasti 99% parhaista pelaajista pysyi, ei peli innostanut enää samalla tavalla. Onneksi.

Edit2:

Nuo 10. kierroksen säännöt näyttävät pikavilkaisulla menevän huonoon suuntaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee pelistä nyt irti.
 
Hohhoijjaa,yhteen peliin jäin koukkuun puoleksitoista vuodeksi,onneks muuttui maksulliseksi,lopetin pelaamisen siihen,muuten olis varmaan jo tullut avioero.;) Kyseessähän on siis Tanarus,viimesen päälle addiktoiva tankkinettipeli.Voin linkittää myöhemmin, jos jotakuta kiinnostaa maksaa n.7$ kuussa +verot(joku ääliömäinen EU-pelivero).Varoitus!Kyseessä on siis TODELLA addiktoiva peli.
Ps.Suosittelen kaapeliyhteyttä,muuten saa kuulla fittuilua lagaamisesta n.5 minuutin välein(Jenkkipelaajia suurin osa,mutta suomalaisiakin löytyy).
Toin tämän linkin jo nyt,niin ei tarvitse erikseen kysellä:
http://tanarus.station.sony.com/
 
Wolfenstein: Enemy Territory on hyvä vaihtoehto palstan aloittajalle. Sen saa laillisesti ilmaisena mm. peliplaneetasta, ja laatu-hintasuhde on fantastinen.

Itse pelailen nykyisin Battlefieldia lisälevyineen.
 
Vastaus: Nettipelejä

Quake 2: Gloom
  • Ihmiset vastaan alienit tiimipeli
  • Puolusta ja rakenna tukikohtaa, ja tuhoa vastustajien tukikohta
  • Frägeillä ostetaan parempia classeja, joilla on parempia aseita sekä erikoisominaisuuksia
  • Tuttu ja hyvä Q2-moottori, joka toimii millä tahansa koneella ja on helppo oppia (eikä ole ruma vaikka vanha onkin)

EVE-Online
  • Maksullinen avaruus-MMOG
  • Kaikki pelaajat samalla serverillä; parhaimmillaan yli 26,000 samaan aikaan
  • Kymmeniä tuhansia aurinkokuntia
  • 'Hiekkalaatikko' tyypin peli, eli pelaajien vuorovaikutus (PvP sen eri muodoissa [myös taloudessa]) keskeistä
  • Pelimaailma ja politiikka muuttuu alati pelaajien ja pelaajaryhmittymien vaikutuksesta
  • Skillit kehittyvät reaaliajassa, vaikkei pelaisikaan. Ns. "power gaming" ei siis ole mahdollista hahmonkehityksen kannalta. Uudet pelaajat voivat silti tulla kilpailukykyisiksi erikoistumalla, sillä skillien periaate on ns. "diminishing returns".
  • Todellista jännitystä, sillä aluksen räjähtämisellä ja kuolemalla on konkreettisia seurauksia. Strategioilla on siis merkitystä, eikä voi vain respawnata ja juosta takaisin turpasaunaan samassa mielessä kuin muissa peleissä (mutta tietysti voi jos on varaa menetyksiin, ja kloonisopimus on lähellä tuoksintaa)
  • Laajat korporaation ja allianssinhallintatyökalut.
  • Yhteistyötä ja pelaajien (vrt. hahmojen) taitoja kannustava "darwinistinen" ilmapiiri
  • Avaruuden laajuus ja hiljaisuus. Peikkoluolia, transukeijuja ja juoppokääpiöitä ei ole.
  • Monia eri uramahdollisuuksia kuten valmistaja, "rekkamies", kauppamies, palkkiometsästäjä, piraatti, palkkasoturi, vapaustaistelija, yhtiövakooja, markkinahuijari, allianssin turvallisuuskaartilainen jne.
  • Keskimäärin vanhempia pelaajia kuin muissa peleissä. Mukava ilmapiiri ja laajahko Suomalaiskommuuni (toista sataa ainakin).
  • Jatkuvia sisällöllisiä lisäyksiä kuten uusia aluksia, avaruusasemien laajennusosia, aluksiin pultattavia moduuleja ja olemassa olevien balanssin tuunausta

Suosittelen. ;)
 
Ylös Bottom