Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nex Machina

Vastaus: Nex Machina

Pelin musiikit löytyvät myös iTunesista: https://itun.es/fi/yZOBkb

Pidän Pulkkisen musiikeista hyvin paljon. Ovat sopivasti oldskoolia, ja kuitenkin täyttävät paikkansa nykyaikana. Parhaimmillaan vievät pelikokemuksen uudelle tasolle ollen yhtä kuvan kanssa. Pisteet myös Tuomas Nikkiselle, jonka tuotantoa mukana.

Levy meni ostoon.
 
Vastaus: Nex Machina

Housemarque järjesti hienot julkaisubileet Helsingin Narinkkatorilla.

Yleisö pääsi pelaamaan sekä kilpailemaan PS4 Pro:sta ja kutsuvieraat nauttimaan virvokkeita viereisellä terassilla. Auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta. Paikalla monien kotimaisen peliteollisuuden näkyvän hahmon lisäksi myös kansainvälinen alan veteraani ja yksi pelin suunnittelijoista, Eugene Jarvis.

DDbG72GXgAArQ_C
 
Vastaus: Nex Machina

Pelillisesti rautaa, mutta aika helposti unohdettava peli. Ei jaksanut raastaa hermoja ja paukutteli suoraan helpoimmalla läpi kaikki kentät. Vähän kuin Resogun niin tämän voi helposti jättää "läpipeluun" jälkeen unholaan...tosin Resogun tais jäädä vieläpä kesken :).
 
Vastaus: Nex Machina

Eipä näitä pelejä ole tarkoitettu edes "läpipeluuseen" vaan pistejahtiin ja jos highscoret ei kiinnosta, niin onhan tämä unohdettava peli. Jos ne kuitenkin kiinnostavat, niin päinvastoin, on kyseessä yksi muistettavimpia teoksia.

On tässä paljon opeteltavaa. Experienced-tasolla mennään pikku hiljaa. 200mil meni eilen rikki, oliskohan joku 300-450mil realistinen tavoite. Miljardin paukuttajat on kyllä järkyttävän taitavia.

On tämä juuri niin mahtavaa menoa kuin Housemarque vain osaa.
 
Ylös Bottom