Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 11 [X360]

Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Höh. Eilen voitin Kanadan ja turnauksen, mutta ei kyllä tullu mitään ilmotusta korteista :(

sama homma korttien kaa ei tullu kanukkien jälkeen mitään infoo et ois joku spessupakka ansaittu. Oli muuten työn ja tuskan takana voittaa cuppi 10 tottuneena, kunnes huomas et kiekkoo voi kuljettaa lähes mielivaltasesti läpi puolustuksen ilman häirintää.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Tulipas taas demon jälkeen sellanen että ei helv... pitäskö tästä taas maksaa 70€. Ei käytännössä mitään UUTTA sitten 07. Okei ihan jees että mailat katkee mutta samanlaiselta vammaisten luistelukoululta edelleen näyttää... Kyllä harmittaa ja raakasti ku eivät osaa EA:n NHL puolella tehdä mitään reilusti uutta sitten skill stickin. Ottaisivat nyt pikku hiljaa jo oppia maddenin porukalta...
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Kellään kokemuksia tuosta videotarkastuksesta? Voisko joku vahvistaa, että tääkin on totta? :D Itellä ollut meinaa aikas monta epäselvää tilannetta, mutta eipä ole videota tarvittu..

Itteä kyllä yksi seikka ärsyttää.. Meinaan se, kun veskat sulkevat melkeimpä jokaisen kiekon. Se on aina jokin lämäri tai ranne niin suoraan sykkylissä tai sitten veska sulkee sen automaattisesti, kun se lojuu siinä patjan vieressä sen sijaan, että antaisi pelaajalle mahdollisuuden päättää.. Eli aivan liikaa noita tilanteita, joissa veskari _liimaa_ kiekon ja automaattisesti sulkee sen..

Epäselviin tilanteisiin on tullut törmättyä myös useasti, mutta vain kerran on maali tarkistettu videolta.
Tilanteessa lauoin kiekon ylärimaan josta se pomppas pelaajani olkapäähän ja siitä maaliin. Sillä aikaa kun videot pyöri niin selostajat epäilivät maalia käsimaaliksi, joten varmaankin sen takia tarkistettiin videolta.
Korkealla mailalla tehdyt maalit pitäisi olla toinen syy, jonka takia maali tarkistetaan videolta. Tästä olen nähnyt videonkin joskus jossain.

Toi maalivahtien sulkemisherkkyys on myös omaan silmään osunut ja mielestäni aivan liikaa tulee katkoja tuon ominaisuuden takia.
Tiedä sitten onko tuolla yritetty realismia hakea(huonolla menetyksellä tosin) jollain tapaa, koska kyllähän maalivahdit melko hanakasti oikeassakin lätkässä kiekon sulkee.
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Onko muut huomanneet tota jälkipelin vaikeutta? Jotenkin kankea ja koskaan ei saa kunnon rähinää aikaan.. :(
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Tulipas taas demon jälkeen sellanen että ei helv... pitäskö tästä taas maksaa 70€. Ei käytännössä mitään UUTTA sitten 07. Okei ihan jees että mailat katkee mutta samanlaiselta vammaisten luistelukoululta edelleen näyttää... Kyllä harmittaa ja raakasti ku eivät osaa EA:n NHL puolella tehdä mitään reilusti uutta sitten skill stickin. Ottaisivat nyt pikku hiljaa jo oppia maddenin porukalta...

No älä osta niitä pelejä mistään prismasta.
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Jos jotain positiivista, niin kentän mittasuhteita on mielestäni parannettu. Muistikuva on hatara, mutta muistelisin vielä 10:ssä mittasuhteiden olleen aika naurettavia; maalit liian pieniä kaukalon leveyteen nähden, samoin kuin pelaajat. Lisäksi kaukalon kulmat olivat kympissä aivan liian jyrkät muistaakseni. Kaikki nämä oli mielestäni paremmin tässä 11 demossa.

Eka puraisulta vaikutti ihan mukiinmenevältä. Tulee ehkä ostettua. Ai niin, Action kameralla huomasin aika pahojakin frame rate issueita. Toivottavasti ne saadaan korjattua lopulliseen versioon.
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Enemmän tässä kuitenkin on uudistuksia jos vertaa 08-->09 09-->10.. Ja hyvin ovat menestyneet kumpikin.. Näin pitkään 10:iä pelanneenna huomaan uuditukset aika helposti ja kyllä niitä on ihan mukavasti.. Suurin osa tietty pieniä, mutta pari vähän isompaakin sitte. :)

E: Nuo action -kameran frame pätkäsyt on jotain ihan hirveetä :/
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Minusta tuo demo lupaa parasta ea:n lätkää sitten piiiitkään aikaan...nhl 10 pariin ei tuon demon jälkeen enää yksinkertaisesti pysty palaamaan..!
Uusi fysiikka mallinnus on muuttanut koko pelin luonteen aidompaan suuntaan...lähempänä oikeaa lätkää siis kuin koskaan aikaisemmin (ja slidereiden hiplaamisella sitten pelin ilmestyttyä vieläkin lähempänä) kiekko käyttäytyy realistisemmin, reboundit parempia, isoilla pelaajilla on nyt oikeasti sitä massan tuntua ja pienet jää helposti jalkoihin...lupaa hyvää..!
Mitä enemmän demoa on tahkonnut sitä paremmalta änäri 11 tuntuu...ja tuo on vasta demo :D

Olin melko skeptinen noita uudistuksia kohtaan aikaisemmin, mutta täytyy kyllä myöntää että nehän on aivan loistavia, eikä missään nimessä liioiteltuja..!

Be a GM moodissa tulee olemaan myös hyviä uudistuksia kuten pre - season, RFA / UFA (Restricted Free Agency / Unrestricted Free Agency) vapaat agentit...lisää tietoa ba a gm moodista tullee ensi perjantain live chatissa jossa siis aiheena be a gm/be a pro uudistukset...(Friday August 27, 2010 - Be a Pro, Be a GM, and EASHL Improvements)

Nyt alkaa kova kolmen viikon odotus..!
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Jännittää, että onko EA tänä vuonna edes kussut AI:n suuntaan vai ainoastaan lisännyt pelin takakanteen tulevien uudistusten listaan asioita. Minulle nimittäin suurin syy, miksi ostin viime vuoden peleistä 2k10:n oli sen pelin miljoona kertaa parempi tekoäly. Onhan tämä demon perusteella hemmetin hyvän tuntuinen ja tuleehan tämä ostettua melkein ainoastaan siitä syystä, että 2k jättää lätkän tänä vuonna 360:llä ja PS3:lla väliin, mutta on harmi jos tänä(kin) vuonna EA on keskittynyt vain feature listaan ja moninpelimoodien kehittämiseen eikä ole huomioinut AI:ta vastaan pelaavia.
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Demohan onnistui ainakin melkein vakuuttamaan. Aika paljon tulee peleissä sellaisia nättejä pieniä tilanteita jotka aiheuttavat :eek: -ilmeen. Tälläiseltä sitä aikoinaan tuntui laadukkaita 2K-lätkiä pelatessakin.

Harvinaisen eleettömiltä zombie-ukkeleilta ovat saaneet nuo pelaajat näyttämään. Demossa varmaan yksikään pelaaja ei näyttänyt välianimaatioissa esikuvaltaan. Näyttäisi että nuo jätkät on muotoiltu jostain savesta ja sitten isketty lasittuneet silmät päähän. Enkä voinut olla huomaamatta, että jopa Antti Niemen riisuessa kypäränsä sieltä paljastui jokin täysin urpon näköinen geneerinen partajannu. Miksei näihin pieniin juttuihin voi panostaa tämän enempää? Kyllä se lisäisi immersiota kun pelaajat näyttäisivät esikuviltaan.

Entä pitäisikö tuohon presentaatioon koskea jo? Selostus? Uusinnat? Välianimaatiot? Kaikki on edelleen suoraan NHL 07:sta. Alkaa hieman tylsistyttää. Edes pari uutta kuvakulmaa maaliuusintoihin ja jonkinlainen erätaukoraporttiviritelmä toisivat hieman raikkautta peliin.

Uusia liigoja jälleen lisätty. Vähänkö kiva. Tuskin maltan odottaa pääseväni ihailemaan panostusta SM-liigaamme kohtaan.
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

[video]http://www.youtube.com/user/LLSMUVG#p/u/4/JkGJdzz5aFE[/video]


TÄLTÄ SE SITTEN NÄYTTÄÄ!!
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Noni, nyt kun toi nhl 11 saapui eilen, niin olisiko täällä xboxinkin puolella porukkaa kiinnostuneina tekemään ton Hockey Leaguen?
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Onko muilla pistäny närästämään tuo tietokoneen syötönkatkotehokkuus...? Aivan käsittämätön, mielestäni. En ole mikään paras pelaaja kylläkään, mutta silti... Ja muutenkin kiekonriistotkin tuntuvat olevan yllättävänkin helppoa AI:n puolelta... Alueelle pääsee just ja just harhauttelemalla, ja that's it. One-timereita jos yrittää, niin naks naks ja kiekko on vastustajalla.

Voihan tuo olla, että En Vain Osaa...
 
Vastaus: NHL 11 [X360 Hype]

Tuo syötönkatko vastustajalta on kyllä aika kovvaa tasoa. Meneekö muuten niin, että jos laittaa liian kovan passin maalin edustalle, nii tulee lauottua huti? On kyllä vielä vähä hukassa, on meinaan syöttely paljo vaikeampaa ja tulee huomattua, että on monta kertaa ollu se Left Triggeri pohjassa jo pidemmän aikaa ja ei löydy ketään kelle syöttää
 
Ylös Bottom