Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  • Viestiketjun aloittaja Raimo41
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Taas nostetaan ylemmäs. Muutamia kontakteja on tullut, mutta vielä ei ole yhtä pelaajaa lukuunottamatta natsannut. Viestiä tulemaan!

EA SPORTS World - Club Overview

Hetki sitten perustettu seura Frozen Woodhands HC tarvitsisi vielä pari täsmävahvistusta!

Kyseinen seura on perustettu 1,5 vuotta toiminnassa olleen Team Jatkiksen raunioille ja mukana on edellä mainitun seuran kerma. Jatkiksen kanssa oltiin overall rankingissä siellä noin sijan 50 paikkeilla ja kaikki rahkeet ovat vähintään sinne asti ja vielä pidemmällekkin. Nyt haetaankin aktiivisuuden varmistukseksi 2-4 vahvistusta joukkueeseen. Pyrimme mahdollistamaan päivittäiset pelit 4-6 pelaajalla. Valtaosalla pelaajistamme on mikit ja kommunikointi tapahtuu niiden ja chatin avulla. Juttujen ei tarvitse olla hyviä, kunhan jotain juttelee. :)

Ensisijaisesti haetaan pakkia tai kahta, mutta hyvät hyökkäjätkin saa laittaa viestiä. :) Etusijalla ovat monipuoliset pelaajat eli sellaiset joiden pelipaikka ei ole esim. pelkästään oikea laitahyökkääjä. Kokemusta pitäisi olla EASHL-väännöistä ja ohjaimen pitää pysyä kädessä. Tässä vaiheessa haetaan jo pelkästään selkeitä vahvistuksia. Isot plussat saa mikistä, huumorintajusta, kovista pelitaidoista ja aktiivisuudesta.

Emme ota tätä peliä turhan vakavasti, vaikka pyrimmekin aina matsit voittamaan. Ei kuitenkaan keinolla millä hyvänsä, sillä bugiranteille sanomme ei kiitos. Ne saa myös välillä sapen kiehumaan. :)

Anyways, ei muutakuin hakemusta tulemaan jos pidät itseäsi hyvänä pelaajana ja luulisit sopeutuvasi joukkueeseen. Tsekataan otteet sparrissa, aulassa tai suoraan kerhopeleillä.

Yhteyttä voit ottaa täällä käyttäjään Raisinger tai pleikkarin puolella käyttäjiin Raisinger, Selarit ja Kerubi80.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Frozen Woodhands HC rekryää edelleen! Haussa vielä sentteri, vasen pakki, oikea pakki ja maalivahti. Näin karkeasti, mutta jokaisen ehdokkaan kohdalla katsotaan tilannetta tapauskohtaisesti. Vielä emme saa aktiivisesti pelejä 5-6 pelurilla ja siihen haemme muutosta niin kauan kunnes tilanne muuttuu. :)

Seuramme on perustettu 1,5 vuotta toiminnassa olleen Team Jatkiksen raunioille ja mukana on edellä mainitun seuran kerma. Jatkiksen kanssa oltiin overall rankingissä siellä noin sijan 50 paikkeilla ja kaikki rahkeet ovat vähintään sinne asti ja vielä pidemmällekkin. Nyt haetaankin aktiivisuuden varmistukseksi 2-4 vahvistusta joukkueeseen. Pyrimme mahdollistamaan päivittäiset pelit 4-6 pelaajalla. Valtaosalla pelaajistamme on mikit ja kommunikointi tapahtuu niiden ja chatin avulla. Juttujen ei tarvitse olla hyviä, kunhan jotain juttelee. :)

Haussamme etusijalla ovat monipuoliset pelaajat eli sellaiset joiden pelipaikka ei ole esim. pelkästään oikea laitahyökkääjä. Kokemusta pitäisi olla EASHL-väännöistä ja ohjaimen pitää pysyä kädessä. Tässä vaiheessa haetaan jo pelkästään selkeitä vahvistuksia. Isot plussat saa mikistä, huumorintajusta, kovista pelitaidoista ja aktiivisuudesta.

Emme ota tätä peliä turhan vakavasti, vaikka pyrimmekin aina matsit voittamaan. Ei kuitenkaan keinolla millä hyvänsä, sillä bugiranteille sanomme ei kiitos. Ne saa myös välillä sapen kiehumaan. :)

Anyways, ei muutakuin hakemusta tulemaan jos pidät itseäsi hyvänä pelaajana ja luulisit sopeutuvasi joukkueeseen. Tsekataan otteet sparrissa, aulassa tai suoraan kerhopeleillä.

Yhteyttä voit ottaa täällä käyttäjään Raisinger tai pleikkarin puolella käyttäjiin Selarit, Sluibailija ja Kerubi80. Meikäläiselle laitetut PSN-viestit käsitellään myöhässä, koska vietän arkipäiväni valtion hoivissa. :)

EA SPORTS World - Club Overview
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Finnish Hockey Warriors etsii pelaajia. Etenkin puolustajia ja maalivahtia miksei myös paria hyökkääjää. Seura on melko uusi, mutta on lähtenyt käyntiin aivan mahtavasti. Pelaajia on tällä hetkellä 2. (Huomenna tulee kolmas) Eliittiin on tavoitteemme, joka näyttää olevan lähitulevaisuudessa lähes väistämätöntä. Pelaajalta odotetaan varmaa peliä. Pelisilmää pitää olla ja huumorintajua. Kärsivällisyys pakilla myös hyvä olla hyvä, ettei lähde turhaan ryntäileen minne sattuu. Mikki täytyy myös olla ps3. Tämän hetken tilastot ovat 20-1-1. Tässä on linkki ea sivulle missä on joukkueestamme tiedot. EA SPORTS World - Club Overview

Tervetuloa try outeille! :)

psn Temix95 tai Vorkku95
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tämä ilmoitus on edelleen voimassa. Erinomainen vahvistus löytyi hiljattain hyökkäykseen. Lisää kuitenkin kaivataan edelleen pelimiehiä kaikille pelipaikoille. Monipuolisuus on plussaa... :)

Tervehdys rakkaat änäristit! :D

Uusi joukkue International Playboys etsii pelaajia. Kyseessä on itse asiassa Nordic Hockey Tigersin yhteistyöjoukkue, joten kummankin seuran välinen pelaajavaihto voi tulla joskus kyseeseen, jos joukkueiden pelaajilla itsellään tällaista kiinnostusta löytyy. Pakkosiirtoja ei kuitenkaan kummankaan tiimin välillä tehdä, joten mistään farmijoukkueesta ei kuitenkaan missään tapauksessa ole kyse, vaan tämän joukkueen on tarkoitus kehittyä änärin top-100 tiimiksi. Haemme IPB:hen lahjakkaita ja aktiivisia änärin pelaajia. Valmis pelaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jotain pelikokemusta odotamme jo ehdottomasti. Vähimmäisvaatimuksena lähtökohtaisesti superstar 3 kortti sekä aktiivisuus yleensä viikoittaista. Joukkueen tarkoituksena on pelata aktiivista koko viisikon puolustuspeliä sekä nopeaa ja oivaltavaa syöttöpeliä koko kentän alueella.

Pakeilta odotamme nopeita, tarkkoja ja oivaltavia avauksia, tarkkaa oman pään peliä maalin edusta hyvin siivoten. Hyökkäyspeliinkin saa tottakai osallistua, kun paikka tulee, mutta maltti kuitenkin riittävästi mukana. Hyvä, mutta maltillinen taklauspeli on pakille plussaa tässä tiimissä.

Hyökkääjiltä odotamme aktiivista peliä myös omassa päässä, eikä pelkkä pisteiden keräily siis saa olla tavoitteena, vaan joukkueen auttaminen kaikissa tilanteissa myös omassa päässä. Jatkuva kikkailu ja yksilösuoritusten haku eivät kuulu tähän tiimiin, vaan perustamme pelin siihen, että kiekko liikuu nopeasti pelaajalta pelaajalle ja onetimereitä haetaan tehokkaasti.

Etsimme myöskin hyvää maalivahtina pääsääntöisesti pelaavaa kaveria, jos sellainen vapaana jossakin tallustaa. Mokkena torjunta % saisi mielellään olla ainakin lähellä 80%, mutta jos nyt jonkin verran alle on, niin voimme mahdollisesti tryoutille ainakin ottaa.

Porukassa on hyvä ja rento meininki ja haemme nimenomaan hurtilla huumorilla varustettuja tiimin eteen pelaamaan tottuneita taitopelaajia kehittymään kanssamme. Mikkejä ja Skypeä käytämme joskus, mutta välillä tyydymme myöskin chättäilyyn erätauoilla tai pelien jälkeen. Riippuu vähän fiiliksistä ja keitä sattuu olemaan pelaamassa.

IPB:ssä ei ole ikärajoja. Tosin nyt tiimissä olevat kaverit ovat kaikki vähintään selkeästi yli parikymppisiä. Henkinen kypsyys ei kuitenkaan tule suoraan iän pohjalta, joten annamme käytännössä kaikille mahdollisuuden, jos fiksuutta ja taitoja löytyy riittävästi.

Jos kiinnostuit ja katsot, että vastaat edellä mainitsemaani änäristiä, niin ota yhteyttä, jotta päästään sopimaan tryoutista. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: Ippenaattori
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

HC Hurjat Hakevat lisää pelaajia joukkoonsa. Joukkue on vasta perustettu ja toistaiseksi joukkue on avoin kakille. Iällä ei ole väliä (koska itsekin olen nuori.) Mikki on ainoa pakollinen asia hyvän mielen jälkeen. :) Liittymispyyntöä vaan rohkeasti kehiin niin pääset mukaan pelailemaan! :) Jos tulee kysyttävää psn thevoise160
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Terve! :)

Eli 19-vuotias sentteri/oikea pakki etsisi uutta seuraa, muillakin paikoilla osaan pelata tarvittaessa hyvin. EASHL pelejä vääntänyt NHL 10:stä asti, tosin vasta tänä vuonna olen kunnolla alkanut pelailemaan. Nykyisessä seurassa jossa pelannut syyskuusta asti tullut pelejä 535 ja pisteitä 1076 alle. Hyvä pelisilmä löytyy ja tykkäänkin pelata hyvää joukkuepeliä ilman tyhmiä sooloiluita, jotka aina päätyy vastustajan siniviivalle pakin jyräämänä :D Aktiivisuutta löytyy erittäin hyvin, minut löytää pelistä lähes joka päivä.

Joukkueelta toivoisin aktiivisuutta niin, että saataisin pelailtua joka päivä ja vähintään 3-4 pelaajalla, mieluiten tietysti viidellä tai jopa kuudella jos vaan hyvä veskari löytyy. 2vs2 pelejä en pelaa. Pelityylin pitäisi olla paljon syöttelypeliin keskittyvä ja joukkueen muiden pelaajien ottaminen huomioon joka tilanteessa. Ranking ei oikeastaan niin tärkeä, mutta jos nuo edellä mainitut kriteerit täytyy niin jostain sieltä Elite divisioonan Top-100 läheltä luulisi löytyvän. Edellisessä joukkueessa viimeiset kolme kautta tullutkin Elite finish-pystit ja joulukuussa voitettiinkin Elite playoffit, parhaimmillaan runkosarjassa ollaan oltu melko lähellä top-100:sta.

Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä PSN:ssä käyttäjään wwile :)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Good evening ladies and gentlemannit

Uusi seura BeLLe BeLoTToMaT on tehty pelaajille, jotka pelaavat kahdella käyttäjällä. Jos nykyisessä kerhossa ei ole tarpeeksi pelejä tai liikaa populaatiota pukkarissa, luo uusi käyttäjä tai tuo jo luomasi kakkos käyttäjä pelkäämättömien pellejen rivin jatkoksi!!

vaikka täs onki kyse 2 käyttäjästä, peleissä ei ole tarkotus bugata ja perseillä muutenkaan. Tarkotus saada mahdollisimman paljon pelejä alle hyvässä seurassa ilman, että oma 1 seura siitä kärsii.

vaatimuksena olis ohimenny murrosikä ja se, että oikeasti osaat pelata tätä peliä.

tällä hetkellä 20-1-0

ottakkee yhteyt PSN; rakettireijo & Xx-Hockey-Fin-xX
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Näytä liitetiedosto 8588
Face Wash Hockey

Etsimme aktiivista puolustajaa joukkueeseemme joka täyttää seuraavat kriteerit:
-aktiivinen
-aiempi kokemus eashl
-Osaat käyttäytyä
-ikää vähintään 18v mutta tehdään myös poikkeuksia.
-sitoudut kerhoon etkä vaihda kerhoa mikäli parempi seura löytyy..

otamme pelaajia tryoutille ja annamme tilaisuuden todistaa kykynsä.

Voit myös tutustua kotisivuihimme Face Wash Hockey - josta näet pelejämme ja joukkueemme historiaa... Tervetuloa!
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Melko tuore seura HC Turmion Rillaajat hakee 1-3 aktiivista ja kovaa pelaajaa riveihinsä try outin kautta. Tällä hetkellä pelaillaan ammatilais-divaria, mutta tarkoitus olisi lähitulevaisuudessa nousta aina eliteen asti. Yksi hyvä hyökkääjä ja 1-2 kovaa pakkia olisi tervetullut lisä jengiin, veskarikin olisi tietenkin hieno löytää. Pelit pyörii päivittäin, toivottavasti pian aina täydellä kentällisellä.

Parit kriteerit uusille pelaajille:

- Aiempi kokemus eashl-peleistä
- Joukkuepelin salojen sisäistäminen
- Reilu pelaaminen (ei bugiranteita, kesken pelin poistumisia, yms..)
- Mielellään ainakin supertähti kortti avattuna.

Mikkiä ei tarvitse, vaikka parilta kaverilta sellainen jo löytyykin. Chat-huoneessa kirjoittaen hoidetaan jutustelut.

Yhteydenotot omistajalle (ps3-nick Wuorio) tai oikealle kädelle (ps3-nick dima-) pleikkarin puolelle tai mulle tänne yksityisviestinä.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Joukkueen perustaja pyysi minua taas yrittämään hoitaa muutama puolustaja jengiin, elikkäs yritetään.

Seuran nimi olisi HC Metal, joka on pyörinyt jo pitkään useassa änärissä.
Olis tarkoitus löytää 3-4 loistavaa pakkia sekä 1 todella kova maalien nakuttaja.

Seura piti viime kaudella taukoa, koska joukkueen suosikki joutui sydän operaatioon joten jengi jäi odottelemaan hänen paluutaan.
Tietenkin tässä vaiheessa epäuskolliset pelaajat hyppäsivät uusiin jengeihin ja anovat jälleen paikkaa jengistä, joka ei valitettavasti onnistu, koska käänsivät selkänsä.

Kuitenkin mennäänpä asiaan:
HC Metal, yleis.sija tällä hetkellä joku 190 (parhaimmillaan 96) etsii siis kova tasoisia pelaajia.

Puolustajat:
Jos olet varma puolustaja, joka hoitaa tilanteet mallikkaasti. Osaat pelata hyökkäyksessä (eli älä aina lauo jos saat kiekon) tai et jätä kärkkyjiä siniviivalle olet tervettullut meidän joukkueeseen. Tosin legenda 1 kortti pitäisi olla avattuna.
Hyökkääjä:
Jos olet hyvä maalintekijä, joka iskee paikasta kuin paikasta niin laita hakemusta meille. Laukomis % pitäisi olla yli 25, mutta emme halua kuitenkaan yksinyrittäjiä liikaa. Joukkueessa onjo 1(minä), joten emme kaipaa toista :D

Hakemukset voitte jättää nimimerkille MeriMax_87 tai vaikkapa minulle. Helpoiten se onnistuu jos vain laitatte seurapyyntöä joukkueeseen ja selvitätte mitä paikkaa pelaatte.
Ikää tarvitsis sit olla 16-v yli, sekä mikki myös!

HC Metallin pelityyliin lisäämistä:
Joukkue pyrkii pelaamaan nopeilla vastahyökkäyksillä sekä taktikoivasti. Jokaisen pitäisi tietää missä liikkua, että peli kulkee. Hyökkäyspäässä pyrimme pitämään kiekkoa niin kauan, että vastustaja ryntää joka mahdollistaa maalipaikkoja. Ylivoimalla tulee miksailtua taktiikkaa joten olisi syytä kuunnella mitä haemme!

terveisin- HCM
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Joukkueen perustaja pyysi minua taas yrittämään hoitaa muutama puolustaja jengiin, elikkäs yritetään.

Seuran nimi olisi HC Metal, joka on pyörinyt jo pitkään useassa änärissä.
Olis tarkoitus löytää 3-4 loistavaa pakkia sekä 1 todella kova maalien nakuttaja.

Seura piti viime kaudella taukoa, koska joukkueen suosikki joutui sydän operaatioon joten jengi jäi odottelemaan hänen paluutaan.
Tietenkin tässä vaiheessa epäuskolliset pelaajat hyppäsivät uusiin jengeihin ja anovat jälleen paikkaa jengistä, joka ei valitettavasti onnistu, koska käänsivät selkänsä.

Kuitenkin mennäänpä asiaan:
HC Metal, yleis.sija tällä hetkellä joku 190 (parhaimmillaan 96) etsii siis kova tasoisia pelaajia.

Puolustajat:
Jos olet varma puolustaja, joka hoitaa tilanteet mallikkaasti. Osaat pelata hyökkäyksessä (eli älä aina lauo jos saat kiekon) tai et jätä kärkkyjiä siniviivalle olet tervettullut meidän joukkueeseen. Tosin legenda 1 kortti pitäisi olla avattuna.
Hyökkääjä:
Jos olet hyvä maalintekijä, joka iskee paikasta kuin paikasta niin laita hakemusta meille. Laukomis % pitäisi olla yli 25, mutta emme halua kuitenkaan yksinyrittäjiä liikaa. Joukkueessa onjo 1(minä), joten emme kaipaa toista :D

Hakemukset voitte jättää nimimerkille MeriMax_87 tai vaikkapa minulle. Helpoiten se onnistuu jos vain laitatte seurapyyntöä joukkueeseen ja selvitätte mitä paikkaa pelaatte.
Ikää tarvitsis sit olla 16-v yli, sekä mikki myös!

HC Metallin pelityyliin lisäämistä:
Joukkue pyrkii pelaamaan nopeilla vastahyökkäyksillä sekä taktikoivasti. Jokaisen pitäisi tietää missä liikkua, että peli kulkee. Hyökkäyspäässä pyrimme pitämään kiekkoa niin kauan, että vastustaja ryntää joka mahdollistaa maalipaikkoja. Ylivoimalla tulee miksailtua taktiikkaa joten olisi syytä kuunnella mitä haemme!

terveisin- HCM
Joo eli nyt ei ihan mennyt putkeen. Puolustajia haetaan kyllä ja yksi maalintekijä, mutta tuo laukomis% vaatimus. Sanonko minne pitäisi tunkea?
Se on ihan sama vaikka se olisi 16% kunhan niitä maaleja syntyy.
Iälläkään ei ole merkitystä, mutta mukavaahan se olisi jos ikää löytyisi ettei tarvitse jutella mopoista ja kevareista. :)
PISTÄKÄÄ HAKEMUKSIIIIIIIIIIIIIIII!

Asenne kohdallaan? YEAH! Siis hä? I'm sexy and i know it! ;)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Joo eli nyt ei ihan mennyt putkeen. Puolustajia haetaan kyllä ja yksi maalintekijä, mutta tuo laukomis% vaatimus. Sanonko minne pitäisi tunkea?
Se on ihan sama vaikka se olisi 16% kunhan niitä maaleja syntyy.
Jep, melko typerää vaatia tuon olevan yli jotain, vaikkei niistä laukauksista syntyisikään maalia, voi tilanteita kuitenkin kehkeytyä. Todella, todella typerä vaatimus.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

LORDS OF THE RINK REKRYÄÄ



HAETAAN SEURAAN 2-3 UUTTA PELAAJAA,ETTÄ SAATAISIIN AKTIIVISESTI PELEJÄ ISOMMALLA PORUKALLA.

TIIMIMME ON TÄLLÄ HETKELLÄ PRO TASOLLA,MUTTA OLEMME KÄYNEET JOPA ELITEN KAHINOISSA MUKANA.

EMME OLE HAMPAAT IRVESSÄ PELAAVA PORUKKA MUT VOITTOA HAETAAN JOKA PELISTÄ.

TOIVOMME SINULTA SUHT HYVÄÄ AKTIIVISUUTTA,MIEL 20-VUODEN IKÄÄ,HUUMORIN TAJUA JA MIKKIÄ.
SOOLOILIJOITA EMME KAIPAA VAAN JOUKKUEEN ETEEN PELAAVIA JA PALJON SYÖTTELEVIÄ.

PELIMME SIJOITTUU ALKUILTAAN JA YÖMYÖHÄÄN.


JOS OLET MIELESTÄSI HYVÄ MAALIVAHTI PÄÄSET PELAAMAAN JOKA PELIIN.

IHAN ALOITTELIJOITA EMME HAE ,KOSKA KAIKILLA ON JO LEGENDA KORTTI.


LIITTYMISPYYNNÖT JA JOS JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ NIIN YHTEYDEN OTOT PLAYSTATION NIMIMERKILLE:hamppilan-vote

TAI TÄTÄ KAUTTA

TERVETULOA KOKEILEMAAN TRY-OUT SOPIMUSTA

EA SPORTS World - Member List
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

HC Hurjat Hakevat lisää pelaajia joukkoonsa. Joukkue on vasta perustettu ja toistaiseksi joukkue on avoin kakille. Iällä ei ole väliä (koska itsekin olen nuori.) Mikki on ainoa pakollinen asia hyvän mielen jälkeen. :) Liittymispyyntöä vaan rohkeasti kehiin niin pääset mukaan pelailemaan! :) Jos tulee kysyttävää psn thevoise160

Tulkaas nyt ees joku tonne! :)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tulkaas nyt ees joku tonne! :)

Taitaa joukkueenne jäädä KFIN-joukkueiden varjoon, jossa taitaa olla pari sataa pelaajaa jo. Bonuksena Edustusjoukkue on jo kokonaissijoituksien 100. paremman puolella, johon nouseminen on teoriassa mahdollista.

Siellä siis tosiaan myös tuo ''kaikki pääsevät'', joten en odottaisi suurta pelaajamäärää :D
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat



Team Punakone

Pistää taas verkot vesille. Tarjoamme mahdollisuutta aiempaa EASHL-kokemusta omaaville pelaajille, jotka mielestään pystyvät pelaamaan hyvällä tasolla kyseisessä pelimuodossa. Maalivahtina se tarkoittaa kiekkojen laadukasta pysäyttelyä, puolustajana puolustusvelvotteiden hoitamista hyvän ja yksinkertaisen avauspelaamisen oikeaoppista toteuttamista, hyökkääjänä taas tasapainoista hyökkäyspään ja puolustuspään pelaamisesta, kohtuullisella pelisilmällä ja ei liimalla täytetyllä R2-näppäimellä varustettuna.

Try-outilla aloitetaan, ellei kyseessä ole joku aiemmin hyvin kattavasti meitä taidoillaan kiusannut tuttu heppu, ja tutusteluiden jälkeen jutellaan, että missä mennään.

Parhaiten kyselyjen puolesta G ämmät tavoittaa pleikkarin puolelta seuraavien nimimerkkien takaa: ProoJaska, Mako_81, mikekki ja Repomies. Wickedtah69:lle ei kannata laittaa mitään, alkaa heti kyselemään aivan liian intiimejä asioita :(
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Niin ja hakevien on syytä huomioida, että vaikka laittaisitte 3 sivuisen ja kaiken kattavan kohteliaan hakemuksen, niin joukkueenjohto pyrkii ignooraamaan pelaajan jos ei kiinnosta. Sinällään outoa.

PSN:n kautta laitoin viestiä? Viina on voinut tehdä tepposet muistille, mutta hämärät muistikuvat tälläisestä löytyvät.
 
Ylös Bottom