Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  • Viestiketjun aloittaja Raimo41
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

OLD FARTS REKRYÄÄ:Haemme muutamia try-outin kautta vakiinnuttaneita pelureita joka paikkaan ,mutta mieluiten tuo hyökkäyspää vois olla se ensisijainen kohde.
Ikää sais olla +18 kun joukkueen keski-ikä lähentelee about. 50 (todellisuudessa kaikki jampat 18-40) :D
Joukkue taitaa olla viellä pro-sarjassa mutta kovaa vauhtia ollaan menossa eliten suuntaan siellä toki joka kk oltu.
Pelit painottuu pää asiassa 20-06 asti, joskus toki aikasemminki pelaillaan.
Kriteerit:- Osaat muutakin kuin juosta kentällä ja olla syöttämättä kiekkoa.
- Joukkuepelaajia.
- Jokanen bugi ranteita ym mv päälle hyppimisiä harrastava jannu voi unohtaa tän kyseisen ilmotuksen:)
- jos sulta nyt ees joku supertähti kortti löytyy niin se ois siedettävää mutta legenda ois aika kiva kans :)
- Mikki? Ei oo pakollinen mutta hyödyttää paljon.. almost kaikilla tällä hetkellä mikki.
- Tuot hurttia huumoria koppiin ja kentälle.
- Ja niin nytte ku on pelit omalta osalta menny pää asiassa juopotellessa niin mikä ettei yks juoppo lisää joukkueessa ei tekis pahaa :D

Tuossapa nuo oleellisimmat tais olla..Mahd. yht. otot täällä yv:nä tai sitte psn: Ankkalasvegas​
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

- jos sulta nyt ees joku supertähti kortti löytyy niin se ois siedettävää mutta legenda ois aika kiva kans :)
Tähän voisi lisätä, että 3 kaveria jotka tulivat joukkueeseemme olivat ammatilais/veteraani pohjasia kaikki ja nyt ovat leg 3 omaavia ja tärkeimpiä palasia joukkueessa. Motto on ollut meillä, että annetaan aikaa kehittyä eikä olla heti lynkkäämässä heti 10 ottelun jälkeen jos ei onnistu. Summan mutikassa kuitenkin se 10-30 peliä menee, että pääsee täysin kiinni joukkueen pelityyliin ja omaksuu oman paikkansa tiimissä.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Huomio kaikki konsolifin kerhojen takia orvoiksi jääneet. Tarkoitukseni on perustaa kerho niille jotka eivät ihan vielä
ole valmiita täysin uutta tiimiä etsimään, ja olisivat halunneet tämän kfin homman jatkuvan entiseen tapaan.
Eli siis pää-asiassa aktiivisempia pro ja elite puolen pelureita varten uusi seura. Jokunen on osoittanut kiinnostuksensa,
niinpä tulin vielä tänne huutelemaan kun luultavasti sana menee tätä kautta parhaiten perille. Nimiehdotuksia otetaan myös
vastaan. Laittakaahan mulle psn viestiä, YV:tä täällä tai käykää ircissä huutelemassa, #eashl kanavalla vielä porukkaa on.
Lisätään vielä että myös pari innokasta gm:ää tarvitaan kun itse en tässä kerhossa varmaan hirveästi pelailisi, joskus vain.

EDIT:Tiimin nimeksi muodostui nyt "Karhut". Voitte laittaa liittymispyyntöä myös suoraan sinne, tutut nimet hyväksyn kyllä automaagisesti.

EDIT2:Liuta kutsuja lähetetty, jos ei tullut ei tarkoita ettemme halua sinua mukaan, vaan noita saa kerrallaan lähetettyä turhan rajallisen määrän. :(

EDIT3:No niin nyt on jo porukkaa mukana, voidaan puhua jo joukkueesta. Itse kun olen tuolla kakkostunnarillani mukana niin päätäntävalta siirretty Yarballe ja Miikkalle, olkaahan heihin yhteydessä jos jotain tulee. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Jutin Rillauskoulu

Jutin Rillauskoulu etsii osaavaa pakkia.Pakilta odotettaisiin R2-nappulan käyttöä ja pelisilmää.Pakilta odotetaan myös hyökkäykseenlähtö-avausta.Ja mielummin hyökkäyspään siniviivalla ei aina viritä sitä hemmetin lämäri vaan osaa myös tarvittaessa jakaa kulmiin sillä suurin osa maaleista tulee kulmasyötön laukauksesta.Bugeja ei paljon tehdä mutta jos ei mitenkään muuten mene niin silloin...Tällä hetkellä olemme eliitissä ja siellä pysymmekin.Ammatti playoff-mestaruus on voitettu.Yleissija on nytten 800 koska suurin osa pelaajista alkoi pelaamaan Battlefield 3:sta, mutta nytten olemme taas änärissä!

Vaatimukset:

Vähintään Supertähti 3 kortti
Mieluiten 12-18 vuotias mutta on poikkeuksia
Mikki olis plussaa mut ei pakollinen
Pelisilmä
Pysyt pois jäähyboksista mutta aina tulee vahinkojäähyjä.

Tryoutit mukaan


Yhteydet: PSN: Huzko88
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Oliks mitään training camppia missään? Pakkia ja laitaa pelaan ja etsin seuraa.
Tehoja on jonkin verran. Kiekko pysyy lavassa. PRO -tason seura olisi kiikarissa.

PSN: reijhdad_2nd_
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moro! Nyt olis aktiivinen hyökkääjä (LW/C/RW) vapaana ja seuraa etsimässä. Tässä vähän tilastoja:

Ottelut: 796
Voitot/Häviöt: 487/289
Maalit: 874
Syötöt:1157
+/-: 745

Mainitaan nyt vielä, että mikki löytyy ja ikää tulee tänä kesänä 17v.
Jos on paikkaa on vapaana tai jää jotain kysyttävää niin laita YV:tä tai PSN viestiä tulemaan!

Terv. Latexiii / PSN: Latexiii

Uudelleen vapaana! Pelasin parisenkymmentä matsia Kjolbergin kerhossa kunnes se lakkautettiin, joten pisteet hieman karttuneet edellisestä.

Ottelut: 828
Voitot/Häviöt: 514/294
Maalit: 918
Syötöt:1203
+/-: 817

Jos muuta kysyttävää YV tai PSN-viestiä!
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Hyökkäävä/ kiekolline pakki seuraa vailla, pelailin kfin pro joukkueessa ennen sen loppumista. yhteensä pelejä pakkina noin 200 ja pisteita saman verran. Mikki löytyy, ikää yli 20 ja mulle sopii pelit vuoroviikoin iltaisin ja aamuisin johtuen vuorotyöstä. psn: jondelson
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Melko tuore seura HC Turmion Rillaajat hakee 1-4 aktiivista ja kovaa pelaajaa riveihinsä try outin kautta. Tällä hetkellä pelaillaan ammatilais-divaria, viime kausi lopettettiin eliten 120 tienoilla ja tulihan sieltä eliten viiri (toki haittaa taitaa enemmän olla). 1-2 hyvä hyökkääjä ja 1-2 kovaa pakkia olisi tervetullut lisä jengiin,kova veskarikin olisi tietenkin hieno löytää. Pelit pyörii päivittäin lähinnä 19 jälkeen, pyritään täydellä kentällä pelaamaan ja sen takia nyt haetaan uudestaan pelaajia kun aktiivisuus ollut laskussa.

Parit kriteerit uusille pelaajille:

- Ikää yli 20 v
- Aiempi kokemus eashl-peleistä
- Joukkuepelin salojen sisäistäminen
- Reilu pelaaminen (ei bugiranteita, kesken pelin poistumisia, yms..)
- Mielellään ainakin supertähti 3 kortti avattuna.
- Ei 2 nickkejä

Mikkiä on plussaa, vaikka ei pakollinen puolella joukkuetta sellainen jo löytyykin. Chat-huoneessa kirjoittaen hoidetaan muut jutustelut.

Yhteydenotot omistajalle täällä nick Wuorio (ps3-nick Wuorio) tai oikealle kädelle (ps3-nick dima-) pleikkarin puolelle.


Nostellaan vähän ylös eli ilmoitus jälleen voimassa kokonaan kun muutama hyökkääjä lähti pois
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

HC Piiskaajat on täällä taas. Perustin seuran uudelleen pienen kiertolaiselämän jälkeen, ja nyt sitten ympyrä sulkeutuu. Vanhoja tyyppejä on tulossa mukaan mukavasti näillä näkymin ja uusia rekrytään. Eli tarpeissa ois kokeneita pelimiehiä, niin pakkeja että hyökkääjiä. Joukkuepeliä edellytetään, ei sooloilua yms. Kyllä te tiiätte. Laittakaa viestiä PSN: Tukka_ niin tehdään piiskaajista taas elitejoukkue!

PS. joukkue siis yhdistyi aikaisemmin voittamisen kulttuurin kanssa, ja VK:n kuoltua perustettiin Gigli. Peace.
 
MIGHTY MINERS ETSII EDELLEEN!

Mighty Miners etsii osaavia pelaajia! Tarve olisi 1 hyökkääjälle, 2 puolustajalle ja maalivahdille. MM on perustettu kaveriporukalla ja kokoonpanon ollessa pieni, olisi muutamalle lisävahvistukselle paikka auki. Pelaamme tällä hetkellä Elite-tasolla. Kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä 7 pelaaja, joten uusille pelaajille on tarvetta. Pelaamme yleensä illalla, 17:00 - eteenpäin. Viikonloppusin enemmän.

Hakevilta vaaditaan rentoutta, ei turhaa nipottamista, aktiivisuutta ja kykyä oppia, sekä kehittyä. Pelisilmä ja R2 painaminen lasketaan eduksi. Pelaamme EHL:ssä.

Yhteydenotto: Täällä foorumilla yksityisviestillä tai pleikkarin puolella, PSN: Pixp

Linkki joukkueeseen: EA SPORTS World - Club Overview
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Moro


Sakari Kaulaote hakee seuraa nykyisen joukkueen pelien vähennettyä.Pelaan OL.Myös muut peli paikat sujuu jotenkuten mutta pääsääntöisesti ol.
Pelaaja tyyppi on voimahyökkääjä eli taklailen paljon,lähemmäs 10 kertaa per ottelu.Ikää löytyy 31 joten toivon suht samanikäistä seuraa.Mikki löytyy myös.
Mahdolliselta joukkueelta toivon että olisi elite tason tiimi tai edes lähellä sitä ja aktiivinen.Tossa jotain statseja:


Pelit:755

Maalit:744

Syötöt:807

Pisteet:1551

Per ottelu:2,05

Legenda 3 kortti

Mahdolliset yhteyden otot täällä tai pleikkarin tunnus: hamppilan-vote
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Uusi joukkue nimeltä BanGers HC (BHC) hakee VL ja OP/VP

Kerho on juuri perustettu, ja perustajilla on paljon kokemusta top-100 tiimeistä, ja olisi tarkoitus saada tästä voittava joukkue.

Vanha joukkue hajosi riitoihin, kun olimme top-30, joten pelitaitoja löytyy.

Mikki pitäisi löytyä.

Viestiä PSN veikka88 tai tomiritola1991 :)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Terve!

Olen pelaillut huttia paljon, ja kiinnostaisi aloittaa eashl jossain ns."amatöörijengissä" (koska eivät muut varmaan aloittelijaa huoli ;). Olen sparrauspelejä pelaillut pakkina, pisteitä 10 ottelussa on tullut 14. Mikkiä ei vielä ole, mutta ajattelin ostaa piakkoin jos saisin jonkun tiimin tehtyä/liityttyä. Ikää on alle 18 eli sekin karsii vaihtoehtoja mihin jengiin pääsisin mutta pistimpä nyt kuitenkin tänne tämän. Vanha acco kfinissä oli tuo A7X1407 mutta vaihdoin. Psn: A7X1407. Ottakee yhteyttä jos kiinnostaa tai teillä ei oo jengii(vois tehdä) :D
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tuore joukkue Taydellinen A SOOLO etsii muutamaa (3-5) osaavaa peluria joukkueeseen. Tällä hetkellä jäseniä vain kaksi ja meillä molemmilla kokemusta elite top 20. Pelikirjamme oleellisin sisältö on tehdä vastustajan pelaamisesta yhtä helvettiä nöyrällä puolustuspelaamisella. Siitä kertokoon seuran tilasto 17-0-1 ja päästettyjen maalien k.a 18 pelissä 0.96. Toki juonikkuutta ja maaliahneutta löytyy myös hyökkäyspäädyssä. Sinulta vaadimme täysi-ikäisyyttä olemmehan molemmat 25v ja 24v, osaat pistetehtailun lisäksi myös puolustaa ja pelaat rennosti mutta tosissaan. Mikäli sanavarastoosi kuuluu "miks et syöttäny" tai muita voimasanoilla itkemistä et ole tervetullut joukkueeseemme. Henkinen kypsyys on meille tärkeä asia, jotta voimme nauttia peleistä ja saada sitä kautta paremman tuloksen.

Osaavat ja henkisesti kypsät pelurit olkaapa siis yhteydessä niin rakennetaan yhdessä EASHL:n mukavimman ilmapiirin omaava joukkue, joka voittaa pelejä illasta toiseen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä PSN kautta nickille kivr_ ja kertokaa siinä hieman pelillisistä taidoistanne sekä itsestänne (lähinnä ikä ja käyttäytyminen peleissä).
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

JOGA BONITOS!

Pelaaja hakumme on päättynyt. Olemme saaneet kasaan 5 kovanpelaajan nipun ja nostinme juuri jogabonitosin eliteen.. ei näytä löytyvän oikeen vastusta tosta pelistä enään..
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

JOGA BONITOS!

Pelaaja hakumme on päättynyt. Olemme saaneet kasaan 5 kovanpelaajan nipun ja nostinme juuri jogabonitosin eliteen.. ei näytä löytyvän oikeen vastusta tosta pelistä enään..

Vastaan joku huippu suomitiimi, niin eiköhän ala teillekkin vastusta löytyvän. Olettaen, että viidellä pelaatte. :)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Uusi seura The Legacy etsii hyökkäykseen ja puolustukseen 1-2 aktiivista pelaajaa. Tällä hetkellä meillä on jokaiselle pelipaikalle 1 huipputason pelaaja. Rosteri koostuu tällä hetkellä KEC:in kovimmista pelaajista jolla nostettiin OVR rank sinne 26 tietämille, kuitenkin KEC:ssä oli niin paljon eri pelaajia millä peli ei toiminutkaan ja ovr rank laski niin päätettiin perustaa joukkue jolla se ovr pysyy korkealla. Tällä joukkueella on potentiaalia top15 sakkiin.

Vaadimme että sinulla on runsaasti EASHL kokemusta kerhopeleistä ja hyökkääjiltä pitäisi olla noin 2-3p/peli tahdissa. (Pisteet eivät kerro kaikkea kylläkään eikä me sokeasti niitä katsota, mutta kyllä ne suuntaa antaa)
Puolustajilta vaatimuksena omassa sekä hyökkäyspäässä fiksu pelaaminen. Ei taklaile turhaan, estää syöttölinjat hyvin, osaa hakea laukaisupaikkaa jne.
Maalivahdin paikka on myös avoinna, jos jostain huipputason maalivahti löytyy.

Ja tietenkin etsimme joukkuepelaajia jotka jakavat kiekkoa ja isona plussana jos on pelannut jossain huippuseurassa missä kiekko liikkuu hyökkäysalueella ja se peli on jo tuttua, pakeille tullaan jakamaan kiekkoa tässä seurassa. Joukkueella on jo selkeä pelitapa, eikä tässä seurassa tarvitse heti lähteä omaan päähän kun ollaan vasta päästy vastustajan päähän.

Jos sinulla on runsaasti kerhopeleistä kokemusta ja tunnet pystyväsi joukkuepeliin ja pelaamaan kovalla tasolla niin yhteydenotot: Psn: Hooneli/yksityisviestiä minulle kfinissä tai Quakenetissäkin voi Mirc:ssä käydä katsomassa kanavalla LCY jos on porukkaa paikalla.
Nostetaampa ylös. Tosiaan pakeista ehkä se isoin pula mutta kaikkia pelipaikkoja etsitään vieläkin. Ollaan muutamat pelit päästy pelailee jo ja tän seasonint statsit: 69 - 6 - 2 ja elitessä ollaan tällä hetkellä, ovr rank 482.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Vastaan joku huippu suomitiimi, niin eiköhän ala teillekkin vastusta löytyvän. Olettaen, että viidellä pelaatte. :)

Joo kyllä nyt täytyy olla Jormiksen kaa samoilla linjoilla. Ja pelatkaa vaikka viel ihmis veskalla niin alkaa poijillekki löytyy vastuksia :D
 
Ylös Bottom