Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

  • Viestiketjun aloittaja Raimo41
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

JOGA BONITOS!

Pelaaja hakumme on päättynyt. Olemme saaneet kasaan 5 kovanpelaajan nipun ja nostinme juuri jogabonitosin eliteen.. ei näytä löytyvän oikeen vastusta tosta pelistä enään..

Olette ilmeisesti niin erin omaisia, ettette tarvitse esim. kieli opin osaamista. Saatikaan mitään tajua yhdys sanojen käytöstä. Pelatkaapas nyt kuitenkin ihan oikeita huippu tiimejä vastaan, niin eiköhän sitä vastusta ala löytymään... Tarvii tänne lesoilemaan kuitenkaan tulla. :D

Ja ennen kuin joku sankari alkaa kommentoimaan edellä olevassa tekstissäni olevia yhdyssanavirheitä - totean tähän vain yhdellä sanalla: sarkasmia... :p
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Lords of the rink etsii muutamaa aktiivista pelaajaa puolustajan ja hyökkääjän tontille. Tällä hetkellä ollaan saatu pelejä aikaiseksi vain 2-3 pelaajalla ja olisi erittäin mukavaa saada pari uutta pelimiestä kentälle.

Jos olet yli 18 vuotias, hieman pelisilmää omaava joukkuepelaaja joka osaa painaa sitä R2 oikeaan aikaan, niin olet tervetullut tryoutille. :) Toivomme, että sinulta löytyisi mikki ja huumorintajua.


Tuolta lisää tiimistä: EA SPORTS World - Club Overview

Turhaan en tämän enempää lätise tänne, kiinnostuneet voi ottaa yhteyttä yv:llä tai psn: jorvai87
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Jutin Rillauskoulu etsii osaavaapakkia.Pakilta odotettaisiin R2-nappulan käyttöä ja pelisilmää.Pakilta odotetaan myös hyökkäykseenlähtö-avausta.Ja mielummin hyökkäyspään siniviivalla ei aina viritä sitä hemmetin lämäri vaan osaa myös tarvittaessa jakaa kulmiin sillä suurin osa maaleista tulee kulmasyötön laukauksesta.Bugeja ei paljon tehdä mutta jos ei mitenkään muuten mene niin silloin...Tällä hetkellä olemme eliitissä ja siellä pysymmekin.Ammatti playoff-mestaruus on voitettu.Yleissija on nytten 800 koska suurin osa pelaajista alkoi pelaamaan Battlefield 3:sta, mutta nytten olemme taas änärissä!

Vaatimukset:

Vähintään Supertähti 3 kortti
Mieluiten 12-18 vuotias mutta on poikkeuksia
Mikki olis plussaa mut ei pakollinen
Pelisilmä
Pysyt pois jäähyboksista mutta aina tulee vahinkojäähyjä.

Tryoutit mukaan


Yhteydet: PSN: Huzko88


Haku edelleen käynnissä!
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Haettais pelaajia 2012 SNIPERS tiimiin.:) elikkä meillä on vasta vl, kh ja minä pakkina(pelailen kumpaa vaan). Mukavaa olisi jos saataisiin lisää pelaajia nopeasti tiimiin. :) ei mitään try outteja, kysykää vaan.
Jos kiinnostaa niin mun PSN: A7X1407 ja täällä foorumillakin olevan _miguel:n psn: Gretski999
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Mitähän toi Huzko88 oikein hakee, kun ei oikein nää tuota tekstiä kunnolla..
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tämä taas ylös. IPB hyvässä nousukiidossa. Lyhyessä ajassa on noustu eliten sijalle 240, ja nousu jatkuu varmasti. Ei muuta kuin tryoutille, mikäli kiinnostaa tulla nousujohteiseen tiimiin mukaan... :) NHT on nyt kuitenkin jo täynnä, joten sinne emme enää pelaajia etsi tällä hetkellä.

Tämä haku on edelleen ajankohtainen. Sillä lisäyksellä, että pelaajia etsitään sekä International Playboysiin että myös Nordic Hockey Tigersiin. Erityisesti pakkeja ja maalivahtina mielellään pelaavia lahjakkuuksia etsitään. Kaikille pelipaikoillekin toki otetaan vielä mielellään testiin päteviä pelureita. Loistavia kavereita on jo jokunen täältäkin kautta saatu, mutta lisää vielä kaivataan. Tervetuloa tryoutille! :)


Tervehdys rakkaat änäristit! :D

Änäriyhteistyöjoukkueet International Playboys ja Nordic Hockey Tigers etsivät pelaajia. Kyseessä on itse asiassa eräänlainen kahden tiimin muodostama änäriyhteisö, joten kummankin seuran välinen pelaajavaihto voi tulla joskus kyseeseen, jos joukkueiden pelaajilla itsellään tällaista kiinnostusta löytyy. Pakkosiirtoja ei kuitenkaan kummankaan tiimin välillä tehdä, joten farmijoukkue-systeemistä ei missään tapauksessa ole kyse, vaan kummankin joukkueen on tarkoitus kehittyä änärin vakio top-100 tiimiksi. Tarkoitus on myös molemmilla joukkueilla tulevaisuudessa osallistua myös EHL-turnauksiin, kunhan ollaan saatu tarpeeksi treeniä yhdessä. Osa pelaajistamme pelaa molemmissa tiimeissämme kahdella accolla. Tämä mahdollistaa kerhopelejä useammin, eivätkä pelaajaruuhkat vaivaa myöskään niin helposti. Jos sinulla on kaksi accoa änärissä, niin tervetuloa vaikka molemmilla tiimeihimme, jos tryoutti menee putkeen. :) Edellytämme, että sinulla ei kuitenkaan ole 1. accoa missään muussa tiimissä, jos meille olet kumpaankaan tiimiin tulossa.

Haemme kumpaankin tiimiin lahjakkaita ja aktiivisia änärin pelaajia. Valmis pelaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jotain pelikokemusta odotamme jo ehdottomasti. Vähimmäisvaatimuksena lähtökohtaisesti superstar 3 kortti sekä aktiivisuus yleensä viikoittaista. Peliaikamme painottu arkisin iltapuolelle. Viikonloppuisin pelejä saadaan yleensä pitkin päivää. Kummankin joukkueen tarkoituksena on pelata aktiivista koko viisikon puolustuspeliä sekä nopeaa ja oivaltavaa syöttöpeliä koko kentän alueella.

Pakeilta odotamme nopeita, tarkkoja ja oivaltavia avauksia, tarkkaa oman pään peliä maalin edusta hyvin siivoten. Hyökkäyspeliinkin saa tottakai osallistua, kun paikka tulee, mutta maltti kuitenkin riittävästi mukana. Hyvä, mutta maltillinen taklauspeli on pakille plussaa kummassakin tiimissä.

Hyökkääjiltä odotamme aktiivista peliä myös omassa päässä, eikä pelkkä pisteiden keräily siis saa olla tavoitteena, vaan joukkueen auttaminen kaikissa tilanteissa myös omassa päässä. Jatkuva kikkailu ja yksilösuoritusten haku eivät kuulu tähän tiimiin, vaan perustamme pelin siihen, että kiekko liikuu nopeasti pelaajalta pelaajalle ja onetimereitä haetaan tehokkaasti.

Etsimme myöskin hyviä maalivahtina pääsääntöisesti pelaavia kavereita, jos sellaisia vapaana jossakin tallustaa. Mokkena torjunta % saisi mielellään olla ainakin lähellä 80%, mutta jos nyt jonkin verran alle on, niin voimme mahdollisesti tryoutille ainakin ottaa.

Kummassakin porukassa on hyvä ja rento meininki ja haemme nimenomaan hurtilla huumorilla varustettuja tiimin eteen pelaamaan tottuneita taitopelaajia kehittymään kanssamme. Mikkejä ja Skypeä käytämme joskus, mutta välillä tyydymme myöskin chättäilyyn erätauoilla tai pelien jälkeen. Riippuu vähän fiiliksistä ja keitä sattuu olemaan pelaamassa.

Tiukkoja ikärajoja meillä ei ole. Tosin nyt tiimissä olevat kaverit ovat suurimmaksi osaksi selkeästi yli parikymppisiä. Henkinen kypsyys ei kuitenkaan tule suoraan iän pohjalta, joten annamme käytännössä kaikille mahdollisuuden, jos fiksuutta ja taitoja löytyy riittävästi.

Jos kiinnostuit ja katsot, että vastaat edellä mainitsemaani änäristiä, niin ota yhteyttä, jotta päästään sopimaan tryoutista. Yhteydenotot joko yksityisviestinä foorumilla, tai sitten PSN: Ippenaattori (IPB:n acconi) tai Ippenator (NHT:n acconi)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Tämä taas ylös. IPB hyvässä nousukiidossa. Lyhyessä ajassa on noustu eliten sijalle 240, ja nousu jatkuu varmasti. Ei muuta kuin tryoutille, mikäli kiinnostaa tulla nousujohteiseen tiimiin mukaan... :) NHT on nyt kuitenkin jo täynnä, joten sinne emme enää pelaajia etsi tällä hetkellä.

Mä voin tulla 2 nickillä teille jos kelpaa.. Pattayalla pelaan, mutta ei sielläkään aina pelejä ole. Ota yht. PSN: kankko69 , niin tuun try-outille :).
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Mä voin tulla 2 nickillä teille jos kelpaa.. Pattayalla pelaan, mutta ei sielläkään aina pelejä ole. Ota yht. PSN: kankko69 , niin tuun try-outille :).

Morjensta Kankko69! Vastaan nyt tätä kautta, vaikka yksityisviestillä asia olisi kai ollut hyvä hoitaa. Väärinkäsitysten välttämiseksi kuitenkin tänne vastaus.

Mukavaa, että tasoisesi pelaaja olisi kiinnostunut tulemaan IPB:n rinkiin. Tilanne on kuitenkin se, mikä tuossa IPB:n hakuilmoituksessakin on jo ilmoitettu, eli emme hae muuta kuin 1. nikillä tiimeihimme haluavia pelaajia. Haluamme pitää sekä IPB:n että NHT:n mahdollisimman aktiivisina porukoina, joten siksi otamme tähän yhteisöön vain näissä tiimeissä 1. nikeillä pelaavia kavereita. Jos 2. nikillä aikoisi jommassa kummassa tiimissämme pelata, pitäisi kuitenkin 1. nikin olla sitten toisessa tiimeistämme.

Kiitos kiinnostuksesta joka tapauksessa ja hyviä pelejä jatkossa! :)
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Maalivahti kerhoa vailla!

NHL12 tilastot (klubi ja otp/sparri-pelit) kertovat seuraavaa:

- 457 peliä, joista voittoja 262 ja tappioita 188
- 83,9 torjunta-%
- 2,69 GAA
- 45 nollapeliä

Hakusessa aktiivinen ja kilpailukykyinen kerho, joka pystyy (ja myös haluaa) säännöllisesti pelaamaan täydellä kentällisellä, ja jonka jäsenet ovat täysi-ikäisiä (tai ainakin suuri enemmistö). En mitenkään verenmaku suussa tätä peliä pelaa, eli en mitään rage-quitteja tee heti yhden tappion jälkeen, joten olisi hyvä jos muutkin kerhon jäsenet olisivat samalla asenteella liikkeellä. Mutta kuitenkin selkeästi eliitissä (mielellään top-150 ainakin) olisi hyvä olla ja pitäisi kyetä pelaamaan tasaväkisiä pelejä huipputiimejäkin vastaan. Oma aktiivinen peliaika ajoittuu yleensä arkisin siitä noin klo 18 eteenpäin aina myöhään illalle asti ja viikonloppuisin sitten vähän miten sattuu. Omista torjuntataidoista nyt en sen kummemmin osaa mitään kertoa, välillä jää kiinni kaikki ja välillä en saa edes rantapalloja kiinni. Legenda 3 -kortti ja muut pelit ja vermeet löytyy kaikki kuitenkin, eli välillä sentään ihan vahingossakin tulee torjuntoja, vaikka miten itse yrittäisin ajaa itseäni ulos tilanteista :rolleyes:
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Juu, eli meikäläinen etsii Ammattilais-tason joukkuetta, josta löytyisi tilaa tällaiselle perussentterille ja/tai kiekolliselle pakille. Supertähti 3 on taso ja ikää tulee tänä vuonna mittariin 15 vuotta.

Jos on tarvetta/kelpaa, niin viestiä vaan PSN: EliasT_3.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Juu, eli meikäläinen etsii Ammattilais-tason joukkuetta, josta löytyisi tilaa tällaiselle perussentterille ja/tai kiekolliselle pakille. Supertähti 3 on taso ja ikää tulee tänä vuonna mittariin 15 vuotta.

Jos on tarvetta/kelpaa, niin viestiä vaan PSN: EliasT_3.
Tuu meille lisää psn:A7X1407
 
HC TRASHERS REKRYTOI PAKKEJA!

Nyt Olis tarve hyville pakeille.. Ikää sais olla sen +18 ja väh lege1 kortti.
Tällä hetkellä joukkueemme on n. elite 50 ove100 ja nousussa.
Kiinnostuneet viestii psn: OKU83

Sekä hyvä mokke haussa!
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Olisin tulossa johonkin seuraan aivan sama onko hyvä vai ei. Laidassa ylensä pelailen mutta jos on pakko niin kh onnistuu myös. Pisteitä löytyy lähemmäs 900, ja pelisilmääkin löytyy. Maaleja mätän aika mukavasti, mutta osaan myös tarjoilla paikan kaverille. :)

Yhteydenotot: Täällä yksityisviestillä tai PSN: Vallu112

EDIT: Legenda 3 löytyy! :)
 
Vastaus: MIGHTY MINERS ETSII EDELLEEN!

Mighty Miners etsii osaavia pelaajia! Tarve olisi 2 hyökkääjälle, 2 puolustajalle ja maalivahdille. MM on perustettu kaveriporukalla ja kokoonpanon ollessa pieni, olisi muutamalle lisävahvistukselle paikka auki. Pelaamme tällä hetkellä Elite-tasolla. Kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä 7 pelaaja, joten uusille pelaajille on tarvetta. Pelaamme yleensä illalla, 17:00 - eteenpäin. Viikonloppusin enemmän.

Hakevilta vaaditaan rentoutta, ei turhaa nipottamista, aktiivisuutta ja kykyä oppia, sekä kehittyä. Pelisilmä ja R2 painaminen lasketaan eduksi.

Yhteydenotto: Täällä foorumilla yksityisviestillä tai pleikkarin puolella, PSN: Pixp

Linkki joukkueeseen: EA SPORTS World - Club Overview

Nostellaas.
 
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Aktiivinen veskari etsii kovatasoista kerhoa!

Näin EHL-turnauksen loputtua päätin alata etsimään uutta kerhoa. Olen kohta 16-vuotias, asiallinen ja fiksu, mutta huumorintajuakin löytyy. Kyllästyn Hockey INC:ssä, kun paraskaan mahdollinen peli ei riittänyt voittoon ja torjuntaprosenttikin tippui 77%:n tuntumaan 80:stä, mutta jokainen meikäläistä vastaan pelannut varmaan tietää, että kyllä ne kiekot tarttuu. Mikin, Skypen jne. omistan.

Kerholta vaadin

- Aktiivisuutta, paljon 6vs6 -pelejä.
- Fiksuutta, ei glitchaajia tai pelien valikoijia.
- Mielellään runko, joka tuntee toisensa ja pelannut kauan yhdessä.

Yhteydenotot PSN: juha96 tai täällä. Rohkeasti yksityisviestiä, jos on kysyttävää.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 | EASHL | Vapaat pelaajat

Aktiivinen veskari etsii kovatasoista kerhoa!

Olen 16-vuotias
Profiilis sanoo 15vee mutta whatever :D

----------

Joo ja ettei ihan ohitopiciksi mee tää viesti niin sanotaan nyt vaikka että Pattayalle haetaan kovatasoista pakkia. Ota yhteyttä YV:llä jos mielestäsi sovit rentoon&osaavaan porukkaamme!
 
Ylös Bottom