NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Pedrofoni

New Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Puuttuva lenkki oli K. Strömberg, jonka juuri bongasin huutokaupasta:)
 

Koikkeli

New Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Vähän samaa apua kaipaisin kun Pedrofoni tuossa aiemmin. Espoon Bluesista puuttuu yksi pelaaja josta ei ole mitään havaintoa.
Itseltä löytyy seuraavat herrat:
Miettinen
Ranta
Lammassaari
Nöyränen
Varakas
J Sallinen
T Sallinen
Karalahti
Iilahti
Heiskanen
Virkkunen
Öhman
Turunen
Luttinen
Talaja
Lajunen
Robinson
Tarkki
Korpikari
Tolvanen
Sailio
Näkyvä
Kähkönen
Kurki

Kuka siis mahtaa puuttua? Kuukauden verran olen jo koittanut varmaan metsästää, vai onko tässä sama homma kun noiden areenojen kanssa, että puuttuvaa ei ole edes julkaistu.
Kiinnostusta löytyisi myös Edmontonin pelipaitoja kohtaan.
 

t33mu1992

New Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Kirjotetaan nyt tänne, vaikka tuskin ketään kiinnostaa.
Pelejä pelattu 20 rekordilla 17-3, nämä toki offlinessa kun alussa pelaajat ei ollu mitään hyviä, eilisen päivän aikana tuli kuitenki sen verran hyviä pelaajia että vois alottaa online pelaamisen tänään.

Ketjut näyttää tältä

Matt Moulson (85) - Derek Mackenzie (81) - Marian Gaborik (93)
Rob - Schremp (82) - Josef Marha (73) - Gabriel Landeskog (88)
Patrick Maroon (77) - Dave Scatchard (73) - Ondrej Kratena (75)
Dany Masse (71) - Andreas Karlsson (70) - Chris Mueller (74)

Mike Moore (71) - P.K. Subban (88)
Corbin Baldwin (69) - Jamie McBain (80)
Sandro Gmur (69) - Alain Goulet (71)

Corey Crawford (88)
Anton Khubodin (75)

Tostahan ny jokanen näkee että kaikki vasemmat pakit on surkeita jopa sm-liiga tasolle, mutta minkäs voit. .

edit. 2 matsia pelattu, toisessa 5-3 turpaan toisessa 3-1. Tää eka ei yrittäny mitään muuta ku etukulmaa koko ajan. Ja kyllähän se väkisinki uppoo ku 50 kertaa yrittää.. Menee hermo
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

storkki

Well-Known Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Tuli hommattua ihan pätevä ykkösnyrkki.

Roenick-Gretzky-Howe ja sit iskin vielä kaikille pitkät sopparit ja +5 kaikki kehityskortit. :)

Jotai 135K makso.
 

ranepekka

New Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Päässy unohtuu tää foorumi, palas mieleen tossa just äsken kun jumbo mega dealista tuli Stamkos, kaikki statsit valmiiks 99, 0/0 harjottelupaikkaa ja palkka n.2400 :D Olisko kellään kiinnostusta? Huutokaupassa samanlainen näky olevan n.60-70k, eli ensimmäistä kertaa kävi oikeasti tuuri noissa :)
 

Tumekoivu

Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Ranepekka, mulla ei juuri ollenkaan puckseja ole kun ostelin jumboja ja nyt voittanut 4 turnausta putkeen ilman että saan siitä bonaria. Mutta multa löytyy ihan saatanasti noita änäri staroja joten pistä listaa monta pelaajaa ja mimmosia pyydät stamkosista.
 

ranepekka

New Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Pistäs tähän jonkinlaista ehdotusta, kun en nyt oikeestaan muita tarvi/halua kuin pari puuttuvaa phillyn pelaajaa(en muista ketä) mutta jos niiden yhteenlaskettu arvo alkaa näyttää hyvältä niin eiköhän me joku diili tästä saada, ellei sitten mene huutokaupassa 60k hintaan, epäilen ettei mene.

Malkin tosin kiinnostaisi ja Girouxi myös kun loppu siltä ura.

E: katoin plegepuolelta että sul oli ollu ongelmia turnauspottien kanssa, enkä kyllä osaa auttaa muuten kuin hieromalla suolaa haavoihin. Eli nyt kun tuurikin on kohillaan niin kaksi turnausvoittoa onlinessa napsahtanu ja maksut tullu perille.
 

Tumekoivu

Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Juu ja ongelmat senkun vaan jatkuu. Onkohan ny 5 turnausta peräti jo ilman boonuksia, no ei auta itku markkinoilla. :D No hmm. Luettelen nyt jotain tähtiä mitä ulkoa muistan tuolla olevan ja sano niistä jos kiinnostaa. Malkin, Giroux, Kovalchuk (normaalina sekä kultaisena ), 98 ovr kultainen crawford mv, Anaheim koko ykkösketju, Dallas ykkösketju, Colorado ( Duchene stastny muller, kaikki kehitetty, Parise, sit näitä superjunnuja 99 ovr. Tossa ei varmastikkaan ollut puoletkaan varteenotettavista vaihtoehdoista mutta tyyliin tommosia pelaajia. Osalla on jo pelejä pelattu, mutta ehdottele niin sanon sitten miten paljon sillä on pelattu vai onko ollenkaan!:D Olipas sekava viesti.
 

lake79

Well-Known Member
Vastaus: NHL 12 Hockey Ultimate Team [X360]

Noniin. Taas lähti kiekot hienosti kun voitin kaupankäynnin +9 SKT-kortista, 1300 kiekkoa. Aika kului loppuun ja kiekko meni valkoiseksi ja poistui. Juuri tätä ennen joku 3 viikkoa sitten ostin kolme korttia hut-huudoista (Richards 500, Kennedy 300 ja Hamonic 350 kiekkoa) ja myös jo toisen kerran tämä kävi jonkun kortin kohdalla jota en nyt tässä kohtaa muista.

Tällä kertaa otin kuvat ja aion olla yhteydessä myyjään, että saiko kiekkonsa. Mutta mistäpä tämän "cheese goals"-joukkueen omistajan gt:n näkee? EA-Sportsin worldistä jostain?

EA Sportsin paskapalvelu sieltä jostain hevonvitun Intiasta tottakai vastailee kaikenmaailman liirumlaarumia kuinka ei hallitse myyntiä HUT:ssa ja ei näin ollen voi hyvittää minulle mitenkään menetettyjä kiekkoa, ikävää kuulemma että näin kävi.

Kyselimpä uudestaan vähän ns, voimakkaammin sanoin.

Olisi silti kiva tietää onko kellään muulla ollut vastaavaa tai kuullut vastaavasta ja onko asiaan mahdollista korjausta? Esim. palomuurissa jotain vikaa?

Saatanan ärsyttävää, kun pitäisi yrittää pelata tätä, mutta milläs pelaat kohta kun sopparit nollautuu ukoilta ja kortteja ainakaan huutokaupoista ei enää uskalla ostaa. Paras pelimuoto änärissä ikinä ja mielelläni pelaisin jatkossakin, mutta jos näin käy myös NHL13-pelissä, en enää kyseistä pelilmuotoa voi pelata. Korttipusseista kun ei saa samaa hinta/laatu-suhdetta kuin korttihuudoista etenkin näiden tarjouspussien aikaan.
 
Ylös Bottom