Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

  • Viestiketjun aloittaja 11
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Silkkaa schaissea toi että aina perse pystyssä kulmassa. Valehtelematta kerran tai kaksi heitin avojäällä perseniitin.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

En minä niitä laskemaan alkanut, mutta käytit kumminkin. :) Ymmärsin että tässä liigassa piti pelata pelit rehdisti, mutta näköjään ei. Pitää varmaan muuttaa omaa pelityyliäkin samalla ja lopettaa se jatkuva "valittaminen".
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Jep kaikesta ei tosiaan kannata valittaa, koska sellaista peliä tuskin tulee jossa joku ei tekisi jotain väärää (alivoimahyökkäys, one-timer, perspommi jne.)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Jep kaikesta ei tosiaan kannata valittaa, koska sellaista peliä tuskin tulee jossa joku ei tekisi jotain väärää (alivoimahyökkäys, one-timer, perspommi jne.)

Kuuluuko one-timeritkin tähän kategoriaan? :confused:
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Kuuluuko one-timeritkin tähän kategoriaan? :confused:

Kannattaa lukea säännöt mun tai aGiHin viesteistä, niissä ne on kirjoitettu näistä asioista. One-timerit on ihan sallittuja kunhan se ei ole ainoa tapa hyökätä. Tämä one-timereista, alivoimalla hyökkäämisestä yms. huutelu taitaa olla vain pientä provoilua MiKiMin suuntaan kun on aiemmin näitä kritisoinut :)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Nyt on kyllä tämä lonkkataklaus-, onetimer- ja av-hyökkäyskeskustelu edennyt jo naurettavan pitkälle. Kyllä nyt jumalauta luulisi jokaisen tietävän että milloin sitä takapuolta voisi oikeassakin pelitilanteessa siihen eteen heittää. Tai vastaavasti että koska alivoimalla on ylipäätään edes järkeä lähteä hyökkäämään. Tai jos ei ole, niin sitten ylläpitäjien tulee keksiä idioottivarmat säännöt heille. En ota kantaa siihen että kuka on pelannut väärin tai kuka on valittanut liikaa, mutta jokainen voisi nyt itsekseen miettiä että miten tän homman pitäis toimia, ei se niin vaikeeta ole. Tärkeintä tämänkaltaisissa liigoissa on kuitenkin se, että pelaaminen itselle, mutta myös muille, mielekästä. Voittaminen on siihen sitten hyvä bonus. Tappio tuntuu tietenkin aina karvaalta, mutta senkin kestää, jos ei tunne tulleensa kusetetuksi. Menestystä kaikille runkosarjan loppuun!
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Alkaa tosiaan jo hieman menemään mauttomuuden puolelle tämä itkuvirsi. Eiköhän tuo alkaisi pikkuhiljaa olemaan sen paikka, että mahdolliset valittamiset osoitettaisiin vain ja ainoastaan liigan ylläpitäjille yksityisviesteinä, jotka sitten saisivat suuressa viisaudessaan päättää, onko jonkin pelaajan osalta aiheita toimenpiteisiin. Olisi tämäkin ketju paljon mukavampaa luettavaa siten.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Minun mielestä paras ratkaisu tähän olisi, että palkinnot otettaisiin yksinkertasesti pois liigasta. Näyttää siltä, että niistä ei ole tullut muuta kuin provoa ja haukkumista. Jos voittaja saisi vain mainetta ja kunniaa, niin kellään ei ole mitään hävittävää, eikös?
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

kaikista paras ratkaisu olisi että yksi sääntö: ei sääntöjä, aina kun olen osallistunut johonkin turnaukseen yms. jossa sääntönä on reilu pelaaminen ni se vain aiheuttaa ongelmia ylläpitäjille, jokainen tietysti tulkitsee eri lailla reilun pelaamisen jne. kuten minä tässä liigassa, mut asia on nyt ok ainaskin mun osalta. pelataan pelit ja toivotaan että vastustaja nyt edes yrittäisi pelata JÄÄKIEKKOA, tosin sekään ei ole pakko kun tämä on vain konsolipeli. se on myös totta että tietyllä tapaa kun kiemurtelet ja vispaat niin saat niitä ns. varmoja maaleja mutta ne jotka niitä tekevät siinähän tekevät jos saavat siitä niin suuren nautinnon, itse pidän niitä kaikista paskimpina pelaajina ja voin rehellisesti sanoa että oisko philly ollut mielestäni tähän mennessä paras pelaaja ketä olen kohdannut vaikka välttämättä sarjataulukko ei niin kerrokkaan.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Edmontonilla takana ihan hyvä päivä. St.Louisia vastaan ensimmäinen peli on puolin jos toisin nihkeää vääntöä, ja lopulta mentiinkin rankkareille 1-1 tilanteessa. Edmontonin kaikki kaverit onnistuivat ja 2 pistettä Edmontoniin. Seuraava peli oli aika lailla samanlaista, mutta Edmonton sai jollain opilla tehtyä muutaman maalin enemmän ja voitti 4-1. Seuraavana Edmontonin kotiluolaan saapui Calgary, jonka luona käytiin viimeksi hakemassa katkera tappio, kun Calgary teki voittomaalin noin 4s ennen pelin loppumista. Calgary näytti olevan tälläkin kertaa vahvempi kun peli oli jo 0-2, mutta Edmonton taisteli itsensä tasoihin. Peliä oli jäljellä enää muutamia sekunteja kun Edmonton sai karvattua kiekon keskialueella ja lähti nopeaan vastahyökkäykseen, joka lopulta päättyi kellojen pysähtymiseen kun aikaa oli 1.5s. Pääjärvi latasi kiekon ylämummoon ja kosto oli suloinen :)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Tässä pelien edetessä on ainakin itselle käynyt selväksi ettei kaikki noudata tätä "rehellistä" pelilinjaa joten aion jatkossa itsekin pelata sillä tyylillä minkä parhaaksi näen kussakin ottelussa. Jos ei nämä kirjoittamattomat säännöt koske kaikkia niin turha niistä on näköjään sen enempää enää jauhaa. Ja mitä tulee tuohon junnumaiseen provoiluun, niin enpä jaksa siihen leikkiin lähteä mukaan.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Menee yli nää itkemiset.. esim. maiqqi! ei mitään varaa valittaa pelityylistä.. ekat 4hyökkäystä RT pohjaan ja onetimer takatolpille.. sit kaveri kehtaa tääl viel puhuu "takatolppa homottamisesta" Kertokaa toki mitä maaleja saa tehdä? ite koitan pelata mahdollisimman monipuolisesti ja tottakai ammun jos hyvä paikka on.. onko tämä sitten sitä hinkkaamista, jos kaveri puolustaa huonosti ja pääset ampumaan hyvästä paikasta ja käytät tilanteen hyväksi? ehkä tosiaan alan itekki painaa sen RT:n jokaisen hyökkäyksen päätteksi pohjaan ja toivomaan, että syöttö takatolpille onnistuu. Faktahan on se että kyllä se sieltä muutaman kerran tulee, jos sitä haetaan yli 20kertaa pelissä:D


koodi kiittää ja kuittaa
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Minun mielestä paras ratkaisu on, että kaikki lopettaa tuon ylimääräisen p...an jauhamisen ja keskittyy pelaamaan. Ei se nyt voi niin vaikeaa olla käsittää noita sääntöjä ja toimia niiden mukaan. Kova pitää olla himo saada t-paita, jos sen takia tulee ja pilaa muiden pelit. Jos nyt jollakin tulee kuitenkin sellainen olo, että joku pelaaja ei sääntöjen mukaan ole pelannut, niin viestiä minulle tai 11. Ei kiitos tänne enää näitä eipäs - juupas keskusteluja.

aaholan kirjoitus kannattaa kyllä kaikkien lukea ihan ajatuksella läpi. Hyvä kirjoitus ja allekirjoitan sen täysin!
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Kovasti on keskustelu hiljentynyt, kun itkeminen on pannassa:) Kuluneella viikolla St Louisilla on mennyt melkoista alamäkeä, tappiota toisensa perään. Kaikki kuitenkin olleet varsin viihdyttäviä matseja. Viimeisimpänä aGiHia vastaan kärsitty 1-0 tappio. Näköjään mulle toimii tuollainen sarvet päässä ja naama punaisena puolustaminen kohtalaisen hyvin, ongelmana vain se, että pitäisi jollain ilveellä saada vastahyökkäyksistä ne muutamat maalit tehtyä. Vielä ei pysty nostamaan käsiä pystyyn ja lähtemään suosiolla karsintasarjaan, taistelemaanhan tänne on tultu, prkl:) Jos jollakulla on Jason Arnottille käyttöä, niin hänestä kernaasti otan vaihtotarjouksia vastaan, vaihtuu melkein kehen tahansa..
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Heipä hei!

On tullut sarjataulukossa kolmantena majailevan Buffalo Sabresin väliaikakatsauksen aika. Alussahan oli pientä kärhämää mutta ne on täällä jo unohdettu ja pelitkin on alkukankauden jälkeen lähtenyt sujumaan oikein mainiosti. Tässä pieni analyysi joukkueesta.

Maalivahtipeli:
Kaiken torjuntavastuun on tähän mennessä kantanut yllätys yllätys Miller. Perusvarmaaa peliä. Pari kertaa sählännyt mutta on myös usein esittänyt aivan paraatipelastuksia ja pitänyt joukkuetta vaikeina hetkinä pystyssä.

Puolustus:
Heti ensimmäisestä pelistä lähtien siniviivan johtohahmona toiminut Tyler Myers on pelannut erittäin vakuuttavasti. Ajelee vastustajat helpohkosti kumoon 2metrisellä varrellaan ja 8metrisellä mailalla on hyvä tökkiä kiekkoa pois. Tähän vielä lisätään vielä tuo armoton lämäri ja kasassa on lähes täydellinen paketti.
Ehrhoffiin vaihdettu Myersin rinnalla kääpiön mittainen Bouwmeester on myös esiintynyt edukseen. Taklaaminen vain 84 mutta ajelee silti nopeutensa ansiosta. Nopeutta on käytetty hyväksi myös hyökkäyksessä ja tehojakin on tullut mukavasti; mm. läpiajomaali hurjan spurttauksen jälkeen Bostonia vastaan.
Winnipegistä hankittu Bogosian on myös pelannut hyvin ja ollut luotettava alakerrassa. Ylhäälläkin tulosta on tullut mm. jatkoaikamaalin muodossa.
Kolmosparissa häärivät Mike Weber ja Shaone Morrisson ovat hoitaneet tonttinsa, mutta kakkospariin päässyt Fistric ei ole vakuuttanut.

Hyökkäys:
Ykkös- ja kakkosketjut (Ryan-Roy-Stafford ja Leino-Bergeron-Ennis) ovat hoitaneet pääosan hyökkäystehoista. Parhaat pistemiehet tähän mennessä ovat olleet Leino ja Roy.

Ykkösketjusta Vanek oli alkupeleissä aivan näkymätön. Peli parantui nopeasti, mutta hänet vaihdettiin silti Ryaniin. Ryan on pelannut vasta muutaman pelin, mutta hyvältä on näyttänyt. Myös Roy ja Stafford ovat pelanneet varsin kelvollisesti.

Kun Puhveli-manageri ensimmäisen kerran silmäili joukkueensa kokoonpanoa, hän huomasi tarvitsevansa uuden kakkossentterin ja laituri-Pominville saikin pakata laukkunsa, kun hänet treidattiin Bergeroniin. Kakkosketjun tehoista päävastuun ovatkin kantaneet Leino ja jo ennen ensimmäistä mittelöä Bostonista hankittu Bergeron. Bergeron onkin ollut tärkeä osa joukkuetta; voittaa aloitukset, syöttää aina lapaan, tekee maaleja ja taklaa. Ennisin panos on ollut tähän mennessä odotettua heikompi, mutta kuitenkin ihan ok.

Kolmosketju on tällä hetkellä Gerbe-Gaustad-Clutterbuck. Managerin yllätykseksi eniten roolia tästä ketjusta on ottanut Gaustad. Liigan alivoimamaalitilastoa neljällä häkillä johtava Gaustad onkin noussut Sabres-managerin silmissä aivan uudelle tasolle. Laidoilla Gerbe ja Clutterbuck ovat kuitenkin olleet pettymyksiä. Tehot ovat jääneet molemmilta puuttumaan muutamia väläytyksiä lukuunottamatta. Clutterbuckikaan ei ole päässyt käyttämään taklausosaamistaan kovin usein hyväkseen ja Gerbe jää jatkuvasti vastustajan jyrän alle.

Nelosketju pelaa keskimäärin puoli minuuttia per ottelu joten siitä ei ole mitään sanottavaa.

Tällainen tarinointi tällä kertaa. Kaukalossa (ja neuvottelupöydän ääressä) nähdään! ;)

PS: Toivottavasti keskustelu vähän lisääntyisi täällä :)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Huomenna (torstaina) on oikeastaan ainoa ajankohta kun voin liigapelejä tällä viikolla pelailla, joten kaikki kennellä mahdollisuus ja eivät ole vielä pelejä pelanneet mua vastaan, niin n. klo 14 eteenpäin olen linjoilla.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Puolivälin deadline maanantaina 10.10. jolloin pitää olla 50% peleistä pelattuna!

Pääosin näyttää hyvältä, mutta muutamilla on vielä tekemistä viikonlopun aikana tuohon ehtimiseksi.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Ittellä vähän huono viikko pelien suhteen, kun muksun lykkäs lauantaina. Koitetaan saada viikonloppuna taas pelitunteja alle.
 
Ylös Bottom