Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

  • Viestiketjun aloittaja 11
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Capsien päivän saldona on ollut 4 peliä ja vitu***s.

Caps - Boston 4-2

Peli oli vähän koko ajan Capsien hallintaa, mutta Bruinsit puolusti viimeiseen mieheen asti :) mutta lopulta peli kääntyi sitten punapaidoille.

Caps - Flyers 0-3
Peli oli 36 min kohdalla 6-2 capsille ja yhteys ea:n palvelimme poikki --> 0-3 tappio... :mad:

Caps - Buffalo 4-1
Peli oli aika lämäri fiestaa ainakin Capsien puolelta ja tänään meni maaliin.

Caps - Buffalo 6-2
Peli oli samanlainen kuin edellinen ja punapaida hoitivat homman kotiin.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Muutama peli Bostonille alle taas tänään...

Koikkelin Kingsiä vastaan käytiin kaksi tiukkaa peliä, joista molemmat lopulta kääntyivät Bostonille, jälkimmäinen oli sellainen pomppukiekko-ottelu, että kiekko oli varmaan enemmän irrallaan, kuin kenenkään hallussa, ja Tim Thomasin täydellinen suoritus nollasi Kingsin ja ottelu tiukasti 1-0...

Maiqqin kanssa molemmat pelit myös pelattiin... Ensimmäinen peli oli varsinaista Maiqqi-tyylistä hurlumhejtä, jossa mentiin päästä päähän lujaa, ja vuorovedoin iskettiin häkkejä. Kiekko pomppi armotta Bostonlaisten lapoihin, ja tuurilla tuli monta maalia, mutta tasoero oli niin selkeä, että Toronto kampesi aina mukaan, ja lopulta 7-7 tilanteessa jatkoajalle, jossa Boston pääsi jopa ylivoimankin voittomaalia hakemaan, mutta tuloksetta.
Lopulta rankkareilla Maiqqin salamana viuhuvat kädet olivat aivan liikaa Thomasille, joka löysi itsensä joka vedolla väärältä tolpalta, Torontolle 2 pistettä...

Jälkimmäisessä pelissä oli havaittavissa Maiqqin täydellinen keskittymisen puute, ja mies menetti kiekon jatkuvasti hölmöihin syöttöihin ja liian hienoon yksilöyrittämiseen, aikaansaaden vain kaksi maalia Thomasin taakse, pelin päättyessä Bostonille 3-2...
Lopulta täytyy olla erittäin tyytyväinen, että sai Maiqqilta kotiin viemisiksi 3 pistettä!

Yksi peli NParvia vastaan myös tuli pelattua, jonka NParvin Washington lopulta voitti 4-2, kun Bostonin puolustustaistelu ei riittänyt, kun kaveri pyöri hyökkäyspäässä kuin väkkärä, ja mailapuolustuskin oli sitä luokkaa, että alkoi paikkapaikoin hieman kiristää. Hyvä peli kuitenkin ja Washingtoniin ansaitut täydet pisteet...

Myös ensimmäinen peli Iivun St.Lousin kanssa tuli pelattua, joka päättyi moninaisten vaiheiden jälkeen St.Louisille rankkareilla 3-2...
Jälleen oli jatkoajalla paikka laittaa peli poikki ylivoimalla, mutta jopa alueelle pääsy tuotti vaikeuksia...
St.Louisin pelityyli oli kyllä erittäin "erikoinen". Todella hidastempoista ja rauhoittelevaa peliä, joka välillä sai oman suoraviivaisuuteen perustavan pelityylin rakoilemaan, kun lähti ryntäilemään turhaan...

Päivästä jäi kuitenkin hyvä maku kaiken kaikkiaan... Anaheimista hankittu Bobby Ryan täytti hyvin odotuksensa Ovien ja Backsin kanssa ykköskentässä...

Pisteitäkin kertyi voittojen myötä niin mukavasti, että toivo playoff paikasta elää ainakin vielä toistaiseksi

Täälläkin tuo Iivun ylirauhallinen pelityyli ja jatkuva pakittelu keskialueella tuotti ongelmia paikka paikoin. Ei tosiaan ole ennen tuollaistakaan tullut vastaan. Mutta ei parane valittaa, ihan rehtiä kiekkoa silti mielestäni. Jonkun päreet saattaa silti palaa tuohonkin. :D Voisi muutaman matsin pelailla nyt jos joku on linjoilla.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Täälläkin tuo Iivun ylirauhallinen pelityyli ja jatkuva pakittelu keskialueella tuotti ongelmia paikka paikoin. Ei tosiaan ole ennen tuollaistakaan tullut vastaan. Mutta ei parane valittaa, ihan rehtiä kiekkoa silti mielestäni. Jonkun päreet saattaa silti palaa tuohonkin. :D Voisi muutaman matsin pelailla nyt jos joku on linjoilla.

Juu, samaa mieltä, että varsin rehtiä peliä... Ei ole kyllä vastaavaa ennen täälläkään nähty, tuli paikka paikoin mieleen, kuin olisi pelannut CPU.ta vastaan vaikeimmalla tasolla, joka itsellä aiheuttaa pahan päiväistä hiusten päästä repimistä...
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Tuli pelailtua eilen 4 matsia, tuloksena 3 voittoa ja 1 tappio. Pitäisi olla kai tyytyväinen illan saldoon, mutta en ole. Joka ottelussa vaikeuksia helvetillisen lagin takia, viimeisessä sentään hiukan siedettävämpää. Kausi alkoi hyvin ilman pätkimistä, mutta nyt taas eilen sama saatanan viive oli päällä ja pelaaminen täyttä luomisen tuskaa ja hiusten repimistä.

Ensimmäinen ottelu Jontigan Anaheimia vastaan päättyi niukkaan voittoon 3-2, kun sain 3 pikamaalia ekaan erään ja loppu olikin pelkkää selviytymistaistelua. Toinen ottelu Anaheimia vastaan oli taas samaa tuskaa alusta asti ja pelaamisesta ei tullut mitään valmista. Anaheim sai taottua pari maalia ja itse sain vain yhden vaivaisen sutaisemalla maalin edustalta tyhjiin. 2-1 tappio enkä ollut lopputuloksesta huolimatta lähelläkään voittoa missään vaiheessa.

Illan kolmas matsi Lepotilan Dallasia vastaan jatkui taas lagin merkeissä. Pari maalia tuli aika nopsaan ja kavennus 2-1:een tulee lepotilan toimesta aika pian perään. Hyvä esimerkki mitä lagi saa aikaan: oma maalivahti torjuu viivakiekon eteensä, oma pakki on ottamassa kiekkoa ja dallasin pelaajaa ei ole lähimaillakaan. Viiveestä johtuen kestää noin pari sekuntia että saan pakin ohjattavaksi, mutta siinä vaiheessa se on myöhäistä kun lepotila on kerinnyt kiekkoon kiinni ja kuitta tilanteesta maalin. 2-1 lukemat säilyy aivan kolmannen erän loppuvaiheille ja pienellä onnenkantamoisellakin saan kiekon kolme kertaa peräkkäin maaliin ja peli päättyi minulle 5-1.

Illan viimeinen peli taas Dallasia vastaan ja heti alusta asti huomattavissa että viive on pienempi. Spurtit ja syötöt lähtee suurinpiirtein silloin kun painan ohjainta ja huomattavasti helpompi pelata. Peli on lepotilan osalta aika rikkoinasta ja jäähyjä tulee vähän väliä, en muista montako yhteensä. Rankkarikin tuomitaan yhden koukun päätteeksi ja siitä myös maali. 4-1 lukemat taululla viimeiseen erään lähdettäessä. Lepotila onnistuu kuitenkin runttaamaan vielä pari maalia, mutta tasoihin asti ei. Ottelu siis päättyi 4-3 lukemiin ja oli ehdottomasti illan otteluista paras huolimatta siitä että omiin meni 3.

Vastustajat pelasivat rehdisti eikä mitään moittimista, mutta tuo peliin iskevä lagi vituttaa ihan suunnattomasti. En oikein tiedä mistä se voi johtua, onko se kellonaika jolloin pelaan vai joku muu tekijä, tiedä häntä. Yhteys pyhitetty aina pelkästään pelaamiseen eikä muita laitteita ole päällä samaan aikaan. Yleensä versus peleissä tämän tason lagia on vain vastustajia vastaan jotka ovat esim amerikassa tai venäjällä (kaukana). Nyt ei ollut edes sillä merkitystä pelasinko koti vai vierasjoukkueena.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Toronto lähti kokeilemaan puolustusvoittoisella taktiikalla Chicagoa vastaan, tuloksena 11-0 voitto ja Elliottille nollapeli! Ehkä sitä voisi vaihtaa pelityyliä seuraaviin matseihin ja katsoa millaista tulosta syntyy ;)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Nyt on Montrealinkin kausi saatu avattua muutamalla pelillä. Pelaajakaupoilla Montrealista on tehty hieman oman

Uusien liigakasvojen palautteesta päätellen pelityylini ei ole miellyttänyt. Pahoittelut tästä. Eipä ole aikasemmin valituksia tullut. Puolustuksen kautta yleensä olen aina pelannut.
Pitää varmaan alkaa rynnimään enemmän omassa päässä ja pelaamaan hawaikiekkoa, niin omissakin soi useammin.

Ihan mielenkiinnosta kyselen mikä sinun pelityylissä oli jonkun mielestä vialla? En ainakaan itse muista menneiltä kausilta mitään erikoista sinun pelaamisessa.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Kappas, ihan huomaamatta on Edmontonin runkosarja edennyt jo puolivälin tienoille. Sen verran hyvin on pelaajia löytynyt linjoilta, että 21 peliä on Oilers ehtinyt jo pelaamaan. Tilastot näistä 14 voittoa, 6 tappiota ja kerran on tullut takkiin jatkoajan jälkeen. Vähän kaksijakoiset tunnelmat tilastoista, sillä etukäteen koviksi tiedetyistä pelaajista on saatu pari tärkeää voittoa napattua, mutta vastaavasti pari kertaa on tullut tappio vaikka peliä on hallittu. Onkin tullut huomattua, että kun hyökkäyksestä puuttuu selkeä ykköstykki niin alkaa olla suuria ongelmia maalinteossa kun kaverilla on joku astetta kovempi molari. Tähän mennessä etenkin Bryzgalov, Quick ja Miller ovat ehtineet aiheuttaa päänvaivaa Oilers miehistölle. Toki kaikki kunnia myös kyseisten maalivahtien edessä hyvin puolustaneille joukkueille.

Treidien kautta Edmontoniin ovat edellisen viestin jälkeen siirtyneet GM:n suosikki Oshie, jonka tieltä sai väistyä Oilers konkari Smyth St. Louisiin sekä Nugent-Hopkinsille kaveri viime kesän varaustilaisuudesta, Sean Couturier. Couturier kaupassa tyhjennettiin Edmontonin täyttä sentteri-osastoa siirtämällä Belanger Philadelphiaan. Samalla joukkueen keski-ikä laski taas parilla vuodella. Molemmat ovat esiintyneet uudessa paidassa varsin pirteästi. Siirtolistalla oleva Horcoff on alkanut näyttämään osaamistaan, mutta on edelleen kaupan. Hemskylle puolestaan etsitään edelleen ottajaa, koska otteet eivät ole parantuneet ja huhujen mukaan ainakin Pittsburghiin on laitettu faksia mahdollisista treideistä.

Oilersin juniori porukka on tänään jälleen klo 21 jälkeen tavoitettavissa, tervetuloa haastamaan peleihin sekä hieromaan pelaajakauppoja!
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Kivoja matseja ollu. Yllättävän hyvin on tultu pärjättyä, esim. nuo nparvea vastaan vedetyt oli huomattavasti tasasemmat kuin divarissa ja 11 sain onnekkaan voiton jopa. Vähämaalisia useammat pelit olleet kyl nii toivottavast alkais itte aineskii osuu paremmin sinne maalitolppien väliin :D


E:Tokassa matsissa 11 vastaan sentään en pystynyt ottamaan voittoa, vaikka miller pelasikin loistavasti. Tuli annettua lahjamaali jatkoajalla, mutta sentään yksi piste taistelulla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Molemmat tavoitteet illalta täyttyivät, eli pelejä saatiin aikaiseksi (ja olisi enemmänkin ollut tarjolla mikäli vielä jaksaisi) ja treidejä saatiin tehtyä. Lyhyt kertaus illasta:

Chicago @ Edmonton 2-3ja.

Chicagon koutsi oli uusi tuttavuus liigaympyröissä. Peli oli todella tasaista ja molemmilla meni aikaa toisen pelityyliä omaksuessa. Ottelu venyikin jatkoajalle saakka, jossa lopulta Oilers oli vahvempi ja korjasi täyden pistepotin.

Buffalo @ Edmonton 1-2ja.

Ottelusta Sabresia vastaan oli tiedossa vaikea. Jokaisen pelaajan takaraivossa kummitteli vielä edellisen ottelun tapahtumat joissa Miller oli nollannut koko joukkueen. Buffalon tiivis puolustus aiheutti taas ongelmia kotijoukkueelle, mutta avausmaali saatiin kuin saatiinkin aikaan. Ensimmäisen erän lopulla tuli kuitenkin kylmää vettä niskaan kun Ville Leino saa pomppukiekon lapaansa ja siirtää rystyltä Sabresin tasoihin ohi hölmistyneen Schneiderin kun kellossa on aikaa alle 10 sekuntia. 1-1 lukemissa jatketaan koko peli, vaikka Edmonton kovasti kohti Milleriä myllyttääkin. Buffalo kuitenkin kestää ja tekee vaarallisia vastahyökkäyksiä. Vaarallisin niistä osuu aikaan 59.57 kun Buffalon hyökkääjä saa kiekon hyökkäyssiniviivalla riistettyä ja karkaa läpiajoon. Kämmen-rysty-kämmen ja laukaus, kiekko tolpaan ja summeri soi. Kotiyleisö huokaa helpotuksesta. Jatkoajalla Taylor Hall päästää joukkueensa piinasta haistelemalla Millerin avauksen lapaansa ja laittamalla kiekon tyhjiin. Myös Buffalon GM myönsi ottelun jälkeen 2 pistettä olevan ansaitut kotijoukkueelle ja oli tyytyväinen yhteenkin pisteeseen.

Edmonton @ Chicago 2-1

Uusi yritys ensimmäisen tiukan taiston jälkeen. Sama tasainen vääntö jatkui kuin edellisessäkin pelissä. Tällä kertaa Edmonton oli vahvempi varsinaisella peliajalla, joskin tästäkin matsista olisivat Blackhawksit pisteen ansainneet lopun painostuksensa vuoksi. Kiekko ei kuitenkaan pomppinut ohi Edmonton molarin tälläkään kertaa ja Chicagon avausvoitto jäi odottamaan muita vastustajia.
------------------------------------------------------------
Tässä vaiheessa GM kyllästyi lopullisesti Hemskyn tehottomaan surffailuun ja Horcoffin olemukseen sekä sopimukseen. Vaihtoehtoja alettiin kartoittaa ympäri liigaa mistä olisi sopivaa pakettia tarjolla ja lopulta puhelu löysi tiensä Buffaloon. Kaupasta päästiin heti yhteisymmärrykseen. Hemsky, Horcoff ja sijaiskärsijänä 3. pariin juuttunut Barker lähtivät etsimään uutta nostetta kaudelleen Sabresin riveihin ja Edmontonin kopista jatkossa löytyvät Vanek, Ennis sekä Gragnani. Vaihtoihin ollaan erittäin tyytyväisiä, Vanek tuo kokoa ja hyvän laukauksen hyökkäykseen, Ennis on hänen tutkaparinsa ja Gragnani nuorena hyvin luistelevana pakkina sopii mainiosti joukkueen muottiin. Toiveissa olisi myös että Marc-Andresta tulisi kaivattu apu viivamiehen paikalle kakkosylivoimaan, jossa Barker ei onnistunut.
-----------------------------------------------------------
Edmonton @ Calgary 2-3ja.

Uudet pelaajat heti testiin kun edessä on taistelu Albertan provinssin herruudesta part2. Edellinen kohtaaminenhan oli päättynyt vähintäänkin jännittävien vaiheiden jälkeen Oilersin jatkoaikavoittoon. Flames tulikin otteluun nälkäisenä ja Oilers oli hätää kärsimässä. Calgary siirtyykin 1-0 johtoon kunnes Edmontonkin saa juonesta kiinni. Ensin 1-1 tasoitus ja sen jälkeen 2-1 maali. Peli oli kääntynyt numerollisesti päälaelleen pelitapahtumiin nähden. Kolmannen erän lopulla Flames pääsee vihdoin tasoihin Tanguayn kiertäessä heittäytyvän Oilers-puolustajan ja laittaessa kiekon ohi tukun loistavia torjuntoja tehneen Schneiderin. Ottelu etenee jälleen jatkoajalle, jossa Flamesin koko ottelun kestänyt painostus tuottaa lopulta tulosta ja 2vs1 hyökkäyksen päätteeksi kotijoukkue pääsee nauttimaan ansaitusta voitosta. Koko halli kuitenkin tiesi kuka oli ottelun paras pelaaja, vieraiden Cory Schneider joka ryösti joukkueelleen pisteen.

Edmonton @ Vancouver 7-2

Ei suurta draamaa tässä ottelussa. Edmonton oli koko ajan puolikkaan potkun verran edellä ja nakutti tarvittavat maalit. Kaikki Buffalosta hankitut pelaajat tekivät tässä ottelussa avauspisteensä.

New York @ Edmonton 0-3

Tästä ottelusta ei voi muuta sanoa kuin Cory Schneider -show! Edmontonin pojat pyörivät ympäri kenttää vailla päämäärää ja Rangers mylly pyöri. Yksi mies kuitenkin oli päättänyt että tänään ei hävitä. Edmontonin maalilla tolpat kilisivät ja tv-kamerat kelailivat edellisen torjunnan uusintoja kun uusi highlight-torjunta oli jo kuvattavissa. Edmonton jäähyili paljon, mutta mm. kahden minuutin 5vs3 alivoima kestettiin ja seuraavasta hyökkäyksestä tapettiin peli laittamalla kolmas maali ohi Lundqvistin. Schneiderille 24 torjunnalla kauden ensimmäinen nollapeli ja valehtelematta todellisia huippupelastuksia oli vajaa kymmenen. Edmonton ei ansainnut tästä pisteitä, mutta toisin kävi. Madison Square Gardenin vierailuun on joukkueen syytä parantaa peliään, kahta kertaa ei voi joukkue nojata vain veskariinsa tälläisen hyökkäyskaluston edessä.

Edmonton @ Montreal 1-0

Vierailua legendaariseen Bell Centreen oli suunniteltu jo pari kertaa, mutta nyt aikataulut natsasivat. Harmi vain, että Oilersin pelaajia ei edelleenkään pelaaminen juuri kiinnostanut. Paitsi sitä yhtä joka seisoi tolppien välissä. Lähes identtinen peli kuin aiempi ottelu Rangersia vastaan. Montreal myllyttää ja Schneider seisoo päällään maalissa. Vastaavasti toisessa päädyssä Price jumiutuu Canadiens-pakin ja Oilers-hyökkääjän tekemän maskin puristuksiin ja Tom Gilbert lataa viivalta one timerin maaliin. Tämän maalin turvin Oilers myös voitti ottelun, vaikka Montreal hallitsi peliä suvereenisti. Ottelun paras pelaaja oli kukapa muukaan kuin Oilers-maalivahti Schneider jonka maali on pysynyt nyt puhtaana yhtäjaksoisesti 120min. Toivottavasti joukkue herää taas pelaamaan kun Canadiens vierailee Rexall Placessa tulevaisuudessa.
-------------------------------------------------------

Illan saldo siis lopulta 6-0-1 ja siihen täytyy olla erittäin tyytyväinen. Kokonaistilastot 20-6-2 ja nyt täytyy nämäkin jo nähdä pelkästään positiivisena, paljon huonomminkin olisi voinut mennä! Joukkue alkaa olla nyt melkolailla kasassa, saapa nähdä vieläkö tulee treidejä Edmontonin suunnalta.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Tänään tuli taas pelattua 4 ottelua illan aikana ja tilastot täysin samat kuin eilenkin eli 3 voittoa ja 1 tappio. Lagista ei ollut tänään tietoakaan ja oli taas ihan mukava pelata. On se kyllä kumma juttu, välillä toimii ilman problemos ja toisinaan taas verenpaine nousee kun pelaamisesta ei tule hevon gagaa eli ei mitn.

Ensimmäinen matsi vieraissa Hittihermun Calgarya vastaan ja avausmaali nähdään hermusen toimesta. Tasoitus aika pian perään ja johtoonkin ehdin mennä 2vs1 hyökkäyksen päätteeksi. Toisen erän alkuun anna kaisa hermunen saa vahvan painostuksen ja maalin kulmalle unohdettu Opaali Jokinen tasoittaa pelin. 3-2 tulee kohta pian perään kun maalin takaa syötetty kiekko löytää tiensä läheltä maalin perukoille. Tilanne on jo 4-2, mutta läpisyöttö maalille tuottaa vielä 4-3 kavennuksen, tasoitusta en kuitenkaan saa kun lopun rynnistys tyrehtyy alkuunsa. Niukka voitto kalkarylle, tiukka ja vauhdikas peli jossa oli avaimet voittoonkin paremmalla viimeistelyllä.

Seuraava peli Mcko25:n Rangersia vastaan olikin erikoinen näytös Detroitin kotiluolassa. Todella tasaista vääntöä alusta loppuun ja avausmaali tulee kun rangersin puolustaja ohjaa poikittaissyötön omiin. Tasoitus tulee kun maskin takaa rannari uppoaa yläkulmaan. Rangersin 2-1 johtomaali syntyy hieman kyseenalaisesti, kun pienestä kulmasta ja kohtalaisen kaukaa heitetty rannari menee etuyläkulmasta sisään aivan Howardin pään vierestä. Tiedä sitten oliko tarkoituksella haettu jatkuvasti auki olevaa etukulmaa vai menikö tuurilla sisään. Joka tapauksessa peli on jo loppupuolella kun Rangersin maalivahti sählää kiekon kanssa lähellä kulmaa. Kiekonriisto onnistuu ja veto kohti tyhjää maalia menee ohi. Ehdin jo kiroamaan että tässäkö ne pisteet nyt meni, mutta toisella puolella laidan vieressä ihmetellyt Bertuzzi tinttaa kuitenkin kiekon uudestaan vieläkin puoliksi tyhjänään ammottavaa maalia kohti ja tasoitus on tosiasia. Jatkoajalle mennään 2-2 lukemissa ja sitä ei ehdi hirveän kauaa kulumaan kun rangersin puolustus sählää kiekon Datsyukin lapaan joka ei erehdy. Harhautus läheltä ja voittoamaali 3-2.

Ennen matkaa New Yorkiin käväistään visiitillä Vancouverissa ja peli etenee aika pitkälle Filppulan komennossa. Ensimmäinen erä on maaliton. Toisessa erässä 1-0 syöttösommitelman päätteeksi Valtterin toimesta. Tasoitus tulee todella nopeaan kun maskin takaa lähtenyt kuti uppoaa sisään. Detroit kuitenkin ryhdistäytyy kolmanteen erään lähdettäessä ja iskee kolme maalia lisää, joista viimeinen menee rankkarilla ja Filppulan hattutemppu on valmis. 4-1 loppulukemat Detroitille ilman suurempaa tuskaa. Ensimmäinen kohtaaminen Vancouveria vastaan oli paljon tasaisempi päättyen Detroitille vaivoin 2-0. Liekö sitte jäähyt syynä toisen pelin kokonaiskuvaan.

Seuraavaksi matka jatkuu New Yorkiin Rangersin vieraaksi ja luvassa on ennalta todella tasaista vääntöä. Ja sitähän se perkele vie on. Detroit pääsee kuin varkain johtoon kun kiekko kimpoaa keskialueella, josta Franzen pääsee puolittain laidasta läpi, harhautus puree ja kiekko varusteiden kautta pienestä kulmasta sisään hieman tuurillakin. Tasoitus tulee erän lopulla kun kaukaa vedetty onetimer kuti uppoaa. Detroit panostaa puolustamiseen ja tylsistyttää Rangersin jatkuvat onetimerit kerta toisensa jälkeen, myös Howard pelaa hyvin. Peli enteilee jo jatkoaikaa eikä viimeistä erää ole montaa minuuttia jäljellä. Kiekko Rangersin päädyssä ja Mcko25 yrittää syöttää omilleen mutta kiekko menee lähes suoraan Abdelkaerin lapaan joka pääsee vapaasti harhauttamaan Lundqvistin ja taululla komeilee 2-1. Puolustus toimii vielä viime minuutitkin varmasti ja tiukan taiston jälkeen Detroit vie pisteet myös toisesta kohtaamisesta. Peli oli vähämaalisuudesta huolimatta ehdottomasti ehjin kokonaisuutena tähän asti. Puolustus toimi ja Howard oli vakuuttava.

Pelejä on kertynyt aika nopeaan tahtiin jo 19kpl ja kiitos siitä kuuluu erittäin aktiiviselle porukalle! Mitään viime kaudella nähtyjä ylilyöntejäkään ei ole tullut vastaan ja peli on ollut tähän asti kaikilta vastaan asettuneilta rehtiä (liekö sitten niillä aiemmin jaetuilla palkinnoilla ollut niin suuri merkitys, että osa porukasta pelasi viime kaudella välillä säännöistä viis veisaten), vaikkakin pelityylejä ja tempoja on ollut aivan laidasta laitaan. Tästä on hyvä jatkaa taas joku ilta. :)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Laitetaanpas tänne jotain kommenttia kun sain itsekin kauden käyntiin.

Päivän saldona 2 voittoo, 2 tappioo ja yks häviö jatkoajalla. Päällimäisenä päivästä jäi mieleen pieni v*tutus. Tällä hetkellä on Rangersin pakka aivan sekaisin, hyökkäyskentälliset hakee oikeita koostumuksia ja puolustajat on aivan pihalla kaikesta, koko ajan aivan järkyttäviä virheitä ja huonoja syöttöjä molemmissa päissä kenttää.
Joukkueenjohto on tällä hetkellä 24/7 puhelimen ääressä ja yrittää kuumeisesti keksiä ratkaisuja kokoonpano-ongelmiin, ennenkuin pelit jatkuvat. Ainoastaan Lundqvistin peliin voi olla tyytyväinen, vaikka onhan Henrikilläkin hieman parantamisen varaa.

Päivän peleistä tuli voitot Montrealia vastaan 4-2 ja 4-1 muistaakseni.

Seuraavaksi Mikimin Detroit rankaisi tehokkaasti mun puolustajien sössimiset ja otteluista tiukat maalin häviöt, toinen siis jatkoajalla. Mallikasta mailapuolustamista Mikimiltä, ei oikein Rangersit päässy hyville maalipaikoille.

Detroit pelien välissä pelasin yhden matsin Edmontonin öljymiehiä vastaan, turpaan 0-3 ja kyllä täytyy sanoa, että oli aika jäätävä esitys Schneiderilta vastustajan maalilla. Alko melkein itkettää oma paskuus, kun ei millään saanut kiekkoa viivan yli, ja taotao11 teki tarvittat maalit. Otteluun mahtu ehkä yks huonoimmista ylivoimista koskaan, 5-3 pääsin jauhaan kaks minuuttia mut oli kyllä semmosta räpellystä että oksat pois, luultavasti pidin naapurit hereillä kun manasin täällä. Mutta tiukka peli kaiken kaikkiaan ja kyllä mun mielestä ihan ansaitusti pisteet jäi Edmontoniin.
Innokkaasti ootellaan Oilersin tuloa Madison Square Garderiin. Toivottavasti kotijoukkueella on marssittaa kentällä uusia vahvistuksia, muuten tulee kyllä noutaja.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Pari matsia tuli taas tahkottua tässä päivällä, molemmat Heviila666 Philadelphiaa vastaan.

Ensimmäinen peli pelattiin Detroitin kotiluolassa ja ilmassa oli pientä jännitettä. Molemmilla oli tiedossa, että aiemmat kohtaamiset olivat olleet äärimmäisen tasaisia ja ratkenneet maalin erolla suuntaan tai toiseen. Sama totuttu linja jatkui tässäkin pelissä. Kumpainenkin rakenteli maalipaikkoja ja alun kohmeuden jälkeen etenkin Philly pommitti Howardin vartioimaa maalia varsin hanakasti. Tilanne oli 0-0 vielä kolmanteen erään lähdettäessä ja samassa tilanteessa peli näytti etenevän jatkoajalle asti, mutta Detroitin ykkösketju oli toista mieltä. Puolustuksen keskeltä kiekko saadaan heitettyä kohti maalia jossa Bertuzzi odottaa ahneena, sutaisu rystyllä tuottaa tulosta ja kiekko menee vaivoin Bryzgalovin längeistä sisään. Aivan loppuun Franzen ottaa vielä typerän jäähyn ajautuessaan pelitilanteessa päin maalivahtia, mutta Detroitin alivoima kestää ja näin peli päättyy niukimmalla mahdollisella tavalla kotijoukkueen 1-0 voittoon. Molemmat pelasivat varsin suoraviivaisesti ja mitään turhaa pakittelua tai hissuttelua ei ollut.

Toinen peli pelataan heti perään ja odotettavissa on, että Philadelphia puskee päälle kahta kovemmin kotonaan. Peli alkaa kuitenkin Phillyn kannalta mitä pahimmalla tavalla, kun Bryzga yrittää laittaa kiekkoa takaisin peliin hanskallaan, mutta söhii sen pienestä kulmasta omaan maaliin. Lähes tulkoon heti perään asialla on taas ensimmäisen pelin ratkaisija Bertuzzi joka tinttaa läheltä 2-0. Philly ottaa aikalisän jo tässä vaiheessa(?), mutta ensimmäiselle tauolle mennään 2-0 lukemissa. Toiseen erään Philadelphia saa aikaan vahvan pyörityksen täyskentällisin eikä kiekkoa onnistuta purkamaan. Ykköstehoketju jauhaa kiekkoa maalille ja se palkitaan kun Hartnell heittää rystyllä sisään maalinedusruuhkasta.

Kolmanteen erään lähdetään kutkuttavassa 2-1 tilanteessa, mutta myös Detroit lisää vettä myllyyn. Molemmat pelaavat kuitenkin äärimmäisen tarkasti ja maalivahdit hoitavat loput. 3-1 tulee kuitenkin kuin varkain kun parilla syötöllä pelataan Bryzgalov ulos ja tilanne 3-1. Tässä vaiheessa peliä jäljellä alle 5min kellossa ja kotijoukkueen ote herpaantuu. Detroit takoo loppuun vielä pari maalia helpohkosti ja peli on valmis. Loppulukemat 5-1 eivät anna täyttä kuvaa pelistä. Epäonni ja huono syöttely koitui kotijoukkueen kohtaloksi ja Detroitin tarkka puolustus hoiteli loput.

Detroit on yrittänyt olla mukana myös siirtomarkkinoilla ja eritoten hakusessa on oikeaa laituria ja sentteriä kolmoseen/neloseen. Vielä ei ole kuitenkaan tärpännyt. Filppula ja Datsyuk ovat vakiinnuttaneet paikkansa kokoonpanossa, samoin näyttää käyvän Bertuzzille. GM on tyytyväinen etenkin ykköskentän peliin.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Tänään ei pelit San Jose Sharksia vastaan jostain syystä onnistuneet. Heittää pelaajan peliin yrittäessä vaan virheilmoitusta jotta vastustaja olisi poistunut matsista. Mikähän lie.
Täytynee myöhemmin koettaa uudelleen ja nyt suunnata katsomaan Mestiksen pudotuspelejä livenä ja ottamaan oppia kuinka niitä maaleja tehdään ;)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Samaa ongelmaa ilmeni täälläkin joten vika lienee nuupelin yhteysasetuksissa.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Losin manageri on tyytyväinen joukkueensa suorituksiin. Melkoista pelaajarulettia on tässä tullut vedettyä. Viimeisimpänä vilperin kanssa käyty kahdeksan pelaajan yhteiskauppa. Uudet miehet eivät vielä ole tulikokeeseen joutuneet.

Eilen tuli ihan mukavasti pelejäkin pelailtua taas. Pedrofonin Penguins taipui toisen kerran tällä kaudella. Ottelu oli pingviinien hallintaa, mutta Losin pojat vetivät perinteisen puolustustaistelun ja iskivät pari räkämaalia. Se riitti tällä kertaa 3-1 voittoon.

Maiqqin Torontoa vastaan otettiin kahdesti yhteen. Ensimmäisessä ottelussa Losin pojat olivat alussa hyvin ihmeissään Pingviinien vauhdista ja yksilötaidoista, Maiqqin uskomattomat söyttökuviot repivät kerta toisensa jälkeen Losin puolustusta auki. Taas oli siis pakko lähteä kilpikonnapuolustusta harjoittamaan ja odottelemaan omia paikkoja hyökkäyksille. Laukausten osalta ottelu olikin melko tasainen. Kolmas erä päättyi 3-3 tilanteeseen, ja lähellä oli Losin johto, kun Pingviinit ottivat käsittämättömästi maalivahdin pois Losin tasoituksen jälkeen. Jatkoilla Maiqqi iski voittomaalin Losin ollessa aseeton.
Seuraavaan peliin lähdettiin melkein heti. Ottelu jatkoi edellisestä tuttua kaavaa, mutta tällä kertaa Los Angeles oli vahvempi 5-3 numeroin. Kiitokset Maiqqille peleistä, meinas silmät irrotä päästä kun pikku krapuloissa katseli sitä ruudulla tapahtuvaa flikflakkia.

Losi taitaa majailla tällä hetkellä viidentenä sarjataulukossa ja pelejä tullut mukavasti alle parikymmentä kipaletta. Maalisarakkeita kun katsoo, niin näkyy hyvin, että on todella kovalla puolustuksella lähdetty kautta viemään läpi. Vastustajat ovat olleet lähes järjestäen ennalta kovempia ja oma peli ei ole millään meinannut lähteä liikkeelle. Losin pojat ovat kuitenkin saaneet tarvittavat maalit aikaiseksi vastustajan hölmöilyn ja maalivahtien epäonnistumisten takia.

Mainittakoon vielä Honkkiksen Carolinaa vastaan tullut Toewsin tehohetki. Kahdessa ja puolessa minuutissa Toews paukutti kolme häkkiä ja Carolinan selkäranka murtui. Toews lähtikin hieman tämän jälkeen uusia tuulia haistelemaan ja tilalle tuli Ryan Getzlaf.
Pelit ovat olleet ilahduttavan rehtejä ja tasaisia vääntöjä. Kiitokset siitä kaikille!
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Nyt ois Tampa linjoilla, vois tulla joku haastaan ku ketään ei näy.. Ei kai ny kaikki voi olla sunnuntai aamudarrassa! :D oon varmaan tonne klo 15 asti ainakin kotosalla että ei muuta ku peeelaaa..
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Ei nyt tarvitse mitään tappelua aloittaa tästä aiheesta, mutta haluan kommentoida tuota Iivun pelitapaa, joka ei tuossa toisessa kohtaamisessa kyllä mielestäni mitään rehtiä kiekonpeluuta muistuttanut.

Iivun pelityyli perustui siihen, että kiekon kanssa odoteltiin usein paikallaan ja Iivu lähti liikuttamaan ukkoaan vasta siinä vaiheessa kun tekoälypelaajat luisteli iholle kiinni. Sama toistui läpi pelin. Esimerkki 1: Hyökkäys tulossa hyvää vauhtia iivulta ja puolustan koko viisikon voimalla. Kesken hyökkäyksen liinat täysin kiinni ja jäädään odottamaan keskialueelle että joku tulee ottamaan kiekon pois. Esimerkki 2. Samaa odottelua, mutta hyökkäysalueella, odotellaan paikallaan, että pelaaja luistelee takakulmalle josta sitten kiekkoa reppuun. Tätä toistui läpi pelin eikä oma huumorintaju riittänyt loppuun asti kun vielä muutenkin ukot tahmasti koko ottelun ajan ja se tuttu viive, jota jo muutamassa matsissa on ollut oli myös läsnä. 6-0 loppulukemat ja motivaatio tässä matsissa katosi oikeastaan jo 3-0 tilanteessa. Näköjään sama pelityyli oli purrut muihinkin vastustajiin kun kolmesta peräkkäisestä pelistä nollapelit kaverille. Monella tavalla voi pelata, mutta tämä on jotain aivan uutta ja todella puuduttavaa. Peli oli paikoitellen kuin puolinopeudella kelattua filmiä olisi katsonut. Hellurei ja hellät tunteet. Tästä jatketaan kautta eteenpäin ja toivottavasti hiukan enemmän jääkiekkoa muistuttavilla otteluilla.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Eilen taas kolme peliä tuli pelailtua. Koikkelia vastaan tosiaan 3-1 tappio toistamiseen, lievästä hallinnasta huolimatta ei taas tuntunut mikään uppoamaan vastustajan veskarille(laukaukset muistaakseni 21-12). Fleury taas imuroi huolellisesti nuo kolme häkkiä, jonka jälkeen joutuikin siirtolistalle.

Ilmeisesti Fleury suivaantuikin siirtolistauksestaan, kun vastaan asteli hoikkeli kahdesti, joista nappasi molemmista nollapelit. Ensimmäinen niukasti 1-0, voittomaalin syntyessä Malkinin toimesta noin 20 sekuntia ennen pelin loppua. Toinen peli päättyikin 3-0, mikä ei todellakaan kerro koko kuvaa pelistä, tarvitsee varmaan liittyä takaisin kirkkoon, kun oli sen verran varjelusta omassa maalissa tolppien kolistessa yms..

Kaiken kaikkiaan ollut mielestäni nämä kymmenkunta ottelua tällä kaudella miellyttävyydeltään huomattavasti parempia kuin edelliskausien matsit, toivottavasti jatkuu samaan malliin:)
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Ei nyt tarvitse mitään tappelua aloittaa tästä aiheesta, mutta haluan kommentoida tuota Iivun pelitapaa, joka ei tuossa toisessa kohtaamisessa kyllä mielestäni mitään rehtiä kiekonpeluuta muistuttanut.

Iivun pelityyli perustui siihen, että kiekon kanssa odoteltiin usein paikallaan ja Iivu lähti liikuttamaan ukkoaan vasta siinä vaiheessa kun tekoälypelaajat luisteli iholle kiinni. Sama toistui läpi pelin. Esimerkki 1: Hyökkäys tulossa hyvää vauhtia iivulta ja puolustan koko viisikon voimalla. Kesken hyökkäyksen liinat täysin kiinni ja jäädään odottamaan keskialueelle että joku tulee ottamaan kiekon pois. Esimerkki 2. Samaa odottelua, mutta hyökkäysalueella, odotellaan paikallaan, että pelaaja luistelee takakulmalle josta sitten kiekkoa reppuun. Tätä toistui läpi pelin eikä oma huumorintaju riittänyt loppuun asti kun vielä muutenkin ukot tahmasti koko ottelun ajan ja se tuttu viive, jota jo muutamassa matsissa on ollut oli myös läsnä. 6-0 loppulukemat ja motivaatio tässä matsissa katosi oikeastaan jo 3-0 tilanteessa. Näköjään sama pelityyli oli purrut muihinkin vastustajiin kun kolmesta peräkkäisestä pelistä nollapelit kaverille. Monella tavalla voi pelata, mutta tämä on jotain aivan uutta ja todella puuduttavaa. Peli oli paikoitellen kuin puolinopeudella kelattua filmiä olisi katsonut. Hellurei ja hellät tunteet. Tästä jatketaan kautta eteenpäin ja toivottavasti hiukan enemmän jääkiekkoa muistuttavilla otteluilla.

Täälläkin tuo Iivun ylirauhallinen pelityyli ja jatkuva pakittelu keskialueella tuotti ongelmia paikka paikoin. Ei tosiaan ole ennen tuollaistakaan tullut vastaan. Mutta ei parane valittaa, ihan rehtiä kiekkoa silti mielestäni. Jonkun päreet saattaa silti palaa tuohonkin.

Taisi ne päreet kärähtää tällä kertaa. Pelityylihän oli sama, nyt vain upposi paremmin ja oli enemmän paikkoja, mutta eipä ollut peli enää rehtiä.
Mitä muut ovat mieltä tästä pelityylistä? Itse en näe tässä mitään valittamisen aihetta.
 
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN -liiga [X360]

Ihan mielenkiinnosta kyselen mikä sinun pelityylissä oli jonkun mielestä vialla? En ainakaan itse muista menneiltä kausilta mitään erikoista sinun pelaamisessa.

Jäänyt kokonaan huomaamatta tämä MiKiMin kysymys.
-Eli viidenmiehen lihamuurini välillä sinisellä pisti vihastuttamaan erästä henkilöä (ratkaisu kiekkoa päätyyn jos ei syötöillä meinaa päästä alueelle)
-ja erästä toista se että peitin syöttöjä menemällä polvella jäihin tai laittamalla mailan jäähän suorinjaloin, josta seurasi kiekonriisto satunnaisesti :) tämä on ollut ihan sallittua ainakin ennen

-pari sankaria tullut vastaan jotka on tätä hyökkäyspäänheittäytymisiä kiekonriistoja varten käyttänyt (aika aidon näköstä hokia):rolleyes:
(ei ainakaa omasta mielestäni kovin suotavaa ole), jos siis tätä herrasmiessääntö periaatetta noudutetaan, en tiedä sitten miten muiden laita on tähän ?
 
Ylös Bottom