NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Kossula

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Viljamy (Washington) - Kossula (Calgary)

5-1
2-7
5-2
1-2 (ja.)
4-2

Viljamy finaaliin voitoin 3-2

Onnittelut viljamylle jatkoon menosta, oikein meni :)
Ekat kolme ottelua oli kyllä varsin erikoisia kun repesivät noin pahasti, mutta sitten saatiin ihan tasaisia vääntöjä aikaiseksi. Takaa-ajo oli lopussa kova, mutta ei pystynty Vokounia ohittamaan.
Onnea finaaliin!
 

viljamy

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Kiitokset Kossulalle hyvistä peleistä!

Niin kuin totesinkin jo, tuo jatkoajalle venynyt peli oli kyllä huippu pitkään aikaan. Harmi kun näitä tulee liian harvoin. Viimeisessä pelissä vähän tuo live yhteys pätki, mutta onneksi ei sen suurempia häiriöitä ilmennyt.
 

NParvi

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Saatiin toinenkin semifinaali pelattua tosi lagisissa merkeissä. Oltiin aikaisemmin liigassakin kohdattu ja silloinkin oli jo tosi pahat lagit ja sama jatkui kahdessa viimeisessä pelissä.

NParvi - R4mO5 3 - 0

3 - 1
7 - 2
6 - 0

Ei kannata noita tuloksia katsoa pelkästään, ensimmäisessä pelissä oli vähiten lagia niin se oli tasaisin ja semmoista kiekkoa kun pitää olla. Mutta sitten kahdessa viimeisessä pelissä oli ramoksella kuulemma pahempaakin lagia ja kokeiltiin useampaan otteeseen että toimisiko paremmin, mutta ei niin ei. Pelattiin sitten sillä mitä oli.

Kiitos peleistä.
 

r4m05

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Jees.

nparvi - r4m05 3- 0

Nparvi ansaitusti jatkoon. parempi onni meikäl ens geimeihin..


Homma haltuun finaalissa nparvi..

tänkiu
 

NParvi

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Finaalipelit aloitetaan maanantaina ainakin muuteman ottelun voimin. Jos ei kaikkia pelata niin torstaina jatketaan.
 

NParvi

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Nyt on turnauksen voittaja selvillä!

NParvi - Viljamy 3 - 0

Washington - San Jose
1 - 8

Ottelun avausmaali tekee puolittaisesta läpiajosta Johansson pienellä rystynepillä Niemen kainalosta. Haiden puoli vähän jopa huolestui tästä kun ei oikein oma peli lähtenyt sujumaan, vaikka hyökkäysalueaika oli haiden hyväksi 2.38 - 0.53 ja tauollekkin mentiin Washingtonin johdossa. Mutta toisessa erässä pistettiin painetta punaisten päätyyn ja saatiin kaksi maalia toiseen erään, huolimatta haiden jäähyilystä. Kolmannessa erässä pistettiin sitten oikein kunnon mylly Washingtonin päätyyn ja sen tuloksena viimeiseen erään iskettiin 6 maalia ja peli oli sillä selvä. Illan tehomiehenä toimi Logan Couture 3+2 tehoillaan.

San Jose - Washington
3 - 2 JA

Toiseen peliin tuli huomattavasti sisuuntunut ja agressiivisempi Capitals kuin ensimmäisessä. He tekivätkin avausmaali nousemalla päädystä ja laittamalla kiekon takakulmaan. Toisessa erässä tilanne kääntyi taas haiden jäähyillessä 3-1 Capseille. Kolmannessa erässä Hait punnersivat Pavelskin ja Havlatin maaleilla tasoihin. Sitten 22 sek ennen loppua San Josen pakki ottaa jäähyn ja jatkoajalle mennään sitten alivoimalla. Mutta se kestätään ja taisi alivoimanelikolla olla jopa paremmat paikatkin kun ylivoimaviisikolla. Jatkoaikaa on kulunut hieman yli 4 min ja sitten Couture pistää one-timerin Thorntonin syötöstä sisään ja voitto kotiluolassa.

Sitten varmaankin johtuen samoista palkinnoista 1 ja 2. sijojen välillä, niin tulee viesti että onnittelut voitosta. Harmi että finaalissa tapahtuu näin mutta minkäs teet.

Kiitos peleistä!
 

r4m05

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

r4m05 (san jose) - kossula (minnesota)
5 - 4
1 - 4
2 - 1

eli r4m05 tiukkojen matsien jälkeen ronssille. :d
 

Darthmake

KonsoliFIN Turnausisäntä<br>Jäsen / [WF]
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Voittaja kolmikko voisi laittaa minulle osoitetietonsa ja paitojen koot.
 

NHL4eva

New Member
Vastaus: NHL 12 KonsoliFIN - turnaus

Olisko NHL 12 turnausta/Liigaa
tarjolla kellää mihin pääsis sisään?
 
Ylös Bottom