Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Terve!
Hakusessa olisi uusi kerho!
Kokemusta löytyy Elite TOP-100 paljon! On tullut käytyä PIL:ssa, Punakoneessa, Man Loversissa ja NHT:ssa.
Pelailen melkein kaikkia paikkoja. Mieluiten VL, OL ja OP.
Korttina minulla on Supertähti3
Pelejä on tullut pelattua 104. Maaleja: 74 Syöttöjä: 61
Mikki löytyy. Ikää 16v.
Jos kiinnostaa, ota yhteyttä PSN: Matzgu96

Ei ole löytynyt vielä.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Uusi seura Remember The Name etsii pelaajia.

Nykyinen runko koostuu Woodhands HC:n pelaajista eli TOP10 ollaan oltu lähes koko NHL13. Tiet erkanivat lähinnä sen takia että porukka oli jakautunut Woodhandseissa kahtia: Toiset halusivat pelata vähän rennommin ja rankia tuijottamatta ja me halusimme olla ehdottomasti paras ja menestyä EHL:ssa.

Etsimme tällä hetkellä jokaiselle pelipaikalle lupaavia pelaajia. Emme vaadi tällä hetkellä muuta kuin että omistat mikin, osaat käyttäytyä aikuismaisesti ja omaat aikaisempaa eashl kokemusta.

Hyökkääjät, puolustajat ja maalivahdit: ottakaa yhteyttä PSN: Hooneli mikäli kiinnostuitte.

Vielä olis tarvetta pelaajille ja maalivahti tarvittais, vielä ei sellaista ole joten peliaikaa olisi tulossa niin paljon kun jaksaa pelata ;)
Tosiaan legenda kortti olis hyvä olla auki ja hyökkääjillä pisteitä vähintään se 2p/ottelu tai lähelle sitä. Meillä kiekko liikkuu hyökkäysalueella ja puolustajilta vaaditaan hyvää kahdensuunnan peliä.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Sikakopla (Pig)

Puckchop.jpg


Etsii isoja vaaleanpunaisia röhköpossusia. mukaan voit tulla vaikka vitosaccolla.

Vaatimukset: Kovanaama tai Rouhija. minimi 100kg ja 2metriä. Huumorimieli pitää olla.

Tavoitteet: Jyrätä, sikapossuilla, aiheuttaa yleistä pahennusta. Maalejakin tehdään joskus, jotta noita korttejakin sais auki.

Peliajat/määrät: Vaihtelee. Täällä pelataan vain silloin, kun ykköstiimin kerhopelejä ei ole tarjolla. Viime lauantaina meitä taisi olla kolmen aikaan yöllä vielä 7 linjoilla. Joskus on päiväpelejä. Pelata saa vaikka kahdella ukolla. Pelistäkin voi hilpaista jos sattuu ykköskerhon matsit alkamaan kesken matsin.

Laittakaa joko liittymispyyntö suoraan, yv täällä tai pleikalla. psn:JRantajoki, SikaBK. Kutsumme/hyväksymme kun ehdimme.

EA SPORTS World - Member List
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Nostetaas omaa kerhohakemusta taas esiin, kun ei sopivia tarjouksia ole tullut.

Juuh vieläkään ei ole sopivaa tiimiä löytynyt, eli edelleen olisi tämä veskari vapailla markkinoilla. Tässä ollut ekat viikot todella hukassa oman molarin kanssa, kun tuli sekoiltua kaikkien eri mv-buildien kanssa mutta nyt on tällä viikolla ruvennu taas kulkemaan vanhaan hyvään malliin kun iski saman buildin kuin mitä käytin koko nhl12:n ajan. Kerhopelejä en ole vielä juurikaan päässyt hakkaamaan, että lähinnä sparripeleillä menty tässä. Tosiaan alkuun meni surkeasti niin kokonaistilastotkin on sen mukaiset (en nyt viitti niitä tähän edes tunkea), mutta jos nyt heitän tähän tämän lokakuun alun statsit sparripeleistä kun ne nyt rupiaa näyttämään edes kohtuullisilta:

Pelejä: 20
Voittoja: 15
Tappioita: 3 (+ 2 jatko-aika tappiota)
Torj.%: 86,5
GAA: 2.14
Kokonaisarvosana: A (vaikka tällä nyt mitään merkitystä olekaan)

Kovaa ja todella aktiivista tiimiähän tässä ollaan hakemassa, tosin sillä tavalla rentoa meininkiä saisi olla että ei ihan kokoajan laskettaisi rankkipinnoja ennen tai jälkeen pelien. Eli rankilla ei hirveästi ole väliä, kunhan tiimi pystyy tasaväkisiin peleihin huipputiimejäkin vastaan. Itsellä peliaika melko rajallinen, about klo 18-22 arkisin ja viikonloppuna sitten tarvittaessa enemmän. EHL:t ja muut ei varsinaisesti kiinnosta, välttämättä viittis lähteä sinne häviämään, tosin jos hyvä poppoo löytyy, niin voihan sitäkin harkita. Että jos kiinnostus heräsi, mokelle olisi tarvetta ja nuo mainitut ehdot täyttyy, niin eikun viestiä tulemaan. Kovista kerhopeleistä kun ei nyt ole vielä hirveästi kokemusta tässä versiossa, niin en pysty lupaamaan niistä peleistä mitään, mutta ainakin noiden sparripelien "kukaan-ei-puolusta-pelkkää-läpiajoa-tai-muita-ylivoima-hyökkäyksiä" osalta on ruvennut sujumaan. Ja voin minäkin ruveta yhtymään pikkuhiljaa niihin kommentteihin mitä jotkut ihmisveskat kirjoitteli tuonne ihmisveskojen ketjuun, että ihmismokkekin voi tässä versiossa auttaa joukkuettaan tekemällä hyviä seivejä ja pitämään joukkuettaan pystyssä, ainakin tiettyyn pisteeseen saakka.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Jep jep.

Mighty Miners etsii pelaajia! Tarvetta olisi muutamalle hyökkääjälle, puolustajalle ja
maalivahdille. MM on perustettu kaveriporukalla ja kokoonpanon ollessa pieni, olisi muutamalle
lisävahvistukselle tarvetta. Pelasimme NHL12 elite-tasolla ja osallistuimme EHL-turnaukseen.
Pelaamme yleensä iltapäivästä iltaan, eli 17:00 - eteenpäin. Viikonloppuisin sitten enemmän.

Jos olet rento, aktiivinen ja haluat oppia sekä kehittyä, on tämä joukkueesi. Skype olisi jees.

Yhteydenotto: Yksityisviestillä tai pleikkarin puolella, PSN: Pixp tai kissakalle
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Leningrad Cowboys etsii 2 pakkia ja mahdollisessti yhtä hyökkääjää (VL) joukkue on pian Elitessä ja molemmat seuran jäsenet legenda 3:sia eli haluan kovan luokan pelimiehiä,koska haluamme olla yksi parhaista seuroista! Jos kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä täällä tai sit PSN:Twister_84
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

ARSKAN TERVAAMAT

Etsii paria hyökkääjää. KH ja OL paikat vapaina. Myös hyvä MV kelpaa.

Seura vasta perustettu ja tavoitteena on pelailla elitessä(huipussa) ja ennenkaikkea pelata kunnon jääkiekkoa, eli joukkueena.

Laittakaa viestiä joko mulle täällä tai PSN: petrip89, allu1978 tai wade_r
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Terve. taas olis yks entinen woodhandsien pelaaja tiimiä vailla. Pelaileen pääsen vaan viikonloppuisin intin takia mutta haen silti suht kovatasoista joukkuetta. pelit sais mieluiten olla 5vs5/6vs6 tmv.
Mieluisimman pelipaikat on VP/MV mutta myös OP ja laidatkin käy.

yhteydenotot täällä ja psn: Eberhazer
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Moi!

Nyt löytyisi kaksin kappalein Xboxilta loikannutta kovan tason pelaajaa!

Toinen (eli minä itse) on enimmäkseen pelannut pakin paikalla ja se on lempipaikka, mutta toki hyökkääjänä pelaaminen ja etenkin myös maalin vahtiminen onnistuu. Pakin paikka on se bravuuri joka tapauksessa.

Ja toinen on keskushyökkääjänä meritoitunut pelinrakentaja, jolta tarvittaessa laidalla pelaaminen onnistuu, mutta varsinkin kun tämän kaverin laittaa senaksi niin alkaa tapahtua niitä hyviä asioita...

Olemme pelanneet yhdessä NHL 11:stä lähtien, mutta EASHL-kokemusta löytyy molemmilta aina 09:stä alkaen. Olemme kokeneita Finnish Cup ja EHL-turnausten kävijöitä, Finnish Cupista (jota pelataan vain Xboxilla) löytyy kakkossija sekä viimeisimmästä mestaruus, EHL:ssä paras sijoitus on European Trophyn kakkossija.

Koska olemme vasta hiljattain hommanneet pleikkarit, pelaajiemme kortit eivät ole vielä legendatasolla. Olemme kuitenkin aktiivisia pelaajia, joten legendaan yltäminen ei kauaa viene.

PSN ID:t ovat Janikka84 ja johtaja699.


*****PÄIVITYS*****
Olemme löytäneet joukkueen, eli enää ei kannata viestitellä asian tiimoilta. Kiitos kuitenkin kaikille aiemmille viestittelijöille aktiivisuudesta!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Moro! Eli totanoin. Leningrad Cowboys etsii puollustajia ja mahdollisesti myös kovanluokan hyökkääjää joukkueeseensa!
Kriteerit: vähintään supertähti taso

-pelipaikka oli OL tai VP/OP
-omistaa mikin,huumorintajua ja olisi aktiivinen pelaaja!
Perustettiin just kaverin kanssa uusi seura! ite oon aivan just legenda 3 tasolla ja reilu 2 pinnaa per peli ja toinen kaveri on myös legenda 3 ja silläkin n. 2 pinnaa per peli tahti! tarkoitus olisi ruveta todella pärjäämään tässä pelissä hyvin,mut ei liian tosissaan oteta kummiskaan! ;) ohessa linkki joukkueeseen http://www.easportsworld.com/en_US/c.../21323/members

Jos jotakuta kiinnostaa niin vastaamalla tähän tai ottamalla yhteyttä PSN: Twister_84

-Leningrad Cowboys- #10 Pavel Bure
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Moro! Eli totanoin. Leningrad Cowboys etsii puollustajia ja mahdollisesti myös kovanluokan...

-Leningrad Cowboys- #10 Pavel Bure

saisko vähän isommalla, kun ei oikein saanut selvää? meinaatko, että tulee enemmän halukkaita pelaajia teidän kolmen hengen jengiin, kun käyttää lehmän kokoista fonttia?
Ja kannattaa huomioida, että tosipelit alkaa, kun kentällä on se 5-6ukkoa/joukkue... kyllä noita botteja vastaan paukuttelee +2pinnaa/peli :rolleyes:
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

hc LA CHAUX DE FONDS 1919 hakee yhtä (1) pakkia ja maalivahtia.
Viime kaudella sijoituttiin top 100 ja elite tsämppioneja.
Tällä kaudella ollaan pyöritty tuolla top 50.

Elikkäs vaatimukset:
- Aktiivinen (tavoitteena joka päivä pelailla)
- Kokemusta eashl:stä
- 1.Tili (eli ei mitään kakkos tili amatööri kortteja)
- Melko kovat tilastot
+ Mikki on plussaa

Meidät tavoittaa tuolla PSN Tjujunelja tai yv täällä sitten.
http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/6099/overview



 
Viimeksi muokannut moderaattori:
EXTRA ORDINARY GENTLEMANS ETSII!

Joukkueemme tarvitsisi hyvän keskushyökkääjän sekä maalivahdin, jos luulet olevasi hakemamme henkilö niin laitappas viesti psn: oku83

Ps: mieluiten vähintää k18 ja mikki ois plussaa!
Pyörimme elite 10-30 paikkeilla

Tiimin statsit täältä:
EA SPORTS World - Club Overview
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Fonttikoolla ja väreillä kikkailu loppuu tähän. Herättäkää huomiota pelitaidoillanne tai muuten vaan positiivisessa valossa.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Morjes! Elikkäs ilmoittelen itseni vapaaksi pelaajaksi.. Toivoisin joukkoeelta aktivisuutta ja mahdollisimman isoja pelejä.. Täs versios on pelei takaa joku 200 otteluu ja piste keskiarvo on 2,9 per peli.. Pelaan laidoissa, mut kyl se pakkikin jotenki onnistuu.. Yhteyden otot PSN jesssse123
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Morjesta,

Etittäs jengiimme puolustajaa, sentteriä/laituria ja maalivahtia. Jengin kokonaistilastot on 123-44-13, tällä kaudella ollut sen verran epäaktiivista(17-4-1), että päätettiin lähteä pelaajaetsintöihin. Vaatimuksena olisi pelitaidot, jonkinlainen aktiivisuus ja skypehommat ja/tai pleikkarimikkihommat olisivat plussaa. Yhteydenotot muhun täälä tai PSN-verkossa, kumpikin käy.
http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/6565/overview tuosson vielä linkki jengisivulle.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Lockout Warriors vasenta puolustajaa!

Minim. supertähti 3 kortti, ja kokemusta olisi hyvä olla jonkin verran.

- Pelaa joukkueelle
- Osaa avata
- Pelaa suht maltillisesti, eli ei hae aina sitä super avojääpommia kun on mahdollisuus

Yhteydenotot: Korkokokorko, veikka88 tai Rix447

EA SPORTS World - Club Overview
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Finnish Knights: Etsii aktiivisia pelaajia joilla on tavoitteita olla joskus korkeella ei mitään napunapu miehiä ne voi unohtaa asian heti, eli lähetään siittä että pelataan joukkueelle niin hyökkäys kuin puolustus päässä. Tällä hetkellä senterin paikka on aika lukkoon lyöty, itse voin pelata kumpaa laitaa vaan miten pelipaikat sitten menee. Mut pakeille löytyy kumpiki paikka. Niin tosiaan meillä on kummallaki legenta kolmonen. Ruukaamme aloitta pelit klo.18.00 aikoihin jos ei toisin sovita ja viikonloppusin voi olla muutoksia, mut arkisin tuo aika.

Vaatimukset:
-Sinulla on vähintään supertähti
-Pelaat joukkueelle
-Et kärky turhaan vastustajan siniviivalla, osaat luopua kiekosta oikeaan aikaan ettei tuu turhia kiekon menetyksiä.
-Sinulla on tavoitteita.
-Pakeille sitten, että osaa avata peliä nopiaa tarvittaessa rauhoittaa, joka olisi plussaa ylivoimapelissä ja alivoimalla saa purettua tiukan paikan tulleen. Jokaisella on oma paikka mitä pelataan niin ei tarvi ylisuoriutua.

Joukkueen tatsit: EA SPORTS World - Club Overview

Yhteyden otot täällä yv:nä.. Tai PSN: RovaniemenDaWolf tai Jakkeri86
Rohkeasti vaan viestiä tulemaan..

Skype ois plussaa jos mahdollista.. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Terve!
Sohvasoturit etsii pelaajia kerhoon.

Vaatimukset:
EI OLE!

Tavoitteet: Kehittää kortit hyviksi, että pääsee parempaan paikkaan pelaamaan. :)

Laittakaa joko liittymispyyntö suoraan, yv täällä tai pleikalla. PSN: Cahuri
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat


Carlsberg HC
etsii rosteriin kovatasoista maalivahtia, koska pelaammehan enimmäkseen 6v6 ja 5v5 pelejä. Veskarilla tulisi olla paljon kokemusta koppien ottamisesta EASHL:ssä korkealla tasolla. Plussaa olisi myös, että pystyt pelaamaan kentällä hyvin, mutta ei siis pakollista. Tällä kaudella olemme olleet top-10:ssä ja yleissijoitus on 14 tällä hetkellä.
Veskarit, jotka olette kinnostuneita, ottakaa yhteyttä pleikkarin puolella meikäläiseen tai joukkueen GM:ään paahtis71:een.
 
Ylös Bottom