Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Steal Bikes #40 C/LW/RW

Haen uutta kovaa seuraa, Elitessä pitäs pärjätä vähintään.
Syöttelen mielummin kun teen itse maaleja, jos haette pelaajaa
joka tekee kaiken yksin niin ei tarvitse vaivautua. Paikan tullen osaan
kyllä laittaa kiekon häkkiin. Mikki löytyy, ikää 20 vuotta.

Teiltä odotan
täysi-ikäisyyttä ja hyvää porukkaa joka ei turhasta menetä malttiaan
eikä pelaa hampaat irvessä huutaen kaikille, potkien mummoja ja hakaten vaimoaan.
Peli on myös joukkuepeli, jolloin voitot ja myös häviöt ovat yhteisiä.

Kokemusta
on tästä pelistä varmasti enemmän kuin monella muulla
ja oikeastaan kaiken osaan mitä tästä voi oppia, kaikki pelimuodot käyty
läpi (EASHL alottelin vasta maaliskuussa, joten pelitahti n. 300 peliä/kk):

HUT
: 729-441-101 = 1271 peliä
ONLINE: 83-6-2 = 91 peliä
EASHL: C: 304 / LW: 199 / RW: 98 / D: 173 = 774 peliä
Yhteensä 2136 peliä

PSN: teermu
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

No siis tässä lainaus tuolta aloitusviestistä:
Eli ketju ei ole vain joukkueiden ilmoitusta varten. Toki noi suorat kysymykset että pääseekö jengiin voi hoitaa yksityisviesteillä, mutta sitä edellinen viesti kyllä kuuluu ihan aiheeseen. :)

Täältä poistettiin muutama viesti joten ne eivät näy. Missään tapauksessa aikaisemman viestin ei ollut tarkoitus antaa sitä kuvaa että pelaajat eivät saa hakea vaan sen oli tarkoitus muistuttaa että kaikki joukkueeseen liittyvät kysymykset lähetetään yksityisviestinä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Etsin kesän ajaksi seuraa jos hyvä seura löytyy niin myös nhl14.

Ikää 16 mikki on skype on fb on.

Pelit: n. 2300

Pisteet: n. 5500

+/- n. 700

Joukkuepeliä löytyy, teen maalit tarvittaessa, en ole ENÄÄ mikään kusipää :D.

Pelipaikat: OL, KH, OP, MV

Joten jos kiinnostaa niin ota yhteyttä täällä yv tai psn. hirvikorpi_XD

EDIT: SEURA LÖYTYNYT
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Uuni tuore kerho hakee rosteriin täyttöä tällä hetkellä kerhossa on 4 pelaajaa ja lisää kaivattaisiin isompiin peleihin tavoite saada paljon 5v5 6v6 pelejä ja ihmisveska löytyy. enimmäkseen pakkeja haemme mutta kyllähän tuota muutama hyökkääjäkin mahtuu. Kerhon pelaajilla on kokemusta paljon eliitin puolelta vaatimuksia en nyt hirveästi laita kuhan kortti on supertähti tai parempi että pysyy vauhissa mukana ja kentällähän ne taidot vasta nähdään. :) Joten yv:tä täällä jos kiinostaa! ps. rentoa pelimeininkiä ja hyvää kesää!
laitetaas vielä seuran nimi eli The great hawks

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/107649/overview

Nostellaas. eli pakit etusijalla mutta voidaan me ehkä hyökkääjäkin ottaa.
päivitetään sen verran et mv mahtuu myös voi tulla vaikka 2 acolla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Maalivahdille joukkuetta.

Lege 2 kortti löytyy aktiivisuutta löytyy joka päivältä.

Viestit täällä.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Punakone etsii kesäksi pelaajia kaikille paikoille pitääkseen hyvää aktiivisuuttaan yllä myös kesähelteiden keskellä. Toki jos olet kova peluri, niin ei kengänkuvaa tule persuuksiin myöskään uuden version pariin siirryttäessä. Tarjoamme hakijalle taitavan ja mukavan porukan, joka suosii isoja pelejä ja jonka kohdalla ei tarvitse pelätä kaatumista tai uudelleenperustamista joka kuukausi.

Yhteydenotot joko täällä, tai mieluiten PSN:ssä nimimerkille wickedtah69. Kaikki hakemukset luetaan ja käsitellään joukkueen kesken mahdollisimman nopeasti.

Hyvää kesää!
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Woodhands rekryää jo NHL14 varten!


Jo puolisentoista vuotta porskuttanut "puukädet" tähyilee vielä markkinoilta yhtä tai kahta täsmähankintaa NHL14 silmälläpitäen. Kasassa on jo tusinan verran sällejä, mutta haluamme löytää vielä sen puuttuvan palasen NHL13 parista jotta voimme startata NHL14 heti valmiilla rosterilla! Olemme aktiivinen, isoja pelejä (6vs6) pelaava joukkue, joka uskoo joukkuepelin ja syöttelyn maagiseen comboon. :) Emme ole absoluuttisesti maailman paras jengi, mutta arvostammekin hyvää joukkuehenkeä enemmän kuin ns. "väkisinvoittamista". Emme me silti huonoja ole. NHL13 parissa Woodhands juhli viime syksynä EHL-voittoa ja tässä keväällä matka katkesi puolivälierissä, mutta tukeva paikka EHL Elitessä on siis takataskussa myös ensi versioon! Jos oikeanlaisia vahvistuksia löytyy niin myös EHL-peliaikaa on mahdollista ansaita! Arvostamme hyviä tyyppejä, pelisilmää, syöttöhanakkuutta, joukkueuskollisuutta ja monipuolisuutta pelipaikkojen suhteen. Kaikki saa ottaa yhteyttä, vaikka eniten tarvitsemmekin tasokasta sentteriä/sentterilaituria! Emme arvosta omia pisteitä tuijottavia yksilöitä emmekä monella accolla säätäjiä. Ottaessasi yhteyttä, kerro itsestäsi kattavasti ja perustele miksi sopisit puukädeksi. :)

Aurinkoista kesää! :)

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/23907/overview (joukkueen ea-sivut)

masapunda - YouTube (puukäsien epävirallisen virallinen youtube-kanava t.masapunda)

Woodhands (epäsäännöllisesti päivittyvä woodhands-blogi)

Yhteydenotot täällä tai pleikkarilla allekirjoittaneelle, PSN: Raisinger
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

NOSTETAAN
Joukkue nimeltä XxLegendsxX hakee vähän joka paikalle vahvistusta. Paria kovan tason hyökkiä kaivattais ja paria kovaa pakkia. Legenda kortti pitäis olla. Kokemusta elite jengeistä olis hyvä olla. Ota yhteyttä psn habahabazuzu tai täällä yv:nä
Joukkueen tilastot tältä kaudelta oli 235-66-12 oltiin eliten 58 ja ovr on 124
 
Karhut murisee taas!

KARHUT olisi valmis tekemään sopparin kykenevän maalivahdin kanssa!

sen verran paljon tuli hyviä hakemuksia edellisellä kerralla, että nyt hyvissä mielin lähdetään hakemaan maaliivahtina pelaavaa kesäaktivistia. eli nyt kesällä pelejä pelataan ainakin lähes joka päivä. tarvetta ja halua olis päästä noita mokke pelejä enemmän pelaamaan. joku meistä on saattanut tuolla tolppien välissä käydä kahtelemassa tilannetta, mutta luottoa ei itseen ole ilmeisestikkään tarpeeksi vielä, jotta joka ilta sinne joku menis :)

vaatimuksena ainaki sen verran, että kokemusta tarttis jo olla ja kiekot sais tietty kohtuullisella varmuudella jäädä maalin ulkopuolelle. ikääkin olisi hyvä olla jo jonkin verran, sillä onhan meilläki sitä aikalailla ellei jopa liikaakin ;). se että tarvittaessa pystyisi pelaamaan kentällä ei ole ainakaan haitaksi :)

Karhut jatkaa aivan varmasti NHL14:än parissa samalla rungolla, jolla täällä on pelattu jo NHL12:stä asti, joten joukkueena Karhut on vakaa ja varma kerho. Pelejä kaudessa kertyy n.200-300. peliaikamme sijoittuu yleensä iltoihin ja myöhäisiltoihin.

*ainiin, mikäli vielä joku todella varma ja vakaa ja mukava kaveri löytyisi OP:n paikalle niin sellaisellekkin saattaisi paikka löytyä!


Yhteyden otot: minulle täällä tai psn: Jorma, jii1984, MiniMeArt tai Miikka555

-Jorma
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

HC KARVAKIVEKSET PRKL HAKEE PELAAJIA. tarkotus olisi mennä nhl 14 ehl divisioonaan ja sitä kautta eliittiin. haetaan pelaajia joka paikalta ja pitäisi löytyä legenda kortti eikä mielellään 2 accoja. yhteyden otot PSN: ErKki_BoY_99
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Päivitystä edelliseen...
Eli Unreal Gentlemans (http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/111655/overview). Hakee rosteriinsa lisää pelimiehiä, joukkue oli kasassa 2 kautta sitten, ja nyt jatkaa pelailua. Joukkueessa on nyt 5 pelaajaa ja lisää tulossa. Haemme hyökkääjiä ja pakkeja, maalivahdin me jo löysimme. Pelaajalta vaadimme kokemusta eliittiseuroista ja legenda 3 kortin. Nyt pienempiä pelejä tulee, mutta ensikaudella rupeaa pyörimään jo isommat pelit. Sijoitus pyöri viimeksi siinä top 50 paremmalla puolella ja samaan pystymme varmaan nytkin! Aktiivisia pelaajia seurasta löytyy, joten päivittäisiä pelejä tulee kesälläkin.
Ota yhteyttä täällä tai PSN: Happy_Feet81 tai fak_mii :cool:
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Uusi joukkue All Hope is Gone etsii pelaajia riveihinsä. Maalivahteja,hyökkääjiä sekä pakkeja otetaan vastaan. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä minun lisäksi yksi jonka kanssa meillä on jo nhl10-13 asti kokemusta yli 1000 pelattua eashl peliä per nhl, eli kokemusta on jo jonkin verran. Entisillä seuroilla ollaan keikuttu ammattilais-eliitti div. välillä joista jokaisesta on tullut myös mestaruuksia. Nyt vaan on uuden tiimin aika uudella verellä eli ei muuta ku kaikki kenellä on vähintää supertähti 3 kortti ni kokeilemaan muutamat pelit ja parhaimmat jää kokoonpanoon pysyvästi. Psn: ANIMALpak82 johon voi laittaa kaveripyyntöjä ja halukkuutta joukkueeseen:)
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Frozen Goons
Matka jatkuu kohti NHL14 ja uusia pelaajia otetaan kokeiluun, Joukkueella on tarkoitus osallistua EHL:n eliteen ensi painoksessa ja muutenkin pelaamme mahdollisimman paljon 6vs6 pelejä.

Vaatimuksia:
-Kokemusta 6vs6
- 1acc
-aktiivinen
-joukkuepelaaja


Viestiä tulemaan PSN Korkokokorko, Rix447 tai Jesssse123


Linkistä lisää infoa ---> EA SPORTS World - Club Overview

 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Woodhands rekryää jo NHL14 varten!


Jo puolisentoista vuotta porskuttanut "puukädet" tähyilee vielä markkinoilta yhtä tai kahta täsmähankintaa NHL14 silmälläpitäen. Kasassa on jo tusinan verran sällejä, mutta haluamme löytää vielä sen puuttuvan palasen NHL13 parista jotta voimme startata NHL14 heti valmiilla rosterilla! Olemme aktiivinen, isoja pelejä (6vs6) pelaava joukkue, joka uskoo joukkuepelin ja syöttelyn maagiseen comboon. :) Emme ole absoluuttisesti maailman paras jengi, mutta arvostammekin hyvää joukkuehenkeä enemmän kuin ns. "väkisinvoittamista". Emme me silti huonoja ole. NHL13 parissa Woodhands juhli viime syksynä EHL-voittoa ja tässä keväällä matka katkesi puolivälierissä, mutta tukeva paikka EHL Elitessä on siis takataskussa myös ensi versioon! Jos oikeanlaisia vahvistuksia löytyy niin myös EHL-peliaikaa on mahdollista ansaita! Arvostamme hyviä tyyppejä, pelisilmää, syöttöhanakkuutta, joukkueuskollisuutta ja monipuolisuutta pelipaikkojen suhteen. Kaikki saa ottaa yhteyttä, vaikka eniten tarvitsemmekin tasokasta sentteriä/sentterilaituria! Emme arvosta omia pisteitä tuijottavia yksilöitä emmekä monella accolla säätäjiä. Ottaessasi yhteyttä, kerro itsestäsi kattavasti ja perustele miksi sopisit puukädeksi. :)

Aurinkoista kesää! :)

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/23907/overview (joukkueen ea-sivut)

masapunda - YouTube (puukäsien epävirallisen virallinen youtube-kanava t.masapunda)

Woodhands (epäsäännöllisesti päivittyvä woodhands-blogi)

Yhteydenotot täällä tai pleikkarilla allekirjoittaneelle, PSN: Raisinger

Nostetaan! Edelleen etsimme sitä syöttötaitoista sentterilaituria! :)
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

We Kings etsii riveihinsä pelaajia ympäri kenttää

-Yksinkertaisesti halutaan vaan pelaajia, että päästäs melko isojen pelien makuun päivittäin. 2nickit passaa hyvinkin, katsellaan sitten uuden version tullessa, että onko molemminpuolin halukkuutta jatkaa sopparia EHL-peleihin asti. :)
-Joukkue käyttää pelaillessa skypeä, joten tulevilla pelaajilla se tulisi löytyä
-Yhteydenotot joko täällä(sähköposti-ilmoituksen vuoksi tulen lukemaan sen aika nopsaan :) tai PSN-verkon puolella tunnukselle Hbnzo. Seuraanliittymiskutsuja voi myös lähetellä, mutta olisi suotavaa lähettää ensin pieni infopaketti minulle jompaan kumpaan osoitteeseen
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Morjens!

Sakari Kaulaote etsii tiimiä,kun alkaa olemaan mitta täynnä sparri pelejä.

Pelaan OL,pelityylini on paljon taklaava ja syöttelevä voimahyökkääjä.

pystyn pelaamaan myös sentterinä,mutta aloitukset ovat heikkous.

eli löytyskö vielä kesäksi tiimiä jossa ois aktiivisesti tyyliin 5vs5,6vs6 pelejä kun ei jaksais pelata 2vs2 jne pelejä.

Mikki löytyy

Legenda 3

ikää 33

Pisteitä kaikki pelit mukaan lukien n.1300 ja oisko pelejä about 650?

Toivon mahdolliselta joukkueelta paljon syöttelevää pelityyliä missä kiekko liikkuu aktiivisesti

Mahdolliset yhteyden otot:pSN hamppilan-vote

Harvoin käyn täällä katsomassa viestejä.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Kesätiimiä vailla!

Nykyisessä jengissä (HC KisaVeikot) on pelit hiljentynyt aika tavalla, joten kun itselläni vielä riittää hieman virtaa höntsäillä eikä sparripelejäkään kokoajan jaksa, niin haeskellaanpa kesäksi uuteen porukkaan. Periaatteessa kykenen pelaamaan kaikkia paikkoja ihan ok, mutta eniten tullut pelattua molemmilla laidoilla tai pakkina (mieluisimmat paikat vl ja vp). Hakisin mielellään sellaista aktiivista ja rentoa jengiä, jossa pelataan toki voitosta mutta kuitenkaan ei tappion osuessa kohdalla jäädä sitä turhaan itkemään.

En todellakaan ole mikään taitavin pelaaja, joten siitäkin syystä tykkään hyökkinä pelata enemmän fyysisellä, isolla ja nopealla ukolla, jolloin pystyn luomaan hyvällä karvauksella ja taklauksilla tilaa ja aikaa muille ketjun jäsenille. Pisteitä on tullut n. 1,3/peli eli mikään pistenikkari siis en todellakaan ole, toki noin puolet peleistä olen pelannut pakkina niin se tietty vähän alentaa tuota arvoa.

Jos kiinnostuit, niin yhteyttä täällä yv:nä tai PSN.

Nostetaas takaisin tätä omaa hakuilmoitusta. Jos löytyisi tiimiä, missä pelattaisiin aktiivisesti ja iso osa peleistä pelattaisiin klo 16-23 välillä. Olisi myös plussaa jos kerholla olisi jonkinlainen chat esim. Skypessä (tai IRC:ssäkin), että ei tarvitsisi pleikan puolella olla kokoajan ihmettelemässä että olisiko pelejä tarjolla.

Pystyn pelaamaan hyökkinä n. 2 pistettä per peli -tahdilla (ja sparrissa nyt viimeisen kuukauden aikana n. 3p/peli), että aivan kädetön ukko en sentään ole. Ja pommeja on ainakin luvassa eli joka kerta viedään taklaukset loppuun asti karvaustilanteissa, vaikka sitten jäähyn uhalla ;)
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Tereve!

Maalivaahti etsisi seuraa.
Korttina minulla on Legenda 3.
Pelejä alla 370kpl. Nollapelejä on 31kpl. Nollapelieriä 266kpl. Rangaistuslaukauksia 13 ja torjutut 9.
T% 84. Päästettyjen maalien ka. 2,67. Läpiajolaukauksia 79 ja torjuttuja 52.

Siinä olisi vähän tietoa.
Kokemusta on tullut isoista ja kovista peleistä.
6vs6 pelejä etsisin. Jotain jäi sanomatta, niin rohkeasti kyselemään!
Viestiä saa laittaa joko tänne, tai PSN: Cahuri[/I]

Nostellaans!
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Gretski999 etsii ykkös-tai kakkosaccolle aktiivista eliititason seuraa jossa pelailtas paljon maalivahdin kanssa ja jopa 6v6 pelejä päivittäin :) itestä en oikein osaakertoo horveesti enkä tilastoja muista mutta noin2 pisteen pistekeskiarvo ja plus miinus huitelee reilutuhannessa.osaan liikuttaa kiekkoa ja syöttää poikkareita ja tarvittaessa itse lämätä polvi maassa sopivasta syötötstä. Parhaani mukaan yritän puolustustakin auttaa enkä kärky. Olen 15 mutta toivoosin että se ei vaikuttaisi päätökseenne, lukioon menen syksyllä, joten ihan tyhmäkään en ole. Pystun pelaamaan kaikkia paikkoja, mutta hyökkääjänä olen parhaimmillani. Terveisin Gretski999 ;) kesänjatkoja


Edit:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/107649/overview


The great hawks hakee riveihinsä vahvistuksia ympäri kenttää. vaatimuksia sen verran että omistat vähintään supertähti kortin ja pelaat syöttelevää peliä. Pelaamme yleensä klo. 18.00 jälkeen.
Jos kiinostuit ilmoita viestissä hieman tilastoista kokemuksesi eashl peleistä, yhteydenotot täällä yv:nä. Pelaamme rennolla asenteella, emmekä lähde pois heti 1 häviön jälkeen.


 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom