Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Kekko

New Member
Avataan boksille oma ketjunsa myös.

Itsellä on seura mutta sen tulevaisuus ilmeisesti hiukan epävarma.

CV lyhykäisyydessään.

-Kokemusta nhl 11/12 satoja pelejä, nhl 13 vajaa 30 josta reilu puolet veskarina.
-Ikä kohta kolmekymmentä.
-LW,C,RW sopivat parhaiten minulle, pelaan voimahyökkääjällä ja kovanaama pakilla. Veskan hommat kiinnostaa ajoittan.
-Pelatut ottelun nhl 13, 8 9+11 taklaukset 40 kovapoika rouhimaan :D Tykkään karvata ja maalin edessä tehdä maskia ja takoa ripareita siään.

Lisätään vielä omia toiveita.

-Yli parikymppistä väkeä
-Pelit ajottuisivat arkisin 17-19/21 ja viikonloppuisin päivisin, noh miksei myös iltaisin.
-Sopivan tosissaan voitosta pelailua, ei peilkkää höntsäystä.

oiskohan siinä sopivan lyhyt cv.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Meikäläisen CV

-Kokemusta ei juurikaan ole EASHL:Stä aikasemmista versoista, oon keskittyny muihin pelimuotoihin, mutta nyt sitten ruvennu tätä pelaileen
-Ikää löytyy parikymmentä
-Keskushyökkääjällä tullu pelailtua nyt 26 matsia tehoin 21+18
-Maalivahdilla tullu myös 4 matsia pelattua, torjuntaprosentti 0,859, mukaan mahtuu myös 2 nollapeliä.

-Pelit pääsääntösesti iltasin

Jos jotakuta kiinnostaa niin pistä boxin puolella viestiä gamertag t33mu92
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Joo, elikkäs Whalers Hockey etsii riveihinsä kahta aktiivista hyökkääjää (keskushyökkääjä, laituri) pelaamaan vakituiseen kokoonpanoon. Olemme jonkin aikaa sitten perustettu kerho,
ja olemme kaikki kokeneita EASHL-pelaajia, joilta löytyy legenda 2-kortit. Pelaamme syöttelevää joukkuepeliä ja pyrimme puolustamaan koko joukkueena.

Vaatimuksia

  • 18+ vuotias
  • Aktiivinen
  • Omaat aikaisempaa kokemusta ja ainakin supertähti 2-kortin (mitä korkeampi kortti sen parempi)
  • Joukkuepelaaja
  • Olet rento ja asiallinen, et hermostu vaikka pataan aina joskus tuleekin

Pelaamme arkisin ja vkoloppuisin joka ilta klo 20.00 eteenpäin. Oma mikki olisi suotava. Olemme rento joukkue ja emme ota peliä liian tosissaan, vaikka voittoa lähdemmekin aina tavoittelemaan.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä livessä Gamertag: Jazz FZ
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Capital Punishment hakee edelleen 1-2 pelaajaa, toivottavasti et ole yhden kikan tai yhden pelipaikan ihme. Osallistumme tulevaan EHL turnaukseen, pelaamme mieluusti "oikeaa" kiekkoa, käytämme mikkejä ja emme huuda kurkkusuorana jos tehdään virheitä. Voittoa haetaan, jos ei tule niin ei saada itku-potku-raivareita. Kannattaa pistää meikäläiselle viestiä livessä, tulet vaikka kokeilemaan muutaman kerhopelin meidän kanssa.

Parasta tiimin kannalta olisi iltaisin pelaileva kaveri, joka jää pidemmäksi aikaa pelaamaan meidän kanssa. Ja se yhteydenotto? Joko täällä tai sitten livessä suoraan "supernezza".

-SN
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Gamertag: Beastrick
Ikä: 19
Pelipaikka: Maalivahti
Kortti: Superstar 3 (lähellä Legend)
Haettavan joukkueen taso: ei väliä

Maalivahti siis tarvitsisi EASHL tiimiä. Aikaisempaa kokemusta löytyy EASHL peleistä ja osaan olla melko rauhallinen kaveri tiukoissa tilanteissa. Osaan torjua one-timerit usein (luotan kuitenkin yleensä siihen, että puolustajat hoitavat poikkisyötöt) ja läpiajotkin menevät todella hyvällä prosentilla. (82%) Odotan tulevalta joukkueelta ymmärrystä, että kyseessä on tiimipeli. 1-0 häviöistä on turha katsoa maalivahtia, jos kerran vastustajan päässä ei edes kerran soinut. Tosin pystyn joskus kantamaan tiimiä todella hyvin, (yli 30 nollapeliä) mutta tiimin menestys ei saisi olla vain minun käsissäni vaan myös hyökkäyksen ja puolustuksen on hoidettava oma roolinsa. Vaikka pelaankin melko kilpailullisesti, niin olen todella rento kaveri, joten vaikka vasta aloittelisit seuraa, niin kannattaa pistää viestiä. Toisinaan voin osoittautua jopa paremmaksi kuin NHL:n kuuluisat hämähäkki molarit. Siitä kertonee mm. 86% torjunnat ja A-/A arvosana. Micin omistan, joten kommunikaatio pelaa ja pelisilmää löytyy. Tiimin koolla ei ole väliä kunhan porukka on aktiivista. Itse pelailen usein klo 17-01 välisenä aikana.

Mikäli kiinnostus heräsi, niin pistä viestiä xbox livessä ja kerro mitä mahdollisuuksia sinulla on tarjota.

Tiimi löytynyt!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Edit: Joukkue löytynyt
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Donkeys of finland hakee pelaajia seuraaville pelipaikoille. LW,RW,LD ja RW ite pelaan keskushyökkääjää ja iteltä löytyy Veteraani 1 kortti, mitään sen suurempia vaatimuksia ei oo ku että ikä mielellään lähempänä 18 ku 10. Kaikki halukkaat testaileen! Seura on just perustettu. Pistäkää viestiä täällä, tai sit suoraan boxilla, gamertag: t33mu92
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Arctic Knights hakee pelaajia joka pelipaikalle

Kahdella pelaajalla ei oikein kunnon matseja EASHL:ssä saa, niin ainoa järkevä vaihtoehto on ruveta rekrytoimaan lisää jäseniä joukkueeseen. Pelaamme voitosta, mutta kuitenkin tappiosta ei suututa, vaan niistä vain opitaan. Sinun tulisi olla ennen kaikkea aktiivinen ja ehkäpä tärkeimpänä pelata joukkueen eteen. Mitään kikkailijoita, jotka luulee olevansa ainoita pelaajia jäällä ei katsota hyvällä. Olisi myös suotavaa, jos ikää löytyisi se kahdeksantoista vähintään, mutta poikkeuksiakin voidaan tehdä mikäli siltä tuntuu. Mikki ei ole ainakaan vielä pakollinen, koska itse emme ole vielä mikkiä käyttäneet, mutta olemme siirtymässä käyttämään mikkejä.

Tarjoamme sinulle runsaasti peliaikaa ja paikan, jossa voit pelata melkein joka päivä. Vaikka joukkue onkin melko uusi, niin taso on kuitenkin niin hyvällä tasolla tällä hetkellä kuin vain kahdella pelaajalla (pakilla ja hyökkääjällä) voi tällä hetkellä olla. Kummallakin pelaajalla tällä hetkellä Veteran 3 - kortti, mutta piakkoin supertähti 1. Jos joukkue millään tavalla edes hieman kiinnosti ja haluat kokeilla pelejä täällä, niin ota yhteyttä joko yv:llä tai sitten boksilla viestiä GT: JPFI
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

DO54h.png


Royals HC hakee nyt yhtä "all-around" hyökkääjää ja oikeaa puolustajaa. Royals HC on äskettäin perustettu klubi jossa ihannoidaan syöttöpeliä ja vahvaa kiekkokontrollia. Seuralla on pelattu about parissa viikossa noin 80 ottelua, joten peliaikaa on luvassa rutkasti pelaajillemme



Odotamme pelaajiltamme seuraavaa


Aktiivisuus on tärkeintä jotta saadaan yhdessä pelejä alle.
Olet mahdollisesti lähestymässä kahdeksantoista ikävuoden rajapyykkiä (Poikkeuksia tehdään).
Olet pelannut aikaisemmin EASHLää, etkä ole totaalinen vastaantulija.
Mielummin jaat kun tuhlaat, passaat kun on paikka etkä ajattele olevasi ainut pelaaja jäällä.



Mitä tarjoamme?


Joukkueen jossa voit pelata joka päivä, hyvällä tasolla.
Joukkueen jossa suositaan enemmän syöttämistä kun ampumista.
Joukkue jossa pelataan tosissaan mutta kuitenkin aina pilke silmäkulmassa.



Jos kiinnostuit edes hieman, on jotain kysyttävää tai haluat lähteä kokeilemaan peliä kanssamme, ota yhteyttä mieluiten boksilla, GT: bAntufrAnk tai täällä YV:llä.


Yhteydenottoja odottaen,
Bantu
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Kokenut eashl pelaaja vaikka hyvää joukkuetta josta löytyy mahdollisesti ainakin yksi puolustaja.. paikat joita mieluiten pelaan on lw/c olen puolustava hyökkääjä jos sitä tarve vaatii, syöttelen erittäin paljon ja näen vapaan pelaajan muuallakin kuin takatolpalla tai maalinedessä.. pelinrakentaja/suht hyvä kahdensuunnan hyökkääjä.

+legenda 2 kohta 3
+kokemusta 09 alkaen n.800peliä keskimäärin eashl..
+reilusti yli 18v
+20.30 pelailee
+käyttää mikkiä..

livessä mrhardd
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

CV:

-1500 sparripeliä NHL12:sta, joku 200 NHL13:sta.
-Täysi-ikäinen.
-Centteri on pelipaikka #1, laituritkin menee.
-Joukkuepelaaja henkeen ja vereen.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Minun CV:

-18 Vuotias
-Pelailen aktiviisesti joka päivä, yleensä vähintään sen 1-2h/päivä.
-Kortit Mokella ja Kenttäpelaajalla Superstar 3 (Mokella pelattu 116 peliä ja 49 voittoa, kenttäpelaajalla 133 peliä ja 74 voittoa, molemmilla tämän hetkinen arvosana on A-)
-NHL 12:ssa EASHL-pelejä oli kenttäpelaajana noin ~250 ja melkein 2pojoa per peli tahdilla, myös sen ~250 EASHL-peliä tuli pelattua maalivahtina NHL 12:ssa
-13:ssa on tulut pelattua noin ~100 EASHL-peliä kenttäpelaajana suunnilleen piste per peli tahdilla, ja maalivahdilla on tilillä sen ~110 EASHL-peliä.
-Olen ehkä pelityypiltäni semmoinen "joka paikan höylä", koska osaan ja tykkään pelata oikeastaan joka pelipaikkaa, eniten kuitenkin vasenta laitaa ja mokkea tykkään pelata, tosin ei haittaa vaikka joudun pakkiinkin, koska hommat hoituu sielläkin.
-Pelityylini oikeastaan perustuu siihen että yritän aina katsoa että voiko syöttää ennen kuin lauon, enkä siniviivaltakaan ala pakkina turhia laukaksia ottamaan, osaan syötellä hyvin myös. Pelaan voimahyökkääjällä vasemassa laidassa, joten olen aika kova ottamaan kroppaa ja pelissä napsahtaakin aika monta taklausta per peli, mutta en kummiskaan tee tyhmiä selästäpäin taklauksia ja osaan poke checkasta myös hyvin enkä ottele kauheasti kampituksia.
-Maalivahtina olen ihan hyvä, osaan pitää etukulman kiinni, kuhan puolustajat pitävät syöttölinjat kiinni. Enkä päästele helppoja laukaksia sisään.

Livestä minut löytää Gamertagilla iNPP
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Täällä ois kans seura hakusessa. Pelipaikkana käy melkein mikä vaan mutta mieluisin on oikealaituri. Hyökkääjänä pelaan aika fyysistä peliä(rouhija), mutta myös syöttely ja maalinteko hoituu. Eli sopeudun kyllä erilaisiin pelitapoihin. Nhl 13 matseja takana n.100kpl ja legenda kortti on seuraavana edessä. Rentoa pelaamista, mutta toki aina voittoa tavoitellen. Mikkikin löytyi vasta varastosta joten semmoinen on, mutta ei vielä paljoa kokemusta sen "hyödyntämisestä". Yritän pelailla aktiivisesti lähes joka ilta/yö, mutta kun on jo tuota perhettäkin kertynyt, niin luonnollisesti en ihan aina pääse pelaamaan. Yhteyttä vois ottaa mielellään suoraan livessä ja nimimerkki siellä: Ibi88
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

HC Bulldogs etsii pelaajia täysin uuteen joukkueeseen. Käytännössä kaikki paikat vapaana paitsi Centterin paikka on alustavasti varattu. Hyper aktiivinen ei tarvitse olla, koska itse perheellisenä ihmisenä aikaa löytyy yleensä ainoastaan illoista. Vkl:t ovat sitten asia erikseen.

Vaatimuksia ei kauheasti ole. Ainoastaan, että on perustaidot hallussa ja motivaatiota pelata.

Tällä hetkellä joukkueessa on 3 pelaajaa eli vielä 3 pelaajaa puuttuu, että saataisin joka paikalle pelaaja.


Jos kiinnostaa niin livessä viestiä tulemaan: BattleAxe2598
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Kerhomme hakee paria vahvistusta..siis vahvistusta ei aloittelijaa kovaan, mutta rentoon porukkaan. Vakiojäseniä meilllä on 3-5, mutta tällä hetkellä harvoin saadaan täyttä viisikkoa liikkeelle ja se olisi ideaalitilanne. Pelipaikat on neuvoteltavissa ja hyvän kombon löydyttyä mennään sillä. Maalivahdin paikka on aina vapaana. Pelaamme joukkuepeliä eli pellet ja sooloilijat voivat skipata suoraan. Olemme linjoilla suhteellisen aktiivisesti min. parina kolmena iltana viikolla ja vloppuisin tilanteen mukaan, mutta viime aikoina aktiivisesti. Mikki ei ole pakollinen, mutta sellainen meiltä kaikilta löytyy.

Laita viestiä livessä tagille: just gero ja otetaan parit matsit alle ja katotaan sen jälkeen lisää.
 
Vastaus: NHL 13 [PS3/X360] - keskustelua pelistä

Lisätään seuranhakuilmoitus :D eashl

HC Ruuhkatukat etsii mahdollisesti muutamaa puukättä lisää joukkueeseensa (xbox)

Joukkue:

- Joukkueen muodostavat kolme kaverusta, joiden keski-ikä pyörii 28 vuoden hujakoilla. Jokaisella on kiekkotaustaa takana.
- Joukkue on mallia harrastelija / amatööri. Emme pelaa kovinkaan aktiivisesti (pelipäiviä voi olla viikossa 0-5)
eli pelaamme silloin kun meillä on aikaa, vapaata ja halu pelata änäriä :)
- Pelit on pelattu kaksin tai kolmisin, riippuen onko kaikille passannut aikataulu ja näin toimitaan myös jatkossakin.
- Pelaaminen tapahtuu arkisin klo 17 - 22 välillä ja viikonloppuisin 9 - 18 välillä. Peliaika vaihtelee 1 -2 tuntia.
- Joukkueen sijoituksella ei ole merkitystä, välillä voitetaan, useimmin hävitään ;)
Nuo sparripelit vaan alkaa tökkiä pikkuhiljaa porukan perseilyn ja yksinyrittämisen takia. Omalla porukalla pelaaminen on mielekkäämpää.

Odotamme sinulta:

- Ikää saisi olla +- pari vuotta joukkueen keski-iästä
- Ymmärrät että on muutakin elämää kuin änäri, joka päivä ei ole pelipäivä, emme pääse pelaamaan päivittäin.
- Tajuat joukkuepelin merkityksen
- Pelipaikkaa voidaan kierrättää, näin olemme toimineet tähänkin asti
- Pelaajan tilastoilla / tasolla ei ole väliä, meiltä löytyy amatööri, supertähti ja legenda1. Joukkueen parhaalla pistemiehellä taitaa olla 90 pistettä.
Riittää että itse tajuat miten kiekkoa pelataan.
- Mikrofoni ei ole välttämätön, ei sitä oikein osaa edes tuntemattomien kanssa jutella ;)

Jos löytyy kohtalotovereita, niin laittakaa viestiä allekirjoittaneelle. Aletaan hieroa kahden suunnan sopimusta ;)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

HC Bulldogs etsii maalivahtia/kautta moni osaajaa. Tällä hetkellä on kasassa kentällinen, mutta maalivahdin hommiin pystyvä pelaaja puuttuu vielä. Muitakin paikkoja tulee varmasti mahdollisuus pelata, mutta maalivahdille olisi eniten huutoa.


Yhteydenotot livessä: BattleAxe2598
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Jonkinverran pelaillut esaria ja nyt olisi tarvetta tiimille,mielellään joukkue jolla saataisiin täysi kentällinen. aktiivisuutta peleihin löytyy, aamuvuoroviikolla arkena kello neljästä eteenpäin illasta sopii yhdeksään asti melkeinpä ja iltavuoroviikoilla kuuden jälkeen kun kotiin kerkiää. Viikonloppuna aikaa on aina jossei satu töitä olemaan lauantaisin. Edellistä versiota tuli pelailtua yhdessä tiimissä ja tätä tullut pelailtua kavereiden kanssa kolmen hengen omassa tiimissä mutta kaverit ei ole aktiivisia joten tiimille olisi tilausta. publalla tullut pelailtua tätä enempi nyt.

-Legenda1 kortti
-yli 18v
-mikki löytyy kyllä
-joukkuepelaaja
-toivomuksissa rento mutta asiallinen meininki :)

Yhteyttä voi ottaa täällä tai sitten livessä GT: Fryykkeli

Edit: Tiimi löytynyt
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Team Perkele ehtii olh tai pakkeja. Kuha osaat jotenki pelata nii pääset mukaan.

Eiku hakemaa vaa nii päästää pelaamaa

Siis centteri ja vlh o menny jo.
 
Ylös Bottom