Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Vkl kyllästyin viimisen kerran tähän ja tilasin uusimman God Of Warin mutta sitten kuiteski tänään aattelin et jospa VIELÄ kerran kokeilen ja olihan se kivaa kun johdin kaveria 6-0 ja oli taas niin mukavaa pelata mutta sitten 27 sekunttia ennen loppua EA:n yhteys palvelimiin jne. blaa blaa blaa joten kyllästyin TAAS viimisen kerran ja aattelin että antaapa olla ja ootellaanpa uutta peliä :D Tekis niin kovasti mieli haukkua koko EA porukka mutta enpä viitti vaivautua.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Mitenkä muuten tuossa Be A Prossa, joutuuko aina NHL:n harjoituspelien jälkeen takaisin farmiin kasvamaan vai kävikö mulla vain huono tuuri? Kolmessa harkkapelissä vedin yli 50 pinnaa kuten myös siinä Mastercard cupissa. +/- kuuden pelin jälkeen oli reilusti yli 100. Silti en ollut kuulemma tarpeeksi kypsä tositoimiin, vaikka rankki oli A+.


En tiedä johtuuko tämä tasoituksista vai onko tekoäly tässäkin asiassa todella huono, mutta miten tässä vaihdetaan kentällisiä? Okei, X ja B nappia painamalla ja valitsemalla haluamansa kenttä, mutta mikseivät pelaajat mene vaihtoon? On aivan sama pidätkö kiekkoa rauhassa oman maalin takana, vastustajan päädyssä vai ns. neutral zonella, silti pelaajat seisovat keskikentällä samassa sumpussa ylävitosia läpsimässä. Monesti tilanne kärjistyykin siihen, että joudun itse viemään yksitellen jokaisen pelaajan vaihtoon tai ottamaan omalla veskalla aloituksen, vaikka omassa päädyssä ei edes ole painetta. Sitten jos en itse pidä huolta vaihtamisesta, päättää tekoäly koko ajan peluuttaa sitä kaikista väsyneintä kenttää. Onko kyseessä todellakin näin surkea tekoäly vai onko tasoituksilla myös oma osansa? Onhan noi muutenkin onnettomia vaihtamaan. Siinä joudaan kahvit vaihtoaition edessä ennenkuin hypätään pois kentältä ja toinen pääsee mukaan. Parhaita ovat nämä tilanteet, kun pidät kiekkoa oman maalin takana 2min, kukaan ei mene vaihtoon. Syötät kiekon jollekin ja hän hylkää yksinläpihyökkäyksen/ylivoimahyökkäyksen ja lähtee vaihtoon. Myös vaihtaminen siinä vaiheessa, kun kaveri on jo melkein minun siniviivalla tuomassa kiekkoa alueelle on älyvapaata.

Eilen en vaivautunut tulemaan kirjoittamaan mitään, kun jo kolmas ohjain meni tämän pelin parissa rikki. Olin hiilenä. Avovaimo hyppäsi makkarissa ylös sängystä ja tuli katsomaan mitä se ryminä ja kiroilu oli. Heitin boxin ohjaimen lattiaan ja siitä se kimposi (onneksi) noin 5cm kalliin töllöni ohi. Siinä jos olisi osunut telkkariin ohjain olis pelit päättynyt lopullisesti. Muija onkin sanonut, että olen melko pelottava nykyisin, kun pelaan tätä peliä. Surullistahan tuo on, että lätkään rakastunut aikuinen mies raivoaa videopelin parissa, koska parempaakaan peliä ei ole tarjolla lätkäfaneille. Pakko tiivistää edellisillan pelit.

1. peli
HUT-kokonaistilaston 30., (statsit about 300-50-20) joku suomalainen tulee vastaan. Muistikuvat olivat kovasta pelurista. Noh, kovan väännön jälkeen teen voittomaalin, peli minulla 4-3. Voittomaali oli onnekas, mutta niin oli pari vastustajan maaliakin. Olisi voinut tulla toisaalta paremmistakin paikoista tuo voittomaali.

2. peli
Ohjain lentää. Vastassa on joku noob, jolla tilastot yltävät juuri ja juuri ranking-pisteissä plussalle. Lähtöpisteet ovat jokaisella 500, hänellä oli n. 600 pistettä. Statsit luokkaa 160-120-30. Noh, turpaan tulee 2-3. Kaverin joukkue täysin susipaska, oli vielä britti. Aivan niinkuin hän mitään lätkästä tietäisi. Huono pelaaja ja huono joukkue, mutta vaikea sitä on peliä voittaa, jos oma syöttö% on jotain 20 pinnassa. Pelin kolme parasta aloittajaani kauhovat tyhjää AHL-jyriä vastaan ja pelkästään omista lähteminen on jo saavutus.

3. peli
Rankingissa hiukan huonommalla sijalla oleva vastustaja, mutta ihan ok statsit. Voitto napsahtaa 10-3. Suljen boxin. Istun hiljaa sohvalla ja mietin: mikä mua vaivaa kun pitää tätä paskaa illasta toiseen pelata. Laitan töllön päälle ja änäri näkyviin. Tänään taas palaan boxin ääreen ja ensimmäisenä lunastamaan pucksipalkinnot aktiivisesta HUTin pelaamisesta. Noh, pakko kai se on lähteä taas pari peliä vääntämään ennen Ducksin ja Wildsin peliä. On meillä lätkäfaneilla, jotka tykkäävät vääntää kiekkoa myös virtuaalisesti, asiat niin päin persettä verrattuna koriksen, futiksen, jenkkifutiksen, golfin tmv. faneihin. Vaikka osassa muistakin lajeista velloo monopoli, on pelit silti laadukkaita. Lopettaisin kyllä, jos vain voisin.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

mistä katot noi vastustajan statsit ? :D


Leaderboardseilta esimerkiksi HUT-valikoiden kautta. Sieltä siis tilastot. Sitten boardseilla painat oikeeta tattia, pelaajakeskus, osoitteisto, viimeisimmät vastustajat ja Hockey Ultimate Team. Sieltä otat viimeisimmän vastustajan valikosta, katot pelaajakeskuksen kautta ja valitset uratilastot ja vielä sieltä se HUT-tilastot. Toivottavasti ymmärsit.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Olisko jollain tarvetta ovr 85 Nikolai Kuleminille XBOX puolella? Pistäkää YV:tä, jos haluutte ostaa ko. pelaajan.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Yhdyn täysin tohon iTz_Smuli:n juttuun. Et ole yksin tässä asiassa :O
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Niin samaa mieltä smulin kanssa.. En ymmärrä miten tätä paskaa tulee pelattua päivästä toiseen.

Tänään ollut mukavia matseja HUTissa, kunnes tuli aivan älytön EA-tasoitus matsi, joka pisti taas miettimään, että miksi tätä tulee pelattua. Noh ei siinä heti pelin alussa kattelin, että vastustajalla on hieman heikompi rosteri ja kiekon tiputtua jäähän huomasin heti kuinka omat pelaajat luistelivat erittäin kankeasti ja syötöt ei tahtonut napsua millään tavoin pelaajien lapoihin. Ei siinä sitten oikein mitään voi vaikka enemmän pystyisit luomaan tilanteita ja laukomaan maalille, kun maalivahti napsii kaikki kiinni ja kaiken huippu oli se kun pystyin rakentamaan tuhannen taalan paikan tyhjään maaliin niin omalla pelaajalla katkeaa maila. Toinen älyttömyys mikä jäi mieleen ni pääsin läpiajoon ja aivan tyhjästä pelaajalla karkaa kiekko lavasta. :confused:

Jäähyjäkin tuli aivan tolkuton määrä ja kaiken huippuhan oli se, että suurimman osan niistäkin otti tekoälyn ohjaamat pelaajat. *facepalm*

Noh ei siinä sitten, vastustaja tekee kolmella ensimmäisellä laukauksella kolme maalia ja peli on selvä. Kirsikkana kakun päälle katoin vastustajan profiilin pelin jälkeen ja huomasin, että hän oli espanjalainen. :D

En kyllä edes tiedä miksi kirjoitin tämän, koska tämähän on aivan normaalia.
1765-96-20090311100848.jpeg
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Terve
Porukka on ilmotellut noita pelaajiaan tänne niin pistän nyt ittekki omia tänne. Elikkä hakusessa olis Datsjukki/Stammeri (stamkos).
Myynnissä on tällä hetkellä Gaborik, Duchane, Gagne, J Staal, Parise JA EHKÄ Zetterberg mut en kyl helpolla hänestä luovu. Pääasiassa noista kiinnostaa kunnon treidit em. herroihin, mutta rahalliset treidit toki huomioin. Pistäkää viestii ps3 puolel kun tääl nyt ei tuu aina kirjauduttuu sisään niin ei huomaa elikkä käyttäjälle Nustex tuonne ps3 puolel noi viestit jos kiinnosti.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Tää olis muute iha jees pelaa mutta toi on nii hirvee toi inflaatio tuol kaupas ku kokoaja tulee tarjouspakkaa ja change teamit nousee 1500+ 85 pelurit lähtee 1000 pucksia mutta isot pelaajat silti ihan törkeesti. (jotkut tosin laskenu). Voiton tekeminen on lähes mahdotonta.

Sitten ku mennää itseasiaan eli pelaamiseen nii toi tasotus on iha karsee oon hävinny joskus 2-1 vetämällä 57 kertaa kohti maalii ja joo en jaksa selittää mutta kyllä te tiiäätte on tossa muitakin vikoja .... kiekon karkailut jäähyt mailat hajoo kankeet pelurit huh huh voisin vaikka romaanin kirjottaa mutta taidanpa vaan ny lopetta kokonaa tän pelaamisen.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Löytyykö tuolta internetin ihmeellisestä maailmasta minkäännäköistä HUT-databasea, josta löytyisi lista kaikista normaalikorteista ja SOTW-korteista?
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

EA:n foorumeilla on ainakin posti missä on kaikki normaali pelaajat listattuna etin linkin kohta ja lisään tähän jahka se foorumi alkaa taas toimiin.


http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9033802.page tossa on toi linkki. siitä löytyy lähes kaikki normaali pelaaja kortit joku mun mielestä keräs vastaavaa SOTW-korteistakin mutta se on vaiheessa
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Sellane ongelma on että en voi pelata ku tää sanoo että pelipaikkaa 2. Mv (ketju1) pelaavan pelaajan sopimus on umpeutunut......

Molemmilla mv on täys sopimus.. en tajua tätä.. voiko joku auttaa?
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Kokeile vaihtaa kokoelmasta tai vilttiketjusta joku muu kakkos molkeks
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Oon tässä yrittäny tajuta miten se 2. Moke määritetään? Mistä se käytännössä laitetaan 2. mokeks?
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Sellane ongelma on että en voi pelata ku tää sanoo että pelipaikkaa 2. Mv (ketju1) pelaavan pelaajan sopimus on umpeutunut......

Molemmilla mv on täys sopimus.. en tajua tätä.. voiko joku auttaa?

Kakkosmolarin eli siis back-upin näät vain silleen että painat kolmiota sen ykkösmoken kohdalla. Sitten laitat sen ykkösmolariksi sen ajaksi että laitat sopimuksen ja sen jälkeen painat taas kolmiota ja otat ykkösmoken takaisin sieltä.

Ne pelaajat, jotka ovat siellä alhaalla niin ovat reservipelaajia eli olet todennäköisesti peluuttanut vain ykkös- ja kolmosmokkea.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Auttakaa tyhmää, eli jos myyn kaikki joukkueeni pelaajat jonka jälkeen poistan joukkueen ja aloitan kokonaan uuden HUT:in niin ne pucksit eivät katoa mihinkään vaan voin aloittaa uuden joukkueen rakennuksen 0-0-0 recordseilla?

Tämän ajattelin tehdä sen takia että pelaajat ovat nykyään helkkaristi halvempia kuin lokakuussa 2012, jolloin tein joukkueeni.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Auttakaa tyhmää, eli jos myyn kaikki joukkueeni pelaajat jonka jälkeen poistan joukkueen ja aloitan kokonaan uuden HUT:in niin ne pucksit eivät katoa mihinkään vaan voin aloittaa uuden joukkueen rakennuksen 0-0-0 recordseilla?

Tämän ajattelin tehdä sen takia että pelaajat ovat nykyään helkkaristi halvempia kuin lokakuussa 2012, jolloin tein joukkueeni.

Joo kyllä ne katoaa. Vaihtoehtoja on pari, millä saat säästettyä pucksit. Eli teet pleikalle uuden käyttäjän, jolla teet uuden jengin, jonka kautta kierrätät pucksit. Toinen vaihtoehto antaa pucksit, jollekkin luotettavalle kaverille, jolta saat pucksit takasin kun olet tehnyt uuden jengin.

Kummassakin tapauksessa häviää puckseista 2x EAn välityspalkkio 5%. Eli kun kaverisi laittaa myyntiin jonkun kortin ja teet siitä vaihtotarjouksen kaikilla puckseillasi vetää ea välistä sen 5% ja sama toiseen suuntaan tehtäessä.
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Ei ***** mitä lehmänpaskaa vaihteeks, oli kyllä viimenen kerta kun pelaan tyyppiä vastaan kenellä alle 5 taklausta per peli, miksi vitussa pelata tätä peliä jos ei edes yritä taklata?
Tämä mitään ***** naiskiekkoa ole ihan oikeesti..
Mistä näitä pellejä oikeen sikiää?
 
Vastaus: NHL 13 - Hockey Ultimate Team [PS3]

Ei ***** mitä lehmänpaskaa vaihteeks, oli kyllä viimenen kerta kun pelaan tyyppiä vastaan kenellä alle 5 taklausta per peli, miksi vitussa pelata tätä peliä jos ei edes yritä taklata?
Tämä mitään ***** naiskiekkoa ole ihan oikeesti..
Mistä näitä pellejä oikeen sikiää?

Väärin pelattu?
 
Ylös Bottom