Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja milesizdead
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

NYR päivysti pari iltaa boksilla viikonlopun rientoja silmälläpitäen, mutta tikistä jäi kaksi peliä pelaamatta.

Colorado ja Pittsburgh siis, sopiiko sunnuntai-ilta?

Yritin parhaani mukaan keretä eilenkin pelaamaan, mutta oisin kerenny boxille klo 23.30 joten enpä jaksanu enää edes avata boxia... Pientä härdelliä koko viikko täynnä ollu, taitaa olla 5 peliä pelaamatta ja yksi pelikielto vasta Alfredsonilta kärsitty! Tuli vähän yllärinä kun yleensä kattonu vaan ne minuutit niiltä jäbiltä kellä eniten minuutteja/pelejä ja jääny sitte tuo loukkaantumisten takia listalla alempana oleva Alffi noteeraamatta. Eihän noita jaksa/kerkee pirukaan vahdata jatkuvasti :D Kiitokset vaan taas kerran komisaarille, että jaksaa nähdä vaivaa!

Kohtapa tulen varmaan boxille, ainakin muutaman pelin vois pelata ennenkö Rivoliin.

Ja sunnuntai-itana käy sitten pelit, kunhan ristiäiset on taputeltu ja juhlakansa häädetty eli iltaan se menee klo 19 jälkeen.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mä olenkin ennakkotiedoista poiketen nyt hetken linjoilla, jos vaik saisi sen pelin nyt väännettyä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Niin vaan onnistuin sluibailemaan muissa hommissa sen aikaa, etta kerkesit poistua :/ ... no mutta PERRRKELE. ASIAAAN!

Vituttaa tämä peli tällä hetkellä aika kovasti, viimeset 10 peliä oon pääosin hävinny kaikki aika törseen reiluilla maalimäärillä. Äsken viimeisimmät Mikimiä vastaan 5-0 ja 5-2. Rask torjuu pelistä toiseen tällä hetkellä 60-75% tahtia, PMK on tullu parissa tickissä 1.98:sta 2.44:ään ja huh huh, alkukauden huippumolari Lehner torjuu tällä hetkellä kans maukkaasti sellasella alle 80% tasolla. Kunhan vähän vetoja kohti näyttää ni ohjaukset paukkuu sisään ja lämärit ja ranarit ilman maskia menee kans sisään. Turhauttavaa :) Jotenkin silti vituttaa tämä EA:n systeemi miten ailahtelee tuon joukkueen pelattavuus ja tekoälyn vaihtelu. Tlusty joka naputti vielä tovi sitten hyvin maaleja, ei saa aikaan mitään, eikä kyllä kukaan muukaan. Ukot on täysin kuutamolla, varmasti iso osa tekemässä myös sillä että puolustuspäästä oli/on kaks 86 overalin pakkia saigonilla, Hedman ja Boyle. Kolmos ja neloskenttä kun on jäällä, ni täytyy vaan pitää sormet ristissä ettei paukkus kokoajan maaleja omassa päässä. Alaspäin tullaan kuin lehmän häntä, tämä kausi on kohta taputeltu jos ei taas EA arvo noususuhdannetta tiimille seuraavaan tickkiin. Koitetaan roikkua oman divarin kolmospaikassa kiinni...

Tuo oli turhautuneen pelaajan valitusta tuo, ei niin vakavaa kuitenkaan! :)

Jäljellä siis miles ja pari muuta, en muista ketä mutta imuroidaan ne alta sitten jossain välissä. Milezin kanssa viimestää sit su iltana. Huomenna oon kans varmaan illasta boxilla klo 22 jälkeen, ehkä jo päivälläkin jos alkaa remonttihommat tökkimään kesken päivän...
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jaahas. Buffalo palaa mukaan taisteluun uuden nettipiuhan kera!

Illan saldona kaksi matsia. Back to back pelit Penguinsin kanssa. Ensimmäinen peli Buffalon kotiluolassa ja Buffalo palaa muutaman päivän tauon jälkeen nälkäisenä kaukaloon. Koko joukkue on selvästi herännyt pienestä horroksesta ja palannut taistelemaan pisteistä. Maalihanat aukaisee niinkin puukäsi äijä kuin puolustaja Valentenko, joka iskee oman vetonsa riparista kiekon maaliin. Koko ottelu oli melkoista Buffalon ilotulitusta ja pingviinilauma oli jatkuvasti vastaantulijana. Rinne pelastaa ne vähätkin paikat mitä vastustaja sai aikaan ja loput hoitaa Buffalon ylivoima. Peli päättyy selvin lukemin 5-0. Ei jäänyt jälkipolville selviteltävää, paitsi ehkä pinkviineillä. Maalivahdit Rask ja Lehner olivat aivan unessa koko pelin. Ei auttanut vaihto kesken pelin.

Toinen peli pitspöökin kotona ja Buffalo lähtee samalla asenteella kuin ensimmäiseenkin kohtaamiseen, kaikki peliin ja kiekkoa kohti maalia. Taktiikka tuottaa tulosta ja Upshall iskee ensimmäisen pörsän vastahyökkäyksen päätteeksi ennen pelin puoliväliä. Peli on selvästi tasaisempi kuin ensimmäinen kohtaaminen, mutta Rinne on jälleen hyvin pelissä mukana. Penguins saa luotua jokusia vaarallisia paikkoja, mutta ei auta. Muuri seisoo maalilla. Peli näyttää vahvasti menevän taas Buffalolle kun kiekot tuntuvat uppoavan melko helposti Raskin taakse. Tosin yksi maali tulee täysin Penguinsin puolustuksen sekoilun ansiosta ja Böedker pääsee yksin nokikkain maalivahdin kanssa eikä erehdy, 3-0. Hetken kuluttua peli 4-0 tilanteessa ja kolmatta erää pelaamatta puolet, ohjauksen kautta taisi mennä tämä. Sitten vihdoin viimein vastustaja saa maalisarakkeen auki viiden ja puolen kuivan erän jälkeen ja kaventaa tilanteeksi 4-1 kun Buffalon puolustus sekoilee. Mutta se ei riitä enää tässä vaiheessa. Buffalon illan kova vire ei ota laantuakseen ja joukkue iskee heti takaisin. Taululle 5-1 ja loppuun kotijoukkue kaventaa vielä 5-2. Maalintekijöitä en tarkastellut sen enempää, mutta kakkosketju oli vahvassa iskussa molemmissa peleissä. Böedker ja Nielsen tutkapari on ottanut joukkueessa huomattavan ison roolin. Yhtään väheksymättä Staalin johtamaa ykkösketjua.

Vielä yksi peli Capseja vastaan ja tikki taputeltu. Joukkue on selvästi herännyt taistelemaan pisteistä ja näillä näkymin rosteriin ei ole mitään suuria muutoksia luvassa jos ei loukkaantumiset sotke kuvioita. Sekeran pelikielto kärsitty ja joukkue odottaa että Whitney,Robidas ja Dupuis palaavat sairastuvalta takaisin taisteluun! Jos joukkue pysyy terveenä, niin valmentaja joutuu pähkäilemään ketjukoostumuksia vielä jokusen tovin. Esim. vanha veteraani Whitney on vielä ilman maaleja, joka toki johtuu osittain pitkistä loukkaantumisista. Maaleja odotetään silti tältäkin kaverilta, muuten lähtee myyntilistalle. Tämän luokan mieheltä nolla maalia on selvää alisuorittamista. Vaihtuu johonkin kehitysvaiheessa olevaan junnuun jos ei maalihanat kohta aukea.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Buffalossa lauantain sauna oli valmis kun Washington saapui kokeilemaan Buffalon nykyvirettä. Buffalo jatkaa siitä mihin jäi Penguinsia vastaan. Kovalla sykkeellä läpi ottelun ja kiekkoa kohti maalia. Ottelu etenee 0-0 tilanteessa aina toisen erän loppuvaiheille. Erää jäljellä reilu minuutti ja aloitus Capsin päässä. Staal kaapii aloituksen itselleen josta kiekko suoraan Valentenkolle joka jatkaa kiekkoa kohti maalia, kiekko ottaa pienen kimmokkeen pakin jaloista ja Quick torjuu kiekon mutta pomputtaa sen verran että se jää pelattavaksi. Staal on salamana paikalla ja räjäyttää Buffalon hallin huutoon. 1-0. Caps on iskeä pelin tasoihin kun se pääsee yksin läpi. Rinne on mukana mutta kiekko on matkalla maaliin. Huonoa tuuria mukana sillä kiekko kilahtaa harhautuksen päätteeksi tolppaan. Viimeiseen erään tiukassa 1-0 johdossa. Niukasta johdosta huolimatta Buffalo hallitsee kenttätapahtumia ja pommittaa kohti Quickin maalia. Kakkoskenttä saa pienen pyörityksen aikaan ja Nielsen kaivaa kulmasta kiekkoa itselleen ja punnertaa kohti maalia, pienessä tilassa syöttö viereen Bergenheimille joka iskee taululle 2-0! Caps ei saa kunnon loppukiriä aikaan muutamasta paikasta huolimatta, sillä Buffalo puolustaa tiivisti koko joukkueen voimin. 36s ennen loppua Fleischman pääsee purjehtimaan vielä pakkien välistä nokitusten Quickin kanssa ja laittaa kiekon varmasti maaliin. Peli päättyy kotijoukkueen hyväksi 3-0 ja Rinteelle jälleen nollapeli. Tilastot kertovat ottelun kulusta melko paljon: laukaukset Buffalo 30, Caps 5, taklaukset Buffalo 11, Caps 26. jäähyt caps 5x2min,buffalo 2x2min, aloitukset Buffalo 27-Caps 3. Läpiajot Caps 3, Buffalo 0. Buffalon valmentaja ei katsonut hyvällä capsin taklaamispeliä, sillä osa niiteistä tuli jälleen huomattavan myöhään. Onneksi ei kuitenkaan loukkaantumisia.

Tikki kasassa ja vaikka aluksi näytti pahalta 3 peräkkäisen tappion myötä niin loppu kulki sitäkin paremmin ja joukkue nappasi 4 peräkkäistä voittoa. Näin ollen pelit siis 4-3-0. Kolmen viimeisen pelin maalisuhde 13-2. Hallin käytävillä kiertää huhu, että joukkue vaihtoi luistintoimittajaa ja peli alkoi kulkea tästä syystä paremmin. :D

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia

Phi-Det 5-1
Ana-Phi 0-1
La-Phi 0-4
SJ-Phi 0-6
Phi-Col 2-3
Phi-Cgy 2-3

4-2-0

Tikki meni ihan yes. Kaksi kirvelevää tappiota, joista jo aiemmin raportoinkin. Täysiin pisteisiin oli mahdollisuus. Yksi asia kuitenkin näyttää olevan paremmalla mallilla eli maalinteko. Vaikkakin tikissä pelattiin kaksi peliä konetta vastaan on niissä yleensä saanut olla varpaillaan pelkästään sen takia, että kone tekee pahimmissa peleissä niistä muutamasta paikastaan maalit. Muistissa oli vielä Montrealin botti ennen nykyistä GM:ää. Tais tulla kolme vetoo ja viimeinenkin oli vaaraton, mutta sillä yhdellä maalilla Montreal vei taannoin voiton. Tällä hetkellä kun lätyn saa vastustajankin päätyyn ja välillä maaliin, on helpompi hengittää jokaisessa tilanteessa.

Losin kanssa yritettin peliä saada pitkin viikkoa, mutta yhteys menetettiin jatkuvalla syötöllä heti pelin alussa. Toivottavasti Losi saa pian uuden purkin itelleen. Losia vastaan peli oli Sedinin näytöstä loukkaantumisen jälkeen. Mies taileili mitä erikoisempia maaleja. Ensimmäinen oli ehkä tavanomaisin eli ohjaus, mutta kuinka pienessä tilassa ja kuinka pienestä raosta mies sen teki pisti GM:n kattoo useemman kerran hidastusta. Toinen maali tuli 170 asteen käännöksestä paikallaan ja rantsu yläpesään. Liekö ohjainvirhe vai ea:n animaatio joka pitää väliin tehdä tietyis tilanteissa. Kolmas Sedinin maali tuli Sedinin omasta riparista. Veto osui olkapäähäähän ja siitä ilmasta kieri Lundqvistin selkään josta pomppi veskan taakse mihin Sedin ennätti itse vetämään kiekon sisään. Viimeiseen maaliin saatiin kans ruotsalaisväriä ku Pääjärvi paukutti etukulmaan Zetterbergin loistosyötöstä. Holtby piti etenkin viimeisessä erässä tilanteen selkeänä. Välillä kypsytty ku jokaisen blokin ja mailannoston jälkeen kiekko lipuu aina vastustajalle. Totaalinen kiekkosade ja vaikka miten hyvin kuvitteli pelaavansa, niin vetoja tuli vain lisää. Etenkin tokan erän loppu vaikutti siltä, että nyt tehdään väkisin maali. Viimeisessä erässä Philadelphian botti innostui alle 10 sekunnissa ottamaan kaks kakkosta, mutta onneksi ne tuli ku kellossa oli jäljellä n.24 sekuntia. Mietityttää vain, että mikä saa omat äijät jäähyilemään suuressa johtoasemassa. Normisti tällaisessa tilnteessa vastustajan AI pitäisi olla se, joka hermoilee menetettyä peliä. :)

Backströmillä jäljellä kaks peliä bänniä ku sain tietää rangaistuksista sen verran myöhään. Zetterberg on tosin hoitanut ykkössenan hommat niin upeesti, että ei oikein tiedä mihin Backstrom upotetaan ku palaa kiellostaan.
Odottavin tunnelin lähdetään seuraavaan tikkiin. Vertailukohtia halutaan lisää siihen, onko Philadelphian maalinteko kehittynyt. Jos tuo epäkohta saadaan kuntoon, voidaan tässäkin seurassa vielä odottaa parempaa. Materiaali riittää tälläkin kaudella ja vielä paremmin seuraavilla kausilla. 23 peliä jäljellä ja ainakin muutamia lännen tiimejä ei oo muistaakseni vielä kohdattu, joten sieltäkin suunnasta on odotettavissa vastusta tulevissa tikeissä. Liekö tikkejä jäljellä 4-5? Kuinka tuo treidirajan umpeutuminen "sekoittaa" täysien tikkien pelaamista. -jää nähtävksi.

Veskojen pelimäärääkin tuli laskettua ja labarbera saa vastuuta vähintän eljä peliä noista jäljellä olevista peleistä. Kakkosveska ei osa kovinkaan saa vastuuta Holtbyn loistotteiden takia. Labarbera ei ole pelannut huonosti kuin kerran, mutta Holtbyn loistokkuus haparoivan puollustuksen takana on ollut upeeta katseltavaa. Äkkiseltään ku katteli niin kärkipään molkeista heikoin overaali. Tiedä mihin noi torjuntataidot oikein perustuu. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Washington tänää boksil about klo.18:00 eteepäi. Winnipegil ja Detroitil tietoo monelt kerkeis pelaa pelit pois?
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia
10. Ottawa

4-3-0, pari kirvelevää tappiota, muuten ihan mukavasti meni. Giroux kerkes 4 peliä pelata ehjänä ennen kun paikat hajos idässä.. :D Jotenkin siihen oli jo etukäteen valmistautunut henkisesti ettei kauaa kerkeä nauttia ennen kun jotain menee rikki. Kuitenkin kun pari peliä oli Claude pysynyt kasassa kovista niiteistä huolimatta, niin oli jo vähän kerennyt toivoa syntyä, että josko koko ensimmäinen ticki menis ehjänä, mut haaveksihan sekin jäi.. Tainnu vain 3 pelaajaa olla ehjänä tähän mennessä koko kauden.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Washington tänää boksil about klo.18:00 eteepäi. Winnipegil ja Detroitil tietoo monelt kerkeis pelaa pelit pois?

Voisin tulla heti Detroitin jälkeen pelaamaan. Montrealia vastaan ilmeisesti joskus klo 21 jälkeen, ennen simua. Mitenkäs Nashville?
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia
10. Ottawa
11. Dallas


 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mites Agih, millo pääset konsolille? Onko porukka lukenu tota taklaussettii? Ei paljoo naurata, kun joka tilanteessa haetaan vastustajan teloitusta. Ei oo enää sattumaa, jos samaa vastustajaa vastaan 3 pelaajaa kuolee kentälle. Ja tän takia omille ei uskalla syöttää, kun jokasella jolla kiekko on käyny, nii saa järjettömän niitin... :mad: Puhdasta pelii ollu nyt porukalla, mutta äskö tuli vastaan sellasta menoo, mitä ite en ainakaan jaksa...
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia
10. Ottawa
11. Dallas
12.Washington
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Canucks on nyt paikalla jonkun aikaa. Detroit, Toronto Edmonton taisi olla ainakin jäljellä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia
10. Ottawa
11. Dallas
12.Washington

13. Blackhawkki
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia
10. Ottawa
11. Dallas
12.Washington

13. Blackhawkki
14. Preds

Kauhee tickki. 2-4-1? :D

Vieraspelejä ja kärkipääporukoita vastassa. Muutama pinna tuli ite kustua mutta kyllä EA myös hoiti muutamat kotijoukkueille :D Tätä pitäs ehtiä pelaan muulloinkin kun vaa nää 7 pelii viikossa...
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia
10. Ottawa
11. Dallas
12.Washington

13. Blackhawkki
14. Preds
15. Carolina

2 voittoa tais lopulta lohjeta 7 pelistä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. Devils
2. STL
3. NYI
4. Ducks
5. Tampa
6. Boston
7. Minnesota
8. Buffalo
9. Philadelphia
10. Ottawa
11. Dallas
12.Washington

13. Blackhawkki
14. Preds
15. Carolina
16. NYR

5-1-0 tikki, yhden maalin matseja taisi olla suurin osa. Ok peliä, Crosby palasi maali/peli tehoilla loukkaantumisen jälkeen joten ehkä tuo maalinteko olisi taas helpompaa jatkossa.
 
Ylös Bottom