Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1.Ducks
2.Philadelphia
3.Pittsburgh
4. STL
5. NYI
6.WSH
7. Minnesota
8. NYR
9. Devils
10. Buffalo

Ihan ok tikki. 6-2-0

Tänään tuli pelattua viimeiset neljä matsia ja ekassa pelissä Nashvilleä vastaan hirveä lagi ja viive koko ottelun. Maaleja tuli siitä huolimatta tehtyä, mutta jamppuu iski aina välittömästi takaisin ja voitti lopulta niukasti 4-3. Tuokin peli olisi ollut ihan voitettavissa mutta viive vaikeutti kyllä helkutisti. mm. alivoimalla koitin purkaa kiekkoa, ukko nokka kohti vastustajan päätyä, mutta kiekon purku tapahtuukin vasta sekunti siitä kun painoin nappia ja ukko kerinnyt käännähtämään kohti laitaa ja kiekko katsomoon ja toinen jäähy. Tästä tilanteesta Nashville teki sen ratkaisevan 4-2 osuman.

Seuraava peli Chicagoa vastaan ja tässä ottelussa kiekko kyllä pomppi aivan tolkuttomasti meikäläiselle, eikä vastustajan maalilla Halak ollut myöskään parhaimmillaan. Kahden erän jälkeen peli 4-1 Buffalolle ja loppu oli pelkkää pelailua, lopussa Bertuzzi pääsi vielä Paillen kanssa 2vs1 tilanteeseen ja Paille sinetöi taululle 5-1 lukemat aivan lopussa. 3-1 maali merkattiin Fleischmannin nimiin kun mies ryski maalille ja kiekko lopulta pakin jaloista maaliin. 4-1 maali puolestaan pomppi Staalin lapaan onnenkantamoisella ja mies sai heittää kiekon käytönnössä tyhjiin maalin edestä.

Kolmas peli oli Montrealia vastaan ja peli oli ehdottomasti tämän tikin tasaisin ja parhain vääntö. Montreal rokottaa ylivoimalla kun maalin eteen tullut syöttö tavoittaa canadiens miehen ja kiekko menee ohi Rinteen. Montreal joutuu rikkomaan hetken päästä ja Buffalo pääsee pyörittämään peliä siirretyn rangaistuksen aikana. Kiekko löytää lopulta tiensä maalin eteen rynnivälle Paillelle, joka iskee kiekon längistä niukasti maaliin. Peli kulki vauhdikkaasti päästä toiseen ja etenkin Montrealin liukkaat laiturit tuottivat Rinteelle melkoisesti töitä. Montreal rikkoo jäähyn arvoisesti aivan kolmannen erän lopussa, mutta ylivoima ei lähde kulkemaan ja peli jatkoajalle. Jatkoajan alussa ylivoimakuvio pääsee jauhamaan ja syöttöruletilla pakisto sekaisin ja lopuksi Staalin syöttö tavoittaa Fleischmannin maalin edestä joka iskee kiekon ohi maalivahdin ja lisäpiste lähtee Buffalon mukaan lukemin 2-1.

Viimeinen peli Tampaa vastaan ja tämä peli noudatti oikeastaan aika samaa kaavaa kuin edellinenkin. Upshall pääsee hiukan varkain yksin läpi pelin alkupuolella ja iskee kiekon varmasti reppuun. Tampa tasoittaa hieman myöhemmin kun voitetun b-piste aloituksen jälkeen veto uppoaa yläkulmaan. Sitten se kuuluisa maalin jälkeinen vaihto. Buffalo sahaa klipklap syötöillä Tampan puolustuksen kaffeelle ja Paille iskee välittömästi tasoituksen jälkeen 2-1 taululle. 2-1 lukemissa mennään aivan loppuun asti ja Tampa joutuu loppukirin aikana rikkomaan ja Buffalo ylivoimalle. Ylivoima kuitenkin ontuu pahasti ja Tampa pääsee iskemään alivoimalla hyökkäykseen. Ruudun vaarallinen laukaus on mennä maaliin, mutta Rinne saa hanskaa väliin. Kiekko jää kuitenkin pelattavaksi ja toinen Tampan pelaaja saa sutia kiekon maaliin ja peli etenee jatkoajalle Buffalon kovasta loppumyllystä huolimatta. Jatkoajalla Buffalon myllytys jatkuu ja se tuottaa vihdoin tulosta kun viivalta maalille lähetetty kiekko uppoa verkkoon Bödkerin ohjaamana. Peli 3-2 Buffalolle.

Tikin toinen tappio tuli tosiaan alkuviikosta Floridalle 1-0 lukemin ja sekin olisi ollut voitettavissa jos olisi vain keskittynyt omaan pelaamiseen. Vastustajan loputon taklausinto oli kuitenkin sitä luokkaa että loukkaantumisia olisi ollut varmasti tiedossa ellei avojääpommeja olisi saatu väistettyä ja keskittyminen meni siihen että äijät pysyy ehjinä. Tällä hetkellä Buffalolla on kasassa terve ja paras mahdollinen rosteri nykykalustolla. Jokainen kenttä pystyy maalintekoon ja pelaamaan erikoistilanteita. Etenkin kolmos ja nelosketjut pelasivat tämän viikon pirteästi, vanha sotaratsu Bertuzzi ja Whitney mukaanlukien.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Tampalla tervaa luistimissa. Vancouveria vastaan ties heti ensimmäisestä vaihdosta että mahotonta tulee olemaan. Kolme matsia jälellä ja jos meno jatkuu näin niin pleijarit jää taas haaveeks.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1.Ducks
2.Philadelphia
3.Pittsburgh
4. STL
5. NYI
6.WSH
7. Minnesota
8. NYR
9. Devils
10. Buffalo
11.Chicago

12 pelii runkosarjaa jälellä. Tärkeitä pisteitä tuli kaavittuu miettien pleijareita,viidennestä paikasta on tarkotus pitää kynsin hampain kiinni. Edellisessä versiossa kun toi 5. sija konferenssissa tuli jo hyvinki tutuksi. No tällä kertaa ei tarvi kuitenkaan kohtailla Hirrmua. :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

SISU kerkeetkö tulla tänään viel pelaamaan matsin pois? Vois vaikka 9 pelata? Muutkin ajat käyvät kuhan jonkun ilmotuksen laitat, en jaksa boksilla roikkua ennen sitä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1.Ducks
2.Philadelphia
3.Pittsburgh
4. STL
5. NYI
6.WSH
7. Minnesota
8. NYR
9. Devils
10. Buffalo
11.Chicago
12.PHX

Hyvä tikki tuliko yksi vai kaksi peliä takkii. Tänää tikin viimeset matsit Bostonia ja Tampaa vastaa. Bostonia vastaa kaikki suju ku rasvattu James Neal alkaa lämpenee kohti playoffeja, tästä osoituksena 4 häkkiä Bruinsia vastaa. Ei antanu paljo botti vastustajalle mahkuja ku koko ajan paukutti käsille, joten ylivoimaa sain pelata pirusti. Lisäks vielä veskarin haparointi Bostonin maalilla teki Phoenixin pelistä helpon tuntuista.

Toisessa pelissä tampaa vastaa olikin sitten ihan eri asetelmat, Tampa 1-0 johtoo ripuliranteella viivasta jonka versteeg ohjaa ja markströmi perinteisesti sakset auki ja puikoista häkkiin. Pientä iloa aiheutui kun viimeisillä sekunteilla ensimmäisessä erässä Tampan pakki heittääkin kiekon viivalta omaa päätä kohti jolloin pääsin vielä 2vs1 hyökkäykseen, josta hyvästä syötöstä Neal painaa häkin varmoin ottein 0.6s ennen summeria häkkiin. Peli päättyi kuitenkin Tamba bayn voittoon 3-2 kun ei Kojoottien hyökkääjille maita millään. Hyviä matseja oli kyllä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

SISU kerkeetkö tulla tänään viel pelaamaan matsin pois? Vois vaikka 9 pelata? Muutkin ajat käyvät kuhan jonkun ilmotuksen laitat, en jaksa boksilla roikkua ennen sitä.

Yheksältä sopii hyvin. Sitten vielä LA, kerkeetkö peleille?
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Zubrulle ja Invansionille tiedoks, että siel on botti päällä. En kerkee enää tänää pelaamaan.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1.Ducks
2.Philadelphia
3.Pittsburgh
4. STL
5. NYI
6.WSH
7. Minnesota
8. NYR
9. Devils
10. Buffalo
11.Chicago
12.PHX
13. Predators


Tickki 5-3-0 suunnillee. Aluksi näytti pahalta ku tuli 3 kuokkaa ja 1 voitto ekaa neljään peliin. Nashvillen tavoitteena on kotiedun pitäminen ja mieluiten jonkun muun kuin Tonpsin kohtaaminen ekalla kiekalla. Sen verran kerennyt Tonps reenaan kikkoja että meinas oikee hermo mennä ku Weissi purjehti tattiveiveillä Boylen ja Cowenin välistä tickin alkupuolella pariinkin kertaan...vähän on tässä ehkä alkanut huomaan että muut ohjastajat ovat oppineet pelin metkut ja itse kun ei ole kerennyt reenaamaan niin ei enää tule voittoja samaan tahtiin kun kauden alussa...silti kova usko menestykseen ja toista pelattavaa kautta odottaen kun liuta junnuja kehittynee supertähdiksi :D sitten ei tarvi enää niin paljo peukkujakaa



P.S. JDinvasionilla aka columbuksel myös botti päällä kun ei kuulemma kerenny tänää pelaa
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1.Ducks
2.Philadelphia
3.Pittsburgh
4. STL
5. NYI
6.WSH
7. Minnesota
8. NYR
9. Devils
10. Buffalo
11.Chicago
12.PHX
13. Predators
14. Tampa Bay

Ois se huonomminkin voinu mennä. Torontosta 4-2 voitto kun kaveri teki pari omiin. Bostonia vastaan tiukka matsi rankkareille asti jossa Nash kiskoo häkin ja samalla voiton Bruinsille. Phoenix kaatu 3-2 tiukan matsin jälkeen.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua



Myllärilta tuli 2-3 turpiin. Vauhtia kyllä piisasi matsissa. Harmitti kyllä hävitä tuo matsi, sillä veskarini Allen lahjoitti 3-2 voittomaalin 3 minsaa ennen loppua. Allen päätti vaan siirtyä maalin kulmalle ja Carolina pääsi laittamaan kiekon tyhjiin. Mitä v.... oikeesti? :D

Burnsi kävi siellä jotai kuiskimassa Allenin korvaa ja päätti sen jälkee jättää maalin auki :). Parasta Hurricanesia tällä kaudella ollut tässä tikissä, kun Boston, NYR, Devils ja CBJ on kaatunut. Matsi Zubrua vastaa jäi tuonne jälelle, kun ei olla eilisen jälkee satuttu samaa aikaa boksille. Siellä on se botti päällä, jos et oo vielä sitä pelannu. Oon kohta kanssa ite linjoilla, jos ei ole vielä sykli vaihtunu.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Eilen tuli väännettyä kolme vauhdikasta peliä.

Ensimmäisenä vastaan asettui NYI. Matsi olikin vauhdikas ja tasainen. 1-1 lukemissa ohjausmaaleilla mentiin kolmanteen erään, kunnes kukapa muu kuin Duchene päästi Devilsin kärsimyksestä. Lopulliset lukemat olivat 3-2 Devilseille. Nyi kavensi 30 sekkaa ennen loppua, mutta loppumylläkkää ei onneksi tullut.

Toisessa matsissa Devils esitti ehkäpä kauden parastaan. Kiekko pyöri hienosti, tilanteita luotiin moniakin ja vauhtia piisasi. 2-0 taululle Torontoa vastaan ja kauden 3. voitto Torontosta häämötti jo. Noh. Kaksi kertaa Toronto pääsi jotenkin läpiajoon, niin että mun jätkiä ei ollut keskialueen jälkeen lähimaillakaan. Tilanteeksi 2-2 ja 50 sekkaa ennen loppua Malkin lämäsi 3-2 ei mistään kovin ihmeellisesta paikasta. Vedot 30-8 ja noiden 8 vedon lisäksi paljoa enempää ei vetoja olisi voinut tullakaan. Hieno peli oli :D

Sitten änärin tiukka otteluohjelma jatkui, sillä 5 minuutin päästä Florida saapui vieraaksi. Edellisen matsin jälkeen tekemisen meininki oli kova ja alle 10 minuutissa lyötiin 3-0 taululle. Sen jälkeen ykköselle hieman lepoa ja suojelua loukkaantumisilta ja loppupeli oli tosi tiukkaa. 5-3 lopulliset lukemat melko rajun pelin jälkeen. Loukkaantumisia ei onneksi tullut :)

Lisätääs yksinpuheluun uus peli listaan.

Rangers kaatui taas vaihteeksi tiukan pelin jälkeen 1-0. Edellinen kohtaaminen meni Rangerseille 1-0, joten teki hyvää saada revanssi. Kaksi erää mentiin tasaisissa merkeissä molempien pulustaessa tiukasti ja maalipaikkoja ei ihan hirveästi ollut. Kolmannessa erässä Devilsin pelitaktiikka muuttui ja painostettiin tiukasti alivoimalla pelaamista ja kiekon päätyyn heittämistä. Niissä merkeissä mentiin vika erä ja Rangers hallitsi hyvin, mutta Allen napsi maalilla hyvin kiekkoja. Välillä pääsin pelaamaan pienen jakson tasakentällisinkin ja silloin joku kakkoskentän jamppa pääsi pienen syöttelyn jälkeen nokikkain veskarin kanssa, josta tuli ottelun ainoa maali iskettyä.

Phoenix kaatui 4-1. Ensimmäisessä erässä vedot Phoenixille 15-4, mutta taululla 0-0. Seuraavissa erissä peli hieman tasoittui, joskin Phoenix hallitsi niitäkin. Joskus on aika karuja pelejä ja nyt meni näin. Taisi ruskeat kirjekuoret vaihtua ennen peliä, sillä pari vetoa upposi helposti Phoenixin veskarin taakse. Clendeling iski molemmat niistä ja samalla kauden avausmaalit.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Ja sama tuskailu jatkuu, Devilsejä vastaan ok paikkoja mutta nolla maalia. Phoenix-matsissa sentään sain yhden maalin tehtyä, ei hyvää päivää niitä Bryzgalovin torjuntoja :)

Tänään ei tohdi enää ottaa pataan, NYR:in gm lähtee masentumaan paikalliseen.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

STL linjoilla illan tullen!

Jos kuitenkin sattuimoisin offline, niin yvtä XBOX:illa niin tullaan peleille.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Buffalo ehkä linjoilla ysin maissa. Vastassa oli ainakin montreal,tampa,edmonton,vancouver,nashville ja oisko ollut new jersey.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Buffalo ehkä linjoilla ysin maissa. Vastassa oli ainakin montreal,tampa,edmonton,vancouver,nashville ja oisko ollut new jersey.

Otettaisko heti sitten ysiltä, jos oot mestoilla? Saan sitten tickin pakettiin :)

Äsken Minnesota oli sellaisessa viennissä, etten tiedä onko osa vastustajista vieläkin jäällä Devilsin seuraavan kotipelin alkaessa. Olihan siinä jäähyilläkin osansa, mutta tasaviisikoin olikin parempaa pyöritystä kuin yv:llä, jolloin oli ajoittain tekemistä ultaprässäävän av:n purkamisessa. 3-1 loppulukemat ja 4-1 maali jäi tulematta, koska Kane iski tyhjän maalin sisätolppaan summerin soidessa.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1.PHX

Olipahan taas tikki pari voittoo rankkareissa Kane loukkaantuu 27 peliks, O'Reilly 9 peliä saikulla. Vajaamiehisenä hyvin taisteltu, vaan kaks häviöö.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Otettaisko heti sitten ysiltä, jos oot mestoilla? Saan sitten tickin pakettiin :)

Äsken Minnesota oli sellaisessa viennissä, etten tiedä onko osa vastustajista vieläkin jäällä Devilsin seuraavan kotipelin alkaessa. Olihan siinä jäähyilläkin osansa, mutta tasaviisikoin olikin parempaa pyöritystä kuin yv:llä, jolloin oli ajoittain tekemistä ultaprässäävän av:n purkamisessa. 3-1 loppulukemat ja 4-1 maali jäi tulematta, koska Kane iski tyhjän maalin sisätolppaan summerin soidessa.

Juu koitan ehtiä kohta linjoille.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1.PHX
2. Devils

Tärkeään paikkaan sitten kova 6-1-0 saldo. Parissa matsissa kävi voiton kanssa tuuriakin, mutta sitä tarvitaan. Ainoaksi tappioksi jäi Torontolle kärsitty oikeusmurha. Tuo matsi oli myös ainoa, jossa Fasth avasi maalilla.

Viimeisessä matsissa kaatui Buffalo 4-3 ja siinä noustiin hienosti 1-3 tappioasemasta voittoon. Allen aloitti maalilla, mutta joutui vaihtoon 1-3 tilanteessa lämärin upottua liian heppoisesti vaikka veto olikin hyvä ja meni suoraan ristikkoon. Fasth pelasikin sitten hyvin ensi kertaa sitten ensimmäisten kierrosten. Buffalo oli hieman parempi varsinkin tilanteessa 3-3 oli muutamia mestoja ehkäpä ratkaista ottelu, mutta niin ei käynyt. Devilsin hyvä yv (2/2) ratkaisi tämän matsin Duchenen jäätävien suoritusten ohella.

Niin ja Floridaa vastaan pelasin ihan Cardiacia vastaan, en bottia :)

Kiitän myös Mikimiä herrasmiesmäisyydestä maalivahtia vaihtaessa. Odotan jo hetkeä, kun joku janari tällää sen kiekon sinne tyhjään häkkiin :D

- Pleijaripaikan suhteen näyttää melko hyvältä.
- Vihdoinkin päästiin pelaamaan enemmän kotona ja se näkyi heti tuloksissa.
- Kauden parasta peliä muutamissa matseissa.
- Kauhulla odotan seuraavia matseja, joissa ei luultavasti uppoa millään
- Duchene (7 pelissä 8-9 pistettä) ratkaisee tällä hetkellä matsit vaikka yksin.
- Muutkin pystyvät onneksi komppaamaan
- Maalivahtiongelma päättänee pelit kuitenkin lyhyeen tällä kaudella


 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Veskaa kannattaa vaihtaa siten, että odottaa et hidastukset tulee ja sit painaa starttia, mulla ainakin toimi sillä tyylillä viimeks, en mee kyl vannomaan, että toimis aina :D
 
Ylös Bottom