Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jamppuulla näyttää olevan väsytystaktiikka käytössä. ;) Se mitä ite nyt seurannut niin kaks jatkoon päässyttä ilmeisesti selvillä eli Lännen puolelella SJ ja idän puolella NJ.
Pistäkääs loputkin boxi tulille ja verkot tötterölle. Muutaman kerran se kirpasee ja joku saa myöhäisen joululahjan sarjan päätteeks.:cool:
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Joskus puolen jälker ehitää ainaki yks ottaa jos tonps linjoil. Pelaan eka yhe treenin
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jampunki kanssa saatiin sarja käyntiin,voitot tällä hetkellä 1-1. Tasasta vääntöö kaikinpuolin,mutta kotipelejä odotellessa.Sen verran pisti silmään,että kaveri pystyy pinkoo yhellä äijällä kentän laitaa pitkin ja mun pakit ei kerkee muka edes kääntymään. Pokeja sai sohia myös paljon tuloksetta. Pisti myös silmään oman joukkueen ylilataus. AI kerää estämisjäähyjä niittamaalla kumoon joka toisen kiekottoman kaverin...:D Hupsista. Molemmissa peleissä oma joukkue selkee jäähykuningas. Tokassa pelissä minuutteja taidettii istuu 12 ja Jamppuu pääs pyörittämään hyvän tovin 5-3 vastaan.
Katsotaan jos pitäis pienen puhuttelun omalla joukkueelle tässä yön aikana ja saatais toiminta taas siihen mihin kerettiin tottumaan.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Enemmän tai vähemmän näissä peleissä on tuo x-ominaisuus, joka vaikuttaa peliin. Taktiikat voi olla samat, mutta jäähyily tai äijien outo sinkoilu tai haluttomuus kiekon perään vain jossain pelissä tulee silmiinpistävästi esiin. :confused: Viimeses NYRiä vastaan pelatussa runkosarja pelissä muistuu vieläkin mieleen kui omat miehet voitti siinä kaksintaistelut AI VS AI tai kuinka NYR:n AI ei osannut ottaa kiekko hallintaan. Syöttöjen voimakkuudesta ei kyll ollut kyse. Liekö NYR:n peliä haitannut oikeen NYR:n heikko menestys.

Jospa EA onkin kehittänyt GM:ään bonarit oikeen menestyksen mukaan. ;) Vähä samaa sarjaa ku noihin versuksiin tulee noi cold/hot streekit. Kuhan vain heittelen omia folioheittojani. Tiedänpä vain tunteen... ite ohjaa yhtä miestä ja loput tekee jotain olematonta.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jahuuuuuu wapaata, ei tartte mennä töihin näillä näkymin ku ens vuoden puolella vasta! Washington aka Marzuz ootko tänään linjoilla ni pelatataan eteenpäin ? Laittelin eilen boxilla viestiä muttei miestä näkyny. Voisin hävitä nuo pari alta pois, ni voin keskittyä kuolemiseen bf4:saa pc:n puolella... Uutta kautta odotellessa, mutta tapellaan nyt vielä ;)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mites jamppuu tänään nyt pelit sitte?

PS.Ilta menee juomisten parissa niin todennäkösesti sunnuntaina viimiset tsäänssit sit jos tänään ei.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Chicago jatkaa seuraavalle kierrokselle voitoin 4-1!
Jamppuu kyllä puolusti tiukkaan ja meikällä oli työn ja tuskan takana saada edes vetoja paikoitellen maalille asti. Kaikki pelit oli suht vähämaalisia tästä johtuen. Meikällä Halakki oli mies paikallaan,syttyy näköjään tosi paikan tullen! Viiminen peli ratkes meikälle ihan viime minuuteilla. Olin vielä 2-1 tappiolla viis minuuttia ennen päätössummeria ku Bennett pääsee hieman tuurilla maalin edustalta tasottamaan. Heti sen jälkeen Orlov vie meikäläiset johtoon ja Schenn kaunisteli loppulukemat 2-4. Onneks pidin hermot kurissa,sillä muutamaan kertaan kerkes tossa omat vedot koliseen tolppiin.
Omasta joukkueesta sankariksi sarjassa nousi Helm. Valtava työmäärä alivoimalla (jota pelattiin sitten paljon!),ja tehot 2+2 vaikka häärii kolmoskentässä. Halak täytyy kans nostaa esille. Hyvä,että tässä vaiheessa peli-into löyty. Tehopisteitä kukaan ei kartuttanut ylitse muiden vaan ratkaisijoita löytyi tasaisesti kolmesta eri kentästä. Skinnerki pitkän saikun jälkeen ollu ihan pelituleella,tehot 1+3. Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitokset jamppuulle vielä tiukasta ja reilusta sarjasta!
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Joo Nashvillen matalalento päättyi 4-1 voitoin Chicagolle. Itse näkisin että homma kaatui muutamaan tyhmään jäähyn ja siihen että maalinteko oli kohtalaisen tahmeaa johtuen sitten Halakin otteista tai omista peukuista. Tonpsilla maalintekorutiini oli kohtuu murhaava ja jos paikan antoi niin kilisi. Yllättävän pitkälle ja hyvin kaudella tuli pelattua verrattuna siihen että peliä ei oikein ehdi reenaamaan. Melkein koko kausi siten että ehtinyt pelaan vain tickin pelit ja muuten boxi kiinni. Alkukauden se riitti kun muutkin opettelivat vielä tätä painosta pelaamaan. Loppukaudesta näkyi että "lahjoilla :D" mennää vaan tiettyyn pisteeseen asti.

Kaudella pelaajista jäi mieleen David Perron joka ilman loukkaantumisia olisi kerännyt korkeimmat pistetilastot joukkueessa. Nyt tittelin vei Jeff Carter. Myös Derrick Brassard pelasi samalla tehokkuudella. Yllättäjinä Brian Gionta joka miljoonista kaatumisista huolimatta ei loukkaantunut kertaakaan vaan kantoi kapteenin C:tä rinnassaan ylväästi kauden loppuun asti. Yllättäjänä myös free agenteista kahmittu Adam Burish joka 85 alotuksillaan otettiin aina tärkeän paikkaan kaapimaan ja oli siinä mielessä joukkueen tärkeimpiä pelaajia

Pakistossa sitten lupaava Cowen piti tonttinsa hyvin. Seuraavalle pelattavalle kaudelle sitten jännätään jatkaako Kuba tai Boyle uraansa. Uusi superpari noussee linjoille kun Seth Jones ja Ryan Murray kehittyvät toivottavasti 85:en paremmalle puolelle. Hyökkääjistä taas nousemassa Riley Sheahan ja Colton Sissons mikäli potentiaaleihin on uskominen. Toiveissa myös Berglundin, Perronin, Frattinin, Sutterin ja Brassardin pikku nousut.

Maalissa Cam Ward oli koko kauden hyvä. Hoiti muutaman voiton selvästi yksin. Leighton oli ok kakkonen.

P.S. Mä liityn tonpsin bandwagoniin että kauden jälkeen voin sanoa että hävisin voittajalle :D kunhan ette anna san joseen voittaa niin karmeella (oikeesti huonolla) rosterilla kun siellä onkaan
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Toronto - Ottawa sarja saatiin myös pakettiin.

Game 1: Ottawa hallitsee peliä ja saa luotua ennemmän paikkoja kuin Toronto. Peli on maaliton aivan ottelun viimeiselle minuutille asti, jollain Ottawan puolustaja sekoilee jotain laidassa samalla kun Malkin porhaltaa vapaasti keskeltä ja lämää kiekon reppuun. Ottelu päättyy myös näihin lukemiin ja Ottawalle karu tapa hävitä ensimmäinen ottelu. Hyökkäysajat olivat melko tasan, mutta laukaukset menivät Ottawalle 13-6. Sarja 1-0 Torontolle.

Game 2: Tästä ottelussa nähtiin sitten runsaasti maaleja, en muista missä järjestyksessä niitä tuli, mutta 4-4 tilanteessa mentiin jatkoajalle. Jos en ihan väärin muista niin taas tuli lopussa vasta tasoitus Torontolle, joten Ottawan pelaajilla tuntui vähän päät painuvan. Jatkoajalla molemmat saivat paikkoja, ja Ottawalla oli muutama hyvä pyöritys, mutta viimeistely ontui ja lopulta Toronto iskee ratkaisu maalin ja näin ollen sarja 2-0. Hyökkäysaika 10-7 ottawalle, mutta laukaukset 17-11 Torontolle, joten laidoissa pyörimiseksi meni vähän peli.

Game 3: Seuraavaksi matkattiin Ottawaan ja kotijoukkueella oli käytännössä pakkovoiton paikka. Peli oli taas vähämaalinen, ja Niemi osoitti ensimmäistä kertaa maalillaan hyviä otteita. Peli oli todella tasaista ja ehkä Torontolla oli muutamat vaarallisemmat paikat tehdä maali, mutta he eivät siinä onnistuneet. Ottawa käytti tämän tehottomuuden hyväkseen ja voitti ottelun 1-0 ja kavensi sarjan 2-1 tilanteeseen.

Game 4: Ottawalla sama tilanne, kuin edellisessä eli pakkovoitto. Ottelu lähtikin hienosti liikkeelle ja pelin puolivälissä tilanne oli jo 3-0 Ottawalle. Viimeiseen erään lähdettiin samoista lukemista, mutta heti erän alussa Toronto iskee kavennuksen ja tilanne 3-1. Ottawa vastaa kuitenkin melkeen heti perään ja taululla turvallisen tuntuiset lukemat 4-1. Toronto ei ole kuitenkaan vielä luovuttanut ja iskee pelin 4-2. Ottelun viimeiset kaksi minuuttia ovat menossa, kun Torontolle tuomitaan jäähy, ja kotiyleisö pitää ottelua ratkenneena. Toronto kuitenkin kaventaa alivoimalla 4-3 ja kun vain n.20s on ottelua jäljellä Ottawa pelaaja ottaa idioottimaisen jäähyn ja Torontolle hyökkäyspään aloitus ja sauma tasoittaa peli. Toronto ottaa maalivahdin pois ja tasoittaakin pelin, kun peliä oli jäljellä vain 6s. Kotiyleisö on shokissa ja koko halli on aivan hiljaa, kun summeri soi. Jatkoajalla Ottawa on kuitenkin päättänyt, että se ei tule tätä peliä häviämään ja Giroux iskee helpottavan voittomaalin ja halli meinaa revetä liitoksistaan. Mitä draamaa tarjosi tämä peli :) Hyökkäysaika taas n.10-7 ottawalla ja laukaukset 23-19 myöskin Ottawalle. Sarja jännittävässä 2-2 tilanteessa.

Game 5: Seuraavaksi matkattiin taas Toronton kotiluolaan. Ottawa siirtyy ottelussa johtoon ja pelaa muutenkin parasta peliään tässä sarjassa. Toronto ei meinaa päästä ollenkaan maalinteko tilanteisiin ja onnistuu saamaan vain 2 laukausta ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä Ottawa kiristää vain tahtiaan ja hallitsee peliä selvästi. Toronto ei onnistu saamaan tässä erässä ollenkaan laukauksia kohti Niemeä ja jos oikein muistan Ottawa siirtyi tässä erässä 2-0 johtoon. Viimeiseen erään Toronto löytää vielä jostain lisää virtaa ja onnistuu luomaan muutamia vaarallisia tilanteita ja yksi niistä meneekin maaliin, joten tilanne jännittävä 2-1. Ottawa jäädyttää kuitenkin pelin hienosti eikä Toronto pääse lopussa paikoille. Hieno vierasvoitto ja sarja Ottawalle 3-2. Hyökkäysaika 9-4 ja vedot 20-6 Ottawalle.

Game 6: Sarja ensimmäistä kertaa katkolla, ehkä vähän yllättäen Ottawalle. Toronto pelasi pakko voiton edessä paremmin kuin edellisissä peleissä ja hallitsi kenttä tapahtumia. Niemi oli maalillaan, kuitenkin hyvä ja ottelu meni pitkään 0-0 tilanteessa. Toisessa erässä Ottawa onnistuu tekemään johtomaalin, Toronton painostuksen keskellä. 1-0 lukemissa lähdettiin viimeiseen erään, mutta mitään ei oltu vielä ratkaistu, jonka Toronto näytti tekemällä kaksi ansaittua maalia ja siirtyi 2-1 johtoon. Ottawa yritti tuloksetta saada jotain vielä aikaan, ja peli näytti ratkenneen kun kellossa oli 18s jäljellä ja aloitus Ottawan puolustuspäässä. Grabovski oli kuitenkin päättänyt, että mitään ei olla vielä ratkaistu ja pääsee 6s ennen loppua läpiajoon. Puolustaja joutuu kaatamaan hänet ja tuomari tuomitsee tilanteesta rankkarin! Tästä maali ja vielä päästäisiin heikonkin pelin jälkeen yrittämään ratkaisua jatkoajalla. Grabovski lähtee liikkeelle yleisön jännittäessä, tekee pienet harhautukset ja iskee kiekon reppuun! Yleisö sekoaa hallissa ja Grabovski tuulettaa villisti osumaansa. Kopissa valmentaja psyykkaa pelaajiaan ja sanoo, että näissä tilanteissa pelaajat punnitaan todella. Jatkoajalla Ottawa saa vähän paremmin pelistä kiinni ja ottelu etenee melko tasaisissa merkeissä. Hienosti pelannut Ottawan kolmoskenttä on jäällä ottelun ratketessa. Kiekko heitetään Toronton päähän ja Stajan lähtee karvaamaan ja onnistuukin riistämään kiekon pois helponnäköisesti Toronton puolustajalta kulmassa. Baana on vapaa ajaa maalille ja näin myös Stajan tekee ja iskee kiekon ohi Varlamovin! Juhlat alkavat hallissa ja Ottawan pelaajat tuulettavat jatkoon menoaan. Hyökkysaika 8-7 ja vedot 23-9 Torontolle, mutta se ei auta kun sarja ratkeaa 4-2 Ottawan hyväksi.

Kiitos Kuninqaalle peleistä oli kyllä hieno ja jännittävä sarja. Kumpi tahansa olisi voinut mennä tästä jatkoon, mutta tällä kertaa jumalat olivat Ottawan puolella :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Itä:
Nj
Ottawa
Boston

Länsi:
Sj
Chicago
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Boston - Buffalo sarja saatiin myös päätökseen yhdeltä istumalta voitoin 4-1 Bostonille.

Boston vei kolme ensimmäistä peliä lukemin 4-1,6-4 ja 3-1. Ensimmäisessä pelissä oli havaittavissa paikoin pahaa nykimistä, mutta sen jälkeen ottelut toimivat hyvin. Neljännessä pelissä Buffalo pääsi ensimmäistä kertaa omalle tasolleen ja onnistui pitämään nollat koko pelin ja voitti pelin niukasti 1-0 kun peliä oli jäljellä vain 11s ja ylivoimalla veto upposi ohi Thomasin. Viidennessä ottelussa Boston pääsi 1-0 johtoon alivoimalla ja peli näytti ratkenneen kun taululla oli viimeisessä erässä 3-0 lukemat. E. Staal aloitti kuitenkin loppurutistuksen ja kavensi kahdella maalilla minuutti ennen loppua 3-2 lukemiin. Aivan lopussa Fleischmann oli vielä yksin läpi mutta sutaisi kiekon harhautuksen päätteeksi sivuverkkoon ja näin Boston eteni jatkoon kun tasoitusta ei tullut.

Suurin ero joukkueiden välillä oli selkeästi maalivahtipelissä ja viimeistelyssä. Siinä missä Buffalo hakkasi päätään Lehtoseen niin Boston onnistui etenkin ensimmäisissä peleissä kovalla prosentilla. Buffalolla kaikki maalit olivat yhtä Böedkerin rannaria lukuun ottamatta ykkösketjun tekemiä, muut ketjut olivat pahasti pimennossa. Tosin eipä Bostonillakaan kolmos tai nelosketjut maaleilla juhlineet vaan tutut nimet Chara,Iginla,Nash,Staal ja Ryan kärkiketjuista. Etenkin Charan kova laukaus oli Rinteelle neljästi liikaa. Vilperin tuttu kuvio kiekkoa kulmasta nopeasti viivaan ja sieltä kova pommi oli monesti käytössä kovalla prosentilla. Rinne oli näissä jatkuvasti puoli metriä liikaa sivuttaisliikkeessä ja kiekko upposi aina tyhjiin... Ylivoima oli molemmilla myös aika tappavan tehokasta.

Jäähyt taisi mennä aika tasan, Byfuglien keräsi sarjassa 25min jäähyjä, muut selvästi vähemmän.

Bostonilla on kasassa hyvä nippu pyttyä ajatellen, mutta nähtäväksi jää kuinka pitkälle Big Bad Bruins etenee. Onnea kaikille jatkoon päässeille, ensi kaudella tavataan taas. :cool:
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mikimilaatio näköjään etsinyt Vilperiä täällä eilen. :) Makasin darrassa kotona. Tänäänkin ollut pientä tärinää havaittavissa. Onneksi nyt saunan jälkeen alkaa olo jo hieman normalisoitua. Muutaman päivän huili ja sitten onkin jo uusivuosi! Sarja saatiin myös tänään pelattua kokonaan. Pahoittelut, kun hieman kesti.

Boston - Buffalo sarja 4-1 Bruinsille.

BUF 1 - 4 BOS
BUF 4 - 6 BOS
BOS 3 - 1 BUF
BOS 0 - 1 BUF
BUF 2 - 3 BOS

Ensimmäinen peli oli kyllä melkoista nykimistä, mutta netin boottaus auttoi ja seuraavissa peleissä yhteys oli hyvä. Bruins puolusti hyvin koko sarjan ja etenkin, kun Buffalon jatkuvat onetimer yritykset maalinedestä pidettiin kurissa niin Lehtosella ja Thomasilla oli helppo poimia kauempaa tulevat vedot erinomaisesti. Rinteellä sen sijaan taisi vielä joulukinkut painaa ja yllätys olikin, että Bachman ei saanut edes mahdollisuutta päästä tositoimiin. Kahdessa viimeisessä ottelussa Rinne kuitenkin palasi omalle tasolleen ja ottelut olivatkin vähämaalisia. Bruinsin avainhahmoina voidaan pitää kapteeni Zdeno Charaa. 5 otteluun tehot 4+1 joista peräti 3 voittomaalia. Rich Nash oli myös vaarallinen koko sarjan, iskien 3 ylivoimaalia. 15 eri Bruins pelaajaa pääsivät sarjassa pisteille. Buffalon tehomiehenä hääri Eric Staal iskien 5 otteluun tehot 4+3. Tuntui myös, että Eric oli koko ajan jäällä, pelaten 27,5 min keskiarvolla. Aloituksia mies raapi erittäin hyvällä prosentilla.

Hieman kyseenalaista AV-pelaamista Buffalon toimesta nähtiin ja veskallakin se kiekko irtosi, vaikka siinä 2 Bruins pelaajaa seisoi nenän edessä. Game 4:ssa ottelun lopussa (n.58 min kohdalla) Bruins YV kuivui käytännössä siihen, kun Sabres hyökkää jatkuvasti AV:lla ja Bruins joutuu rikkomaan. Seurauksena Buffalon 1-0 ylivoimamaali 11 sekuntia ennen loppua, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi. Game 5:ssa kolmannen erän alussa 3 ylivoimaa kuivuivat myös kasaan samalla kaavalla. Omista Sabres miehistö lähtee syöttelemällä liikenteeseen. (Yhden YV kassin taisin kyllä tehdä ''vastahyökkäyksestä'') No toivottavasti ensikaudella ''herrasmiessäännöt'' menevät paremmin perille.

Jos jotain parannettavaa sarjasta etsii niin ottelun loput olisi pitänyt pelata tarkemmin. Kaudelta tutut bottien jäähyt pisti myös jälleen hieman keittämään. Varsinkin Byfuglien, joka viskelee oman maalin edessä porukkaa jään pintaan sen minkä kerkiää.

Olisi pitänyt tarkistaa näköjään nuo Buffalon minuutit ennen sarjan alkua. Kaiken järjen mukaan E.Staalin olisi pitänyt huilata 4 ottelua ja Sekeran 1 ottelu. My bad kun en niitä kerinnyt tarkistamaan. Toivottavasti ensi kaudella jokainen huolehtii nuo minuutit kuntoon ja ilmoittaa rehellisesti rangaistuksensa. Se kun ei hirveästi aikaa vaadi.

Jatkoon mentiin, mutta muuten sarjasta jäi paska maku suuhun.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mikimilaatio näköjään etsinyt Vilperiä täällä eilen. :) Makasin darrassa kotona. Tänäänkin ollut pientä tärinää havaittavissa. Onneksi nyt saunan jälkeen alkaa olo jo hieman normalisoitua. Muutaman päivän huili ja sitten onkin jo uusivuosi! Sarja saatiin myös tänään pelattua kokonaan. Pahoittelut, kun hieman kesti.

Boston - Buffalo sarja 4-1 Bruinsille.

BUF 1 - 4 BOS
BUF 4 - 6 BOS
BOS 3 - 1 BUF
BOS 0 - 1 BUF
BUF 2 - 3 BOS

Ensimmäinen peli oli kyllä melkoista nykimistä, mutta netin boottaus auttoi ja seuraavissa peleissä yhteys oli hyvä. Bruins puolusti hyvin koko sarjan ja etenkin, kun Buffalon jatkuvat onetimer yritykset maalinedestä pidettiin kurissa niin Lehtosella ja Thomasilla oli helppo poimia kauempaa tulevat vedot erinomaisesti. Rinteellä sen sijaan taisi vielä joulukinkut painaa ja yllätys olikin, että Bachman ei saanut edes mahdollisuutta päästä tositoimiin. Kahdessa viimeisessä ottelussa Rinne kuitenkin palasi omalle tasolleen ja ottelut olivatkin vähämaalisia. Bruinsin avainhahmoina voidaan pitää kapteeni Zdeno Charaa. 5 otteluun tehot 4+1 joista peräti 3 voittomaalia. Rich Nash oli myös vaarallinen koko sarjan, iskien 3 ylivoimaalia. 15 eri Bruins pelaajaa pääsivät sarjassa pisteille. Buffalon tehomiehenä hääri Eric Staal iskien 5 otteluun tehot 4+3. Tuntui myös, että Eric oli koko ajan jäällä, pelaten 27,5 min keskiarvolla. Aloituksia mies raapi erittäin hyvällä prosentilla.

Hieman kyseenalaista AV-pelaamista Buffalon toimesta nähtiin ja veskallakin se kiekko irtosi, vaikka siinä 2 Bruins pelaajaa seisoi nenän edessä. Game 4:ssa ottelun lopussa (n.58 min kohdalla) Bruins YV kuivui käytännössä siihen, kun Sabres hyökkää jatkuvasti AV:lla ja Bruins joutuu rikkomaan. Seurauksena Buffalon 1-0 ylivoimamaali 11 sekuntia ennen loppua, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi. Game 5:ssa kolmannen erän alussa 3 ylivoimaa kuivuivat myös kasaan samalla kaavalla. Omista Sabres miehistö lähtee syöttelemällä liikenteeseen. (Yhden YV kassin taisin kyllä tehdä ''vastahyökkäyksestä'') No toivottavasti ensikaudella ''herrasmiessäännöt'' menevät paremmin perille.

Jos jotain parannettavaa sarjasta etsii niin ottelun loput olisi pitänyt pelata tarkemmin. Kaudelta tutut bottien jäähyt pisti myös jälleen hieman keittämään. Varsinkin Byfuglien, joka viskelee oman maalin edessä porukkaa jään pintaan sen minkä kerkiää.

Olisi pitänyt tarkistaa näköjään nuo Buffalon minuutit ennen sarjan alkua. Kaiken järjen mukaan E.Staalin olisi pitänyt huilata 4 ottelua ja Sekeran 1 ottelu. My bad kun en niitä kerinnyt tarkistamaan. Toivottavasti ensi kaudella jokainen huolehtii nuo minuutit kuntoon ja ilmoittaa rehellisesti rangaistuksensa. Se kun ei hirveästi aikaa vaadi.

Jatkoon mentiin, mutta muuten sarjasta jäi paska maku suuhun.

Staal tosiaan tuntui olevan jäällä aika usein. Mies oli laitettu 1.kentän lisäksi 1.ylivoimaan ja toiseen alivoimakenttään. Sekera oli loukkaantuneena 2 ekaa peliä ja sen jälkeen pelasi loput pelit. Se, että niitä minuutteja kertyi johtui juurikin tuosta että yli- ja alivoimaa oli tämän sarjan peleissä paljon peräkkäin. Kentänvaihdot hoiteli kone enkä koskenut niihin itse missään vaiheessa kesken pelien. Sekera kärsi penaltinsa loppukaudesta ja siinä vaiheessa ei muilla ylityksiä ollut. Sen jälkeen en niitä enää edes tarkistanut. Alivoimaa pelasin ihan samalla kaavalla mitä aiemminkin koko kauden eikä siitä kyllä ole mitään valituksia tullut, kiekkoa päätyyn ja perään karvaamaan, alivoimalla en hyökännyt, karvaaminen on käsittääkseni eri asia. Sarjan ainut alivoimamaali tuli vili vilperin toimesta. Jos tuo sitten oli kyseenalaista niin yhtä kyseenalaista oli kyllä sinun puolelta se että alivoimalla pidit vain kiekkoa paikallasi etkä purkanut sitä läheskään heti päätyyn vaan pelasit selvästi aikaa pois. Maalivahdilla en avannut tahallani missään kohtaa jos oli ukkoja aivan vieressä. Muutaman kerran kävi kyllä niin kun maalin edessä oli hässäkkää ja yritin saada siitä kiekkoa pois, niin kiekko oli ajautunut jo Rinteelle ja Rinne jatkoi kiekkoa peliin vaikka iso liuta äijiä oli vieressä kun olin rämpyttänyt nappia syöttääkseni kiekkoa kenttäpelaajilla maalin edestä pois.

Vähintään yhtä epämääräistä on se, että melkein joka aloituksen yhteydessä rämppäsit y:tä ja koitit hakea ukkoa suoraan aloituksesta tappeluun.

Jos joka asiasta alkaa valittamaan niin aina löytyy varmaan jotain mussutettavaa, puolin ja toisin.

Parempi sarjasta meni kuitenki jatkoon, enkä näe jälkipeleille mitään pakottavaa tarvetta.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Siinä mielessä asiallinen kritiikki on paikallaan, ett aina se siivoo meidän jokaisen peliä, jotka näitä palstoi lukee.
Kuhan saatais loppuliigagin lukemaan ja kirjoittamaan peleistään ja jauhaa muuta mielenkiintoista. St. Louisin GM:lle kiitos kauden stateista. Hienoo seurailla noita.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Komarov kyllä teki sarjan ainoan alivoimamaalin. Riistin kiekon sinisellä ja poljin läpi, kun koitit syöttää pakkipakin ylivoimalla. Kiellettyä ?
Mitä tuohon alivoimalla ajan pelaamiseen tulee. Niin eipä ole ennen tullut siitä valituksia. Jos vastustaja ei edes yritä karvata ylivoimalla niin en sitä heti kaverille lahjoita. Pääsääntöisesti kuitenkin puran heti kiekon.

Sen sijaan, jos omista lähdetään syöttelemään alivoimalla ja rakentamaan hyökkäyksiä ei pitäisi kuulua tähän liigaan. Alivoimakarvaus sen sijaan on sallittua. Kolmessa ensimmäisessä pelissä noudatitkin hienosti tuota alivoimasääntöä ja purit kiekkoa. Ymmärrän myös jos vahingossa välillä avaa maalivahdilla. Suurin osa kuitenkin antaa kiekon vastustajalle eikä jatka pelaamista kuin ei mitään olisi tapahtunut.

My bad edelleen, kun en kausi minuuttejasi tarkistanut ennen sarjaa. Näin ollen E.Staal ja Sekera oli pelikelpoisia. Joskin, kun herrasmiessäännöillä pelataan niin jokainen voisi itse tarkistaa omat pelaajansa, onko pelikieltoja napsunut.

Olen tuota Y:ta rämpyttänyt tappelun toivossa koko kauden.
smile.gif
Varsinkin kun Scott - Konopka - Parros ovat aloitusympyrässä. Muutama rohkea on vastannutkin kutsuun. Olen kyllä sitä mieltä, että tappelut kuuluvat NHL jääkiekoon. Ei pelata Liigaa kuitenkaan.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Komarov kyllä teki sarjan ainoan alivoimamaalin. Riistin kiekon sinisellä ja poljin läpi, kun koitit syöttää pakkipakin ylivoimalla. Kiellettyä ?
Mitä tuohon alivoimalla ajan pelaamiseen tulee. Niin eipä ole ennen tullut siitä valituksia. Jos vastustaja ei edes yritä karvata ylivoimalla niin en sitä heti kaverille lahjoita. Pääsääntöisesti kuitenkin puran heti kiekon.

Sen sijaan, jos omista lähdetään syöttelemään alivoimalla ja rakentamaan hyökkäyksiä ei pitäisi kuulua tähän liigaan. Alivoimakarvaus sen sijaan on sallittua. Kolmessa ensimmäisessä pelissä noudatitkin hienosti tuota alivoimasääntöä ja purit kiekkoa. Ymmärrän myös jos vahingossa välillä avaa maalivahdilla. Suurin osa kuitenkin antaa kiekon vastustajalle eikä jatka pelaamista kuin ei mitään olisi tapahtunut.

My bad edelleen, kun en kausi minuuttejasi tarkistanut ennen sarjaa. Näin ollen E.Staal ja Sekera oli pelikelpoisia. Joskin, kun herrasmiessäännöillä pelataan niin jokainen voisi itse tarkistaa omat pelaajansa, onko pelikieltoja napsunut.

Olen tuota Y:ta rämpyttänyt tappelun toivossa koko kauden.
smile.gif
Varsinkin kun Scott - Konopka - Parros ovat aloitusympyrässä. Muutama rohkea on vastannutkin kutsuun. Olen kyllä sitä mieltä, että tappelut kuuluvat NHL jääkiekoon. Ei pelata Liigaa kuitenkaan.

Ei ole alivoimamaalit kiellettyjä, se sinun av-maali tuli ihan selvästä riistosta eikä siinä valitettavaa olekaan, totesin asian vaan sen takia kun meinasit että hyökkäsin alivoimalla. Usein kyllä syötin alivoimalla kulmasta toiselle pelaajalle, jolla on parempi mahdollisuus purkaa kiekko päätyyn ilman että se menee ensimmäisen pelaajan toimesta yli laidan tai jää omalle alueelle pyörimään, ei tuo mitään hyökkäyksen rakentamista alivoimalla kai sentään ole? :) Tappelut kuuluu peleihin, mutta se että sitä y-nappia rämppää usein suoraan aloituksen yhteydessä ilman mitään varsinaista tappeluun "oikeuttavaa" aikaisempaa tilannetta on kyllä ainakin omasta mielestä täysin turhaa. Kolmannessa pelissä kun avasin maalivahdilla vahingossa, heitin sen jälkeen heti kiekon päätyyn ja siitä samasta tilanteesta tuli mulle jäähy jonka aikana Chara tinttasi heti ratkaisevan 3-1 maalin. Jos noin sattuu käymään että avaa maalivahdilla vahingossa niin ei kai siitä nyt suoraan kuulu kiekkoa luovuttaa pois ja antaa toisella ilmaista maalipaikkaa, pelikatko tavalla tai toisella tämän jälkeen on varmaan hyvä ja reilu vaihtoehto.
 
Ylös Bottom