Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja milesizdead
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

No niissä kahdessa viimeisessä pelissä kyllä suoraan sanottuna hyökkäsit alivoimalla. Mutta paha tässä on sana sanaa vastaan, kun ei taida kummallakaan pelejä olla videolla. Veskalla availuun vielä, että en nyt tarkoittanut, että pitäisi ilmainen maalipaikka antaa vaan luovuttaa kiekko vastustajalle vaikka keskialueelle tai heitää pitkä kiekko niin saadaan oikeutettu aloitus. Toivottavasti kuitenkin kumpikin ottaa opiksi näistä ja ensi kohtaamisista saadaan rehdimpi maku kummallekin osapuolelle. :)

Vaikka jatkossakin tulen kyllä tanssiparia etsineeksi, kun hanskaosasto on kentällä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mahtuisko yks peluri seuraavalle kaudelle? Kokemusta on näistä peleistä monen monta vuotta, tosin 13 jäi ostamatta!
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Joo-o eilen illalla saatiin Calgaryn kanssa pelit pelattua. Ei voi muuta sanoa kuin, että jäi pieni paskan maku suuhun peleistä, kiitos EA:n. Matseissa korostu paska FO-% @ 25, bottien jäähyt ja Schneider, joka oli kuin muuri. Laskin, että itse otin maksimissaan 3 jäähyä ja AI loput 7, joista yksi oli 5min.
Ensimmäisessä pelissä vastustajan vedot meni helposti sisään ja kiekko pomppi muutenkin suoraan lapaan, peli päättyi 7-1. Neljä samanlaista maalia; leikkaus keskelle ja veto vastakkaiseen kulmaan.
Toinen peli. Menin ekassa erässä 1-0 johtoon ja sain pidettyä sen kolmannen erän loppuun asti kunnes, n. 1min jäljellä, tulee läpiajomaali johtuen siitä, että pakit iskee jarrut pohjaan omalla sinisellä. Jatkoaika meni tätä maalia ihmetellessä ja ratkaisu tuli noin puolessa välissä erää, 2-1.
Kolmas peli oli samanlainen, paitsi jatkoajalle mentiin lukemissa 2-2. Jäähy tuli kun peliä jäljellä 2min -> YV:llä vilberto iskee siitä tasoihin. Jatkoajalla Luongo imasee rannarin puolesta kentästä, 2-3.
Neljäs peli, ei muuta sanottavaa kuin räkänen pokemaali joka ratkaisi pelin jo toisessa erässä. Ykkösnyrkillä oli paljon paikkoja laittaa kiekko häkkiin kolmannessa erässä, mutta ei kelvannut kellekään. 2-3
Kolme viimesintä peliä olisi voinut kääntyä myös toisin päin, tiukkaa oli ja vilbertolle kiitokset väännöistä :).

Eli: CGY - WPG 7-1
CGY - WPG 2-1(ja)
WPG - CGY 2-3(ja)
WPG - CGY 2-3

Calgary siis jatkoon voitoin 4-0.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Oho sisu ardor tipahti. Ite hävisin sisulle joka pelin kaudella joten vilberto ilmeisen kova tatinpyörittäjä.

Eikös noi pelityylien haukkumiset pitänyt jutella keskenään ja komissaarin kanssa eikä täällä ruotia. MIKIMin ois kyl pitäny itse penkittää se Staal ku se juur piti tarkistella ennen sarjan alkua ku komissaari ei ehtiny. Aika konnamaista. Sitten tarttuisin tuohon vilperin valittamaan mokella avaukseen. Itse pelasin vilperiä vastaan pari peliä tässä painoksessa ja edellisessä enemmänkin ja ainakin kahdessa viimeisissä peleissä hävisin aloitukset jotain 15-0 molemmissa. Ymmärrän et häviän Peverleylle vaikka olisi burish mutta että sitten Staalit ja Koivut viel kahmii KAIKKI. Tästä päättelin että ei varmaan kannata antaa aloituksia kun ei niitä voi voittaa (vilperi on kerennyt reenaan tai katsoon youtube videoista varmat vinkit ilmeisesti :D) Itse ainakin avasin aina kun vähänkin oli paikka koska tiesin että Vilperin peli perustuu osittain kiekon roiskimiseen viivan jälkee maalille ja aloitusten odotteluun että voi zdenolla rässiä huoletta viivasta ku voittaa aina. Ei vilperi voi odottaa että se joka kerta suljetaan jos tilanne antaakin mahkun avata. (eipä hän kyllä minulle valittanutkaan asiasta) Joku toinen pelaaja taisi tällä kaudella tuosta avautua kun oli pelkkää roiskimista heti viivan jälkeen että sais alotuksen ja pääsis jollai bergeronilla kahmii :D
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Eipä täällä montaa kehnoa tatinvääntäjää ole koko liigassa, kaikille voi hävitä, ja kaikki voittaa jos kiekkojumalat ovat suosiollisia. Joka pelin joutuu tosissaan pelaamaan nykyään, ja hyvä niin.

Jälkipelit voi tosiaan pelata jossain muualla kuin tässä ketjussa, ei synny suurempaa polemiikkia eikä ennakkoluuloja jonkun pelityylistä.

Uusien pelaajien tutut/kerhotoverit voisivat kyllä painottaa tätä foorumipuolta partykeskusteluissa, aika moni uudehko tuttavuus ei ole ainoatakaan postausta vaivautunut kirjoittamaan. Ehdoton vähimmäisvaatimus on nimilistaan tiiminsä raapustaminen loppuun hoidetun tikin jälkeen, mutta muutenkin liigaan kuuluu tämä sosiaalinen puoli. Pistäkäähän sanaa liikkeelle siis.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Eikös noi pelityylien haukkumiset pitänyt jutella keskenään ja komissaarin kanssa eikä täällä ruotia. MIKIMin ois kyl pitäny itse penkittää se Staal ku se juur piti tarkistella ennen sarjan alkua ku komissaari ei ehtiny. Aika konnamaista. Sitten tarttuisin tuohon vilperin valittamaan mokella avaukseen. Itse pelasin vilperiä vastaan pari peliä tässä painoksessa ja edellisessä enemmänkin ja ainakin kahdessa viimeisissä peleissä hävisin aloitukset jotain 15-0 molemmissa. Ymmärrän et häviän Peverleylle vaikka olisi burish mutta että sitten Staalit ja Koivut viel kahmii KAIKKI. Tästä päättelin että ei varmaan kannata antaa aloituksia kun ei niitä voi voittaa (vilperi on kerennyt reenaan tai katsoon youtube videoista varmat vinkit ilmeisesti
biggrin.gif
) Itse ainakin avasin aina kun vähänkin oli paikka koska tiesin että Vilperin peli perustuu osittain kiekon roiskimiseen viivan jälkee maalille ja aloitusten odotteluun että voi zdenolla rässiä huoletta viivasta ku voittaa aina. Ei vilperi voi odottaa että se joka kerta suljetaan jos tilanne antaakin mahkun avata. (eipä hän kyllä minulle valittanutkaan asiasta) Joku toinen pelaaja taisi tällä kaudella tuosta avautua kun oli pelkkää roiskimista heti viivan jälkeen että sais alotuksen ja pääsis jollai bergeronilla kahmii
biggrin.gif
Kyllähän sen voi peliin laittaa, kun se IRL olisi myös mahdollista laittaa. Tao on hyvä esimerkki, joka laittaa kiekon pelin silloin kuin sen paikka on. Mutta, jos siinä vastustajia seisoo nenän edessä niin silloin se kiekko pitäisi sulkea. EA kun tuon veskalla avaamisen on tehnyt niin naurettavan helpoksi. Hyökkäyspäänaloitukset ovat kuitenkin aika tärkeä osa. Kieltämättä se vituttaa, kun itse suljet ja kaveri ei.

En kyllä muista miten sua vastaan on aloitukset mennyt kauden peleissä. Luultavasti olen voittanut, kun noin hyvin muistat. Buffalosarjassa aloitukset meni kuitenkin suht tasan ja MIKIM kyllä aloittaa osaa. Jokaiseen aloitustyyliin on voittava aloitustyyli. Ominaisuuksilla myös tietty iso merkitys. En oo youtubesta mitään niksejä katsonut. Parhaiten sitä oppii peleissä ja tuolla EASHL:n puolella, vaikka harvoin keskellä pelaankin. Pelityylini kyllä pyrin muuttamaan vastustajan mukaan. Viivalle haen usein vetopaikkaa silloin kuin se on mahdollista. Olisihan suoraa typeryyttä, jos viivalta löytyy Chara ja Byfuglien kovilla laukauksillaan ja niille ei vetopaikkaa hakisi. Taktiikoilla voi aika paljon vaikuttaa pelinkulkuun ja tähänkin on lääke siniviivapuolustus. :) Välillä tulee kyllä roiskaistua maalille. Mielummin sen teen, kuin menetän kiekon sinisen päällä ja kaveri läpi. Varsinkin silloin, jos on maskimiehiä maalinedessä ohjaamassa, niin on hyvä heittää välillä krokilasinkorkuista. Jos taas pakit pidetään niin pelaan kulmien kautta maalin eteen ja maalin takaa. Yhdellä miehellä pörräämistä ja maalineteen jatkuvaa syöttöyritystä en sen sijaan ymmärrä. Monipuolisuus on ainakin se mihin itse pyrin.

Pahoittelut! Olisi pitänyt pitää kritiikki poissa ketjusta. Jatkossa laitan yksityisviestein vastustajalle ja tarvittaessa komissaarille. Tähän ei onneksi ole sen suurempaa tarvetta ollut ja toivottavasti ei ole jatkossakaan. Vaikka mielelläänhän sitä kritiikkiäkin tässä ketjussa näkisi niin tietäisi vähän mikä omassa/muiden pelityylissä ärsyttää niin voisi parhaansa mukaan sitä muuttaa. Yksityisviestein kuin ei ole tullut yhtään valitusta.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Eipä mua ainakaan haittaa se että täällä puidaan pelejä jälkikäteen, parempi se mielestäni on kuin se että itketään komissaarille yksityisviesteillä kun yksi teki tätä ja toinen tota. Aikuiset ihmiset osaa varmaan keskustella asioista ilman että menee tappeluksi. Virheistä pitää oppia ja ensi kaudella olen ainakin itse muutaman asian suhteen viisaampi.

Parempi vaan kun on keskustelua, aivan liikaa on tosiaan niitä jotka vaan pelailee pelinsä pois eikä osallistu keskusteluun millään tavalla. Ei tarvitse vääntää mitään pitkiä sepustuksia peleistään, mutta jotain tietoa vähän mikä meni pelissä hyvin, missä parannattavaa jne. Kummasti se vaan elävöittää liigaa.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Ei tässä tapauksessa keskustelu mun mielestä mennytkään asiattomuuksiin, jos näinkin rauhallisesti väännetään pelityyleistä niin se tosiaan selvittää linjausta jatkoa ajatellen, ja kaikille ketjua seuraaville.

Syynä tähän jälkipuintikieltoon on aina ollut vain se, ettei jostakusta pelaajasta muodostu negatiivista kuvaa yhden (mahdollisesti tappion jälkeen suutuspäissään kirjoitetun) viestin pohjalta, ja sen seurauksena tulevat vastustajat ylianalysoivat pieniä asioita.

Räikeät bugittelut ovat toki eri asia, mutta niitähän ei ole vähään aikaan tapahtunutkaan. Ne voi tuoda rohkeasti esille videon kera niin päästään kaikki osoittamaan sormella ja nauramaan.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Itä:
Nj
Ottawa
Boston

Länsi:
Sj
Chicago
Calgary

Kyl tämä sosiaalinen kirjoittaminen tuo entistä enemmän sellaista kilpailuhenkee ja väliin pientä rivalrymeininkiä. Mikäli tääl ei näy niin kyseiset pelit on aika hengettömiä.
Toisaalta ku tääl tuttavuutta tekee, niin entistä enemmän tulee mietityks oman pelin herrasmiesmäisyyttäkin. Ja pakko antaa kiitosta näille, jotka peliraporttei laittelee. Aika suuri merkitys ku kyseisiä pelejä ei pääse seuraamaan. Huippuahan se olis jos livenä pääsis streemii kattoo. Viimesii vääntöi odotellessa.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Huh huijakkaa. Tais olla perjantai kun Washingtonin kans jatkettiin sarjaa Wshingtonin 2 - 0 johtoasemasta. Kolmas peli menikin sitten Pingviineille, kun kerrankin kiekot löyti maalinperukoille peräti kolmesti. Kolmannessa erässä puolustuksen hetkeksi herpaannuttua wsh kaventi 3-1 mutta taisipa näillä lukemilla päättyä. Neljäs peli oli hyvää vää töä alusta asti. Semin laittoi Pingviinit johtoon heti ekan alussa, mutta ei aikaakaan kun Washington tuli tasoihin ja ohi. Oli taas Raskia ja EA:ta parhaimmillaan... Räkänen veto pakin pohkeen kautta Raskin patjan ali omituisesti tolppaan, josta Raskin selän takana poikittain liruen maaliin...3-1. Tilanteessa kolmanteen erään hurjaan takaa-ajoon joka tyrehtyi kun hmm oliko Hedman taas asialla kun laidassa taklaten 5min jäähy. Se oli siinä Se peli, pientä sikailua turhautumisen johdosta ja 5-3 av päälle. Hetkeä myöhemmin Washington oli surutta käyttänyt 5min yv:n hyväkseen ja lukemat 5-1. Loppuun täysillä rypistämään ne muutamat min tasakentällisin ja 5-2 kavennus jäi pelin viimeiseksi maaliksi.

Sarja siis katkolla 3-1 Washingtonille. Pittsburghin Gm oli etsimässä vastauksia tehottomuuteen ja Raskin pööpöilyn discopallon alta aivoja alkoholilla liuotellen, saas nähdä miten sarja jatkuu. Marzus mitenkä onnistus tänään viimenen/viimeset pelit ?
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Voi olla että menee 18.30 hujakoille että kerkeen kotiin! Mutta tuun heti kun kerkeen vaan, niin saadaan taputeltua sarja loppuun.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

MIKIMI tuossa meikäläistä huuteli mukaan tähänkin sarjaan. Kiinnostusta voisi jopa löytyä seuraavalle kaudelle, jos paikkoja on vapaana ja muuten mukaan huolitaan. Muutama viime vuosi on tullut tahkottua livegamersin FHL-herrasmiesliigaa pelkästään.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Nonni. Pittsburgh - Washington sarja saatu päätökseen Washingtonin vieden pelit 4-1.

Viimeinen peli oli silkkaa tuskien taivalta, kuten EA kommentaattorit kommentoivat, että Pittsburghin pelit voi katketa tähän, jos jotain ihmeellistä ei tapahdu ja sitähän ei tapahtunut...
Tasainen sarja sillä erolla, että Washington laitto kiekkoa reppuun kun paikkaa tarjottiin ja Rask vielä tarjoili sarjan aikana muutamia ilmasia siellä täällä. Viimesen pelin Rask pelas ihan hyvin, mitä nyt yks meinas pomppia taas omituisesti maaliin, mutta viivalta sai vielä kiinni. Washingtonin maalilla Quick oli kuin muuri ja torppasi yhdenkin "varman" sekunnin murto-osassa tehdyllä hypyllä. AV:ta sai taas pelata pelissä ihan riittämiin, muutama poke jaloille tuli itekkin tehtyä, mutta erityiskiitos EA:lle bottien jäähyilystä. Ukot oli sen verran kiihkoissaan, että taklailtiin sitten sellasella forcella, että pääs jäähylle istumaan. Kolmannessa erässä puskettiin kovasti kimppuun ja paikkoja oli, mutta ei syntynyt jälkeä ja peli päättyi Washingtonin 2-0 voittoon. Laukaukset 19 - 14 Pittsburghille ja hyökkäysalueaika taisi olla +-20s 5min hujakoilla molemmilla joukkueilla. Ei niin ei. MarzusR jatkoon, Onnittelut! :)

Niin ja vielä sen verran, että oli muuten kyllä loistavat pelit Washingtonia vastaan. Reilu ja rehti peli ja hyvää kiekkoa! :) Kiitoksia!

Ensi kautta jo kovasti odotellen, mitenkä ukot kehittyy... Nyt vauhtia niihin peleihin ;D
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Nyt on wsh-pit sarja läpytelty ja wsh jatkoo voitoin 4-1. Viimene matsi päätty washingtonille 2-0 ja päästiihä siin vähä niistelee neniäki tosin wsh kannalt huonolla menestyksellä. Tää vika peli oli muutenki ku koko ottelusarja pienoiskoossa tiukkoja vääntöjä alusta loppuun vaik kaikkien matsien tuloksis se ei aina näkynykkää. Välillä tuntu iha käsittämättömältä miten paljon toi ea arpoo yhen pelin sisäl jäähyi toiselle jengille ja toisee suuntaa ei dumarin käsi nouse millää vaik kuin o samanlaisia "rikkeitä". Samoin seki mite yhtäkkii menee toisel kaikki häkkii kuha vaa sinne päi räiskii ja toine ei saa mistää sisää vaik ois mite unelmapaikkoi.

Mutta kiitos viel pittsburghin suuntaa helvetin hyvii pelei ei ollu bugitteluu eikä lagitteluu eikä vinkumist mistää muustakaa vaa rehellist vääntöö alust loppuu asti. Ja täytyy viel mainita et pittsburghin "kotijoukot" toi oman hienon mausteensa tähä sarjaa..=D
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Myös Van-Phx sarja päätökseen ja Phoenix jatkoon voitoin 4-1. Pelit tasaisia, mutta EA:n vahvalla avustuksella phoenix jatkoon. Agihin kanssa ollu aina kireitä matseja ja nämäkin olisi voinut kääntyä kummalle vaan. Sarjasta päällimmäisenä jäi mieleen Crawfordin karseat mokat ja Bryzgalovin päinvastaiset esitykset. Canuks taisi osua 5 kertaa tolppaankin joista edes pari sisään olisi muuttanut sarjan kulun totaalisesti.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Myös Van-Phx sarja päätökseen ja Phoenix jatkoon voitoin 4-1. Pelit tasaisia, mutta EA:n vahvalla avustuksella phoenix jatkoon. Agihin kanssa ollu aina kireitä matseja ja nämäkin olisi voinut kääntyä kummalle vaan. Sarjasta päällimmäisenä jäi mieleen Crawfordin karseat mokat ja Bryzgalovin päinvastaiset esitykset. Canuks taisi osua 5 kertaa tolppaankin joista edes pari sisään olisi muuttanut sarjan kulun totaalisesti.

Ei auta itku markkinoilla, eikä edes Rogers Arenan käytävillä. Ensimmäisen pelin jälkeen näytti vielä kaikki hyvältä, mutta sitten alkoi bryzgalov show. Pirusti sai töitä tehdä, että kiekon tämän herran taakse sai. Samaan hengen vetoon täytyy kyllä myöntää, että hyvin Kide pelasi ja ei todellakaan vääryys ollut, että Arizonassa jatketaan seuraavalle kierrokselle. Harvemmin huonompi voittaa paras seitsemästä sarjaa, eikä tälläkään kertaa niin käynyt. Onnittelut Kidelle jatkoon!

Ensi kautta odotellessa. Canucksilla on sikäli pullat hyvin uunissa, että nuoria pelaajia on rosteri pullollaan. Nyt jäädään innolla odottamaan, että ketkä näistä tekee kesällä muutakin, kuin pelaa golffia. :) Palataan asiaan offseasonilla, joka on tunnetusti Canucks-fanien parasta aikaa... ;)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Onnea jatkoon menijöille, ja hauska huomata, että sarjat ovat olleet rehtejä :)

Simmailtu on jo, seuraava rundi vauhdilla läpi, aikataulu on tiukka simukausien takia :)
 
Ylös Bottom