Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja milesizdead
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Kiitos pöppöselle osallistumisesta, palailehan asiaan syssymmällä jos uusi konsoli on oikean merkkinen :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Ja perrrrkele!
Pittsburgh tippu, eli Philly vei sarjan 4-3.

Oli kyllä huikein pleijarisarja koskaan! Ihan älytöntä päästä päähän juoksemista ja tasasta vääntöä. Maalivahdit ei tässä sarjassa todellakaan juhlineet hyvillä torjunnoilla, vaan tasaisesti upposi molempiin päihin ja torjuntaprosentit taisi jäädä alle 85%. Mutta kyllä syö perrrrkele miestä taas kerran tippua ekalla kierroksella pleijareissa, ei juma!

Viimenen ottelu alkoi lupaavasti kun Pittsburgh puolusti hyvin ja muutamat vastahyökkäykset toi tulosta ja 2-0 taulussa ekassa erässä. Toinen erä maaleitta ja sitten 3. erässä kun 8 min pelikellossa aikaa, niin Philly teki kavennuksen 2-1. Taisipa olla sitten jopa seuraava aloitus ja Phillyn aloitusvoiton jälkee laidalta sisään ja lättyä maalille ja pum kiekko reppuun ja taululle 2-2. Hetken päästä pyörittiin Phillyn päässä ja Seminillä ois ollu tyhjä paikka heittää lätty maaliin, mutta hankala paikka ja ei maistunu maali tällä kertaa maalineduskahakassa. Sitten vuorostaan sukellettiin Pittsburghin päätyyn ja siellä maalineduspuolustaminen ei tuottanut tulosta, kun Duncan Keith pyöri viivan tuntumassa pienet piruletit ja pääs lämärin vetämään ja eihän se perkele tarttunu Lehnerin räpsään...pelikellossa vajaat 2min aikaa... kerran vielä pääs Semini laidankautta sisään ja heittämään kiekkoa maalille, mutta eihän se perkeleen overall 77 Bonino muutakuin ilmaa haronut mailallaan maalinedessä ja siihen loppui se rutistus.

Kiitos FakiiR1:lle sarjasta, oli älyttömän jännittävää pelata. Nyt ihan vituttaa , taidanpa ottaa vielä kaljan pari :D
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Hyvät reportaasit tulikin jo meidän peleistä. Kiitokset myös sinne, oli huikee sarja! Tosin olihan se odotettavissa, kun kumminkin Battle of Pennsylvania kyseessä. :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Kapise moneta oot boksil illal. Mä oisin puol seiska jälkee valmis alottaa sarjan
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Vancouver-Calgary sarjasta Calgary jatkoon suoraan voitoin 4-0. Ei auta kuin nostaa kädet pystyyn ja todeta, että ei ollut mitään jakoa. Hetkittäin sain jotain aikaiseksi, mutta kokonaiskuvassa todella munaton esitys joukkueelta, ja itse joukkueen ohjastajalta. Onnea Vilbertolle seuraavalle kierrokselle. Ensi kautta odotellessa...
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Yllättävä sweep! Kanukkien puolustus on aika kova, vaikka Cgyn peukut ovat oivat niin pidempää sarjaa odotin.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Nashvillen ja Minnesotan playoff-sarja polkaistu käyntiin kolmen ottelun voimin.

Ensimmäisessä taistossa vieraissa pelannut Wild pyöritti peliä pari ensimmäistä erää ajoittain jopa mallikkaasti ja manageri hymisteli homman alkaneen hienosti. Vieraskaukalo hiljennettiin pelaamalla mukavalla syöttösetillä ykköskentän sentteri nokikkain tyhjän maalin kanssa, eikä Wilson erehtynyt. Nashville oli kuitenkin ilmeisesti ajatellut vain leikitellä vieraidensa kustannuksella ja otti homman näppiin kolmannessa erässä. Kaksi kliinistä maalia viimeiseen erään ja ensimmäinen kiinnitys jäi kuin jäikin Nashvilleen.

Toiseen taistoon lähti sisuuntunut Minnesota. Kopissa puhuttiin, että taitureita vilisevä vastustaja kaadetaan napakalla syöttöpelillä. Hyökkäysalueella pelattiinkin rohkeaa lyhytsyöttöpeliä, jonka seurauksena taululle saatiinkin muutama tikki. Tasapainotetuissa pakkipareissa löytyi kuitenkin sellaisia puukäsiä, että kiekko pomppi jokusen kerran keskialueelle ja sieltä jamppu sai rakennettua vaarallisia vastahyökkäyksiä. Hyvän vierasmatsin pelannut Minnesota otti siis ensimmäisen kiinnityksensä jatkopaikkaan.

Kolmas kamppailu oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Laukauksia ehkä hitusen enemmän vieraissa pelanneella Nashvillellä kun taas toisaalta hyökkäysaika meni ehkä aavistuksen kotijoukkueelle. Kuten playoff-kiekossa usein tapana, niin nytkin ratkaisu nähtiin melko roisilla tavalla. Kolmannen erän puolivälissä Wildin nelosen laituri polki laidasta sisään ja kiersi predatorissin tiukkaa pappia päätyyn. Päädystä kaveri hoksaa toisen koohottajan ja koittaa heittää unelmalättyä luukulle. Quick kuitenkin tökkää sen verran patjaa/ahteria eteen, että kiekko löytää tiensä sitä kautta suoraan verkkoon. Loton osuttua ei kotihallia huudatettu kuin onnistuneilla puruilla ja siinähän se toinen voitto olikin.

Kokonaisuutena ensimmäiset pelit järjettömän tasaisia ja tuuri ratkonut nämä matsit. Voi käydä katsomassa myös tuurin takataskuunsa ottaneen C.Pricen sijoitusta maalivahtipörsseissä :)

Huomenna jatketaan!
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Joo Price on ollut kyllä jäätävä. Vaikka mimmosen mylläkän saa niin jonku se kaivaa eteen joka vetoon....Jotenki sen arvas vaan tähän sarjaan lähtiessä :D Maalinteko tosiaa tökkii Nashvillellä pahasti ja nollilla maaleillaha pelejä ei voiteta. Viimestää tulee kapisen kuvailema "ansaittu" maalin takaa...

Crosbykin vetelee kiikareilla vielä... Nielsen loukkaantui loppu poffeiksi. E. Burish nousee vikkelänä toverina Krejci ja Clarksonin kenttään. Kuinkas oot kapise huomenna peleillä?

Mites muute noi minuuttirajat? Jos menee sarjan päätteeks yli niin äijii pelikieltoo seuraavaa sarjaa? Iha vaa että tiedän peluuttaa jos tästä ny jatkoo mennää :D
 
NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Selvis tossa, että Sonera jotain sekoillu ja nettiä en saanukkaan vielä toimii vaikka jo kerkesivät luvata aiemmin, että tänään alkas toimimaan. Nyt sitten menee maanantaille sarjan aloitus.. prkl

Onkos ideoita monelta pääset konsolille?

Edit: ei noita minuutteja pleijareissa tuijoteta, siellähän pelataan vaikka toinen keuhko ulkona jos tarve on :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Gotcha. Keskiviikko on oiva ilta myös, voidaan vetää silloin vaikka koko sarja.

Okei, mulle käy myös keskiviikko ilta ihan hyvin, mut pyrin nyt saamaan tän netin tänään jo toimimaan..

Edit. joo ei mitään järkeä nyt tässä hommassa, ei toimi taida saada sonera vielä tänäänkään toimimaan nettiä.. Eli taitaa mennä sitten keskiviikkoon.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Huhhuh, kiitokset taotaolle väännöistä. San Jose jatkoon 4-1 voitoin. Laitetaan loukkaantumisten piikkiin tämä ensimmäisellä kierroksella putoaminen (Rundblad, Brodin, Rozsival, Shaw, Elliott, Flaake, Leddy). :D
Ensi kaudella sitten loppuun asti! Tuntu kyllä että ehkä enemmänkin voittoja oltaisiin ansaittu mutta Miller oli mies paikallaan ja kovan työn sai kyllä aina tehdä sen maalin eteen.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Nashville ja Minnesota eivät eilen saaneet paremmuutta selville. Sarjaa nyt pelattu 6 peliä ja voitot 3-3. Eilen Crosby heräsi eloon ja keräsi kolmeen peliin 6 pinnaa. Pelissä neljä Nashville laittoi ekat kaksi maalia maalin edestä Pricen seläntaakse ja sitte tais viel molemmat tehdä yhden. Vieraissa kulkee....Sitten palattiin Nashvilleen peliin viisi. Tässä sitten heti alkuun teki minnesota 2 mökkiä Nashvillen virheistä. Tämän jälkeen alkoi takaa-ajo ja lopulta Peckhamin 5+20 aika Nashville pääsi tasoihin. Kuitenkin loppu vitosen aikana ei saatu johtomaalia vaikka tonttia oli. Heti tämän perään riehui sitten oma botti ja otti ryntäys penaltin puolessa kenttää ja Seabrookki rässäs yläpesän viivasta. Berglund tasotti Crosbyn syötöstä 6 min ennen loppua. Sitten tapahtui aivopieru ja annoin jonku rightin ukon kälppiä b-pisteille vetäsee takaylän 19 sec ennen loppua ja eihän siitä enää rinnalle tultu. Joku jäähyn pelko jatkoajalle siinä varmaan oli kun ei napannu estellä vaan peruuttaa mukana. Tämä peli ois pitäny hoitaa...jooh sitten Minnesotaan. Koko kauden lähes kylmänä ollut kädetön mutta varsin jalallinen eugene burish kirmasi yksin läpi ja vei rystylly. veto kolahti patjaan mutta oikea-aikainen niitti Priceen ja lorahti sisään. Tämä siis tokassa erässä. Taisi vikaan erään sitten upota vielä Crosbyn ja Cowenin vedot sisään.

Tänään siis kuuluisa Game 7. Edessä 20 minuuttia hikisiä kämmeniä ja kiroilua riippuen kenen EA on päättänyt voittavan :D Peliin valmistaudutaan hieman siipirikkona kun kokoonpanosta pois Brunner 81 ja Wiercioch 83 sekä sarjan aikana kylmäksi menneet Wierciochin tuuraajaa kakkosparissa Odyah 80 sekä Frans Nielsen 82...koko kauden kauppattavana ja katsomossakin ollut Dylan Olsen 79 astuu isoihin saappaisiin kakkospariin. Kolmosparin Jones ja Hillen eivät ole olleet niin vakuuttavia että uskaltais laittaa. Olsenin 89 pokella voi kuitenkin tökkiä aika huoletta :D

monelta kapise otetaa?
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Nonni, hyvää tahtiahan nämä sarjat etenee :) Jospa ei menis niin montaa VIIKKOA kuin viime poffeissa finaaleineen. (Vähän jo alkaa tehdä mieli katella ens simukauden sopimuksia ja kehittymisiä ;)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Yllättävä sweep! Kanukkien puolustus on aika kova, vaikka Cgyn peukut ovat oivat niin pidempää sarjaa odotin.

Niin odotin minäkin :D Totta jos puhutaan, niin puolustus oli kaikkea muuta kuin kova näissä peleissä. Liekkö syynä pelaamattomuss vai Bobkovin osoittautuminen normaaliksi ihmiseksi, mutta ei toiminu puolustus ollenkaan. Tilannetta ei tietenkään helpottanut ykköspakki Shattenkirkin 38 pelin loukki heti ensimmäisessä pelissä.

Mielenkiinnolla odotellaan täälläkin miten ukot kehittyy kesän aikana. Palkkojen kanssa voi tulla aika tiukkaa tälläkin offseasonilla, mutta eiköhän noista selvitä. Nyt ei olisi vaan varaa kuunneella viime kaudelta tuttuja Toewsin kiukutteluja.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

YESSS.. Philadelphia jatkossa .. Jihaa... Chairman on tyytyväinen.. :) Pokaalia oot3llaan.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua(TBL/Wsh vapaana)

Polkastaanko vilperi se meiän sarja torstaina pois, mikä aika sulle sopis?
 
Ylös Bottom