Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Konkari ja jamppu täällä hakusessa.

Agih pistetty pihalle rostereiden takia.
Ja konkari myös, ei yhtään peliä pelattu vielä tikissä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Joo nash tulee seiska aikaa. Vastukset linjoille myös. Reilu tunti aikaa pelaa
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Kerrankin ois ollu hyvä tikki muita vastaan mutta vastustajista ei juuri kuulunut milesia lukuun ottamatta. Lähdin reissuun ja palaan vasta ensi viikon tiistaina. Näin ollen nakutelkaa tämän tikin pelit bottia vastaan ja samoin tänään simun jälkeen tuleva tikki. Ei mitään sikaniittejä sitten ukoille kun on jo muutenkin äijiä sivussa.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Bruinsin voi potkaista pois, jos ei ole CPU päällä. En kerkiä ennen simua paikalle. Pahoittelut!
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

NYR päätti tikin jamppua vastaan tahmeassa pelissä joka päättyi rankuilla sininuttujen voittoon. Kaksi nopeaa maalia NYR toimesta, ja sitten puolusteltiin loppupeli kiekonmenetysten jälkitilanteita :)

Prompterilla komissaarinviitta, hää simuaa illemmalla.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Konkar1 linjoille vielä vai pitääkö bottia vastaan pelata ? Erinäiset setit pelattu tänään. Hyviä pelejä, voitto 7-1 Minnesostasta ja pataan oliko 6-1 dallasilta, hyvää vaihtelua. Pennut tosin pomppi sylissä ekat pelit ja Dallas pelissä kakkosvahti ei saanu mitään kiinni, ei jaksanu edes mokkea vaihtaa ku oli taputeltu jo peli :) 40 peliä mentii ilman vakavempia loukkaantumisia, nyt sitte Gaborik 20 peliä sivussa kipeän jalan takia ja edellisessä pelissä teki just hattutempun...Sceviour kans hyvä nelosketjun luutija 46 peliä saigonille samassa pelissä Dallasia vastaan. Peli heti nihkeempää ku meni ketjut sekasin, siitä osoituksena pataan Vesinokan Islandersilta 3-2 , kiekko vaan pomppi raivokkaasta tatituksesta huolimatta Islandersille kokoajan.
Mutta konkar11111 ?

edittiä : Edit jeps sää tulitki :D Mutta joo ukkonen jytistää, saattaa katketa, pelaa sit bottia vastaan...
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jepu konkar1 tuli linjoille ja peli saatiin pelattua. Peli alkoi heti alkuun pahaenteisesti kun Filppula ykkösketjusta talutettiin lasarettiin pelin alussa...perkeles, siitä sisuuntunena ja onnea matkassa mätettiin maaleja sieltä ja täältä sisään. Tasaisesti ropisee pisteet Pingviininutuissa kyllä ympäri ketjuja, ainut kovempi pistemis Charlie Coyle 37 pistettä 37 peliä. 1+1 tähän peliin jälleen. 6-2 voitto Washingtonista loppuun.

Illalla vielä saatan simun jälkeen tulla linjoille muutaman pelin ottelemaan jos vastuksia linjoilla.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

4 pts. Huono tikki.

Botti voitto alkuun ja loppuun, mutta välissä kunnon EA-itiltit. Viidessä pelissä maalit 22-4, eikä mitään jakoa missään suhteessa ketään vastaan. Kaikki lapioivat muutamassa minuutissa niin monta maalia, että peli oli ohi. Jopa botit.

@ MONTREAL 4-1 W
VS TORONTO 7-0 L
@ TAMBA BAY 2-3 L
VS LOS ANGELES 6-0 L
VS PHOENIX 4-1 L
VS BOSTON 2-1 L
@ WASHINGTON 5-2 W

E: Peliajat ok. Kopitar tasan 23 min / peli.
 
Ylös Bottom