Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

koskas olikaa simulaatio? mä oon tänää 20-23 ainakis pois boxilta. enne ja jälkee ton jos sovitaa tarkka
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Miles voi potkii mut ulos liigasta, en muista onko bottia päällä. Joutuu taas tekee "vähän" ylitöitä, nii ei varmaa kerkee tän vuorokauden puolella kotii.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mites toi Rambo Dallas? Ootellaanko? Ei oo pariin päivään ollu linjoilla? Ois runkosarjan vika,ei ainakaan mielellään simuun. Kaheksan jälkee pitää poistua.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

1. NSH

Jos ny eka olin? Sellanen runkosarja joo, aika pelleilyä bottie kans. Varmaa yli 50% peleistä konetta vastaa aika pyllystä. No pleijareissa tullee vastaa dgmtzrin minnesota tai rambon dalllas. vähä vielä jännitettävää ennen pimeälle puolelle siirtymistä :D joudun ilmeisesti PS4 ostaa ku kaikki kaveritkin että varmaa riittää ohjaimia iltamiin :D kiitos milesille jo etukätee hienosti vedetystä liigasta näiden parin vuoden ajalta :D ja kaikille keitä vastaa pelaillu tiukkoja ja vähemmän tiukkoja vääntöjä
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Boston Toronto sarja aloitettu:

Game 1:
Ensimmäiseen otteluun lähdettiin kaukoputkelta näyttävä kapistus ottassa, koska tiedettiin, että botti Toronto luistelee vastaan huippupelaajilla. Pelikieltoja napsuneelle Stammerille rangaistus kuitenkin kumottiin, koska olisi ollut vaikea toteuttaa. :confused: Pelin alussa Rick ''panssarivaunu?'' Nash telottiin hetikättelyssä koko sarjasta pois Milan ''Terminator'' Lucicin hirmupommilla. 12 ottelua joutuu ''panssarivaunu'' huilimaan. Peli oli yhtä hurlumheitä ja Bruins miehistö dominoi kotiyleisön edessä suvereenisti koko ottelun. Loppulukemat 4-0. Genolle 2+1 ja Mr Universen ensimmäinen nollapeli oli tosiasia.

Tilastot:
tulos BOS 4 - 0 TOR
-muita tilastoja ei löytynyt toimitsijoilta


Game 2:
Sama hurlumhei jatkui kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. Ensimmäinen erä Bruinsille 2-0.

Toiseen erään Rick ''kävelykeppi'' Nash toimitti Toronton nykyiselle GM:lle Hjöllis Kuutamolle, ex GM Kuninqas Marko Kyyhkysen salaisen pelikirjan. Pelikirja tuottikin heti tulosta ja Toronto siirtyi 2-3 johtoon kolmella pikamaalilla. Stamkos merkautti kaksi osumaa. Tämän jälkeen Bryzgalov sai tehdä tilaa Thomasin Timpalle

Kolmanteen erään lähdettiin siis lukemista 2-3 vierasjohdossa. Fanien suosikki Milan ''Terminator'' Lucic pysäytti kellot aikaan 48:36 ja Bruins tasoihin 3-3. Ajassa 55:30 Maple Leafsin Vermette onnistuu rannaamaan ja Thomas on yllätetty. Bruins ei ole kuitenkaan luovuttanut, sillä GM J.Kekäläinen komentaa kakkoskentän jäälle Peverley Lucic ja Rajala muodostavat vaarallisia tilanteita Leafs päädyssä ja lopulta Parkanon lahja maailmalle Toooooooni ''Raju'' Rajala iskee pelin tasoihin maalinkulmalta Peverleyn huippupassista aivan loppuminuuteilla. Viimeisellä minuutilla Malkin Duchene ja Yakupov juonivat vaarallisia tilanteita, mutta Yakupovin tolppaa lähemmäksi sekä Genon mailan katkeaminen lämäriyrityksessä vievät pelin jatkoajalle. Fleurylla taisi olla kuumat paikat ja mosaiikin palaset oikeassa kohdassa.

Jatkoajalla Duchenen passi löytää Dougie Hamiltonin viivalta, mutta Fleuryn räpyläkäsi on iskussa. Seuraavassa vaihdossa rotta Stamkos taklaa Yakupovin takaapäin kumoon, sutaisee rystyllä kiekon kohti maalia, Thomas tiputtaa kyljelleen ja Pääjärvi lyö tyhjiin riparin. Harmi, kun en videota jaksanut ottaa tuosta maalista. :D Loppulukemat 4-5 jatkoajalla vierasjoukkueelle.

Tilastot:
tulos BOS 4 - 5 J.A TOR
lauk : 28 - 14
hyök:aik 13:03 - 04:18
aloitukset 15 - 5

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4naqDA01Q_c ''Mr Universen kommentit matsin jälkeen''

Bryzgalov 6/3 = 50% Fleury 28/24 = 85,71 %
Thomas 8/6 = 75 %

Hauskoja pelejä ! Vaikka onhan tää nyt ihan hirveetä ripulia pelata CPUta vastaan yleensä. :D
Toivottavasti ei käy niinkuin viime vuoden Jatkoajan liigassa, Runkosarjan voitto (Chicago) ja tippuminen bottijengille (Nashville) ekalla kierroksella. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Veli ryösti änärin mökille lainaan, torstaina pääsen alottelemaan playoffeja. Rambo näytti olevan vastassa, eli torstaina illalla voitaisiin alotella sarjaa? Andrew Shaw loukkaantui viimeisessä syklissä St. Louisin CPU:n käsittelyssä :( Ainakin ensimmäinen sarja jää välistä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jepulis, runkosarja kaluttu loppuun ja bottien avittamana kautta aikojen kovimmat pojot henk. koht. tällä gm:llä. Joukkueen paras pistemieskin Charlie Coyle tais naputella oliko 76 pistettä ja pari muutakin yli 60 pisteen miestä ja nippu muita kovia pistemiehiä, tosin loukkaantumisia sitten olikin heillä riittämiin.

Kuin tilauksesta viimeiset kaks tikkiä ollut silkkaa paskaa ja oon hävinny jonkun 75% otteluista, kun konferenssin voitto vielä pari tikki sitten näytti todennäköiseltä :) Niin vaan Vilperi puski lopussa ohi kolmella pisteellä! Kaikenkaikkiaan hyviä pelejä pitkin kautta, mutta nyt taas tuntuu ihan edelliskausien tarpomiselta, en tiedä mistä johtuu kun täysin muuttuu pelit yhtäkkiä! :D Lehnerkään ei tunnu saavan juur mitään kiinni ja tippunut parissa tikissä torjuntaprosenttitilastojen top 15 ulkopuolelle ja ukot on kuin tervassa konsanaan. Noh, katotaan pitääkö kokeilla kakkosmokkea villinäkorttina playoffeissa sitten! Ilmeiseti M4zerin Phillyä vastaan olis sarja, ainakin privassa oli näin viestiä tullut :) Josko saatais illalla sarja aloitettua!

Ja kiitokset Milesille liigan vetämisestä! Saas nähdä koska EA julkistaa tietoa onko uudella boxilla GMC:tä...jos ei, niin saatan olla xbxo360 puolella sitten jatkossa seuraavan vuoden NHL15 parissa...
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Ja kiitokset Milesille liigan vetämisestä! Saas nähdä koska EA julkistaa tietoa onko uudella boxilla GMC:tä...jos ei, niin saatan olla xbxo360 puolella sitten jatkossa seuraavan vuoden NHL15 parissa...

Thank you thank you. Saavutuslistassa ei ole eashl/gmc-puolen achievementtejä, eli huonoltahan tuo alkaa näyttämään. Mulla pysyy 360 sek änäri hyllyssä kyllä, eli voidaan miettiä liigan jatkoa vanhalla konsolilla jos innokkaita riittää. Loppuviikosta tiedetään pelimuodot varmasti.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Rangers ja Capitals aloittivat iltapäiväpuhteena sarjan pelaamisen Washingtonin kotiluolassa yhden pelin verran. Tuntui, että Rangers oli hieman paremmin valmistautunut pudotuspeleihin: aloitukset, hyökkäysaika ja muutenkin peli-ilo oli enemmän NYRin puolella. Vedot taisivat olla 30-8 NYRrille myös.

Rangers pääsi valotaululle ensin, Cizikas kiskaisi ranteella Wardin hanskan yli ylivoimalla 1-0:aan, mutta Washington vastasi heti ja tasoitti pelin suoralla rannevedolla. NYR 2-1 johtoon toisen erän lopulla, Washington tasoitti 2-2:een. Kolmannessa erässä tulostaulu kävi kuumana kun maali kerrallaan Rangers pääsi irti johto- ja tasoituskierteestä. 5-2 maali tyhjiin sinetöi ensimmäisen kamppailun, ja Rangers varasti kotiedun Washingtonilta. Mason maalilla ei vakuuttanut, Ward pelasi taas oivan peruspelin.

Illalla tai huomenna jatketaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom