Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Sisun kanssa pyöräytettiin sarja käyntiin ja samalta istumalta myös päätökseen. Chicago jatkoon voitoin 4-0,mutta tämä ei paljasta kuitenkaan koko totuutta.

Eka peli meni pitkään tasaisesti lukemissa 1-1,mutta lopussa paperi vähän repesi ja Chicago voittoon numeroin 4-1.
Tokassa pelissä Winnipeg näytti marssivan jo helppoon voittoon,sillä Chicagon pakka oli todella sekaisin ja hyökkäysten käynnistäminen tuotti todellisia ongelmia. 0-3 tilaanteesta kavuttiin kuitenkin jotenkin ihmeen kaupalla 6-3 voittoon ja tätä pidin itse ainakin sarjan käännekohtana.
Kolmannessa pelissä Sisu kuitenkin suivaantuneena nousi viimeisellä minuutilla kahden maalin takaa takaa tasoihin. Jatkoajalle numeroissa 3-3,mutta sitä ei kuitenkaan kerkeä vanheta kuin pari minuuttia kun Schenn lämäsee tulisesti keskeltä oikeaan yläpesään. Viimeinen ottelu olikin pelkkää pelailua ja siitä Chicagolle "helppo" 5-0 voitto.

Halakin todella varmat otteet,puolustuksen uhrautuvaisuus,sekä etenkin kolmoskentän esiinnouseminen takuina sille,että Chicago jatkoon tästä sarjasta. Kiitokset vielä Sisulle rehdistä sarjasta. :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Veli ryösti änärin mökille lainaan, torstaina pääsen alottelemaan playoffeja. Rambo näytti olevan vastassa, eli torstaina illalla voitaisiin alotella sarjaa? Andrew Shaw loukkaantui viimeisessä syklissä St. Louisin CPU:n käsittelyssä :( Ainakin ensimmäinen sarja jää välistä.
näil näkymin torstai sopii. monelta ois hyvä
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Pittsburgh ja Philadelphia iskivät eilen neljän matsin verran yhteen ja voitot puhtaasti Pittsburghiin. Sarja otelut päättyivät muistaakseni 1-0, 5-1, 2-6 ja 0-2. Uskaltaisin sanoa, että peli ratkesi heikkoon maalivahtityöskentelyyn, vaikka osa olikin paremmista paikoita tehtyjä maaleja, mutta nämä maalivat olivat normisti niitä ku peli oli jo menetetty. oisessa päässä Lehner taas olis kieltämättä enemmän kuin uskomaton. Siinä missä omat veska potkii ite jalalla maalin niin toisessa päässä tapahtuu enemmän kuin normitorjuntoja. Mielenkiinnosta piti väliin tarkistella tilastojakin. Ekassa pelissä Vedot tais mennä 18-14 Philadelphialle, mutta ottaen huomioon 10min jäähyilyn ja 5-3 vastaan vääntämisen hyökkäysajat ja muut statit kääntyi kaikki Philadelphialle. Ainoastaan aloituksen kääntyi Pittsburghille 16-9. Pääsäntöisesti muissakin otteluissa aloitusten kanssa oli ongelmia luultavasti johtuen yhteyksistä. Samainen ongelma haittasi myös koneäijien kiekontavoittelua, kiekko kun ei tahtonut kevata kaksinkamppailuissa millään.

Tosien ja kolmannen pelin statit olivat lähempänä toisiaan, mutta numerot taululla selkeet.

Neljänen pelin laukaukset päättyi 33-5 Philadelphialle, mutta tulos 2-0 Pittsburghille. Suurin ongelma tässäkin pelissä oli irtokiekot tai kiekkojen tuleminen konepelaajalle. Enemmän tai vähemmän kiekko pomppi ettei suoriin ripareihin päässyt vaan tuli sen verran viivettä, että paras tilanne meni ohi.

No vaikka pataan tuli, Philadelphiassa oltiin tyytyväisiä. Vielä kiitokset Pittsburghiin ja tsemiä jatkopeleihin.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Nashville ja Minnesota pelasivat eilen yhden pelin. Toista ei onneksi pelattu :D Dgmtzerin ohjastama minnesota rankoi aluksi aivan käsittämättömästä kulmasta rässin takayläkulmaan. Ei tainnut olla maskiakaan Quickin edessä mutta oli ilmeisesti pakko ottaa. Noo sitten pelailtiin varmaan erän verran Nashvillen ylivoimapeliä. Carey Price torjui kaiken. Tai sitten sitä ennen Seabrook oli pokettanut 4 metrin päästä kiekon pois. Tai aina ei edes Pricen tarvinnut torjua kun varman tuntusista paikoista veljet Krejci, Hanowski, Crosby ja E. Burish veteli pari metriä ohi. Hienoa kun kaikilla vedot siinä 90/90. Lopulta sitten löysäranne Plekanec sai yyveellä jonku takakulman tasotettua. Heti perään joku roikko viivasta ja siellähän oli Nathan "kädet 99" MacKinnon ja puikoista ohjauss 2-1. Taas oli yyveetä ja tontteja mutta Price torjui. Loppua kohti tais tulla 3-1 osuma Minnesotalta. Sitten pääsin kolmannen kerran yksin läpi ja Burish sai jollai ihmeellä sisään. Tätä edellisissä yrityksissä oli lagi hoitanut kaltaiseni taitopelaajan kynäilyt suoraa patjoihin :D vielä 15 sek ennen loppua oli edellisesten kaltainen varma paikka poikkarista mutta ohi tais Hanowski tinttaa.

Katsotaas kuinka sarja etenee. Enempää ei ainakaa ekan pelin jälkee voi ottaa päähän :D
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Boston Bruins eteni jatkoon otteluvoitoin 4-1.

BOS 4 - 0 TOR
BOS 4 - 5 J.A TOR
TOR 0 - 3 BOS
TOR 0 - 4 BOS
BOS 6 - 4 TOR

Tilastojen valossa oli ihan tasainen sarja, lukuunottamatta ensimmäistä kohtaamista. Ilya ''Mr Universe'' Bryzgalov oli sarjan suurin tähti, vaikka game 2 meni penkin alle. Mies pelasi kolme nollapeliä. Thomasin Timppa sai vastuuta game 5. Geno jatkoi siitä mihin runkosarjassa jäi ja nakutti 12 tehopistettä 5 otteluun. Vatasen Sami sai sairastupa ostastolle kaveriksi Mark Pysykin. Luottavaisin mielin lähdetään seuraavaan sarjaan. :)
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Mulla pysyy 360 sek änäri hyllyssä kyllä, eli voidaan miettiä liigan jatkoa vanhalla konsolilla jos innokkaita riittää. Loppuviikosta tiedetään pelimuodot varmasti.
Niin siinä sitten kävi, että GMC (ja EASHL) ei löydy NHL 15 next gen versioista. :( No onneksi ei tullut vielä ostettua PS4.

Täällä olisi kiinnostusta ainakin jatkaa loistavaa GMC pelimuotoa. Oliko tarkoitus NHL 14 vai NHL 15 ? Mua ei kyllä houkuta yhtään ostaa NHL 15 pelkän ''rosteripäivityksen takia'' 360:lle.

Ehdotus:
Aloitetaan alusta. Pelataan oikeilla joukkueilla. Arvotaan joukkeidenvalinta järjestys. Ensimmäinen kausi simutaan ja pelaaminen aloitetaan 2014-2015 kaudesta. Sen jälkeen sitten tutulla simu-peli-simu-peli systeemillä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

jos kyhätään vielä ensvuodeks gmc nii vilperin ehotus hyvä, sitä en tiedä löytyykö motskuja enää pelata kun on asennoitunu pleijareihin lopettamaan, ehkä pienen tauon jälkeen voisi aloittaa uudestaan
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Niin siinä sitten kävi, että GMC (ja EASHL) ei löydy NHL 15 next gen versioista. :( No onneksi ei tullut vielä ostettua PS4.

Täällä olisi kiinnostusta ainakin jatkaa loistavaa GMC pelimuotoa. Oliko tarkoitus NHL 14 vai NHL 15 ? Mua ei kyllä houkuta yhtään ostaa NHL 15 pelkän ''rosteripäivityksen takia'' 360:lle.

Ehdotus:
Aloitetaan alusta. Pelataan oikeilla joukkueilla. Arvotaan joukkeidenvalinta järjestys. Ensimmäinen kausi simutaan ja pelaaminen aloitetaan 2014-2015 kaudesta. Sen jälkeen sitten tutulla simu-peli-simu-peli systeemillä.

Onko tämä nyt siis vahvistettu tieto vai perustooko näin saavutuksiin? Siis äärimmäisen hullulta tuntuu että pelimuodoiksi jää versus ja hut, jotka on tavallaan lähes identtiset. Loput onkin sitten offline-kamaa.
Jos näin on niin saattaa lykkääntyä uuden boxin hankinta ku näyttäis PC- puolelle pukkaavan suurin osa näistä hyvistä peleistä vielä paremmaks höystettyinä.

Nykyistä ehkä vois jatkaa, mut sama vähä ku prompterilla, että odotus uutta kohtaan oli sen verran kova, että en tiedä jaksaa enää tennispallojääkiekkoa vääntää. Hurjalta kyl kuulostaa että noi kaks online-muotoa olis pois. Huikea päivitys taas EA:lta. Tätä kehitysskaalaa kyl EA käyttänyt jo pidemmän ajan, mutta ihan tällaista rippausta ei oo tehty mun muistikuvan mukaan. Joskus softaporukka vaihtui ja homma aloitettiin alusta, niin jäi osa hyviä ominaisuuksia pois. Vetää kyl sanattomaks, jos tilanne näin oikeasti on.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Vanhalla pelillä voisin kenties jatkaa. Toki Prompterin ehdottama pieni loma tähän väliin kuulostaisi hyvältä.

Vilperin ehdotus oikeista tiimeistä kuulostaa hyvältä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Jepu, kuten edellä M4zer kirjoittelikin raporttia peleistä, niin ei voi kuin ihmetellä tätä peliä. Edelliset pelit jossain kuoleman rajamailla haahuillut Lehner torjuin 4 peliä putkeen 96,5%. Viimeinen peli oli sellanen, ettei päässy irtokiekkoihin ollenkaan ja joka tilanteen hävis. Alivoimaakin sai pelata riittävästi, mutta Lehner maalilla ja uhrautuvat pakit pelasti, aika monta tärkeää syöksyä pakit heitti menemään ja sai mailaa/kroppaa väliin. Tahmean ensimmäisen pelin jälkeen Gaborik , Semin, Coyle ja Tlusty löysivät kyllä hyvän tahdin naputtaa pisteitä, jospa tämä jatkuis myös seuraavassa sarjassa. Kiitokset vielä M4zerille sarjasta!

Jeps...ja mitä tulee tähän EA:n touhuun, niin on siinä ja tässä rajamailla etten peru koko Xonen tilausta. Vielä tosin se fifa 15 ja forza 5 houkuttaa sen verran, että rajoilla ollaan. NHL kuitenkin 95% pelatuin peli mitä pelaillu, tähän asti.
En tiedä riittääkö kiinnostus jatkaa nhl 14 parissa gmc:tä, ehkä jos saadaan tarpeeks iso osallistujamäärä ettei 2/3 osaa ole bottipelejä.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Meikä ei ainakaan sijoita vanhan laatikon hokkiin, pitäkööt tunkkinsa.

Tämä on varmaa täälläkin. Näillä näkymin peli jää hyllyyn joka tapauksessa.

Uudessa boxissa on juurikin Fifa ja Forza, mutta ensimmäiseen tarvis ja haluis mieluusti kaveritiimin eli ison määrän kavereita pelaamaan. Jälkimmäisen online-puoli kuulemma pilalla ku saa päästellä kaasu pohjassa joka kurviin GTA-malliin tai no GTA:ssa sentään auto vaurioituu Forzassa kuulemma ei.

Jotenkin vieläkään ei tahdo toipua tuosta EA:n tarjoamasta shokista. Videon mukaan pelipuoli näytti olevan kunnossa, mutta karsia pelistä puolet pois. Ei voi kuin toistaa itseään ja ihmetellä. Ehkä EA satsaa Fifaan eikä änärille riitä servui enää ollenkaan. Olishan se toki noloa EA:lle jos suurin osa hakkais NHL 14:ta ja 15 jäis kauppojen hyllyihin. Tosin uskallan väittää, että on paljon, jotka tätä tietoa eivät tule saamaan vaan ostavat pelin hyvässä uskossa parempaan.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Ei siitä ole epäilystä, etteikö peli olisi parempi uudella sukupolvella. Eashl oli devaajien mukaan hankala pähkinä sekä nettikoodin, että 12 pelaajan törmäilyjen takia. Gmc taas taitaa kokea lyhyen ja mutkikkaan elämän. Syö paljon koodaustunteja mutta pelaajia ei pelimuoto kiinnosta. Ymmärtäähän sen, muksut haluaa kaikki voittaa ja gmc ei tarjoa sitä lystiä. Vs-matseissa löytyy aina joku huonompi piestäväksi.

Pieni tekijäryhmä hokilla, pakko priorisoida. Vituttaa kuin pientä eläintä, mutta täytyyhän se ymmärtää ettei EA Vancouver tarkoituksella kiusaa meitä pieniä ihmisiä. Budjetti on rajallinen koska myynti on rajallista. Ei tämä mistään servoista ole kiinni, niitähän saa MS:ltä käyttöön sitä mukaa kun tarvetta niille on.
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

... Vituttaa kuin pientä eläintä, mutta täytyyhän se ymmärtää ettei EA Vancouver tarkoituksella kiusaa meitä pieniä ihmisiä. ...
Hyvin kiteytetty. Olo on vähän sellanen, kun lapsena toivoi lunta talveksi ja sitä ei sitten tullutkaan :D VMP! Noh, painunpa tästä järvelle sorsastamaan, voin miettiä jokaista sorsaa lentävänä EA:n logona :cool:
 
Vastaus: NHL 14 "GSOE"-keskustelua

Tänään ei taida enää jaksaa. Katsellaan to-pe (tarkemmat ajat vielä auki, mutta aina illalla/yöllä).
 
Ylös Bottom