Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Radulov tekee tuhoista jälkeä minulla ainakin.. Tänään 5+3 jos oikein muistan.
Jos ei ratulovi natsaa niin miten olisi reg/hfc/ms hall?

En tiiä mikä tos radulovis oli, tuntu vaan että menettää kiekon helposti ja kutikaan ei oikeen tuntunu tuolta 90:ltä , mitä kortti sanoo. Taylor vois kyl olla hyvä vaihtoehto mut saatan silti kokeilla nashii ekana
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

En tiiä mikä tos radulovis oli, tuntu vaan että menettää kiekon helposti ja kutikaan ei oikeen tuntunu tuolta 90:ltä , mitä kortti sanoo. Taylor vois kyl olla hyvä vaihtoehto mut saatan silti kokeilla nashii ekana
Täältä suunnasta lähtis ilomielin Nash, Radulov + puckseja sulta? :)
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

1. Sharp - Toews - Gaborik
2. Giroux - Thornton - Marleau
3. HL Getzlaf - Bergeron - Zetterberg
4. WC Kunitz - Duchene - Carter

1. Phaneuf - HL Big Buff
2. Keith - Seabrook
Suter- HL Franson

HFC Price

Tavoitteena oli kasata Team Canada, mutta en saanut myytyä zetaa ja gaboa, joten päätin sitte pitää herrat tiimissä. Ihan hyvin mennyt kyseisellä rosterilla 65-0-1 statseilla vedetty tähän asti 1divarissa.
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Mahtoi eilistä vastustajaa harmittaa, kun kyseisellä kaverilla oli täydellinen Sochi-Venäjä joukkue ja silti hävisi omalle keskinkertaiselle seuralleni. Nyt todettiin taas, että vaikka olisi kuinka kovat pelaajat niin loppupeleissä voitto on kiinni pelaajasta ja nyt en laita voittoani tasoituksen piikkiin sillä kyseinen kaveri vain pelasikin todella huonosti ja ennalta arvattavasti. kaikki mitä koitti oli syöttö takatolpalle : D
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Nyt on joukkue muuttunut niin paljon, että pakko laittaa aivan uusi postaus päivityksen kera:

Ilya - Duchene (A) - HL-Hossa (A)
Sochi-Vanek - Gretzky - Gaborik
HL-Perry - HL-Getzlaf (C) - Radulov
Nash - Kopitar/Spezza - P-Kane (nyt väliaikaisesti nelosketjuna toimii Sochi-versiot Jokinen-Granlund-Filppula)

HL-Byfuglien - Kronwall
HL Johnsonit
Hl-Hedman (87) - WC-Phaneuf

HL-Lehtonen
HFC-Howard
HL-Mason
Yleensä luukkuvahtina 38-kok Trautmann

Vilttiketjussa lepäävät Mov-Ryan, HL-Marleau, HFC-Parise, Roenick, MS-Koivu ja MS-Selänne. Kokoelmasta löytyy vielä Hall ja lähemmäs parikymmentä HL-Korttia, joita testailen silloin tällöin nelosessa. Parhaina poimintoina niistä Sochi-Steen, Sochi-Edler, Sochi-Ruutu ja Sochi-Wheeler. Myös POTG-Zidlicky odottaa testaamista.
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Parin kk breikin jälkeen nyt muutaman päivän taas tahkonut ja ihan kivasti kulkenut paria EA Sports it's in the game peliä lukuunottamatta :) Huikeita ukkoja jokainen...


Ovechkin - Toews (A) - HL Nash (92)

POTG Perry - HL Thorton (C) - HL Getzlaf

Giroux - Bergeron - Gaborik/Kane

MS Selänne - MS Koivu - HL Duchene


HL Karlsson (91) - Chara (A)

HL Weber (95) - HL Keith

HL Doughty (90) - Suter

Rinne/Missiaen


Tässähän tuo, laitetaan nyt ylös tuskin enää isompia muutoksia tulossa. Lähinnä pelaajien päivityksiä parempiin versioihin yms. Jengi koostuu pääasiassa pelaajista joista pidän myös irl. Esim. Crosby menisi kiekoiksi jos sellainen käsiini sattuisi... Bergeronin, Suterin tai Gaborikin tekemisiin suhtaudun aika neutraalisti irl, mutta olkoon nyt tuolla, kun parempiakaan ei tule mieleen. Bergeronin aloitukset nyt vaan ovat niin hyvät, että vaikea siihen ketään parempaa kuvitella. Pitäisi hankkia HL Kane niin pääsisi Gaborikista eroon, normikorteilla imo Gabo on parempi. Girouxn voisi myös päivitellä HL versioon, katsotaan nyt, mihin sen hinta asettuu.

Tuo lihava poika HL Nash 92 versio on kyllä paras kortti millä olen pelannut, pystyy taikomaan maaleja tyhjästä ja runnoo pakit tieltään. Uskomaton veto, loistava suojaamaan kiekkoa. Jaaa HL Duchenen voisin ehken myydä, menee loistava kortti hieman hukkaan tuolla nelosessa, jos löytäisi uuden kodin missä saa enemmän peliaikaa.... Tosin ollut kyllä huikea AV peluri, joten en tiedä raaskinko luopua, hyviä tarjouksia kiits jos kiinnostaa :)
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

I POTG Selänne - M. Koivu (A) - POTG Granlund

Ykköskentän peli ollu ekan kymmenen pelin jälkeen kyllä ihan päinvastasta mitä odotti, Mikkekin alko lämpiään vasta 6. pelissä ja tällä hetkellä vissiin 7 maalia kasassa.. Teemun jalka (93) tuntuu huonommalta ku reg teukalla mutta näillä mennään :D Mikko taas on ollu suuri pettymys ku ei meinaa sitte millään pysyä pystyssä.

II Bergenheim - O. Jokinen (C) - HL Filppula

Huhhuh, eiköhän tää trio siirry kohta ykkösketjuks.. Suomen oma Thornton eli Olli Jokinen liikkuu ihan miten tahtoo kentällä ja kiekkoo ei saa vastustaja millään pois.. Kiekon ku vippaa sopivassa kohtaa jompaan kumpaan laitaan nii maailmanluokan sniperit pistää kiekon lähes poikkeuksetta reppuun, varsinkin Sean.

III HL J. Jokinen - MS S. Koivu - HL T. Ruutu

Suuremmalla peliajalla tulis varmasti enemmän tulostakin, mutta parempiakin äijiä on tarjolla. Rudin pelipaikkaa vois toisaalta vaihtaa ja heittää pariin kärkiketjuunkin kun tuntuu olevan voimaa huomattavasti enemmän ku mitä koko kertoo. Jokinen tän ketjun maalipyssy.

IV Leino - HL Teräväinen - Korpikoski

Pelaa lähinnä alivoimaa ja Korppi feat Teukka kakkos yv:tä silloin tällöin. Voittaa harvoin alotuksia mutta 99 boostittuna vedot osuu kohdilleen ja kädet toimii, nopeutta ei tuu vaikka kuinka boostii..

1. POTG Määttä - HL Salo (A)

Ykköspari tasakentällisin ja ylivoimalla, Salon jäätävä ruoska toimii aina. Olli melko kankea 88 nopeudella mutta menee mukana Samin jyrätessä kaikkea mikä liikkuu ;)

2. HL Timonen - HL Vatanen

Noh.. Nopeutta ja käsiä on niinku statsit kertoo mutta niihin ne avut jää. Ei kaada IKINÄ KETÄÄN vaikka kuinka yrittää ajella. Varmaan täytyy vielä vähän sekotella näitä pareja jos auttais.. Hyökkäyspäässä ja YV:llä ihan ok äijiä ellei joudu pommittaan viivalta.

3. Pitkänen - HL Ristolainen

Pelaa pieniä minuutteja, lähinnä AV:ta. Joni 10 matsin jälkeen kiikareilla mutta Rasse ehtinyt iskee jo hattrickin kakkos YV:n viivamiehen paikalta.

1. HL Lehtonen - 2. HL Rask

Lehtonen veti ekat 8 peliä putkeen joista siis 8 voittoo ihan jäätävillä suorituksilla. Yhdessäkään pelissä vastustaja ei tehny enempää ku 2 maalia ja ykkösdivarin voitto tappioitta. Noitten pelien jälkeen tais tulla yhen maalin tappio jonka jälkeen Rask luukulle joka alotti kans imemään ja tällä hetkellä siis 8-2-0 maajoukkueen tultua kehiin.
Paremmin ku ootinkaan :D


Täytyy nyt vielä täälläkin sanoo jos joltain sattus löytyyn eli viimenen puuttuva pelaaja POTG Rask hakusessa!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Oma joukkue tällä hetkellä:

Zetter - WC Crosby - Potg Selänne
WC Ovechkin - Thorton - Gaborik
Parise - Getzlaf - Giroux
Sedin - Sedin - HL Ruutu

Seabrook - Keith
HL Vatanen - Suter
Kronwall - Potg Määttä

Rask
Lehtonen

Täytyy sanoa, et ihmettelen miks noi WC kortit on PALJON halvempia ku normi.. Maksoin WC oviesta 850k arvosta pelaajia ja WC Crosbystä maksoin 1,01M...normit ku maksaa sen 1,2-1,5M ja overalit samat :D tietty kokoelma bonuksia noi ei kerrytä mut noilla hinnoilla ihan sama
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Julkaistaanhan nyt team Ruotanen kun on muuttunut aikas paljon edellisestä julkaisusta!


HL Kovalchuk - HFC Toews (C) - HL Hossa

HL Pietrangelo - HL Karlsson

HL Stamkos(A) - HL Thorton(A) - HL Malkin

HL Vatanen - HL Määttä

POTG Carter - HL Kesler - HL Couture

HL BigBuff - HL J.Johnsson

HL Sharp - Bergeron - HL Pavelski

Maalivahdit vaihtelee niin usein että turha laittaa tähän mitään.. :D

Otetaan vastaan mielellään ehdotuksia ketju muokkauksille/pelaajavaihdoksille (jos joku on huomannut joidenki toimivan hyvin)!! ;)
Itse olen ainakin pitänyt Toewsin ja Hossan yhteispelistä...
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Hävettää laittaa oma suhteellisen huono jengi tänne näytille, kun muilla on kymminien miljoonien tiimit kasassa, mutta yrittänyttä ei laiteta!

Tavoitteena ollut rakentaa kentälliset siten, että olisi hyvät aloittajat. Laidoilla sitten vähintään toisen pitää ollu spurttuhirmu, joka lestalätyn saadessaan spurttaa kaikista läpi. Puolustus vielä pahasti kesken, mutta kyllähän sitä kerkeää parantaa. Yhtään peliä en vielä tällä tiimillä ole pelannut, joten voihan se olla, että lähtee vielä koko jengi myyntiin. Itse asiaan:

1. kenttä:

Zetterberg (A) - Bergeron (C) - Gaborik (A)
Odotukset kentälle ovat suuret. Bergeron vain on jumala aloituksissa ja muutenkin tuntuu olevan kaikkialla oikeaan aikaan. Gaborik nyt on kunnon speedlesta ja Zetteri rakentaa peliä pidemmissä hyökkäyksissä.


2. kenttä:
Parise - MP Lemiux - MP St. Louis
Ei mitään hajua toimiiko, mutta laidoilla on vauhtia ja keskellä hyvä aloittaja hyvillä, jolla voi tarvittaessa edetä tankin tavoin hyökkäysalueelle.

3. kenttä:
POTG Selänne - HL Kesler (90) - HL Filppula
Tässäkin aloittaja valittu tarkoin. HL Ruutu sai väistyä, kun otti dunkkuun joka aloituksessa. Myös HL Granlund lähti vaihtopakkaan Filppulan tieltä. Katsotaan nyt pitääkö päivittää parempaan pelaajaan vai ottaa vanha veri takaisin.

4. kenttä:
HL Steen (88) - HL Bäckström (90) - HL Sedin
Pakollinen Ruotsin pullasorsakenttä. Vähän on HL Steenistä ja HL Sedinistä kokemusta, mutta voi olla, että koko kenttä lähtee vaihtoon ja tilalle tulee joku speed +90 kenttä (HL Grabner anyone?)

Puolustus:

1. pari:
Suter - HL J.Johnson
Suterista ei vielä ole HL korttia, mutta NHL 13:sta Suterin TOTW oli ehdottomia luottopakkeja. JJ tuo sitten tulivoimaa ja tarvittaessa jalkoja läpäreihin. ;)

2. pari:
Subban - Letang
Kanadan parhaat. Letangin ToTW oli jo viimevuonna niin kova naputtamaan pisteitä, että otettiin nyt normiversio miehestä kehiin.

3. pari:
HL Edler - HL Carlson
Carlson ainakin parin pelin testauksien perusteella täysi susi. Lähtee vaihtoon heti, kun puckseja ostaa paremmat ellei pojat ryhdistäydy (ainakin Carlson).

Maalivahdit:
Rinne - HL Mason
Mason oli 13 HUTissa jumala. Rask ja Lehtonen tässä pelissä niin surkeita, että jospa Rinne korjaa tilanteen?

Valkku: Samuels tmv
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Maalivahdit:
Rinne - HL Mason
Mason oli 13 HUTissa jumala. Rask ja Lehtonen tässä pelissä niin surkeita, että jospa Rinne korjaa tilanteen?

Valkku: Samuels tmv

Jännä miten joku tietty maalivahti toimii toisilla ja toisilla ei. Onkohan jotain korttikohtaisia eroja? Vaikka aika oudolta kuulostaa. Mulla nimittäin normi Rask ja Lehtonen on ollu ehottomasti parhaat maalivahit. Molemmilla yli 90 torjunta% ja pelejä takana molemmilla yli 30kpl. On kokeiltu kuitenkin normi Pricea ja Lundqvistia niin normina ku POTG versiona ja tuntuu, että pelaavat huonommin ku Rask ja Lehtonen. Rinnettä en tosin ole kokeillu :D
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Jännä miten joku tietty maalivahti toimii toisilla ja toisilla ei. Onkohan jotain korttikohtaisia eroja? Vaikka aika oudolta kuulostaa. Mulla nimittäin normi Rask ja Lehtonen on ollu ehottomasti parhaat maalivahit. Molemmilla yli 90 torjunta% ja pelejä takana molemmilla yli 30kpl. On kokeiltu kuitenkin normi Pricea ja Lundqvistia niin normina ku POTG versiona ja tuntuu, että pelaavat huonommin ku Rask ja Lehtonen. Rinnettä en tosin ole kokeillu :D
Itse ainankin epäilen että noissa on ihan korttikohtaisia erojakin että toisella on jatkuva god mode päällä ja toinen ei saa kiinni edes rantapalloa. Nuo potg Price ja Lungvist on ehkä suurimmat imurit mitä olen ikinä tässä pelissä kokeillut :D

Itsellä menee mielenkiintoisesti että paras torjuntaprosentti on potg Hillerillä tosin päästettyjen keskiarvo sillä on huonoin kuten myös voittoprosentti.
Potg Raskilla on huonoin torjuntaprosentti, päästettyjen maalien keskiarvossa on toisena mutta voittoprosentti on selvästi paras.
Hl Pricella on vähän huonompi torjuntaprosentti kuin Hillerillä mutta päästää selvästi vähiten maaleja ottelua kohti mutta voittoprosentti ei siltikään ole niin hyvä kuin Raskilla. Koitapa noista sitten arpoa millä olisi paras pelata :D
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Puolustus:

1. pari:
Suter - HL J.Johnson
Suterista ei vielä ole HL korttia, mutta NHL 13:sta Suterin TOTW oli ehdottomia luottopakkeja..........
Tarkoittaako tämä että sinulla ei vielä ole HL korttia Suterista? Nimittäin siitä on HL 94 overall ja POTG 96 overall, mutta ihan überharvinaisia molemmat.

Multa löytyy 94 HL versio, LPS näytti olevan 699,950.
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Tarkoittaako tämä että sinulla ei vielä ole HL korttia Suterista? Nimittäin siitä on HL 94 overall ja POTG 96 overall, mutta ihan überharvinaisia molemmat.

Multa löytyy 94 HL versio, LPS näytti olevan 699,950.

Meinasin, ettei olis olemassa, kun en ole koskaan nähnyt myynnissä useista haku-yrityksistä huolimatta. Olishan se pitänyt tietää, että siitäkin löytyy useampaa versiota. Niinhän se tässä HUTissa on, että jokaisesta pelaajasta on se 3-8 eri versiota.....

Näkeekö noita jo julkaistua HL yms kortteja mistään? Onko niistä listaa tmv?

EDIT: Ja veskoissa testaamalla löytää itselle sopivamman. Kyllä kaikki imee, kun sille päälle sattuu. Toiset vaan imee hiukan enemmän (LUE. MP Lunqvist kok 97.....).
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Meinasin, ettei olis olemassa, kun en ole koskaan nähnyt myynnissä useista haku-yrityksistä huolimatta. Olishan se pitänyt tietää, että siitäkin löytyy useampaa versiota. Niinhän se tässä HUTissa on, että jokaisesta pelaajasta on se 3-8 eri versiota.....

Näkeekö noita jo julkaistua HL yms kortteja mistään? Onko niistä listaa tmv?

EDIT: Ja veskoissa testaamalla löytää itselle sopivamman. Kyllä kaikki imee, kun sille päälle sattuu. Toiset vaan imee hiukan enemmän (LUE. MP Lunqvist kok 97.....).

Ei oo päivitettyä listaa. EA forumin Jennettelsin ylläpitämästä Hut Databasesta löytyy osa mut sitä ei nyt ole päivitettty ku vissiin viime vuoden puolella viimeks.

Otan tarjouksia vastaan tuosta HL Suterista, pelkkiä kiekkoja hakusessa jos ei euroihin vaihdu.
 
Vastaus: NHL 14 - HUT-joukkue-esittelyt

Nyt laitan omankin joukkueeni tänne

Potg Selänne (C) - Lemiux - potg nyquist
Hl radulov (A) - Gretzky - Sotshi Hossa
hl St louis (A) - Sotshi Plekanec - Sotshi Vanek
Potg hagelin - Tavares - Hl pominville

Sotshi Karlsson - 93 weber
Pietrangelo - Hl Mcdonagh
Hl Johnsson - Hl Seabrook

Maalivahteina käytän yleensä Bishoppia ja Lindbackkiä ja ne ovat osoittautuneet parhaiksi.
Joukkueen kemia on 98 koska 1 ketju jossa kemia on 95 mutta laittakaa parannusehdotuksia.
 
Ylös Bottom