Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 15 [Hype ja hankintaruplatus - pelikeskustelu omassa ketjussaan]

Vastaus: NHL 15 [Hype]

Olipa tosiaan mukava päästä pelaamaan peliä pitkästä aikaa sitten E3-messujen. (Lue tästä englanninkielinen tekstini aiheesta jos kiinnostaa: http://www.nhlgamer.com/2014/06/22/impressions-of-nhl-15-at-e3-in-los-angeles/)
E3-messuilla ei päässyt valikoihin käsiksi kummemmin ja siellä vedeltiin "Simulation" -asetuksilla. Tämän huomasi esimerkiksi siitä, että kun yritin syöttää kovaa syöttöä rännin ympäri tähtäämällä YLÖS, syöttö lähti magneettisesti VASEMMALLE. Huolestuin tästä tuolloin ja kysyin tuottajalta, että ei kai tämä näin mene lopullisessa versiossa. Hän kuitenkin rahoitteli minua ja selitti, että "Simulation" asetus on tehty helpommin lähestyttäväksi ja HC Simulationissa syöttäminen tulee toimimaan ihan niin kuin tahdonkin. Tuli tämä sitten eilen Xbox Rekassa testattua, ja hyvinhän se toimii - ei huolta!

Yleisesti ottaen maagiset puolusti erittäin hyvin, enkä saanut vapaasti syötettyä maalin eteen, vaan syötöt päättyivät joko katkoihin tai lapojen yli pomppimiseen. En myöskään voinut hyödyntää NHL 14 suht hyvin toimivaa pyörimistä alueelle luikertelemiseen, sillä äijää pistettiin aika hyvin kasaan siniviivan tuntumassa, kun sitä yritin. Tietenkin silloin tällöin miehestä pääsee ohi, niin kuin pitääkin, mutta helppoa se ei ainakaan ollut.

Maalivahdeista kysyttiin tuossa aiemmin ja minusta ne eivät ole muuttuneet juurikaan. Aika lailla NHL 14-vibat tulee tästä osa-alueesta ja se on se osa-alue mikä EA:n pitää rakentaa täysin uusiksi NHL 16 ajatellen.
Maalivahdit näyttivät aivan mahtavilta alkulämmittelyssä, kun liukuvat hienosti jäällä. Tämä antaa osviittaa siitä, miltä maalivahdit voivat näyttää joskus tulevaisuudessa.
No, kyllä ne maalivahdit silti ovat ihan siedettäviä. Uudistunut kiekkofysiikka antaa mahdollisuuden kokea samat maalivahdit, mutta uudessa valossa. Kiekot tuntuvat mahtuvan eri tavalla esim. kainalosta sisään ja kokonaisuutena maalinteko tuntuu tuoreelta, vaikka toki samaan aikaan tututkin ratkaisut tuottavat maaleja.

Pelin demosta ei (tässäkin ketjussa nähdystä videosta huolimatta) saanut levittää videota, joten kunnioitamme tätä. Tässä kuitenkin linkki kuviin, joita napsin peleistä.
http://www.nhlgamer.com/2014/08/18/nhl-gamer-tubecon-nhl-15/ (tai https://www.facebook.com/media/set/?set=a.343378535813809.1073741830.299314343553562&type=1)

Kiitos vielä maagiset hyvästä seurasta!



Mitä tulee spekulointiin muutama päivä sitten nettiin päätyneistä kansista ja niiden aitoudesta. Ne ovat aitoja. Tämä on fakta.
Teoriassa on kuitenkin mahdollista, että tämä grafiikka ei ole se, mitä käytetään kun pelien kannet tulostetaan. Toivossa on hyvä elää! :)



Satuin bongaamaan tämän tuolta aiempaa ketjusta:


Suomessa GameStop tarjoaa ennakkovaraajille 25 euron edestä HUT-kultapakkoja + Liiga-joukkueen metallikannet.


Monikaan käyttäjä ei tunnu saaavan kiitosta puheistaan, tämä on sellainen jolle kuuluu ISO KIITOS!


Kyllä se niin on että jos luit tuon ja katsoit sen pelivideon aiemmalta sivulta, huomaat että kiekko ei ole kenenkään lavassa kovinkaan kauan, se pomppii ja osuu ties mihin kaikkeen matkalla, sellainen ns. sääntö: syötä/lyö päätyyn ettet menetä kiekkoa <- kuuluu NHL:n pelityyliin! Tätä ei ollut NHL14 vaan voit kieputtaa kiekkoa niin kauan että pääset maalintekosektorille.( Odotan eniten demossa sitä että joko ne bottipakit tekee sun elämäsä hankalaa vai antavatko edelleen liikaa tilaa :rolleyes:)

Kenelläkään pelaajalla ei näy semmosta ylivetoa kentällä, on inhimillistä menettää se kiekko jos menet miljoonaa kentällä, kenenkään reaktiot ja kiekon kontrollit ei riitä esim. tekemän spin-o-ramaa täydestä luisteluvauhdista joka kerta onnistuneeesti, se ei vain ole mahdollista Tämä on jääkiekkoa jos tämä toimii tuolla tavalla sitten myös kokoversiossa!

Puutteita on edelleen mutta niitä pitääkin olla virtuaalilätkässä, on vain kertakaikkiaan mahdotonta tehdä täydellistä peliä.
PS4:n grafiikkakin luulisi olevan sitä luokkaa että siitä en olisi yhtään huolissani.

Jokainen NHL:ää katsonut tietää sen. Jos perustat mielipiteesi Liigaan (sm-liiga) niin sanonpa vain että olet helvetin kujalla asioista :rolleyes: <- Tuota sietää miettiä ihan oikeasti peiliin katsomalla. Tämä siksi että oletan monen tällä olevan työssä/koulussa ja siksi ei aika riitä NHL:n seuraamiseen.
Liigassa ei pelata jääkiekkoa, tämä ei ole Liiga15 vaan NHL15. Erot ovat niin suuret että suositteen katsomaan vaikka netistä NHL:n pelivideoita, niiden nettisivuiltakin löytyy videoita ihan mielin määrin. Taitaa myös tulla nytkin viasatin kautta vanhoja NHL klassikkopelejä ja nykyisiä uusintoja.

Katsokaa yksi NHL-matsi jostakin uusintana, joku runkosarjan peli ja tämän jälkeen pelatkaa demoa kun se ilmestyy. Tämän jälkeeen vaikka kerrotte tänne miltä se peli näytti verrattuna oikeaan NHL:ään.
Itse teen noin joka vuosi, tosin en siitä tarinoi tänne.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Kieltämättä tulee henkilökohtaisesti vedettyä liian nopeasti aina pultit kun näkee uuden änärin uudistukset ja ei ota huomioon että vaikeustaso saattaa olla mikä sattuu videoissa. Muttä kyllä näitä niin monta on tähän ikään mennessä nähny että lokakuussa viimeistään tämä näyttää omiin silmiin samalle kuin vaikka vuoden vanha nhl. Ehkä EA minun rahat silti vie kun ei syyskuussa oikein muutakaan pelattavaa tule vielä. Tiiä vaikka Rammeri saa minun 60 dollarilla maalivahdin ottamaan maskin pois päästä ja juomaan vettä pelikatkolla.

Jos se on joidenkin mielestä naurettavaa että näitä aina haukutaan niin minusta se on vähintään yhtä naurettavaa että ostetaan konsoleita änärin takia.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Jos se on joidenkin mielestä naurettavaa että näitä aina haukutaan niin minusta se on vähintään yhtä naurettavaa että ostetaan konsoleita änärin takia.
Pakko ostaa, kun PC:lle ei enää kyseistä pelisarjaa tehdä. Ainahan ne rahat voisi käyttää parempaankin, mutta eipä tuo nyt kovinkaan iso investointi ole kun jättää muutaman viikonlopun baarireissut väliin :) Itse toki en nyt pelkästään NHL:n takia jouluna tätä laitetta hankkinut, mutta sitä silmällä pitäen kylläkin. Pelitarjonta on melko suppea meikäläiselle, joskin peli/vuodessa tahtia tulee joitakin helmiäkin, kuten GTA V PS3:lle ja niin edelleen. Toki konsolilla tulee katsottua Blu-rayt, Netflixit ja WWE Networkit että sinänsä aika monipuolisessa käytössä.

Ja kun joku kiitteli Kenua tuosta postauksesta, niin minä kiitän Kenua SM-liiga Packista/FHR:stä. Ne olivat kulta-aikoja PC:llä 2000-luvun taitteessa ja oikeastaan se ainoa haitta, ettei NHL ole enää PC:llä niin ei voi samanlaista liiga-iloittelua tuntea.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Jos se on joidenkin mielestä naurettavaa että näitä aina haukutaan niin minusta se on vähintään yhtä naurettavaa että ostetaan konsoleita änärin takia.
Niin, vaihtoehto on tosiaan olla pelaamatta ollenkaan. Aika moni kaveri ei pelaa muuta kuin änäriä/fifaa, sitä varten hommataan konsolit ja isot telkkarit tai tykit, enkä kyllä näe siinä mitään naurettavaa. Vaihtoehto olisi kai illat perheen mentyä nukkumaan lätkiä pasianssia pöydän ääressä tai maata per*e homeessa sohvalla töllöä tuijottaen... :D

Ihmettelen kyllä itsekin jos pitää peliä huonona (kuten eräs aiempi postaaja) ja silti änärin ostaa, keksisin kyllä parempaakin tekemistä vapaa-ajalleni kuin väkisin hampaat irvessä jonkun pelin pelaaminen.


Jos tässä jotain on oppinut matkan varrella, niin sen saman mitä jotkut edellä todenneet, etteivät demo/previkat anna hyvää kuvaa itse pelistä. Kaikki uudet ominaisuudet on extra-korostettuja, ja taitaa vaikeustasokin olla melko helppo, että saavat noita veivejä sun muita esiteltyä paremmin. Meinasi yksi vuosi itseltä tippua silmät päästä kun kokeilin demoa ja oli juuri kyseisenä vuonna taklauksia paranneltu, demossa kaatuili äijää jatkuvasti kuin heinää. Onneksi itse pelissä vastavaa efektiä ei enää ollut. :rolleyes:

Kukin tehköön omat päätöksensä, aika harvalla täällä tuskin on ns. penniäkään kiinni siinä ostaako joku pelin vai ei. :rolleyes:
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Tuli vasta hankittua PS4, ja NHL 15 tulee löytymään hyllystä, syitä seuraavassa.

Uuden NHL ostaminen on kuin ala-asteella aina uuden koulurepun hankinta, se on vain saatava.
Uusi NHL ikäänkuin avaa uuden lätkäkauden ----> peliä seuraa kohtuupian kotimaisen Liigan avaus ja sitten NHL.
Onhan pelkästään uuteen konsolisukupolveen siirtymisessä jo aihetta hehkutukseen, ja pelit tulevat olemaan paremman näköisiä, mikä luo osaltaan jo sitä tunnelmaa, puhumattakaan uuden raudan mahdollisuuksissa peliä kehitettäessä nyt ja tulevissa versioissa.

Toki varsinainen peli sitten näyttää, miten on menty eteenpäin, ja missä on korjattavaa, mutta kuten aiemmin on sanottu, ei virtuaalilätkä voi tulla täysin mallinnetuksi oikeasta lätkästä.

Toivottavasti 2K tulee takaisin jossain välissä, niin saadaan kilpailua ja vaihtoehtoja :)
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Kiitos vielä maagiset hyvästä seurasta!

Kiitokset itsellesi hyvästä seurasta! Se on mukavaa käydä nautiskelemassa ensimmäisitä maistiaisista näin innostuneessa ja asialle vihkiytyneessä seurassa. Hyviä vääntöjä oli, vaikka taisinkin otteluvoitoissa jäädä alakynteen! :)

Sen verran täytyy vielä kertoa, että komppua vastaan tätä ei tullut vielä testattua. Eiköhän sen kerkeä testaamaan sitten demon ilmestyessä.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Laitelan laiva, tarkoitan tuota Jyydin julkaisemaa tekstiä, jossa on tummennettu tekstinpätkät. Mitään ei ole tehty, mutta on silti tehty? Sitä päätelmää tarkoitin. ;)
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Kieltämättä tulee henkilökohtaisesti vedettyä liian nopeasti aina pultit kun näkee uuden änärin uudistukset ja ei ota huomioon että vaikeustaso saattaa olla mikä sattuu videoissa.

Tämähän on se mainoskikka jolla koitetaan peliä kaupata, tehdään se siis näyttämään niiin hienolta ja upealta. Vaikeimmalla asetuksella ei tule näkyviin kaikki komeat taklaukset ja maalit yms. heti ekalla yrittämällä.
Itellä on sellainen tunne että nuo tehdään juuri kohdistaman sitä sukupolvea joille NHL-pelisarja on uutta. Tällöin vanhemmat konkarit näkee kaiken niin pelkistettynä ja tulee suorastaan kirottua miten huonolta se näyttääkään :D

Kokoversiota odotan itse kyllä ihan vesi kielellä :D:rolleyes:
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Itse aloin pelaamaan gmc-pelimuotoa ensimmäisen kerran vasta keväällä ja hurahdin aivan täysin. Kanssakäynti facessa ja pelaajavaihdoista keskustelu plus tietysti hyvä peli vei miehen mennessään. Sama porukka oli jatkamassa syksyllä pleikka nelosella. Tämän uskomattoman fiiliksen vuoksi olen ostamassa myös uuden konsolin ja kun tuon pelipätkän katsoi, tuli taas jännä tunne ja muistot keväältä.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Uuden NHL ostaminen on kuin ala-asteella aina uuden koulurepun hankinta, se on vain saatava.
Itse vedin ala- ja yläasteen samalla Turtlesrepulla. Mut uusin änäri ja konsolikin kyllä tuli hankittua. Reppuihin menevä raha kun säästettiin et saatais uusi änäri :D
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Sen verran kantaa tuohon realistisuuteen esim. tuo Fehrin maali. Jos on hieman oikeita pelejä seurannut, niin ei ne oikeat pelaajat mitään koneita ole vaan joka pelissä tulee merkkausvirheitä yms. ja vastustaja rankaisee niistä. Sama tuon bugiranteen kanssa, siitä paikasta minäkin ne maalit höntsäpeleissä teen.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

En nyt ole varsinaisesti tämän lajin ystävä, mutta pakkohan oli matsi tässä ottaa kun siihen tuli tilaisuus viime viikon Gamescomissa. Viimeksi pelannut lätkäpelejä Nintendon ja Segan konsoleilla.

Hetken otti päästä sisään ohjaukseen. Laukaus lähtee analogitatista, eikä napista. Uutta ja sehän alkoi sujumaan maaliverkkoja heiluttavalla tavalla jo kolmannessa erässä. Toinen tärkeä kontrolli oli tämä kiekon riisto voimakeinoja käyttäen. Hyvät naurut ainakin saatiin, vaikka hanskoja ei jäähän heitetty missään vaiheessa. Kyllähän tämä puoli pelaamista alkoi maistumaan, suomalaisen kanssa pelaajan seisoessa siinä vieressä. Kommentointia puolin ja toisin hyvässä hengessä. Addiktion potenttiaalin tuosta voi kyllä helposti havaita.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Monikaan käyttäjä ei tunnu saaavan kiitosta puheistaan, tämä on sellainen jolle kuuluu ISO KIITOS!

Kiitoksia - kiva jos kelpaa. :)



Ja kun joku kiitteli Kenua tuosta postauksesta, niin minä kiitän Kenua SM-liiga Packista/FHR:stä. Ne olivat kulta-aikoja PC:llä 2000-luvun taitteessa ja oikeastaan se ainoa haitta, ettei NHL ole enää PC:llä niin ei voi samanlaista liiga-iloittelua tuntea.

Voi, kiitos kiitos. :)


Ja jotta ei postaukseni jäisi ihan pelkäksi kiittelyksi, niin kerrottakoon tuoreimmat huhut, jotka kertovat EA Accessin kautta 5 päivää aiemmin testattavaksi saatavien pelien olevan ajallisesti rajoitettuja. Siis että lopettaisivat toimintansa aiemminkin kuin itse levyjulkaisun tapahtuessa. Kuulemani jutun mukaan Maddenin testijaksoksi olisi laitettu vain 6h peliaikaa. Toivon todellakin, että NHL:ään ei ole laitettu noin naurettavaa rajoitusta. Tässähän saa kohta pelata shakkikellon kanssa.

Nimimerkillä 'EA Accessin vuositilauksen maksanut'. :)



Jaahas, Xbox Onen achievement lista on nyt vuotanut videon muodossa. (http://www.twitch.tv/drdee9/b/559466207)
Kirjoitin sen tähän, niin ei välttämättä tarvitse katsoa videota. Ei EASHL-aiheisia saavutuksia.


Star Power
Create a Be A Pro Character in Be a Pro Mode 15G

Snipes 15G
Get 30+ goals with your Be A Pro character in a single season.

Apples for all 15g
Get 45+ assists with your Be A Pro character in a single season

Point Leader 15G
Get 100+ points with your Be A Pro character in a single season.

Good Start 15G
Win 5 matches with your Be A Pro character playing as a goalie

Great Broadcast Everyone! 15G
Watch an entire Stanley Cup Final game intro sequence in Be a GM or Be A Pro

True Broadcast 15G
Play a game from the True Broadcast Camera

The Whole Package 15G
Complete a full game without skipping any NIS’/Replays

Human Highlight Reel 15G
In a Be A Pro game Have a replay package trigger about your created pro.

Clutch 15G
Win a match in overtime in Online Versus Mode

High Risk High Reward 30G
Score a goal with your goalie pulled in Online Versus mode

Nice Win! 15G
Win a match in Online Versus Mode.

Pleasure doing business 15G
Complete a trade in Be a GM mode.

Negotiator 15G
Sign a free agent player in Be A GM mode.

Winner! 15G
Play and win a match in Be A GM mode.

Scouting 15G
Complete a scout assignment in Be A GM mode.

Home Ice Advantage 15G
Win 25+ home games in one season in Be A GM mode.

Road Warriors 15G
Win 20+ away games in one season in Be A GM mode.

Scouting Master 15G
Scout every eligible region in one season in Be A GM mode.

Developer 30G
Have a player that you drafted grow to 90+ overall in Be A GM mode.

Hello Mr. President 15G
Win the Presidents’ trophy in Be A GM mode.

Master Negotiator 15G
Sign a 1st line Forward, a Top 2 Defenseman or an Elite Goalie during Free Agency in Be A GM mode.

Superstar 30G
Make a trade to acquire a player with full Trade Value in Be A GM mode.

Conference Champs 30G
Win a Clarence S. Campbell bowl or Prince of Wales Trophy in Be A GM mode.

Lord Stanley’s Mug 30G
Win the Stanley Cup in Be A GM mode.

Domination 15G
Win a fight with over half energy remaining.

Hat trick hero 15G
Score a hat trick with one player.

Celly machine 15G
Trigger four different goal celebrations in one game.

Deking machine 15G
Chain at least two dekes together and score.

Puck wizard 30G
Beat a defender with a trick move between your legs.

Coast to Coast 30G
Starting from behind your net skate up the ice and score without passing.

Not My Gatorade! 15G
Knock off the opposing goalie’s Gatorade bottle from the net by scoring a goal.

Just like the Coach drew it up 30G
Start a breakout play behind your net and score on the ensuing rush.

Wrecking ball 30G
Tumble three opponents as a result of one hit.

Hurdler 30G
Jumb over an opponent with the puck.

Prince of Wales 15G
Win a title from any conference in Hockey Ultimate Team Seasons.

The Champ Is Here! 15G
Win a Hockey Ultimate Team Seasons Playoff Championship.

Moving On Up 15G
Get your first division promotion in Hockey Ultimate Team Seasons.

You’re The Best 30G
Win the League Title in Hockey Ultimate Team Seasons.

On Fire 30G
Have a perfect season record in Hockey Ultimate Team Seasons.

Changing Skins 15G
Change the team of a player by using the Change Team Item in Hockey Ultimate Team.

Chosen One 15G
Assign a captain to your Hockey Ultimate Team using the Assign Captain card.

Collector 15G
Collect at least one Player item from each of the NHL teams in Hockey Ultimate Team mode.

Master Collector 100G
Collect at least one Player item from each team in Hockey Ultimate Team mode.

Wheelin’ and Dealin’
Buy and/or sell 150 items in the Hockey Ultimate Team Auction House.

The Stars Have Aligned 15G
Collect a team of the Week player item in Hockey Ultimate Team mode.

A Moment of Greatness 15G
Win an NHL Moments Live moment on Superstar difficulty.

Completionist 15G
Complete all NHL Moments Live moments in the 2013 14 section.

What a performance! 15G
Complete a Be a Pro Moment in NHL Moments Live.

Kiitos muokkauksesta - tosiaan kätevämpi spoileritägeissä! :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Saavutuslista tosiaan löytyi vieläpä Rammerin gamertagin alta. Vieläkö jollain riittää uskoa?
 
Eroaako nuo x360:n saavutuksista, ja oliko 360:n saavutuksissa gmc saavutuksia?
Edit. Vanhan sukupolven konsoleilla on siis eashl ja gmc saavutukset, uusilla ei...
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Eroaako nuo x360:n saavutuksista, ja oliko 360:n saavutuksissa gmc saavutuksia?

http://www.xboxachievements.com/game/nhl-15/achievements/

Tuossa linkki NHL 15:sta X360/PS3 saavutuksiin, ovat täysin samat kuin NHL 14:sta, eli EASHL ja GMC saavutukset löytyvät. Toisin kuin next-geniltä...

Saavutuslista tosiaan löytyi vieläpä Rammerin gamertagin alta. Vieläkö jollain riittää uskoa?

Ei riitä mulla ainakaan usko, viime päivien takakannen kuva ja nyt tämä taitavat olla viimeiset naulat mun uskon arkkuun. "Next-genillä ei ole EASHL:ää eikä GMC:tä", itse valmistaudun jo kuulemaan tuon uutisen EA:n suunnalta...

V***U!! :mad: Vanhalle konsolille en suostu Ännyä enään ostamaan. Voi kun tämä kaikki olisi vain pahaa unta, tulee ikävä kerhomättöjä. :(
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Kerrankin pääsi mukaan GMC-liigaan hyvällä joukkueella, ja nyt ei sitäkään sitten ilmeisesti saada. Tietysti EASHL onkin varmasti paljon tärkeämpi, koska GMC:n pelaajamäärät ovat todella pieniä, ja eashl:n mikromaksuilla ea saa taas ryöstettyä lisää rahaa.

Kyllä tää nyt viimeistään varmistaa asian mun osalta. Huomenna tai torstaina varmaan kuullaan lisää ja syy. Offline GM-mode on ollut kuitenkin onneksi aina se, jota on tullut eniten pelattua. Omilla säännöillä saa realistisuutta vaihtoihin, ja edetä saa omaan tahtiin rauhassa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Kyllä tää nyt viimeistään varmistaa asian mun osalta. Huomenna tai torstaina varmaan kuullaan lisää ja syy.

Syy on se että ens vuonna ne saadaan uutena asiana takas mukaan. Tässä on ajateltu että kyllä ne uudelle konsolille ostaa vaikka karsittas pelimuotoja pois. On kyllä aika huikeita taka-askelia tämmöset. Tuttua NBA 2K sarjasta. Tai sitten ne tulee maksullisena lisäsisältönä tähän mukaan.
 
Vastaus: NHL 15 [Hype]

Eiköhän se ole sillä selvä, hyllyyn jää. Taidan ostaa NBA:n ihan vain tukeakseni 2K:ta, jospa lafka alkaisi taas joskus tekemään lätkäpelejä, jotta saataisiin loppu EA:n naurettavalle monopolille.

Toivottavasti joudun perumaan sanani. :rolleyes:
 
Ylös Bottom